Enkele weken geleden een Cube damesfiets gekocht en werd perfect op tijd geleverd .... maar met een lichte schade aan een kuststof deel. Een vervangsonderdeel werd onder garantie opgestuurd en de plaa... Toon meer
Gravelbike gekocht. Prima prijs/kwaliteitverhouding. Kwam in een grote doos, goed beschermd. Eenvoudig te monteren. Enige minpuntjes: - antwoord van een paar vragen duurde een week - derailleur en... Toon meer
Mijn eerste paar schoenen die ik bestelde zijn zoekgeraakt. Na een paar weken en een vijftal mailtjes kreeg ik mijn geld terug, inclusief een extra vergoeding te besteden bij een nieuwe bestelling. Mi... Toon meer
Prima acties voor sportschoenen etc. verder niets mis met de webshop. Alleen de bezorging is echt bagger. Na 4 dagen niets gehoord te hebben uiteindelijk een mail gehad dat door "zogenaamde hoge best... Toon meer
Van fietsen bestaan er ondertussen vele verschillende merken voor verschillende gebruiksdoelen. In onze webshop vind je gunstig geprijsde fietsen, accessoires en fietsonderdelen van maar liefst 500 top fietsmerken Cube fietsen voor dagelijks gebruik en sport Kinderfietsen van Puky Schwalbe en Continental fietsbanden Fietshelmen van Giro, Bell of Kast Fietsschoenen en fietsonderdelen van Shimano Ook voor fietskleding ben je bij fietsspecialist Bikester aan het juiste adres om de beste merken te vinden. We hebben onder ander kleding van VAUDE, Pearl iZumi en The North Face in het assortiment. En voor diegenen met een lager budget hebben we hoogwaardige alternatieven zoals Ortler toerfietsen, Axant fietskleding of Red Cycling Products fietsaccessoires.
Duitsland
- bikester.nl
Fijne webshop
Producten snel in huis, een aantal producten heb ik ook retour gezonden (passen van meerdere schoenen, fijnste gehouden) dat proces duurde iets langer maar ook netjes en zonder kosten afgehandeld. Fijne webshop, zou er zeker weer bestellen.
Fijne webwinkel
Prima levering, duurt meestal een paar dagen. Retouren gaat ook prima, duurt een paar dagen en daar zijn ze duidelijk over.
Altijd goede producten, en ruime assortiment.
Sneller ontvangen dangedacht
Goed spul
Goed spul, snel binnen en uitstekend verpakt. Aanrader!
Prachtig fietsje voor onze kleindochter…
Prachtig fietsje voor onze kleindochter besteld . Mooie prijs voor een stevige fiets
Prima en goedkoop
Snelle levering en produkten zien er…
Snelle levering en produkten zien er gibed en solide uit! Gelukkig nog niet gebruikt, dus kan weinig vertellen over de functionaliteit.
Mooie en nuttige producten
Mooie en nuttige producten, ruime keus. Correcte levering.
Mooi stuur mooie prijzen correcte…
Mooi stuur mooie prijzen correcte snelle bezorging.....top!
Goede service en redelijk snel
In November de fiets gekocht en binnen…
In November de fiets gekocht en binnen een week geleverd.
Een nadeel van het kopen van een fiets online is de levering. Mijn fiets kwam dus beschadigd aan. Na een ticket te openen nam het bedrijf het probleem serieus op. Ze gaven mij de vergoeding van de reparaties en een terugbetaling.
Ik zou het niet beter opgelost kunnen hebben.
10/10 would order again.
Snel en correct geleverd binnen…
Snel en correct geleverd binnen aangegeven levertijd. Nette prijs en ook goed verpakt. Geen ervaring met aftersales.
mooie producten
mooie producten , veel keuze en natuurlijk zijn de prijzen goed.
Alleen de dag van de bestelling kreeg…
Alleen de dag van de bestelling kreeg ik niet meteen een betalingsbevestiging. Dus leek het even alsof ik betaald had, maar geen bewijs. Na enkele dagen dit wel gehad. En verder verliep de rest prima snel . Ik ben ook dik tevreden met mijn kinder fiets. De fietsbak mocht ook iets groter.
bestelling wordt niet geleverd
Bestelling gedaan bij Bikester op 28/11. Levering kon owv drukte vertraging oplopen, kan ik begrijpen. Na 11 dagen bericht gekregen dat de fiets "onderweg" is. Alles leek nog oké. Echter, traceren bij UPS leert dat er enkel een label is aangemaakt. Eronder staat "onderweg" en ook "is onderweg", maar dat is dus nog niet zo. Waar blijft de fiets?
Goede prijs/kwaliteit
Cube aim Pro tijdens black Friday week gekocht. Gaven aan dat de levertijd door drukte 3 weken kon duren.
Binnen 4 dagen stond de fiets aan deur.
In elkaar zetten was door de bijgeleverde en gemailde handleiding een eitje.
Keurig geleverd
Keurig geleverd, met een ietsje vertraging door black friday drukte, dit is van te voren gecomuniceerd maar viel erg mee, een dag extra. Vijf sterrtjes dus.
Verry nice schoes
Verry nice schoes.
Ik can fiets a lot sneller
Slechte klantenservice
Ik heb een fiets besteld bij Bikester met een slot. Het slot heb ik geleverd gekregen behalve de fiets. Ik heb de fiets betaald met mijn creditcard. Ik probeer Bikester al twee weken te bereiken. Ze nemen niet op reageren niet op mailtjes. Ik weet niet wat ik van de fiets mort verwachten. Ik vind service zeer belangerijk dat is bij Bikester ver te zoeken. Ik hoop op een verantwoording van Bikester waarom ze niet te bereiken zijn.
Top actie, afhandeling onder de maat
Na een fantastische actie, besloten om een fiets te bestellen via Bikester. Deze was online op voorraad, en het kon wel 7 tot 9 werkdagen duren. Inmiddels al 11 dagen geleden en nog geen teken van leven! Begin me sterk af te vragen of ik niet voor het ootje ben gehouden! Graag plaats ik volgende week een hele goede reactie dat de fiets goed geleverd is anders was dit de laatste order die ik er ooit geplaats heb!