BIKE24 Reviews

22.945

4,5

Bestellen en leveren is oke maar als je wilt annuleren lukt het niet, ook niet via de mail of het telefoonnummer. Dat is tegen de regels en schept geen vertrouwen. En dat heeft me dus al 14 euro aan... Toon meer

Voor mijn racefiets was ik op zoek naar de Campagnolo Ergopower Ultra-Shift Cable Set CG-ER600 en kwam bij Bike24 uit. Ze beloven de laagste prijsgarantie en die belofte komen ze zonder problemen... Toon meer

Ik bestelde een Tout Terrain Tribeca bij Bike24.com. De levertijd was vrij lang, maar de fiets werd perfect binnen de aangegeven termijn geleverd. Blijkbaar was het een drukke periode; ondertuss... Toon meer

Zeer compleet assortiment. Doorgaans goedkoper dan NL collega webshops. Verzending naar Nederland duurt wat langer maar dat wordt duidelijk gecommuniceerd en tot nu toe nooit langer dan 4 dagen. Duide... Toon meer

1. Fietsaccessoirewinkel
  2. Fietsenwinkel
  3. Buitensportkleding- en uitrusting
  4. Buitensportwinkel

Over BIKE24

BIKE24 is one of Europe’s leading online retailers for bikes, parts, and performance gear – and much more. From our headquarters in Dresden, Germany, we serve cycling enthusiasts, runners, swimmers, and outdoor athletes in over 70 countries. Our promise: fast delivery, fair prices, and the right gear to fuel your passion.

Build Your Ride

We believe that every rider deserves a setup that matches their goals and personality. That’s why our brand stands for one simple idea: Build Your Ride. Whether you’re chasing KOMs, exploring mountain trails, or gearing up for your first triathlon – we’ve got your back.

Our Story

Founded in 2002 in Dresden with just one employee, BIKE24 has grown into a company of over 350 passionate team members – many of them athletes themselves. What began as a small startup has become a trusted name in the sports e-commerce world, shipping more than 100,000 products from 800+ brands to customers across the globe.

Why Shop With Us?

• Expert Advice: Our team knows the gear – and how it performs.
  • Wide Selection: From high-end carbon frames to everyday essentials.
  • Fast Worldwide Shipping: We deliver to over 70 countries – reliably and quickly.
  • Fair Prices: Great value without cutting corners.
  • Trusted by Athletes: Thousands of reviews from riders and customers just like you.

Join the Ride

We’re more than just a shop – we’re part of your journey. Whether you're upgrading your race machine, prepping for a weekend ride, or trying something new, BIKE24 helps you get there. Let’s build your ride together.

Uitstekend

23K reviews

Vraagt klanten om een review

Heeft 99% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(22.945)

6.821 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Gecompliceerde winkelervaring

Vanalles. Adres invullen, zakelijk account maken. Geen goede ervaring, toch niet mobiel. Kan beter

1 juni 2026

Hallo Peter,
Bedankt voor je feedback. Dit helpt ons altijd enorm bij het opsporen en verhelpen van zwakke punten. Er is inderdaad ruimte voor verbetering op het gebied van mobiel gebruik en we zullen hier in de nabije toekomst meer aandacht aan besteden.
Met vriendelijke groeten, Svea // BIKE24

Product niet te leveren na bestelling

Product op voorraad op de website. Besteld en betaald. Na zes dagen bericht dat product niet geleverd kan worden. Via noreplymail. Niets over terugbetalen. Op de website geen mailadres te vinden

22 mei 2026

Hallo Max,
Bedankt voor het delen van je ervaring. Ik begrijp je boosheid en frustratie over de (late) annulering van je bestelling. Helaas hebben we de verwachte levering van onze leverancier nog niet ontvangen en daarom kunnen we het bestelde artikel niet verzenden. Onze oprechte excuses voor deze situatie en het ongemak dat dit met zich meebrengt. Als je deze kwestie wilt bespreken, stuur dan een e-mail naar reviews@bike24.net.
Met vriendelijke groet, Svea // BIKE24

Pakket wordt door verzender GLS niet in…

Pakket wordt door verzender GLS niet in de pakketautomaat bezorgd (Volgens GLS meerdere dagen geweigerd, PostNL lukt het wel in dezelfde automaat. Dubieus). In een poging dit op te lossen 2x telefonisch contact opgenomen. Eerste keer zou er ook weer contact met mij opgenomen worden. Niet gebeurd, zending weer geweigerd. Tweede keer was ik daar ontstemd over, maar moest ik het gesprek de-escaleren omdat de klantenservicemedewerker boos werd. Vervolgens wordt de afgesproken wijziging niet verwerkt door GLS. Inmiddels is het bijna 2 weken geleden dat ik besteld heb, en kan ik nog steeds niet fietsen.
Bestel hier vooral niet als je haast hebt.

16 mei 2026

Beste Kevin,

hartelijk dank voor je feedback.

Het spijt me zeer om te horen dat er problemen zijn met de levering. Ook nemen wij je feedback over onze klantenservice zeer serieus.

Ik zie dat je ons op donderdag en vrijdag hebt gebeld. In beide gevallen heeft onze medewerker een schriftelijke aanvraag bij de vervoerder ingediend.

Wij vragen je vriendelijk om begrip dat het enkele dagen kan duren voordat de vervoerder dit onderzoekt en op ons verzoek reageert. Zodra wij een terugkoppeling van de vervoerder ontvangen, brengen wij je uiteraard direct op de hoogte.

Je kunt mij ook altijd via reviews@bike24.net benaderen met gedetailleerde feedback over de vervoerder en onze service medewerker.

Bij voorbaat dank en excuses voor het ongemak.

Stefan //BIKE24

Fout met bestelling zeer snel en klantvriendelijk opgelost

​De website van Bike24 is erg overzichtelijk, het bestelproces is eenvoudig en de prijzen zijn zeer concurrerend. Mijn bestelde Busch & Müller fietslamp werd snel geleverd, maar helaas bleek de verpakking leeg te zijn (de lamp was er duidelijk door iemand uitgehaald).
​Een fout in het logistieke proces kan elk bedrijf overkomen, maar het gaat om de oplossing. Na één mailtje bood Bike24 direct excuses aan. Omdat de lamp niet meer op voorraad was, is het aankoopbedrag meteen teruggestort. Deze klantvriendelijke en snelle afhandeling is waar een goed bedrijf zich écht onderscheidt. Zeker een aanrader!

Goeie website

Goeie website. goeie prijzen.
Maar de levertijd is een drama.

Hierbij de stappen tot nu toe en ik heb nog steeds niks.
12/05/2026 00:28

Nederland
11/05/2026 21:37
Het perceel heeft het perceelcentrum verlaten.

11/05/2026 21:30

11/05/2026 17:14

Nederland
10/05/2026 23:10
Het perceel heeft het perceelcentrum verlaten.

10/05/2026 23:10

08/05/2026 19:28

Duitsland Neuenstein
07/05/2026 22:05

Duitsland Hermsdorf
07/05/2026 15:08
Het pakket werd overgedragen aan GLS.

Duitsland Kesselsdorf
07/05/2026 01:52
De pakketgegevens werden ingevoerd in het GLS IT-systeem; het pakket was nog niet overhandigd aan GLS.

04/05/2026
Product besteld

4 mei besteld en heb nog steeds niks. ben nu 8 dagen verder.
Steeds staat er geschatte levering vandaag.
Heeft alles te maken met GLS, NIET MET BIKE 24

Via Amazon wat bestellen, gaat sneller. meestal binnen 2 dagen in huis.

Beste Willem,

Hartelijk dank voor je bericht over de vertraging van de verzending. Helaas bevinden wij ons momenteel buiten de aangegeven levertijd, waarvoor ik mij oprecht bij je wil verontschuldigen.

Ik zal daarom direct contact opnemen met GLS en kom hier zo snel mogelijk persoonlijk bij je op terug.

Christoph // BIKE24

Slechte retour/omruil service

In de aanbieding een Assos broek besteld, na 3x dragen defect. Klantenservice biedt aan reparatie te betalen, echter zoek ik een vervangend product. Na veel moeite de broek retour gestuurd met verzoek tot omruilen, gaan ze het geld terugstorten. Reply e-mail dat ik wil omruilen gezien de aanbieding niet meer actief is, krijg je doodleuk weer dat er geen ondersteuning komt op dit e-mail adres.

Beste Stijn,

Hartelijk dank voor het delen van jouw ervaring met betrekking tot de klacht.

Ik heb de situatie uiteraard opnieuw voor je nagekeken en wil mij graag verontschuldigen dat de afhandeling van de klacht niet naar jouw tevredenheid is verlopen.

In eerste instantie hebben wij, vanuit duurzaamheidsoverwegingen, voorgesteld om de reparatie via een lokale handelaar uit te laten voeren. De kosten die hierbij zouden ontstaan, zouden wij vanzelfsprekend volledig vergoeden en terugbetalen.

Je hebt dit voorstel echter afgewezen, waarna wij akkoord zijn gegaan met de retourzending. Vervolgens heeft onze retourafdeling helaas een terugbetaling verwerkt in plaats van een omruiling. Wij begrijpen uiteraard dat dit erg teleurstellend is, zeker omdat je vooraf een vervangend product had verwacht.

Nogmaals onze oprechte excuses dat wij de klacht niet naar jouw tevredenheid hebben kunnen afronden. Omdat de terugbetaling inmiddels al is uitgevoerd, kan ik je helaas geen nalevering meer aanbieden.

Met vriendelijke groet
Christoph // BIKE24

support vraag gesteld over de bosch…

support vraag gesteld over de bosch vertical grip. Wist niet dat daar nog meer voor nodig was. Staat ook niet op de ZUIGsite van bosch, of vermeld bij het product zelf of in het product zelf. Netjes mail gekregen welke ik moest bestellen als kit of als apart met vermelding van de nrs en rekening houdende met mijn type fiets. TOP!

8 mei 2026

Ik heb drie keer moeten opnieuw…

Ik heb drie keer moeten opnieuw beginnen om te kunnen bestellen en de bestelling af te kunnen werken….

7 mei 2026

Hallo Roland,

Bedankt voor je feedback. Het spijt me dat je tijdens het bestelproces problemen hebt ondervonden en het proces meerdere keren opnieuw moest starten. Dat had natuurlijk niet mogen gebeuren.

Om ons te helpen het probleem te onderzoeken en te begrijpen, zou het erg nuttig zijn als je kort zou kunnen beschrijven wat het exacte probleem was en welke foutmeldingen er verschenen. Je kunt de details rechtstreeks mailen naar reviews@bike24.net.

Bij voorbaat dank voor je hulp.

Met vriendelijke groet, Anja // BIKE24

Bedrijf is eerlijk

Bedrijf is eerlijk, veel keus en stuurt de juiste onderdelen af.
Jammer dat GLS het levert, slechtere communicatie dan andere vervoerders.

7 mei 2026

Geen reactie, geen bezorging, geen artikel

Ik heb een nieuwe rem besteld. Het artikel is al meer dan een week onderweg en nog geen zicht op bezorging. Reageren naar Bike24 heeft geen zin 'we krijgen veel reacties en daardoor kan het langer duren'. Tja, en er wel klaar mee. Bestel hier niet, want het komt sowieso uit Duitsland dus transport kan een drama zijn en het bedrijf reageert gewoon niet. Mijden deze tent!

6 mei 2026

Hallo Alex,

Dank voor je feedback.

Ik vind het erg vervelend dat je je bestelling nog niet hebt ontvangen en geen bevredigend antwoord hebt gekregen. Dit voldoet niet aan onze normen voor service en communicatie.

We zitten momenteel midden in het fietsseizoen. Ondanks een zorgvuldige planning is ons ordervolume dit jaar hoger dan verwacht, wat helaas in sommige gevallen kan leiden tot langere verwerkings- en verzendtijden, evenals vertraagde reacties op e-mailvragen.

Je pakket is al onderweg naar de bestemming. We vragen je nog even geduld te hebben – zodra er nieuwe trackinginformatie beschikbaar is, wordt deze bijgewerkt.

Met vriendelijke groet, Anja // BIKE24