Correct en betrouwbaar. Werkte perfect. Crypto is mij te volatiel maar gezien simpele stand en professionele opties, dikke aanrader dit platform, ook voor beginners. Solide, betrouwbaar! Twijfel over... Toon meer
Ik gebruik voornamelijk de mobiele app. Voor mij zou het hier duidelijker zijn dat je de charts met candles zou zien per uur, per 4 uren … eigenlijk zoals in de pro. Ook de SL en de TP vind ik nog al... Toon meer
Bitvavo is een zeer betrouwbare organisatie waar veiligheid hoog staat. Medewerkers die je binnen 24 uur antwoord geven. Mits je om medewerker vraagt. Ongecompliceerd handelen met 100% vertrouwen. Aan... Toon meer
Doorgaans tevreden, Top zelfs, behalve bij pieken en dalen, dan wil je een limiet order plaatsen om spread te voorkomen, maar staat er vaak zonder uitleg dat er "iets mis gaat" en zie je al je win... Toon meer
The Bitvavo platform was launched in 2018, with the goal to bridge the gap between traditional currencies and digital assets. Bitvavo is making digital assets accessible to everyone by offering transparent fees, a wide range of assets and an easy to use platform. Our team aims to play an important role in the rise of digital assets by offering our platform to millions of people.
Keizersgracht 281, 1016 ED, Amsterdam, Nederland
Vraagt klanten om een review
jullie zitten er altijd bovenop als er vreemde handelingen gedaan zijn met het aanpassen van het wachtwoord dan melden jullie het gelijk.

Antwoord van Bitvavo
Wat ik dus merk dat als ik Bitcoin bijkoop dat er iedere keer minder Bitcoin gegeven wordt dan waar ik de koop op afdruk.
Dus dan betaal je je fee en je krijgt ook nog eens minder Bitcoin dan je afgesproken prijs.
Wat is hier dan aan de hand?

Antwoord van Bitvavo
Ik gebruik Bitvavo al een tijd en heb er gemengde ervaringen mee.
Voor beginners is het een prima platform. De interface is duidelijk, iDEAL-stortingen werken snel en de tier-0 fees zijn relatief laag, wat het aantrekkelijk maakt om te starten. Ook het aanbod aan markten is redelijk voor een Europese exchange.
Maar zodra je serieuzer gaat handelen, worden de beperkingen snel duidelijk.
Het grootste probleem is de extreem beperkte rate limit van de API. Voor algo-trading of systemen die actief orders en marktdata verwerken, loop je hier vrijwel direct tegenaan. Dit maakt het moeilijk om betrouwbare trading-systemen te bouwen zonder constant tegen limieten aan te lopen.
Daarnaast ontbreken belangrijke order types die op veel andere exchanges standaard zijn, zoals:
• Trailing Stop Loss (TSL)
• OCO (One Cancels the Other)
• OTO / bracket-achtige orders
Voor actief risicomanagement zijn dit eigenlijk basisfuncties.
De documentatie is bovendien vrij beperkt en soms onduidelijk, waardoor integratie met de API meer trial-and-error wordt dan nodig zou moeten zijn.
Qua kosten geldt: de lage fees op het eerste niveau zijn aantrekkelijk, maar bij hoger handelsvolume zijn ze eigenlijk relatief duur vergeleken met internationale exchanges.
Ook mis ik persoonlijk meer USD trading pairs; het aanbod is oké, maar voelt beperkt als je gewend bent aan grotere platforms.
Kort samengevat:
goed platform voor beginners of casual trading, maar voor serieuze of geautomatiseerde trading lopen de beperkingen (API, ordertypes, documentatie en feestructuur) vrij snel tegen je aan.
Toevoeging na reactie bitvavo. Ja voor beginners zeer geschikt, het heeft me letterlijk kennis laten maken met de cryptomarkt en zijn beperkingen, dus dank daarvoor! Maar de ontbrekende ordertypen en ratelimits zijn de feitelijke reden dat ik overgestapt bent. Een bot omzetten naar een ander platform doe je niet zomaar en dan is het wel jammer als dat de primaire reden is.
Het vertrouwen is zeker niet weg.. Ik monitor continu welk platform het beste aansluit bij mijn manier van traden.. Zodra deze opties beschikbaar zijn zie je me snel terug. Mijn volume per trade is niet groot ($10) maar zit ondanks dat wel op ruim 50k 30-daags volume en stijgend, dus de fees krijgen jullie wel ;)

Antwoord van Bitvavo
Het enige wat voor mij ontbreekt is een zoekfunctie om crypto te vinden zonder dat je het hele lijstje moet aflopen

Antwoord van Bitvavo
Soms lastig handelen door blokkade,masr ik geloof voor eigen veiligheid . Betrouwbare bitvavo !!!!

Antwoord van Bitvavo
Duidelijk en voor een ieder toegankelijk. Belangrijkste hier vind ik de dubbel check dit geeft wel de nodige vertrouwen in de organisatie. Top

Antwoord van Bitvavo
Goed handelsplatform, je kan nu ook short gaan. Maar als je in deze tijd geen Pax gold aanbied, een cryptomunt die gekoppeld is aan echt goud die dus de goudkoers volgt, bied je je klanten geen veilige haven...Finst heeft wel Pax gold in het assortiment

Antwoord van Bitvavo
Ik heb al denk ik 6 x dezelfde vraag gesteld maar krijg niet het antwoord hierop. Dat ik kwalijk en kan ik niet verder

Antwoord van Bitvavo
Waardeloos, ik zit om de haverklap in te loggen met email verificatie etc. En kan dan 24 uur niet kopen of verkopen. Ongelofelijk wat een waardeloze app

Antwoord van Bitvavo
Moest in een keer inloggen zonder vingerafdruk.

Antwoord van Bitvavo
Ik heb er veel van geleerd

Is wel echt de nummer 1 in Nederland opnemen storten gaat snel

Antwoord van Bitvavo
Geld gestort al 36 uur gewacht alles gedaan alle gegevens opgeleverd en kan mijn crypto niet eens versturen naar mijn trader exchange. Is dit een scam?