Bike Totaal - Paul Willemsen Reviews

Woudseweg, 6, 2635 CC Den Hoorn, Zuid-Holland, NL

Het personeel geeft ruim aandacht en tijd aan de klant en ze weten je vragen te beantwoorden in begrijpelijke taal. Ik wilde een ander stuur en eigen zadel behouden. Dat kan allemaal zonder problemen... Toon meer

Goed geholpen, niet opdringerig. Gelijk een proefrit kunnen maken en na 2 dagen kon ik mijn nieuwe fiets al ophalen. Gekozen voor een e-bike van Cube en bevalt prima.

1. Fietsenwinkel
  2. ook in
  3. Fietsaccessoirewinkel
  4. Fietsenmaker
  5. Winkel voor tweedehands fietsen

Over Bike Totaal - Paul Willemsen

Bike Totaal wil dat iedereen de fiets pakt. Inderdaad, héél Nederland. We hebben daarvoor ook alles in huis: de expertise, de service en het mooiste assortiment. Met modellen van topmerken als Gazelle, Dutch ID, Cube, Cortina, Sparta, Batavus en Urban Arrow. We helpen, coachen en adviseren je. Van oriëntatie tot aanschaf, van onderhoud tot onderweg. Bike Totaal is er voor jou. Letterlijk, want met het grootste aantal vestigingen is er altijd wel eentje bij jou in de buurt. Je wordt met veel liefde geholpen, door je eigen vertrouwde vakman.

Standaard superveel extra service bij aankoop van een nieuwe fiets
Het klopt: alleen bij Bike Totaal krijg je standaard superveel extra's bij een nieuwe fiets. En ook daarna blijf je altijd welkom. Voor hulp, service en een glimlach. We zijn er echt voor je. Zo krijg je standaard 5 jaar dealergarantie bij je nieuwe elektrische fiets, zijn er altijd omruilmogelijkheden voor je oude fiets en is de eerste servicebeurt altijd inbegrepen.

Zien we je snel?
Je kan bij Bike Totaal terecht voor fietsen, elektrische fietsen, elektrische bakfietsen, fietsaccessoires, fietskleding en nog veel meer. Online, en in één van de meer dan 160 winkels. Ja, Bike Totaal is dé fietsenwinkel van Nederland. Kom je snel eens langs?

Bekijk elektrische fietsen

Bekijk winkels

• Woudseweg, 6, 2635 CC, Den Hoorn, Zuid-Holland, Nederland

• +31 15 2614976

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

15.098 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Prima klantenservice

Ik had een bestaand maar weinig gebruikte Pendix ombouwset aangeschaft. Waar andere Pendixdealers in mijn omgeving "nee" aangaven om een gebruikte pendix in te bouwen op mijn fiets gaf Paul Willensen aan dat dit " geen enkel probleem was" en " doen we graag" Fijn geregeld allemaal. Prima service voor een klant die niet uit de buurt komt, geen fiets bij hen heeft aangeschaft en één specifieke wens/vraag heeft. Zo kan klantenservice dus ook gewoon nog zijn.

5 oktober 2026

Kennis en kunde en vriendelijkheid

Je wordt er uiterst vriendelijk geholpen.

3 oktober 2026

Kwam binnen met een lekke band

Kwam binnen met een lekke band. Werd direct vriendelijk en gastvrij geholpen, kreeg een goede leenfiets mee en mijn fiets was volgens afspraak keurig op tijd gemaakt. Tussendoor is gebeld om af te stemmen of er een nieuw bb opgezet mocht worden. Ook werd naderhand toegelicht wat de oorzaak was geweest. Prima service.

2 oktober 2026

Jaarlijks onderhoud is weer goed…

Jaarlijks onderhoud is weer goed uitgevoerd. Fiets kan weer 7000km aan.

24 september 2026

Antwoord van Bike Totaal - Paul Willemsen

U bent een Topper met 7000 per jaar, veel fietsplezier toegewenst! Groet Team Paul Willemsen

Perfect

Perfect ! De fiets word gehaald en gebracht en is weer in top staat
Vriendelijk personeel

22 september 2026

Vriendelijkheid krijgt u er van ons gratis bij! Groet Team Paul Willemsen

De geleverde fiets bleek qua hoogte…

De geleverde fiets bleek qua hoogte niet de bestelde fiets te zijn, deze is zonder problemen omgeruild

26 september 2026

Antwoord van Bike Totaal - Paul Willemsen

Beste Anton, ik ga er vanuit dat de 2de fiets nu op de juiste hoogte is. Groet, Team Paul Willemsen

Goed geholpen

23 september 2026

Antwoord van Bike Totaal - Paul Willemsen

Dank je wel, natuurlijk laten wij de keuze aan de klant nadat we een goed advies hebben gegeven. Dit gaat al jaren goed! Groet, Team Paul Willemsen

Willemse heeft de schade aan mijn fiets…

Willemse heeft de schade aan mijn fiets gerepareerd ,aardige medewerkers die vakwerk afleveren, vriendelijke groet

14 september 2026

Dank je wel voor de prettige feedback. Groet Team Paul Willemsen

Duidelijk in maken afspraak. Snel gewerkt en goed werk verricht. Heel balhoofdstel netjes vervangen

5 september 2026

Ik werd meteen geholpen

Ik werd meteen geholpen. Het was een verzekeringsgevalletje en ik had mn verzekering bij hun afgesloten. Ik hoefde zelf nergens achteraan, ideaal!

28 augustus 2026

Antwoord van Bike Totaal - Paul Willemsen

Zo ontzorgen we onze klanten maximaal!
Groet, Team Paul Willemsen

Review van B.Koolstra

Omdat ik goed werd geholpen en iedereen vriendelijk was.

4 september 2026

Antwoord van Bike Totaal - Paul Willemsen

Dat is bij ons gewoon normaal! Dank je wel.

De leenfiets was geweldig

De leenfiets was geweldig. Het wachten op mijn eigen gerepareerde fiets duurde lang.

20 augustus 2026

Antwoord van Bike Totaal - Paul Willemsen

Helaas kan een reparatie wel eens langer duren omdat wij ook afhankelijk zijn van onze leveranciers. We hopen dat u fijn gebruik heeft kunnen maken van de leenfiets.
Groet Team Paul Willemsen

Snel gedaan en duidelijke communicatie

Snel gedaan en duidelijke communicatie. Helaas wel 2 probleempjes en een zelf opgelost en een voor terug moeten gaan de volgende dag maar ook gelijk geholpen en opgelost

2 september 2026

Antwoord van Bike Totaal - Paul Willemsen

Samen komen we er altijd uit. Dank u wel.