In december de blendking besteld en vervolgens de BK Hydrate. De blender werd tijdig geleverd maar loopt wel vaker vast als ik 1 van de recepten maak die zij zelf voorschrijven. Lijkt erop dat d... Toon meer
Blendking een geweldig apparaat, mooie vormgeving en makkelijk in gebruik. Helaas bij bestelling melding dat samples op waren. Maar met mijn eigen Whey getest, gemiste kans van bk om hun produkten te... Toon meer
Jammer dat Blendking ermee stopt. Mijn allerlaatste review. De Kingpacks waren voortreffelijk van smaak en gaven een vol gevoel. Mannen, succes met jullie verdere carrière en bedankt voor de prettige... Toon meer
In februari 2024 mailcontact gehad over defect product. Retourproces gestart, op 5 maart is het product terug bij Blendking aangekomen. Na veel mails op 16 april te horen gekregen dat er een nieuw exe... Toon meer
Over Blendking
At Blendking, we believe that eating healthy should not only be convenient but also fun. We're all about creating super convenient health foods and equipment for everyone who wants to live better.
Probeer 30 dagen
Je krijgt van ons 30 dagen de tijd om de Blendking uit te proberen. Kom je er na 30 dagen achter dat de blender toch niets voor jou is? Geen probleem, dan kan je eenvoudig retourneren.
1 jaar garantie
Om de kwaliteit van ons product te waarborgen, krijg je 1 jaar garantie op je bestelde Blendking. Gaat er binnen deze periode iets stuk? Geen probleem! We zullen je dan een nieuwe toesturen.
Gratis bezorging
Naast 30 dagen uitproberen en 1 jaar garantie, zijn bezorgkosten voor bestellingen boven de €50 geheel gratis. Vandaag voor 23:59 besteld, morgen in huis.
Amsterdam, Nederland
- info@blendking.nl
- blendking.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Dit is nu al de 2de blendking die kapot…
Dit is nu al de 2de blendking die kapot is
Laad wel op maar gaat gewoon niet meer aan.
Blijft steeds 1 lampje knipperen
En ja de fles zit er goed op

Antwoord van Blendking
bestelling geplaatst en volgens dhl…
bestelling geplaatst en volgens dhl afgeleverd maar helaas dus niet en ze zouden mij alsnog weer een pakket toe sturen maar wederom niets ontvangen dus voel me behoorlijk opgelicht.

Heerlijke producten
Heerlijke producten, goede kwaliteit en prijsverhouding, fijn en snel verzonden

Meal replacement Kingpack
Heerlijke schakes met verschillende lekkere smaken , na eerst verwittigd te zijn op tijd geleverd.

Antwoord van Blendking
Blender deed het na 2,5 week al niet…
Blender deed het na 2,5 week al niet meer. Hij laat niet meer op. Slechte kwaliteit! meerdere keren per mail aangegeven aan via mail maar tot op heden geen reactie. Niet bepaald service gericht.
Heerlijke shakepoeder
De levering is supersnel.
Makkelijk te regelen als je andere smaken wilt.
De smaak is super lekker.
Handige zakjes
Alles fijn geregeld. Ik maak gebruik van de abonnementsvorm.
De zakjes vind ik heel praktisch en heerlijke smaakjes.
Onduidelijke afspraken en zelf betalen voor retour
Niet duidelijk dat het om een abonnement ging.
Heb dit per mail gemeld om dit stop te zetten. De volgende maand terug een levering gekregen. Meerdere keren via een link geprobeerd dit stop te zetten. Dit lukte niet. Uiteindelijk na meerdere keren vragen per mail hebben ze dit stop gezet. Ik wou het geleverde pakket retour sturen. De retourkosten zijn voor de klant dus moest ik zelf nog betalen om dit retour te sturen.
Belachelijk!
Bestelling is direct retour gegaan wat ook zichtbaar is via de track & trace. De verwerking en een zoektocht naar mijn “verloren” pakket duren volgens de “klantenservice” 21 (!) werkdagen. Belachelijk.
Na aangegeven mijn rechtsbijstand in te gaan schakelen krijg ik vrijwel direct een terugkoppeling dat het product geen defect heeft maar ik een nieuwe toegestuurd krijg. Daar ging het helemaal niet om!
Ben nu ruim anderhalve maand verder en heb nog steeds niets ontvangen. Ook een concrete actie vanuit Blendking blijft uit.
Ik voel me opgelicht en neig aangifte te gaan doen. Denk na voordat je hier iets besteld!
Ik probeer al een tijd mijn abonnement…
Ik probeer al een tijd mijn abonnement op de kingpack stop te zetten, dit is alleen mogelijk mits ik inlog op m’n account op de blendkingsite. Klantenservice stuurde een link waar ik kon “inloggen” en het geeft mij een optie om mijn mailadres in te voeren om zo een login link te ontvangen. Deze zou je alleen ontvangen als het mailadres bekend is (wat het sowieso is aangezien ik meerdere bestellingen op dit mailadres heb gedaan) Alleen toch ontvang ik steeds niets. Nu is er een automatische bestelling geplaatst door het abonnement. Aangezien ik steeds niet kan inloggen, kan deze niet meer stop worden gezet. Nu is er daardoor €39,95 afgeschreven van m’n rekening. Klantenservice geeft helaas geen reactie meer en nu zit ik met het abonnement vast en een ongewilde bestelling.
PURE AFZETTERIJ
Zo als ik lees ben ik niet de enige met het probleem ivm het laden van het toestel. Alle lampjes branden ( als je hem insteekt om op te laden, maar als je hem uittrekt is hij plat). Bij meldingen doen ze er alles aan om deze niet te retourneren of het probleem op te lossen. Geen garantie te geven of het probleem op te lossen .Ze stoppen zelfs met terug te mailen op een bepaald moment. Schandalig. Koop dit product NIET.
Opladen werkt niet, geen hulp.
Product werkt op zich prima, alleen na 1x opladen werkt het laden niet meer. Hij geeft gewoon vol aan in plaats van dat de stipjes omhoog lopen zoals bij de eerste keer opladen. Hij is alleen toch echt leeg als je hem aan wilt zetten.
Mail gestuurd voor een oplossing al een week geleden en krijg geen respons...

Slecht aparaatje
Slechte service, slecht aparaatje. Werkt niet. Moet je videos sturen wat er mis mee is, word je voor gek verklaard dat je het niet goed doet. Mega slecht bedrijf, ik raad dit aparaatje sterk AF!

Email worden sporadisch beantwoord
Email worden sporadisch beantwoord. En er word je alleen verwezen naar de inlogpagina. Waar je een wachtwoord zou moeten hebben aangemaakt. Not
Na 2 keer besteld te hebben nemen ze het op zichzelf om nogmaals een keer de bestelling gestuurd.

1 ster is nog te veel
1 ster is nog te veel
Vanaf oktober er bezig met garantieregeling. In maart hebben ze gezegd een nieuwe toe te sturen en nog steeds niet ontvangen. Reageren nergens meer. Nu uit handen gegeven want is inmiddels een principe kwestie. Komen woorden niet na!!!
En dan reageer ja nadat ze vragen of je bericht wilt sturen en ook daar hoor je niets meer op!

Top product
Goed product wat het snel en makkelijk maakt om mijn shake te maken.
Een blendking gekocht
Een blendking gekocht
Toch overtuigd door de advertenties
Het product ziet er robuust en goed uit. Het blend in het begin mooi, maar al snel wordt de batterij minder en de kracht.
Tevens had ik er een drinkdop bij besteld die niet functioneerde
Die retour gestuurd nu ong 3 maand geleden. Met het retour sturen al zelf de kosten moeten betalen. De vergoeding hiervoor vanuit de informatie van blendking was minder
Echter tot op de dag van vandaag mijn geld niet terug gekregen en in de communicatie doen ze net alsof ze het niet kunnen vinden. Die communicatie verloopt ook erg stroef en zeker niet klantvriendelijk.
Ik zou je geen blendking aanraden, zodra je garantie wil kun je ernaar fluiten.
Slechte ervaring
Het is teleurstellend om te horen dat er beloftes worden gedaan bij het bestellen die vervolgens niet worden nagekomen. Het is ook niet prettig om genegeerd te worden wanneer u contact opneemt om dit probleem aan te kaarten. Ik zou het zeker afraden om hier iets te bestellen, omdat het lijkt alsof ze hun klanten niet serieus nemen.
Daarnaast werkt de blender ook niet helemaal zoals het wordt omschreven. Als je er wat poeder in doet, blijft die steeds stoppen omdat die het niet aankan. Ik gebruik het gewoon zoals zij het omschrijven.
Communicatie is ruk !
Producten zijn echt top ! De perfecte porties zijn fijn en ook nog eens lekker !
Helaas is hun communicatie echt ruk ! Al meerdere mailtjes gestuurd over m’n abbo wat niet helemaal goed gaat omdat ik ineens veel meer zendingen krijg dan aangegeven. Je krijgt gewoon geen reactie! Helaas al eerder problemen gehad met m’n abbo dat er ineens 2 abbo’s waren en ik bleef maar zendingen krijgen en dus ook betalen. Nooit geen excuus of iets voor gehad terwijl de fout in hun systeem zat. Maar nogmaals de producten zijn top !