Vertrouwen in de kwaliteit en service van de fa. Donker en zeer fijn geholpen door de medewerker die de tijd nam om alles uit te leggen bij het ophalen van de e-bikes.
Zeer prettig geholpen, goede uitleg, de tijd genomen voor al mijn vragen en wensen. Proefrit kunnen maken, waardoor ik tot mijn besluit gekomen ben om die e-bike te kopen. Bij het ophalen, zeer behu... Toon meer
Marktplein, 30, 1972 GB, IJmuiden, Noord-Holland, Nederland
Vraagt klanten om een review

Antwoord van Bike Totaal - A. Donker
Vriendelijke,nette, behulpzame mensen maken dit, met prima producten, een bijzonder goede zaak.
keurig gedaan de fiets kon ook de volgende dag opgehaald worden prima

Antwoord van Bike Totaal - A. Donker
Fiets gebracht en duidelijk aangegeven dat dat de aandrijving slecht was. Na reparatie nog tweemaal terug geweest. Het ergste vond ik nog de reactie dat ie volgens de monteur met proefrijden goed was. Alsof ik lariekoek stond te verkopen. Wilde me eerst nog aanwrijven dat ik verkeerd opschakelde.
De reparatie/garantie beurt is perfect afgehandeld. Fiets rijdt weer als een zonnetje. Goede communicatie over kosten en gereed zijn van de fiets

Antwoord van Bike Totaal - A. Donker
Netjes en geduldig geholpen zowel bij oriënteren als bij de aankoop

Antwoord van Bike Totaal - A. Donker
Een bedrijf waar vakmensen werken.
Ze geven deskundig advies maar verlenen ook uitstekende service.
Een top zaak!

Antwoord van Bike Totaal - A. Donker
Gisteren bij het instappen viel mijn sleutelbos tussen en chauffeursstoel en de handrem. Na een paar minuten prutsen, de sleutelbos was op een ongelukkige plek terechtgekomen, realiseerde ik me dat zonder externe hulp, de sleutelbos daar zou blijven liggen.
Omdat mijn auto slechts een paar honderd meter van Bike Totaal-A. Donker in IJmuiden geparkeerd stond en ik me hun klantvriendelijke houding herinnerde, besloot ik een gokje te wagen. Wellicht wilden ze me helpen met een geschikt tangetje... Oh, zei de medewerker, ik loop wel even mee met u mee. Maar, zei ik, de auto staat een paar honderd meter verderop...
Een lang verhaal in het kort, een paar minuten later, viste hij met een soort pookje mijn sleutelbos tevoorschijn. Vanzelfsprekend bedankte ik hem hartelijk voor zijn hulpvaardigheid, stak vervolgens de sleutel in het contact en reed opgelucht weg.

Antwoord van Bike Totaal - A. Donker
Bij het ophalen, zeer behulpzaam, de tijd genomen om diverse dingen uit te leggen. Ook mijn extra wensen zijn meegenomen. Al met al een zeer prettige ervaring.

Antwoord van Bike Totaal - A. Donker
Ze zijn vriendelijk en behulpzaam.. ik had best wel wat problemen met nieuwe fiets. Uiteindelijk opgelost.

Antwoord van Bike Totaal - A. Donker
Plotseling moest ik besluiten voor een nieuwe e-bike. In de zaak werd door Martijn goed geluisterd naar mijn wensen en hij kwam daarna met een aantal goede suggesties. Ik hoefde niet meteen te besluiten, kreeg een offerte en de tijd om me hierop te oriënteren. Nadat ik besloten had is alles op alles gezet om de fiets zsm te leveren omdat ik hem echt nodig had. Dank mannen!! Ik ben heel tevreden!!

Antwoord van Bike Totaal - A. Donker
prima bedrijf vriendelijke mensen...staan altijd voor je klaar

Antwoord van Bike Totaal - A. Donker
Alles was goed accu vervangen viel onder de garantie en alle onderhoud gedaan netjes alles doet het weer bedankt jongens.