Bitvavo Reviews 22.381

TrustScore 4 uit 5

4,2

Correct en betrouwbaar. Werkte perfect. Crypto is mij te volatiel maar gezien simpele stand en professionele opties, dikke aanrader dit platform, ook voor beginners. Solide, betrouwbaar! Twijfel over... Toon meer

Ik gebruik voornamelijk de mobiele app. Voor mij zou het hier duidelijker zijn dat je de charts met candles zou zien per uur, per 4 uren … eigenlijk zoals in de pro. Ook de SL en de TP vind ik nog al... Toon meer

Bitvavo is een zeer betrouwbare organisatie waar veiligheid hoog staat. Medewerkers die je binnen 24 uur antwoord geven. Mits je om medewerker vraagt. Ongecompliceerd handelen met 100% vertrouwen. Aan... Toon meer

Doorgaans tevreden, Top zelfs, behalve bij pieken en dalen, dan wil je een limiet order plaatsen om spread te voorkomen, maar staat er vaak zonder uitleg dat er "iets mis gaat" en zie je al je win... Toon meer

1. Cryptocurrency-dienst
  2. Geldwisselkantoor

The Bitvavo platform was launched in 2018, with the goal to bridge the gap between traditional currencies and digital assets. Bitvavo is making digital assets accessible to everyone by offering transparent fees, a wide range of assets and an easy to use platform. Our team aims to play an important role in the rise of digital assets by offering our platform to millions of people.

Crypto starts at Bitvavo

Buy, sell and store more than 190 digital currencies at the largest exchange in the Netherlands.

Houd rekening met het volgende

4,2

Goed

TrustScore 4 uit 5

22K reviews

Vraagt klanten om een review

Gewoon goed platform vooral duidelijk…

Gewoon goed platform vooral duidelijk en simpel om te gebruiken.

16 maart 2026

Beste Lambertus,

Bedankt voor het delen van je ervaring! Fijn om te horen dat je het platform duidelijk en eenvoudig in gebruik vindt. We zijn blij dat je een goede ervaring hebt. Ons supportteam staat altijd klaar als je hulp nodig hebt

Juliana - Supportteam Bitvavo

Prettige en overzichtelijke site & app

Prettige en overzichtelijke site & app, snelle afhandeling van transacties, heb helpdesk nodig gehad waarbij goede ondersteuning en follow-up

12 maart 2026

Beste reviewer,

Hartelijk dank voor je review.

Het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent over ons platform en service.

Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, dan kun je met ons chatten via de chatwidget in je app. Wij helpen je graag verder!

Selina
- Supportteam Bitvavo

Makkelijke Bitcoin app

Bitvavo is een redelijk makkelijke app om in bitcoins te handelen. Hij is overzichtelijk en je koersen zijn eenvoudig te volgen.

11 februari 2026

Beste Jeroen,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je de app overzichtelijk vindt en dat je de koersen eenvoudig kunt volgen. We blijven ons inzetten om het handelen zo duidelijk en toegankelijk mogelijk te maken.

Fred – Supportteam Bitvavo

Het is heel overzichtelijk met een…

Het is heel overzichtelijk met een duidelijke uitleg welk project achter welke coin staat. Ook de white paper optie is duidelijk.

Beste Gilles,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je het platform overzichtelijk vindt en dat de uitleg per project en de white paper-optie voor jou duidelijk zijn. We blijven ons inzetten om informatie toegankelijk en helder te houden.

Handelen zonder gedo

Bitvavo is echt een gebruiksvriendelijke app. Alles is duidelijk en overzichtelijk, waardoor het niet moeilijk is om te handelen in crypto. Ideaal voor zowel beginners als ervaren gebruikers!.

14 maart 2026

Beste Belgin,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je de app gebruiksvriendelijk, duidelijk en overzichtelijk vindt. Mooi dat je aangeeft dat het geschikt is voor zowel beginners als ervaren gebruikers.

Fred – Supportteam Bitvavo

Overduidelijk de veiligste en de beste…

Overduidelijk de veiligste en de beste kwa service in Nederland !.

Beste Manasseh,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je Bitvavo als veilig ervaart en tevreden bent over onze service. We waarderen je vertrouwen!

Fred – Supportteam Bitvavo

Kosten zijn toch veel hoger dan waarmee…

Kosten zijn toch veel hoger dan waarmee wordt geadverteerd. De real time experience laat wat te wensen over. Vind het allemaal wat aan de trage kant want bij Real time trading is snelheid een belangrijke factor. En ik heb een keer een glitch/storing gehad toen ik een bepaalde krypto wilde verkopen dat die ineens met 15 minuten werd vertraagd terwijl ik hem al verkocht had waardoor ik een smak geld ben kwijtgeraakt. Heb toen contact gezocht met de helpdesk maar kreeg geen gehoor. Vind ik bijzonder matig. En raad daarom Bitvavo af bij nieuwe traders.

13 maart 2026

Beste Thierry,

Bedankt voor je uitgebreide feedback. We begrijpen dat kosten, vertraging en storingen veel invloed hebben op je ervaring, zeker wanneer timing belangrijk is. Dit is niet de ervaring die we willen bieden. Als je wilt dat we je situatie en het contact met de helpdesk nogmaals bekijken, neem dan contact met ons op via support@bitvavo.com, refereer graag naar ticketnummer 1721313.

Fred – Supportteam Bitvavo

Het is een betrouwbaar site en als je…

Het is een betrouwbaar site en als je geld terug wilt boeken, heb je het zo. Ik heb hier geen slechte ervaring mee.

Beste Bert,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je het platform als betrouwbaar ervaart en dat terugboekingen voor jou soepel verlopen. We waarderen het dat je je positieve ervaring deelt.

Bitvavo niet betrouwbaar

Update:
Bedankt voor jullie reactie.

Wow allereerst best knap dat u slechts 2 uur nodig heeft om te reageren op mijn review, maar minimaal 24 uur voor reactie op mijn mail.

Begrijpelijk dat beveiligingsmaatregelen soms nodig zijn. Wat voor mij echter onduidelijk blijft, is wat precies wordt bedoeld met een “ongebruikelijke inlogpoging”.

Ik log namelijk altijd in met tweefactorauthenticatie (2FA), wat juist bedoeld is om ongeautoriseerde toegang te voorkomen. Daarom zou ik graag willen weten wat er in mijn geval als ongebruikelijk is gezien.

Daarnaast blijft mijn punt dat ik geen duidelijke melding heb ontvangen dat mijn account geblokkeerd was.Ik heb zeker geen meldingen gemist! Ik kwam hier pas achter nadat ik zelf contact had opgenomen met de helpdesk.

Juist bij dit soort maatregelen verwacht je transparante communicatie richting de gebruiker. Hopelijk kan Bitvavo hier in de toekomst duidelijker over communiceren.

Mijn ervaring met Bitvavo is erg teleurstellend. Tot mijn verbazing bleek mijn account ineens tijdelijk geblokkeerd te zijn voor euro- en crypto-opnames vanwege een “ongebruikelijke inlogpoging”.

Wat vooral vreemd is: ik heb hierover nooit vooraf een duidelijke melding ontvangen. Sterker nog, ik moest zelf contact opnemen met de helpdesk voordat mij überhaupt werd verteld dat er een blokkade op mijn account zat. Ondertussen worden stortingen blijkbaar wel gewoon geaccepteerd en ontvang ik wel andere e-mails van het platform.

Beveiliging is uiteraard belangrijk, maar transparante en tijdige communicatie naar klanten hoort daar ook bij. Het voelt niet correct dat een platform beperkingen op een account plaatst zonder dit duidelijk te melden, terwijl je daar als gebruiker zelf achteraan moet.

Hopelijk verbetert Bitvavo de communicatie hierover, want dit wekt momenteel weinig vertrouwen.

12 maart 2026

Beste reviewer,

Bedankt voor je toelichting. We begrijpen dat je meer duidelijkheid wilt over wat in jouw geval als “ongebruikelijke inlogpoging” is aangemerkt en over de communicatie rondom de tijdelijke blokkade.

Vanwege privacy- en veiligheidsredenen kunnen we via Trustpilot geen inhoudelijke details delen over individuele accounts. We lichten dit graag persoonlijk en inhoudelijk aan je toe. Neem hiervoor contact met ons op via support@bitvavo.com (mailto:support@bitvavo.com), dan kunnen we je situatie specifiek bekijken en toelichten.

Hoge kosten

Hoge kosten.

Geen opnames mogelijk, behalve stortingen van €1000.

Geen kaartkopieën na het openen van een rekening. Bij internationale bedrijven kun je €100 storten en direct opnemen.

Maar dit platform is heel anders.

Het was vroeger beter.

Beste Abdulrahman,

Bedankt voor je feedback. We begrijpen dat kosten en opnamevoorwaarden invloed hebben op je ervaring. Opname- en stortingsmogelijkheden kunnen afhankelijk zijn van verificatiestatus en regelgeving. Onze kostenstructuur is transparant terug te vinden op onze website. Wil je dat we je specifieke situatie bekijken? Neem dan contact op via support@bitvavo.com.

Fred – Supportteam Bitvavo

Bitvavo heeft mijn opdracht correct uitgevoerd

Bitvavo heeft mijn opdracht correct en zorgvuldig uitgevoerd

Beste Nelis,

Bedankt voor het delen van je ervaring.

Fijn om te horen dat je tevreden bent met ons platform en dat alles naar behoren werkt!

Selina
- Supportteam Bitvavo

Overzichtelijk en snel.

Overzichtelijk en snel.

7 maart 2026

Beste Lars,

Bedankt voor het delen van je recensie, goed om te horen dat je het een overzichtelijk en snel werkend platform vind. Mocht je nog feedback hebben over dingen die anders of beter kunnen, dan kun je dit altijd naar support@bitvavo.com sturen.

Juliana - Supportteam Bitvavo

eigenlijk kom er niet uit met bank…

eigenlijk kom er niet uit met bank gegevens

7 maart 2026

Beste Meta,

Bedankt voor het delen van je ervaring met Bitvavo. Vervelend om te vernemen dat je problemen ervaart met je bankgegevens.

Ik wil je daarom vragen een mail te sturen naar support@bitvavo.com. Onze supportmedewerkers helpen je graag verder.

gewoon goed

Beste E van Heumen,

Bedankt voor het delen van je recensie.
Fijn om te horen dat je tevreden bent met Bitvavo!

Is gewoon duidelijk en overzichtelijk

Is gewoon duidelijk en overzichtelijk

6 maart 2026

Beste Martin,

Bedankt voor het delen van je beoordeling.
Goed te horen dat je tevreden bent met Bitvavo en het platform als duidelijk en overzichtelijk ervaart!

S nel en makkelijk

S el en makkelijk

6 maart 2026

Beste Louis,

Bedankt voor het delen van je beoordeling.
Fijn om te het Bitvavo platform snel vind en makkelijk in gebruik!

Makkelijk app en goede informatie

Makkelijk app en goede informatie

5 maart 2026

Beste Marcel,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je de app makkelijk vindt en tevreden bent over de informatie die wordt aangeboden. We blijven ons inzetten voor een duidelijke en gebruiksvriendelijke ervaring.

Fred – Supportteam Bitvavo0

Ik kreeg tips van chatgpt..

Ik kreeg tips van chatgpt... daarom ben ik geregistreerd en ik wil niet gokken... ik heb wel betaald en ik ben pas lid geworden. 2 weken geleden.. Nu wacht ik af... aub niet elke dag kijken hahaha dus ik ben benieuwd... ik kijk nu elke week op app.

27 februari 2026

Beste Patricia,

Bedankt voor je review. Leuk om te horen dat je via tips van ChatGPT bij Bitvavo bent uitgekomen. Goed dat je rustig de tijd neemt en op je eigen tempo de app gebruikt. Als je vragen hebt over het platform, staan we graag voor je klaar.