Ik vond El Trading door het specifiek zoeken naar het zonnepaneel dat ik zocht. Ik vond op hun site gemakkelijk de goedkoopste aangeboden prijs, die ik op internet kon vinden, en heb ze met... Toon meer
Leo is pro-actief in zijn handelen. Op e-mail wordt snel gereageerd, maar ook telefonisch gaat prima. Veel andere webshops kun je dagen wachten op een antwoord, als je al een antwoord krijgt. De offer... Toon meer
Fijne club! Ik werd dezelfde dag teruggebeld om te overleggen over mogelijkheden voor zonnepanelen op mijn dak. Ze begrepen direct de situatie en kwamen met een passend advies. Echt meedenken en v... Toon meer
Bij EL Trading BV zetten we ons in voor een groenere toekomst. We zijn gespecialiseerd in het leveren en installeren van hoogwaardige zonnepanelen en duurzame energieoplossingen voor zowel particulieren als bedrijven. Als groothandel voorzien wij installateurs van kwaliteitsproducten en materialen, en we zijn trots op onze expertise in export en levering aan bedrijven in het Caribisch gebied. Of u nu als consument op zoek bent naar een energie-efficiënte oplossing voor uw woning, als bedrijf duurzame projecten wilt realiseren, of als installateur betrouwbare partners zoekt voor uw projecten, bij EL Trading BV bent u aan het juiste adres. Samen maken we de overstap naar een duurzame toekomst – lokaal en internationaal!
Voorn 10, 1741XZ, Schagen, Nederland
- 0224712046
- info@blijmetzonnepanelen.nl
- blijmetzonnepanelen.nl
Vraagt klanten om een review
zelf voorbereid maar door hun compleet laten maken
Zelf al wat uitzoek werk gedaan maar zij hebben geholpen de puntje op de i te zetten en het verhaal compleet te maken. Ging voornamelijk nog om het montage materiaal en bekabeling uitzoeken. Op basis van een bestel lijst in 1 keer een bestelopdracht kunnen maken. Nu nog afwachten op de levering week 2 en dan het dak op om te monteren
Snel betrouwbaar en kennis van zaken.
Snel betrouwbaar en kennis van zaken.
Geven duidelijk advies
Goede ervaring met dit bedrijf
Heel goed contact over de panelen die we besteld hadden .
Sommige montage onderdelen waren slecht leverbaar maar Leo had de juiste oplossing voor het probleem .
Kortom zeer goede service bedankt Leo

Antwoord van EL Trading BV | blijmetzonnepanelen.nl
Komen afspraken na, snelle en duidelijke communicatie
Snelle en duidelijke communicatie, komen afspraken na.
Snelle levering en erg goede…
Snelle levering en erg goede communicatie. Week na het bestellen al in huis waar andere partijen weken doen over een offerte
Reparatie supersnel…
Mijn neato stofzuiger is supersnel gemaakt en weer retour gestuurd. Makkelijk contact leggen via e-mail of bellen.
Snelle levering van compleet pakket…
Snelle levering van compleet pakket tegen concurrerende prijzen
Bedrijf goed telefonisch bereikbaar en…
Bedrijf goed telefonisch bereikbaar en denkt mee in keuze en adviseert om juiste keuze te maken. Levering liep heel vlot en pro-actieve informatie toen er iets niet op tijd geleverd kon worden. Heel duidelijke en eerlijke informatie. Ben super content!
Zeer goede service
Zeer snelle en vlotte afhandeling.
8 x optimizers besteld, 1 x 1fase kWh meter en 1 x 3fase kwh meter.
Telkens snel bij mij geleverd.
snelle levering en goed advies.
Betrouwbare leverancier
Prettig contact, betrouwbaar met leveringen. Dit jaar voor zowel het bedrijfspand als huis een groot en klein systeem afgenomen, in beide gevallen werd flexibel meegedacht.
Snelle en correcte afhandeling van mijn…
Snelle en correcte afhandeling van mijn bestelling. Bezorging binnen 3 dagen... en dat in deze gekke periode qua panelen ;)
Eindelijk een goede leverancier…
Eindelijk een goede zonnepanelen leverancier.
Die ook echt bestaat, en die contact met je opneemt als er iets is of als je een vraag hebt.
Daarbij, hanteren ze geen minimale afnames of andere truukjes en toelages, of weken na bestellen, ineens (niet) of summier laten weten, dat niks geleverd kan worden.
Eindelijk exact kunen bestellen wat ik zocht ivm. maatvoeringen.
Na bestellen 2 dagen later erachter gekomen, dat ik toch de verkeerde had besteld, direkt gebeld na 17:00 uur zelfs, "geen probleem" werd gezegd, ik doe de juiste in uw winkelmandje en de levertijd blijft hetzelfde. (3 dagen !!) en ja hoor , alles kwam keurig afgeleverd aan.
- Met de hele zonnepanelen gekte zijn er echt veel bedrijven die er een potje van maken, of zelfs oplichten en niet eens bestaan, absurde leverkosten berekenen of gewoon niet (kunnen) leveren.
Ik ben daarom dolblij dat ik 'blijmetzonnepanelen' heb gevonden en geprobeerd heb met een , relatief, kleine bestelling. (eigen monage van wat panelen op een bijgebouwdakje.)
Als ik later meer nodig heb, ga ik zeker weer hier terug.
Superservice en ze geven vertrouwen. En belangrijkste, ze leveren gewoon !
DOEN !
Topper
Snelle reactie, snelle levering goede uitleg van verschillende omvormers.
Gewoon TOP
Zeer vlot geleverd, goed product
Zeer vlot geleverd. Enige nadeel was dat het een dag eerder kwam dan gepland en dus geleverd werd op een afhaallocatie, en dat er geen track trace info was tot het smsje dat het afgeleverd was. Goodwe omvormer was top en draaide 2 dagen later al.