Billo Reviews 259

TrustScore 4.5 uit 5

4,4

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Bra tjänst på många sätt: - alternativ inloggning med Freja - digital post förstås - inskanning av vanlig post - betalning med Klarna ....och allmänt känns nytänkande. Enda "nackdelen" är att... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Inte haft några som helst bekymmer med Billo så här långt. Reser mycket och det är otroligt skönt att kunna få posten i telefonen. Bankkort osv har skickats hem till brevlådan. Litet varningens finger... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag har använt Billo i över ett år och tjänsten har varit till stor hjälp för mig, särskilt när jag reser utomlands. De erbjuder dessutom en betalningstjänst för fakturor som kommer i pappersform, vil... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Haft Billo nu 1,5 år och Fungerar klockrent. Betalningsfunktionen är super långt bättre än Kivra, vilket jag hade innan. Ser att en del klagat på höga försäkringskostnader mm. Det felet ligger hos... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Postbedrijf
  2. Betaalservice
  3. Betalingsdienst
  4. Postkantoor

Over Billo

Geschreven door het bedrijf

Billo är en kostnadsfri och statligt godkänd digital brevlåda.

Med Billo får du såklart digital post från företag och myndigheter – men du kan också välja att få den papperspost som annars hamnar i brevlådan, direkt in i mobilen. Dessutom får du tillgång till marknadens snabbaste betallösning, samtidigt som vi hjälper dig att betala räkningar i tid. Det är Billo!

All post i mobilen!
✓ Statligt godkänd brevlåda
✓ Digital post från företag och myndigheter
✓ Automatisk inskanning av din fysiska post
✓ Blixtsnabb och säker betalning av räkningar
✓ Betala räkningar med kreditkort eller via Klarna

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabbt och enkelt att betala räkningar

Snabbt och enkelt att betala räkningar! Svarar snabbt vid frågor!

10 augustus 2025

Hej Marie!

Tack för ditt betyg och dina ord, det värmer verkligen. Att kunna vara tillgängliga snabbt är en av våra viktigaste uppgifter, självklart kan saker bli fel ibland och då måste vi ju finnas där!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bästa digitala brevlådan som finns i…

Bästa digitala brevlådan som finns i Sverige. Billigt om man vill ha Allpost+-prenumerationen, du kan även betala räkningar direkt i appen med enkelhet.
Jag har haft Billo nästan sen det kom till Android och det blir bara bättre och bättre.

3 augustus 2025

Hej Mikael!

Tack så mycket för din recension. Vad kul att du upplever att vi blir bättre hela tiden, det är precis så vi jobbar. Billo är en växande app och vi har alltid något nytt för oss! Är det något särskilt du ser att vi borde fokusera på? Hör gärna av dig, så vi kan bli ännu bättre.

Kundtjänst

Bra kundtjänst snabba svar

29 juli 2025

Hejsan Tommy,

Tack så mycket för din varma recension, det gör oss så glada!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Alltid snabba och bra svar från kundservice.

Alltid snabba och bra svar från kundservice. Alltid smidigt med att göra sina betalningar.

26 juli 2025

Hej Madeleine!

Tack för din recension! Så roligt att du uppskattar hjälpen du fått.
Vi på Billo gör vårt bästa för finnas tillgängliga och hjälpa våra kunder.
Tack för dina fina ord, de kommer meddelas vidare till teamet på kundtjänst.

Allt mycket bra

26 juli 2025

Hej Jan-Erik!

Härligt att höra att du gillar Billo och våra tjänster.
Dina ord uppskattas varmt!

Lätt och smidigt.

30 juli 2025

Hej Eva!

Kul att du gillar våra tjänster. Tanken med Billo är att det ska vara smidigt, du får din post och kan betala dina räkningar på ett och samma ställe.

Bra support från er

Bra support från er . Trevligt bemötande .

28 juli 2025

Hej Anita!

Tack för dina fina ord.
Jag sprider din feedback vidare till vår kundtjänst.
Hör gärna av dig igen om det finns något nytt du undrar över.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Jag vet inte

Jag vet inta

21 juli 2025

Antwoord van Billo

Om du är osäker på något så är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst på 020-20 21 00 eller hello@billo.life.
Vi finns tillgängliga både på telefon och mejl varje vardag kl 9-16, lunchstängt kl 12-13.

Så smidigt

Så smidigt. Aldrig mer missa någon post eller räkning när man är ute o reser.
Inte heller visar man ev tjuvar att det ligger massa post i brevlådan.

18 juli 2025

Hej Maria!

Tack för din fina recension.
Visst finns det många fördelar med att få all sin post direkt i mobilen,
det du skriver är verkligen ett plus när man befinner sig på annan ort.

Ha en fortsatt fin sommar!

Dina vänner på Billo.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Betala fakturor snabbt via klarna

Betala fakturor snabbt via klarna! snudd på bedrägeri. Använde tjänsten då en faktura behövde betalas omgående och jag var utomlands så jag inte kunde lösa det direkt på annat sätt. 250:- i serviceavgift. Tiden går och jag får påminnelse på fakturan och kan inte hämta varan. Klarna meddelar Billo mottagit pengarna samma datum det bokförts. Idag 5 arbetsdagar senare är fakturan fortfarande inte betald och jag får betala straffavgifter för sen betalning och kanske betala varan en gång till för att kunna hämta ut den.

16 juli 2025

Hej Bengt!

Vi beklagar att din betalning via Billo skapat problem för dig.

En betalning med Klarna i Billo tar upp till 4 bankdagar att genomföra. Detta står med i våra villkor som du hittar på vår hemsida.
Vid genomförd betalning får du ett kvitto skickat till din mejladress. På detta kvitto står datum då betalningen utförs.
Detta kvitto kan du visa upp till betalningsmottagaren om betalningen skulle inkomma efter förfallodatum.

Har du några frågor kring betalningar eller våra tjänster hos Billo är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst på hello@billo.life eller telefonnummer 020-202100.

Jättebra företag

Jättebra företag, Tack för hjälpen.

14 juli 2025

Hej Maya!

Tack för dina fina ord, det uppskattar vi!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag vill ni lägger till under mitt namn…

Jag vill ni lägger till under mitt namn diggital brevlåda ,, eller ni utformar ett namn så folk fattar bara för ´diggital post TACK sedan är NI full komliga / Anders,SWEDEN in Huskvarna
Have a nice summer

9 juli 2025

Hej Anders!

Tack för din recension och ditt förslag, vi tar med oss detta och jobbar alltid för att göra vår brevlåda ännu tydligare för alla avsändare, både fysiska och digitala.

Snabb brevlåda

Man får alla post och dokument och kan ladda ner , men det är lite svårt att hitta tydliga vägar på att ladda ner all pist och dokument.

Hejsan!

Tack så mycket för din recension, och din feedback gällande att hitta rätt i appen för att ladda ned alla dokument. Jag ser till att den informationen når våra designers och utvecklare. :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Billo agerar alltid snabbt och förstår…

Billo agerar alltid snabbt och förstår mig som kund

5 juli 2025

Antwoord van Billo

Hej Kenneth! Tack för din recension och dina varma ord, vi uppskattar det stort. Våra kunder är ju det viktigaste vi har!

Jag är supernöjd med Billo

Jag är supernöjd med Billo! Att ha alla mina fakturor samlade på ett och samma ställe har verkligen förenklat min vardag. Ingen mer jakt i mejlen eller högar av papper – nu har jag full koll på vad som ska betalas och när.

Hej Lukas!

Tack för din recension. Ja visst är det toppen att ha alla fakturor på ett ställe, och med Klarna-kopplingen är det också enkelt att betala fakturorna på det sätt du själv föredrar!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lätt att förstå och använda

Lätt att förstå och använda. Snabba betalningar och bra betalningsalternativ.

Hej Claes!

Tack, så kul att du gillar vår app. Att kunna betala smidigt är något som gör att vår app på ett enkelt sätt kan erbjuda både post och betalningar på samma ställe!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Excellent service from Billo!

Excellent service from Billo!, great customer support ( responding to emails/calls). Highly recommend!

12 juni 2025

Antwoord van Billo

Thank you for this glowing review, Victor. It is much appreciated!

Your friends at Billo

Proffsigt bemötande

Proffsigt, vänligt och hjälpsamt bemötande, och alla ärenden fixade.
Älskar tjänsterna hos Billo, ett särskilt tack till Christoffer på kundtjänst, vilket ess !!!

17 juni 2025

Antwoord van Billo

Hej Christian! Tack så hjärtligt för din recension om våra tjänster, jag meddelar Christopher detta och sprider lite extra sommarglädje på kontoret!

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.