Bike Totaal - Mossink Reviews

TrustScore 5 uit 5

Van Tuyllstraat, 20A, 3829 AD Hooglanderveen, Utrecht, NL

Goed advies op een heel plezierige wijze. Toen bleek dat het door ons gewenste model bij Mossink niet beschikbaar was, heeft men het model bij een andere dealer geregeld. Bij ophalen van onze fiets... Toon meer

Deze zaak verdient wat mij betreft absoluut 5 sterren! Het personeel is ontzettend vriendelijk, behulpzaam, flexibel en deskundig. Ze geven goed advies en denken echt met je mee. Zo heb ik vanoch... Toon meer

Super ervaring! De mannen van Bike Totaal hebben ons super geholpen met de aanschaf van een nieuwe Lovens bakfiets. De begeleiding was van begin tot eind helemaal top; van een spontane snelle proefr... Toon meer

1. Fietsenwinkel
  2. Fietsenmaker
  3. Fietsaccessoirewinkel
  4. Winkel voor tweedehands fietsen

Over Bike Totaal - Mossink

Bike Totaal wil dat iedereen de fiets pakt. Inderdaad, héél Nederland. We hebben daarvoor ook alles in huis: de expertise, de service en het mooiste assortiment. Met modellen van topmerken als Gazelle, Dutch ID, Cube, Cortina, Sparta, Batavus en Urban Arrow. We helpen, coachen en adviseren je. Van oriëntatie tot aanschaf, van onderhoud tot onderweg. Bike Totaal is er voor jou. Letterlijk, want met het grootste aantal vestigingen is er altijd wel eentje bij jou in de buurt. Je wordt met veel liefde geholpen, door je eigen vertrouwde vakman.

Standaard superveel extra service bij aankoop van een nieuwe fiets
Het klopt: alleen bij Bike Totaal krijg je standaard superveel extra's bij een nieuwe fiets. En ook daarna blijf je altijd welkom. Voor hulp, service en een glimlach. We zijn er echt voor je. Zo krijg je standaard 5 jaar dealergarantie bij je nieuwe elektrische fiets, zijn er altijd omruilmogelijkheden voor je oude fiets en is de eerste servicebeurt altijd inbegrepen.

Zien we je snel?
Je kan bij Bike Totaal terecht voor fietsen, elektrische fietsen, elektrische bakfietsen, fietsaccessoires, fietskleding en nog veel meer. Online, en in één van de meer dan 160 winkels. Ja, Bike Totaal is dé fietsenwinkel van Nederland. Kom je snel eens langs?

Bekijk elektrische fietsen

Bekijk winkels

• Van Tuyllstraat, 20A, 3829 AD, Hooglanderveen, Utrecht, Nederland

• +31 33 2571438

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

14.053 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Mijn fiets was veel eerder klaar dan…

Mijn fiets was veel eerder klaar dan verwacht.
Altijd vriendelijk geholpen, goed advies.
Fietst weer heerlijk.

10 september 2026

Beste,

Wat fijn dat je fiets zo snel weer de weg op kon. En dat het ook nog eens lekker rijdt, dat is natuurlijk het belangrijkste.

Bike Totaal

Heel plezierige en top service

Bij ophalen van onze fietsen, voldoende tijd genomen om alles goed uit te leggen.

28 augustus 2026

Beste,

Fijn dat het zo goed uitpakte, ook al liep het even anders dan verwacht. Dat het gewenste model er uiteindelijk toch was, en dat jullie bij het ophalen rustig de tijd hebben gekregen voor uitleg, dat is precies hoe het hoort te gaan.

Bike Totaal

De kennis de tijd en de vriendelijkheid…

De kennis de tijd en de vriendelijkheid en aandacht die je krijgt als klant. Is super!
Soms hoop je dat iedere winkel dat doet en heeft. Gewoon geweldig.

Beste,

Wat een mooi compliment, dank je wel. Fijn dat je je zo goed geholpen hebt gevoeld en dat het gesprek prettig was. Dat je het zelfs als voorbeeld voor andere winkels ziet, dat zegt wel wat.

Bike Totaal

Hele fijne zaak met kennis van zaken

Heel fijn geholpen door Paul voor de keuze bij onze ebikes. Denken goed mee en nemen echt de tijd! Fijn om hier ook onze fietsen straks in onderhoud te hebben!

29 augustus 2026

Beste,

Leuk om te lezen dat Paul jullie zo goed heeft kunnen helpen bij de keuze. Het is een fijne stap, zo'n e-bike, en het helpt als je de tijd krijgt om rustig te vergelijken. We zien jullie graag terug voor het onderhoud.

Perfect geholpen

Perfect geholpen! Snelle service en super vriendelijjk!

2 september 2026

Beste,

Leuk om te lezen dat je zo snel geholpen bent. Bedankt voor je mooie woorden.

Bike Totaal

Altijd vriendelijk en kundig personnel…

Altijd vriendelijk en kundig personnel die meedenkt met jouw situatie!

21 augustus 2026

Beste,

Leuk om te lezen dat je je zo goed geholpen hebt gevoeld. Dat meedenken maakt het verschil, want elke situatie is nu eenmaal anders.

Fantastisch

Goeie service fijn personeel

Beste,

Leuk om te lezen, bedankt voor het compliment.

Bike Totaal

Dat ‘t een heel betrouwbare en goede zaak is.

Bike Totaal heeft geheel volgens afspraak gehandeld en de fietsen weer helemaal in orde gemaakt.

Beste,

Goed om te lezen dat alles is verlopen zoals afgesproken en dat de fietsen er weer klaar voor zijn.

Hele uitgebreide uitleg!

Hele uitgebreide uitleg over de diverse mogelijkheden bij de aankoop van de fiets

30 juli 2026

Beste,

Fijn om te lezen dat je zo goed geïnformeerd bent over de verschillende opties. Een fiets kiezen is best een beslissing, dan helpt het om goed te weten waar je uit kunt kiezen.

Bike Totaal

Bestelde spullen werden netjes thuis…

Bestelde spullen werden netjes thuis afgeleverd, extra service van de zaak. Ook hebben ze verstand van zaken!

Top gedaan!

21 augustus 2026

Beste,

Leuk om te lezen dat de bestelling goed is aangekomen. En bedankt voor het vertrouwen, fijn dat je het gevoel had dat je bij de juiste mensen zat.

Bike Totaal

Deze zaak verdient wat mij betreft…

Zo heb ik vanochtend nog gebeld om de verzekering voor mijn fiets af te sluiten. De flexibiliteit en behulpzaamheid waarmee ik ben geholpen, zijn echt een compliment waard.

Heel fijn om te zien dat er nog steeds zulke zaken bestaan. Absoluut een aanrader!

12 augustus 2026

Beste,

Wat een fijn bericht om te lezen, dankjewel. Goed dat je ook telefonisch snel geholpen bent met de verzekering, dat is precies zoals het zou moeten gaan.

Bike Totaal

Doorverwezen naar Gazelle Experience…

Doorverwezen naar Gazelle Experience center. Na terugkomst bij Mossink snel gehandeld om beoogde fiets geleverd te krijgen en ook snel geleverd.
Zeer tevreden.

6 augustus 2026

Beste,

Fijn dat het bezoek aan het Gazelle Experience Center goed van pas is gekomen en dat je daarna snel geholpen bent met het rondmaken van de aankoop. Mooi om te lezen dat je zo tevreden bent.

Service gericht

Fiets is goed gemaakt! Vriendelijke monteurs en heel service gericht

1 augustus 2026

Beste,

Leuk om te lezen dat je zo goed geholpen bent door de monteurs. Een goed opgezette fiets, daar doe je het mee.

Topwinkel!

Goede service, gewoon zoals je verwacht.
Zou zeker aanbevelen!

31 juli 2026

Beste,

Bedankt voor het goede woord. En fijn dat je ons aanbeveelt.

Super geholpen!

31 juli 2026

Beste,

Leuk om te lezen, bedankt voor het delen.

Bike Totaal

IK kreeg aandacht en service

IK kreeg aandacht en service, het maakt niet uit waar je voor komt of het nou complete fiets, banden oppompen, een slot of fietstas is alles wordt serieus opgepakt en wordt uitgelegd.

30 juli 2026

Beste,

Leuk om te lezen dat je je zo welkom voelde, ongeacht waarmee je binnenkwam. Of het nu groot of klein is, het verdient gewoon de juiste aandacht.