Blovstrød Kro Reviews

TrustScore 3.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi afholdt en sammenkomst efter bisættelse. Kroen var fleksibel, da vi ikke vidste hvor mange, som deltog. Vi mødte opdækkede borde i et pænt stort rum med mulighed for at inddrage enkelte borde i k... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Skøn gammel kro, autentisk. Maden smagte godt, smørrebrød og mørbradgryde, med venlig betjening. Vi sad i krostuen, der var rent og pænt. Rummet op til legestuen, var uden hygge. Vi havde under... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

IKKE SPIS HER!!! Min kæreste og jeg var ude at spise stegt flæsk den 31/07/2026. Få timer efter blev vi begge ramt af voldsom madforgiftning med opkast, diarré og kraftig kvalme. Vi har været fulds... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk oplevelse! Super frisk, venlig og imødekommende tjener! Han kom hen forbi flere gange (men ikke omklamrende) for at tjekke at alt var ok og om vi manglede mere mad. Vi bestilte Menu... Toon meer

Bedrijfsgegevens

6. Steakhouse

Over Blovstrød Kro

Geschreven door het bedrijf

Kort om Blovstrød Kro

Siden kroens bebyggelse i starten af 1700-tallet, har stedet altid blandt andet budt på frokost til alle, der måtte lægge sin vej forbi. Tilbage i det tidlige 1700, lå Blovstrød Kro faktisk på den anden side Kongevejen nær kirken, men kroen brændte ned og blev så senere genopbygget på den nuværende adresse med alle de materialer, man kunne redde fra branden. Kroen stod færdig i 1763 og er siden da blevet genopbygget 2 gange i 1851 og 1955 efter mindre brande og begge gange med så mange originale materialer som muligt.

Tidligere har det dog kun været i krostuen der var kro, mens familiestuen eksempelvis tidligere har været et aktivt mejeri og salen har været en stald, hvor ryttere kunne opbevare deres heste i. Lokalerne har også været brugt som landbrugs- og købmandsbutik samt bageri. Netop at man kan se de gamle lokaler bære præg af de mange formål, er også en stor del af charmen ved at besøge vores autentiske restaurant. Det har gennem tiden været alle typer, der har siddet til bords i de gamle stuer. Bønder, landstrygere, middelklassen, adelige, kongelige og andet godtfolk.

I 1772 fik kroen status af kongelig privilegeret, som betyder, at kroen forpligtede sig til altid at finde en plads, hvis folk af adelen skulle lægge sin vej forbi og ønske at spise sin frokost i den fornemme krostue.

Da Allerød Slot ikke ligger langt fra Blovstrød Kro fandt Frederik d. 7 også stor nytte af at kunne nyde sin frokost i fred og ro, inden han lagde vejen forbi sin elskerinde på vej mod kongens København.

Spoler man tiden frem, vil ældre lokale fra området måske bedre huske den store sal som diskotek Sing-Sing, som i 70’erne var områdets feststed.

I 2018 gennemgik kroen en gennemgribende renovering der i dag betyder at der er 10 nyistandsatte boliger på 1. sal.

Contactgegevens

Gemiddeld

TrustScore 3.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 33% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

19 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ingen kok med respekt for sig selv kan…

Ingen kok med respekt for sig selv kan servere det mad blovstrødkro servere for gæsterne, det er en stor skandale, sovse er fra spand, flæsk er frossen og kommer i frituren, selv persillesovsen var der kun frossen persille i istedet for frisk.
En stor skandale, kan kun anbefale folk ikke at spise mad derfra.

26 november 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vi har været på Blovstrød kro to gange.

Vi har været på Blovstrød kro to gange.
vores første oplevelse var virkelig skuffende, madden var kedelig (stegt flæsk), i børnerummet stod der beskidt service, gulvet var ulækkert, der var rodet og på ingen måde egnet til børn (8 og 9 år). Det eneste gode ved stedet var pandekagerne til desert.

Vores andet besøg bestod af pandekager (som stadig var gode), og desværre bestilt vi varm kakao og æblekage. Kakaoen var tynd, lavet på en maskine og kostede 58 kr, æblekagen kostede 79 kr, havde været en tur i mikroovnen og kom med sur flødeskum,

11 november 2023

Ringe service og mad

Ringe service og mad.
Vi bad om at få en forret og en hovedret samtidig. Det kunne de ikke garantere.
Bestilte stegt flæsk ad libitum.. 1. Omgang var ok, 2. Omgang elendig.

2 november 2023

Sammenkomst efter bisættelse

Vi mødte opdækkede borde i et pænt stort rum med mulighed for at inddrage enkelte borde i krostuen. Lækkert frisksmurt smørrebrød med vægt lagt på pålægget, ikke pynt, mayonaisse o.lign, dejlig kaffe & kringle - og virkelig god betjening.

28 oktober 2023

Spis ikke her !!!

Spis ikke her !!!
Havde i 2019 en rigtigt dårlig oplevelse på kroen og fik ved at kæmpe et gavekort som jeg har forsøgt mange gange at få udleveret. Senest i September 2023 oplever jeg igen dårlig mad og ejeren er overhovedet ikke lydhør ej heller vedr. gavekort som fortsat er der med navn på, men medarbejdere må ikke udleverer.
Find er andet sted at indtage jeres mad !!!!, kvaliteten er alt for svingende.

21 september 2023

Vi ringer og booker bord til 9

Vi ringer og booker bord til 9.
Vi venter og venter bøfferne mangler bagte kartofler, de komme 20 min senere. drengens byg selv burger kommer uden pommesfrites. vi får en ekstra ketchup en spsk til 15 kr, vi bad om børnenes desert samtidig med vores hovedret , igen servering med fejl af hvad vi bestilte , vores deserter kommer ikke og da de kommer mangler de sidste to, jeg påtaler det virklig dårligt, min far ber om regningen men får så de sidste to deserter serveret.
Det var en rigtig dårlig aften.

9 oktober 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har lige været på Blovstrød kro,min…

Har lige været på Blovstrød kro,min kollega havde inviteret,der var reserveret bord,inden vi kunne sætte os skulle bordet lige tørres af,vi bestilte 3 lady steak,stegt flæsk og indbagte rejer,lady steak var overhovedet ikke til at tygge,persillesovsen var elendig,indbagte rejer lå og kaldte på hinanden,dressingen og brød var næsten ikke til at få øje på,det eneste positive var kaffen,betjeningen var ringe,det er ikke et sted man kommer igen.Vi fik refunderet en steak,da vi klagede.

16 juli 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

For gammel oksefilet og dårlig kundeservice

Jeg har i dag fået serveret en alt for gammel oksefilet, som lugtede meget dårligt. Jeg sendte derfor kødet ud. Der medfulgte ingen undskyldning. Til gengæld måtte jeg diskutere med tjeneren om, hvorvidt jeg skulle betale differencen til den lidt dyrere type kød, som jeg havde modtaget, fordi den gamle oksefilet var den sidste, de havde. Jeg har egentlig kommet ofte med min kæreste på kroen, men jeg er nødsaget til at skrive denne anmeldelse på baggrund af yderst ringe kvalitet og ikke mindst dårlig kundeservice.

15 mei 2023

Gammel stegt flæsk

Den 1. maj 2023 besøgte vi Blovstrød Kro i håbet om at få et godt måltid med stegt flæsk og persillesovs.

Vi valgte den dyre med ad libitum, men desværre, det smagte gammelt og kedeligt. Jeg har aldrig før smagt så kedelig stegt flæsk, det var nærmest uspiseligt.

Jeg fortrød, at jeg ikke sagde det til servitricen og sendte derfor en mail til Blovstrød Kro, da jeg synes de skulle vide det, men jeg har ikke fået et svar fra kroen og nu har jeg valgt at skrive det her, så andre får viden om det.

1 mei 2023

Ventede 75 min

Ventede 75 min. På at få maden, bøf og laks var skam stegt. Men til gengæld kunne vi få lov, at betale på 1 min. Vil aldrig anbefale dette sted😩😩😡

15 april 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Min mand og jeg har lige været ude og…

Min mand og jeg har lige været ude og spise på Blovstrød Kro & sikke en skuffende oplevelse 😒Den stegte flæsk havde fået for meget i frituren og den "hjemmebagte" æblekage havde fået en tur i mikroen så den var sej, smagsløs og uspiselig. Derudover var der bøvl med at få maden samtidig. Derudover trænger hele stedet, specielt toiletterne til en makeover og rengøring. Alt i alt en meget skuffende oplevelse 😬

4 augustus 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Der er helt sikkert sket noget

Der er helt sikkert sket noget, med det ellers så hyggelige sted, det er blevet så ringe og der var ingen service og tjeneren lavede 3 fejl i bestillingen og de kludrede i bestillingerne og maden kom forskudt, det kan ik anbefales desværre.

12 december 2021

DÅRLIGT

Borderne var ikke tørt af, de var beskidte, blev først tørt af da VI spurgte om en klud. Vi ankom 1830, 1937 kom forretten , efter vi var færdige med forretten kom 4 stk drikkevare, 7 min efter kom resten. Næsten 1 time efter kom hovedretten. Vi opgav dessert da de sagde 10 min men efter 30 min ville vi bare have regningen, som vi også ventede på i 10-15 min og samtidig kom de med desserten men som vi sendte retur. 2 havde bestilt stegt flæsk det kunne de ikke få der var udsolgt. Men nogle der kom 45 min efter os de fik stegt flæsk. Mega ringe service , (. Der kom en mand på et tidpunkt der gik det da lidt bedre ) men alt i alt mega dårligt. Hvis maden så havde være rigtig god, men det var desværre ikke noget at råbe hurra af.

25 juli 2021

Blovstrød kro....bob..bob...cola uden…

Blovstrød kro....bob..bob...cola uden brus..fik oksefilet i stedet for oksemørbrad..ingen dressing til salat..Og tjener sagde bare håber det smager godt..
Sidste gang vi kommer der..🤔🤨

24 juli 2021