Correct en betrouwbaar. Werkte perfect. Crypto is mij te volatiel maar gezien simpele stand en professionele opties, dikke aanrader dit platform, ook voor beginners. Solide, betrouwbaar! Twijfel over... Toon meer
Ik gebruik voornamelijk de mobiele app. Voor mij zou het hier duidelijker zijn dat je de charts met candles zou zien per uur, per 4 uren … eigenlijk zoals in de pro. Ook de SL en de TP vind ik nog al... Toon meer
Bitvavo is een zeer betrouwbare organisatie waar veiligheid hoog staat. Medewerkers die je binnen 24 uur antwoord geven. Mits je om medewerker vraagt. Ongecompliceerd handelen met 100% vertrouwen. Aan... Toon meer
Doorgaans tevreden, Top zelfs, behalve bij pieken en dalen, dan wil je een limiet order plaatsen om spread te voorkomen, maar staat er vaak zonder uitleg dat er "iets mis gaat" en zie je al je win... Toon meer
The Bitvavo platform was launched in 2018, with the goal to bridge the gap between traditional currencies and digital assets. Bitvavo is making digital assets accessible to everyone by offering transparent fees, a wide range of assets and an easy to use platform. Our team aims to play an important role in the rise of digital assets by offering our platform to millions of people.
Keizersgracht 281, 1016 ED, Amsterdam, Nederland
Vraagt klanten om een review
Uitstekende service en aanbod! Ik gebruik Bitvavo al een aantal jaren en ben er uiterst tevreden over.

Antwoord van Bitvavo
Heel betrouwbaar. Een minpuntje is de Pro mode. Geen demo account en ook niet erg soepel in gebruik. Hopelijk worden futures gauw mogelijk in Europa .

Antwoord van Bitvavo
Waardeloze broker, die k.t website en app functioneren waardeloos, daardoor honderdenderden verloren, vieze oplichters zijn het!

Antwoord van Bitvavo
Geen idee hoe het werkt, ben niet zo goed met computers eigenlijk een digibeet, je kan maar beter niets van me vragen schrap alles maar gr Aad

Antwoord van Bitvavo
Al jaren client en ik ben zeer tevreden met jullie bedrijfspolicy waar de CLIENT centraal staat. Financiële transacties worden a la seconde verwerkt!! 💪💪

Antwoord van Bitvavo
Ik kan nog niks zeggen over alle dingen ik zit er net in.Maar het inschrijven en alles wat je moet invullen was goed geregeld

Antwoord van Bitvavo
Ik heb het gevoel dat het gemanipuleerd wordt, iedere keer als ik inlog en kijk naar mijn portfolio en sommige coins zijn aan het stijgen ga ik live kijken gaat ie alleen maar naar beneden heb live nog niet gezien dat iets omhoog gaat.

Antwoord van Bitvavo
Ik ervaar structureel problemen bij Bitvavo. Stortingen vanaf mijn hardware wallet (Ledger) worden vrijwel elke keer tegengehouden voor een “compliance-check”.
Controle is prima — maar de uitvoering niet.
Wat er gebeurt:
Mijn account wordt direct geblokkeerd
Ik moet steeds opnieuw documenten en bewijs aanleveren
Verwerking duurt uren tot soms dagen
Dit gebeurt niet incidenteel, maar structureel
Het grootste probleem is het gebrek aan transparantie.
Ik heb gevraagd:
Waarom mijn transacties telkens geselecteerd worden
Welke controles concreet plaatsvinden
Of er überhaupt iets verdachts is gevonden
Het antwoord?
Alleen standaardreacties over “wettelijke verplichtingen”, zonder inhoud.
📉 Financiële schade door blokkade
Mijn laatste storting werd ±17 uur vastgehouden.
Tijdens die periode daalde de Bitcoin-koers, terwijl ik niet kon handelen of mijn positie kon beschermen.
👉 Resultaat: aantoonbaar verlies
Dit is een direct gevolg van hun blokkade.
⚠️ Wat hier misgaat
Blokkades duren te lang voor een volatiele markt
Geen inhoudelijke communicatie
Structureel patroon (geen incident)
Geen zichtbare proportionaliteit in controles
📌 Wat verwacht ik van Bitvavo
Snellere en proportionele controles
Eerlijke en inhoudelijke communicatie
Compensatie bij aantoonbare schade
Structurele oplossing i.p.v. standaardantwoorden
Zonder verbetering zal ik mijn klacht verder escaleren naar Kifid en toezichthouders (DNB/AFM).
**Dank voor jullie reactie.**
Ik begrijp jullie wettelijke verplichtingen volledig — dat is ook niet mijn bezwaar.
Mijn probleem zit in de uitvoering:
* Structureel controles bij vrijwel iedere transactie
* Blokkades die te lang duren in een volatiele markt
* Geen inhoudelijke toelichting
* En geen enkele reactie op de financiële schade
In mijn geval heeft een blokkade van circa 17 uur geleid tot aantoonbaar verlies, omdat ik mijn positie niet kon beheren.
Wat ik mis in jullie reactie:
* Waarom dit bij mij structureel gebeurt
* Wat ik kan doen om dit te voorkomen
* Hoe jullie omgaan met de geleden schade. Ik verwacht compensatie van de nu geleden schade.
Ik sta open voor een oplossing, maar die moet wel concreet zijn.
Ik wacht graag een inhoudelijke reactie af.
Update 02-04-202
Dank voor jullie reactie.
Ik begrijp dat jullie dit via e-mail willen oppakken, maar tot op heden heb ik daar geen inhoudelijke antwoorden ontvangen op de kern van mijn klacht.
Het gaat mij niet om het feit dát er controles zijn, maar om:
Het structurele karakter (bij vrijwel iedere transactie)
De duur van de blokkades
Het ontbreken van transparante en inhoudelijke toelichting
En het feit dat ik gedurende die periode geen toegang had tot mijn tegoeden
In mijn specifieke geval heeft dit geleid tot aantoonbare financiële schade, omdat ik mijn positie niet kon beheren.
Tot nu toe blijft het bij algemene verwijzingen naar wetgeving, zonder concrete uitleg of oplossing.
Ik sta open voor een inhoudelijke oplossing, maar die heb ik nog niet ontvangen.
Mochten er mensen zijn die dit lezen vertrouw deze Exchange niet. Er zijn vele andere Exchange is die veel klantvriendelijker zijn. En ja af en toe voeren deze ook controles uit maar niet zoals bitfavo dat doet.
Ik ben al heel lang bij Bitvavo. En eerlijk is eerlijk ze veranderen niet. Mocht Bitvavo deze zaak netjes afhandelen zal ik mijn review uiteraard aanpassen.
Ik kijk deze zaak nog even aan. Mocht er niets wijzigen overweg ik mijn account op te heffen.

Antwoord van Bitvavo
Een goed platform en behoorlijk duidelijk ingerichte applicatie om te handelen in crypto. Even de tijd nemen om te kijken welke functies hoe en vanuit waar te bedienen.

Antwoord van Bitvavo
Jammer dat zij mij niet konden helpen met de Bankfraude die mij is overkomen.

Antwoord van Bitvavo
Zou het fijn vinden als je een stoplimiet en take profit tegelijk zou kunnen plaatsen