Het personeel geeft ruim aandacht en tijd aan de klant en ze weten je vragen te beantwoorden in begrijpelijke taal. Ik wilde een ander stuur en eigen zadel behouden. Dat kan allemaal zonder problemen... Toon meer
Goed geholpen, niet opdringerig. Gelijk een proefrit kunnen maken en na 2 dagen kon ik mijn nieuwe fiets al ophalen. Gekozen voor een e-bike van Cube en bevalt prima.
Over Bike Totaal - Paul Willemsen
Standaard superveel extra service bij aankoop van een nieuwe fiets
Het klopt: alleen bij Bike Totaal krijg je standaard superveel extra's bij een nieuwe fiets. En ook daarna blijf je altijd welkom. Voor hulp, service en een glimlach. We zijn er echt voor je. Zo krijg je standaard 5 jaar dealergarantie bij je nieuwe elektrische fiets, zijn er altijd omruilmogelijkheden voor je oude fiets en is de eerste servicebeurt altijd inbegrepen.
Zien we je snel?
Je kan bij Bike Totaal terecht voor fietsen, elektrische fietsen, elektrische bakfietsen, fietsaccessoires, fietskleding en nog veel meer. Online, en in één van de meer dan 160 winkels. Ja, Bike Totaal is dé fietsenwinkel van Nederland. Kom je snel eens langs?
Bekijk elektrische fietsen
Bekijk winkels
Woudseweg, 6, 2635 CC, Den Hoorn, Zuid-Holland, Nederland
- +31 15 2614976
Vraagt klanten om een review
Prima klantenservice
Ik had een bestaand maar weinig gebruikte Pendix ombouwset aangeschaft. Waar andere Pendixdealers in mijn omgeving "nee" aangaven om een gebruikte pendix in te bouwen op mijn fiets gaf Paul Willensen aan dat dit " geen enkel probleem was" en " doen we graag" Fijn geregeld allemaal. Prima service voor een klant die niet uit de buurt komt, geen fiets bij hen heeft aangeschaft en één specifieke wens/vraag heeft. Zo kan klantenservice dus ook gewoon nog zijn.
Fijn geholpen
Kennis en kunde en vriendelijkheid
Je wordt er uiterst vriendelijk geholpen.
Kwam binnen met een lekke band
Kwam binnen met een lekke band. Werd direct vriendelijk en gastvrij geholpen, kreeg een goede leenfiets mee en mijn fiets was volgens afspraak keurig op tijd gemaakt. Tussendoor is gebeld om af te stemmen of er een nieuw bb opgezet mocht worden. Ook werd naderhand toegelicht wat de oorzaak was geweest. Prima service.
Nette zaak met heel net personeel
Nette zaak met heel net personeel, je wordt netjes geholpen en te woord gestaan.
Kan ondersteuning van AI gebruiken bij reactiesLees meer
Jaarlijks onderhoud is weer goed…
Jaarlijks onderhoud is weer goed uitgevoerd. Fiets kan weer 7000km aan.

Perfect
Perfect ! De fiets word gehaald en gebracht en is weer in top staat
Vriendelijk personeel

Antwoord van Bike Totaal - Paul Willemsen
De geleverde fiets bleek qua hoogte…
De geleverde fiets bleek qua hoogte niet de bestelde fiets te zijn, deze is zonder problemen omgeruild

Goed geholpen

Antwoord van Bike Totaal - Paul Willemsen
Willemse heeft de schade aan mijn fiets…
Willemse heeft de schade aan mijn fiets gerepareerd ,aardige medewerkers die vakwerk afleveren, vriendelijke groet

Prima service
Prima service, goede uitleg en vriendelijke benadering en behulpvaardig.
Duidelijk in maken afspraak. Snel gewerkt en goed werk verricht. Heel balhoofdstel netjes vervangen
Prima geholpen
Ik werd meteen geholpen
Ik werd meteen geholpen. Het was een verzekeringsgevalletje en ik had mn verzekering bij hun afgesloten. Ik hoefde zelf nergens achteraan, ideaal!

De leenfiets was geweldig
De leenfiets was geweldig. Het wachten op mijn eigen gerepareerde fiets duurde lang.

Antwoord van Bike Totaal - Paul Willemsen
Snel gedaan en duidelijke communicatie
Snel gedaan en duidelijke communicatie. Helaas wel 2 probleempjes en een zelf opgelost en een voor terug moeten gaan de volgende dag maar ook gelijk geholpen en opgelost