blumill.shop Reviews 49

TrustScore 2 uit 5

1,8

Wij hebben via Bol.com, van Blumill een koffiemachine gekocht, deze ging na een paar maanden het al slechter doen, dus heb ik contact opgenomen, omdat het nog binnen de garantie valt. Inmidd... Toon meer

Zeer slechte klantenservice. Reageren niet of heel traag op emails. Beloven van alles, maar komen niets na! Inmiddels heb ik via Bol. Com een telefoonnummer van hun achterhaald. Dit ga ik mo... Toon meer

BluMill Hangmat gekocht, net een jaar oud, 6x gebruikt en het liggedeelt ging stuk, geen garantie niks, zielig amateurbedrijf denk ik dan, nooit iets bij kopen, mijn advies heb al heel veel ma... Toon meer

1,8

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft 18% van zijn negatieve reviews beantwoord

Service is ver te zoeken

Bijna 4 maanden geleden mijn robot stofzuiger terug gestuurd ivm gebreken en deze viel onder de garantie. Na 4 maanden gesteggel van geld terug of een nieuwe stofzuiger, kwam vandaag de mail. U krijgt uw geld terug want de stofzuiger is niet leverbaar, terwijl ik kijk op hun site, staat die daar als op voorraad… Dit bedrijf heeft echt de slechtste klantenservice ook, ga niet in zee met BluMill!! Staan niet voor service en willen alleen je geld. Hopelijk wordt dat sneller teruggestort dan dat ze moesten beslissen of ze geld gingen retourneren of een nieuwe stofzuiger sturen…

22 april 2026

Zeer slechte klantenservice

Zeer slechte klantenservice.
Reageren niet of heel traag op emails.
Beloven van alles, maar komen niets na!

Inmiddels heb ik via Bol. Com een telefoonnummer van hun achterhaald.
Dit ga ik morgen bellen. Als ze mijn vraag/klacht niet naar behoren afhandelen, zet ik het telefoonnummer nummer openbaar.

12 januari 2026

Ik raad niemand BluMill aan!

Inmiddels hebben wij extra kosten moeten maken om een nieuwe koffiemachine te kopen.

Maar met een passende oplossing komen ze niet.

Er wordt van alles dubbel gevraagd, qua gegevens doorsturen, die allang bekend zijn.

Schandalig, wees gewaarschuwd mensen: bestel hier niks!

7 november 2025

Via kruidvat waardeloos!

Via kruidvat waardeloos!
Een blumill step via kruidvat gekocht.
Retourneren was erg ingewikkeld! Ze reageren niet op mail en wordt van het kastje naar de muur gestuurd.
Retour nu 3 weken geleden bevestigd en nog steeds geen geld ontvangen. Reageren slecht op email ik koop hier nooit meer wat!

24 september 2025

De Manager van BlueMill

De Manager van BlueMill beloofde telefonisch om een nieuwe vuilnisdeksel op te sturen. Helaas niks ontvangen! BlueMill reageert daarna niet meer op mijn mails. Een Manager die zijn product verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid en zijn afspraken niet nakomt voor levering van een "dekseltje(stopjes)" van een paar euro's en de servide desk instrueert dat ze niet meer mogen reageren op mijn mails. Wat kinderachtig.

15 september 2025

BluMill SPA buiten garantie

Ondanks dat mijn BluMill SPA buiten de garantie periode niet goed bleek te zijn. Heb ik het volledige bedrag teruggestort gekregen. Moest wel even wat geduld hebben maar uitstekend opgelost.

18 augustus 2025

Slecht product en nog slechtere service.

Verschrikkelijk slechte service.
Pizzarette gekocht via Bol.com bij BluMill.
Na twee keer gebruik onbruikbaar doordat de platen onmogelijk schoon te krijgen zijn (mogelijk iets mis met / ontbrekende anti aanbak laag). Contact gezocht en het probleem wordt maar niet opgelost. Toegezegd een nieuw product op te sturen (geld terug zou niet mogelijk zijn) maar er gebeurt maar niets. Inmiddels 10 e-mails verder en BluMill blijft maar (dezelfde) vragen stellen waar ze al antwoord op hebben. Bijvoorbeeld wat de Track &Trace is van het retour gestuurde product. Die informatie hebben ze al meerdere keren gekregen en dit product is al 1,5 week bij ze binnen. Bijzonder frustrerend.

1 september 2025

Ondanks annulering toch parasol…

Referentienummer 900008786 . Zweefparasol grijs op 14 augustus bij de website van BluMill besteld. Binnen het uur heb ik deze per e-mail en ook met een formulier op uw website proberen te annuleren. Een telefoonnummer kon ik op uw website niet vinden en ook geen adres. Op mijn mail en het formulier heb ik helaas geen antwoord gekregen het bleef erg stil aan de kant van BluMill. Wel kreeg ik een bevestiging van de aankoop. De volgende dag 15-8-2025 kreeg ik een mail dat de parasol die dag geleverd werd.daar stond een telefoonnummer bij, Dit blijkt van Tommy Teleshopping te zijn, en zij konden de order niet annuleren. ik kon hem terugsturen of weigeren. wat ik niet durfde en retourzenden koste ook weer geld.(gezien het gewicht van dat ding) Ondanks annulering toch de parasol ontvangen, de beste kwaliteit is het niet, maar ik durf hem ook niet terug te sturen bang dat ik mijn geld niet terugkrijg. De recenties van BluMill zijn van dien aard dat ik besloten heb om deze parasol toch maar te houden,Daarnaastj moet je de retourverzendkosten zelf betalen en dat ding is behoorlijk zwaar. Dus het kost me toch geld als ik hem niet houdt. Ik hoop dat de parasol een tijdje mee gaat. Maar nooit meer BluMill, geen antwoord gekregen op mijn annulering of ook maar enige reactie van hen mogen ontvangen. Ik kijk volgende keer echt beter uit waar ik mijn spullen koop. maar zeker niet bij BluMill.

15 augustus 2025

Erg slecht ik raad Blumill niemand aan!

Erg slecht! Een Sous vide stick van Blumill gekocht bij Blokker maar aangezien deze failliet is kan ik geen ordernummer overleggen. Andere gegevens nemen ze geen genoegen mee.

5 keer de sous vide stick gebruikt en nu is deze al defect! Niet wat je van een duur apparaat mag verwachten.

12 augustus 2025

Laatste keer Blumill

Bij blumill een koffiemachine gekocht, deze ging na 4 maanden al kapot dus hebben we deze opgestuurd omdat het nog binnen de garantie zit.

Nu, 70 dagen, later wachten we nog steeds op afhandeling van de garantie.
Verschillende mensen binnen het bedrijf beloven keer op keer dat het wordt opgelost maar vervolgens gebeurd er niks.

Schandalig !

21 juli 2025

Beste Dennis,

Wat vervelend om te horen dat je ervaring met onze service zo teleurstellend is verlopen. Dit is uiteraard niet de service die we willen bieden, en we begrijpen je frustratie volledig.

Onze excuses voor de vertraging en het gebrek aan duidelijke opvolging. We willen dit graag zo snel mogelijk voor je rechtzetten. Zou je ons alsjeblieft je ordernummer kunnen sturen, zodat we direct kunnen nagaan wat er is misgegaan en dit alsnog correct kunnen afhandelen?

Pomp defect sub plank

We hebben een sup gekocht en de pomp is defect.
We krijgen geen nieuwe, want die hebben ze niet los, maar je kunt wel een nieuwe pomp kopen met 10 euro korting??
Vrij bijzondere gang van zaken.
Ben erg teleur gesteld, en zal dit bedrijf niet aan bevelen aan andere.
Doe er je voordeel aan.

1 juli 2025

Beste Albert,

Bedankt voor je feedback.

Wat jammer om te horen dat je teleurgesteld bent dat is uiteraard niet wat we willen. We begrijpen dat dit vervelend is. Helaas leveren of verkopen we de pompen niet los, waardoor we deze niet kunnen vervangen.

We denken graag met je mee om tot een passende oplossing te komen. Zou je ons je ordernummer kunnen sturen, zodat we de klacht samen kunnen bespreken?

Magic bullet juicer

Via kruidvat een magic bullet gekocht op 19 maart 2025. Na maximaal 3 keer gebruik is het kapot gegaan. Erg gevaarlijk stukken van de machine kwamen in de smoothies. Blumill is de verzender van dit product + het aanspreekpunt. Ik wordt al langer dan een maand aan het lijntje gehouden bij Blumil. Tot heden geen refund. Mails beantwoordde ze eerst erg snel en nu negeren ze? Kortom erg onprofessioneel en gevaarlijk wat jullie doen. Ik kom met een serieuze klacht over een product dat jullie verkopen en dit is hoe jullie ermee omgaan. Schandalig!

25 juni 2025

fijne airfryer/oventje

heb sinds een maand deze airfryer, gekocht via bol.com.
BluMill Airfryer Oven XXL - Voor het hele gezin - 12L - 1800W, 49.95
wat een handig en compleet ding zeg,
dit is -door omstandigheden- mijn 6e airfryer en by far de leukste, geen onhandig diepe bakken die alleen voor patat geschikt lijken maar deze heeft een draaitrommel voor patat en roosters voor broodjes en een bakplaat voor pizza en vlees.
en eindelijk bediening die ook tijdens bakken bedienbaar zijn, super

19 juni 2025

Beste klant,

Hartelijk dank voor je review.

We vinden het fantastisch om te horen dat je zo blij bent met de BluMill Airfryer Oven. Super dat je de veelzijdigheid en het gebruiksgemak zo waardeert, juist vergeleken met andere modellen. We wensen je nog heel veel kookplezier met je nieuwe keukenhulp!

Jacuzzi blumill

Jacuzzi gekocht in 2023. Vorig jaar pomp kappot na 2 keer t hebben gebruikt. Kreeg meteen een nieuwe, deze 1x gebruikt Dit seizoen weer opgezet , pomp werkt weer niet. Mail verkeer op en neer, filmpje moeten in sturen. Bleef still vanuit blumill, vandaag maar zelf even gebeld en nu geen garantie meer want er wordt na de aankoop datum gekeken. Snap ik helemaal maar geen coulance en willen ook geen losse pomp leveren tegen betaling. En waarom mij filmpje laten maken ?

4 juni 2025

Beste klant,

Bedankt voor je bericht. Het spijt ons te horen dat je problemen blijft ervaren met de jacuzzi en dat je teleurgesteld bent in de afhandeling.

We begrijpen dat het frustrerend is om een filmpje te moeten maken, dit doen we om het probleem zo goed mogelijk te kunnen beoordelen en een passende oplossing te bieden.

Helaas geldt de garantie volgens de voorwaarden vanaf de aankoopdatum, waardoor we in sommige gevallen geen coulance kunnen geven. We willen toch graag met je meedenken om te kijken of we samen tot een oplossing kunnen komen.

Team Blumill

Zou je ons je ordernummer kunnen sturen? Dan nemen we het graag opnieuw in behandeling.

Via bol.com één opblaasbare jacuzzi…

Via bol.com één opblaasbare jacuzzi gekocht. Na 1 seizoen lek bij de naad, een fabrieksfout. Eerst beloven ze een nieuw bad, toen werd het ineens een reparatieset en na 1,5 maand wachten nog steeds niks ontvangen, na wekelijks contact.
Nu ineens is het setje er ook niet en moeten we het zelf maar uitzoeken.
Bij dit bedrijf koop ik echt nooit weer wat. Wat een slechte service zeg!!!

2 juni 2025

Beste Sebastiaan,

Wat ontzettend vervelend om te horen dat je deze ervaring hebt gehad, en onze excuses voor het ongemak en de lange wachttijd. Dit is zeker niet de service die we willen bieden.

We begrijpen je frustratie en willen dit graag zo snel mogelijk voor je oplossen. Zou je ons je ordernummer kunnen sturen, zodat we direct kunnen nagaan wat er misgaat en je verder kunnen helpen?

Team Blumill

Het is dat je 1 ster moet geven.Pakket …

Het is dat je 1 ster moet geven.Pakket is gestolen bij post nl.Contact opgenomen en hoor vervolgens niks meer.Ben dus mooi mijn geld kwijt.Vuile oplichters

5 mei 2025

Beste klant,

Hartelijk dank voor je review.

Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent.
Zou je ons je bestelnummer kunnen doorgeven? Dan kijken we graag met je mee naar een passende oplossing.

Team Blumill

Na het opstarten, viel hij acuut uit

Na het opstarten, werkte de airfryer even. Maar halverwege het programma stopte hij ook acuut. Vervelend, maar kan gebeuren.

Maar de klantenservice laat tot nu toe te wensen over.

31 januari 2025

Nieuwe keukenmixer

Nieuwe keukenmixer. Heel fijn, erg blij mee!

11 januari 2025

Beste Petra,

Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met je nieuwe keukenmixer! Veel plezier ermee en bedankt voor je review!