Ronduit schandalig hoe die deur- aan deurverkopers te werk gaan. Vandaag een vreselijk arrogante vent aan de deur gehad. Toen ik duidelijk maakte dat ik geen interesse had begon hij mij wat belachelij... Toon meer
We waren meer dan 10 jaar klant bij Bofrost. Wij hebben steeds zeer vriendelijke en voorkomende verkopers gehad. Wellicht daarom bleven we zo lang klant. Misschien zijn hun producten wat duurder, maar... Toon meer
Redelijk aggressive verkoop, nu kan ik prima nee zeggen maar wel vervelend. De producten zelf zijn goed. Na opzeggen, bleven ze maar langskomen. Elke keer aangegeven dat ik opgezegd had. De telefoontj... Toon meer
Zeer opdringerige verkoper heeft zich - ZONDER TOESTEMMING - in een appartementsgebouw vorige week een weg gebaand naar alle appartementen om iedereen te gaan lastig vallen! Met leugens : Hij leest de... Toon meer
bofrost* levert vriesverse producten bij je aan huis. Je hebt keuze uit meer dan 450 producten, die je eenvoudig vooraf kan bestellen via www.bofrost.be . ___________________________________________ Betalen doe je pas bij de aflevering van je bestelde producten.
Wingepark 27 D, 3110, Rotselaar, België
- +3216 98 19 19
- service@bofrost.be
- bofrost.be
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Verschrikkelijk bedrijf
Verschrikkelijk bedrijf. Deur aan deur verkopers liegen je voor en zeggen dat je enkel een eenmalig proefpakket zal krijgen en verder aan niets vasthangt qua contract. Het omgekeerde is waar. Nooit uw handtekening plaatsen, ook niet onder het mom van hun "GPDR"-regelgeving.
Opgelet met deur tot deur verkopers
Opgelet met deur tot deur verkopers! Het ene moment heb je een gesprek met een sympathieke dame, het volgende moment heb je een handtekening gezet onder een bestelling waar je helemaal nooit om hebt gevraagd! Zéér geniepige verkooptechnieken en dan een handtekening vragen zogezegd owv "de GDPR" omdat ze een telefoonnummer gevraagd hebben, maar die dan wel gebruiken om een bestelling te plaatsen... degoutant!
Deur tot deur leuren en dit bij…
Deur tot deur leuren en dit bij valavond of laat in de winteravonden wekt ongerustheid bij de mensen op. Hoe goed worden die organisaties gescreend. Zijn zij er wel op uit om die dure Bofrost producten te verkopen. Misschien wel, maar misschien verkopen die organisaties ook wel andere gegevens? Deze handel zou verboden moeten worden.
Meerdere malen gemeld dat er GEEN…
Meerdere malen gemeld dat er GEEN interesse is en toch bij regelmaat verkoper aan de deur om met abonnementje te leuren.
Maffiapraktijken
Ik ben thuisbegeleider bij kwetsbare mensen, één van mijn cliënten had besteld bij BoFrost. Vanaf dan zenden ze om de 14 dagen een sms dat mij cliënt moest bestellen. Toen mijn cliënt zei dat hij niets moest hebben kwamen ze toch af met een bestelling. Nog later dreigden ze zogezegd met de politie te komen indien mijn cliënt niets meer ging kopen.
Bofrost België in BULGARIJE
Na 2 maand voor bofrost te werken vanuit Griekenland , ontslaan ze je nadat je teveel vragen stelt over je loon als je niet betaald word.
Voor wie het nog niet wist, bofrost België opereert vanuit Sofia bij het bedrijf Yource.
Zelfs de recruiting van de Belgische chauffeurs gebeurt vanuit Sofia.
Ik zelf werkte als customer agent voor Yource vanuit Griekenland(remote) voor het project van Bofrost.
Maar ze betalen niet optijd of gewoonweg niet.
En wanneer de kerstperiode voorbij is , en je hebt tijdens de kerstperiode teveel vragen gesteld over je loon omdat ze je gewoonweg niet uitbetalen, word je ontslagen zonder reden. Of met de rede dat de cijfers niet goed waren.
Dit is een fraude bedrijf samen met Yource Bulgarije.
Bestelling geplaatst maar iets verkeerd…
Bestelling geplaatst maar iets verkeerd aangegeven..kan niemand bereiken om het te wijzigen zelfs niet op de openingsuren
Kwaliteitsvolle produkten en natuurlijk…
Kwaliteitsvolle produkten en natuurlijk mag dat wat duurder zijn daarvoor. Groot keuze assortiment.
Bestellen kan zonder probleem volgens dat ik nodig heb. Ik bestel vooraf meestal en on-line. Vriendelijke chauffeurs en correcte leveringen.
Slechte communicatie in het bedrijf…
Slechte communicatie in het bedrijf tussen klantendienst (die men telefonisch en per mail kan bereiken) en bezorgers die bij klanten thuis leveren.
Werking van dit bedrijf: bezorger in mijn regio heeft zijn eigen agenda. Hij kiest zelf wanneer het voor hem past om bij klanten aan te bellen voor levering van online bestellingen. Als men online een bestelling doorgeeft, van het verantwoordelijke filiaal een bevestiging van uur en datum van levering voor goedkeuring via mail ontvangt, zal uiteindelijk de bezorger bepalen wanneer de bestelling geleverd wordt. In mijn regio heeft dus een blijkbaar zeer overbelaste bezorger, de mogelijkheid om leveringsuren te wijzigen naar eigen goeddunken.
Dit bericht is gepost door een consument, die al jarenlang maandelijks online leveringen aan Bofrost doorgeeft. Vandaag stopt dit echter.
Reden: filiaalverantwoordelijke Kontich/Waarloos neemt géén verantwoordelijkheid m.b.t. klant onvriendelijk gedrag van zijn bezorger.
Bezorger heeft op 19 december bevestigd dat hij gewoonweg zijn eigen agenda blijft volgen: "hij heeft teveel klanten en één klant bevoorraden met persoonlijk vooraf doorgegeven leverdag en uur, zal nooit prioriteit voor hem hebben". Ook al passen de levertijden niet voor deze betalende klant. Nieuwe leverdatum werd vermeld op folder, die in mijn brievenbus gestopt werd, bij onaangekondigd vervroegd bezoek van deze bezorger.
Deze review werd geschreven door een klant, die sedert haar ongeval in 1992 blijvend rolstoelgebonden is.
Misleiding
Verkoper deedt zich voor als iemand die voor zichzelf een bedrijf had begonnen door verse producten van lokale boeren thuis te bezorgen. Echter klopte hier niets van. Afgesproken om een proefpakket te doen. Eenmaal bezorgt bleek het diepvries vis en een zakje groente te zijn voor 35 euro, hier was dan zogenaamd al korting af. Veeel te duur. Daarnaast komt dit niet van lokale boeren en de naam bofrost was mij niet verteld door de brutale verkoper. Niet op ingaan, ze bieden namelijk niks meer dan een reguliere supermarkt, sterker nog het is in alle opzichten slechter.
Producten overtijd
Opdringerig, arrogant, onbeschoft
Al tientallen keren aangegeven dat ik totaal niet geïnteresseerd ben in hun rommel en toch blijven ze aandringen en 's avonds laat aanbellen. Achterlijk.
Sollicitatiegesprek
Bij een sollicitatiegesprek met HR bleek helaas dat de normen en waarden helemaal fout zitten bij dit bedrijf. Eerlijk gezegd heb ik nog nooit dergelijke negatieve ervaring gehad tijdens een sollicitatiegesprek. De old school ondervragingstechnieken zijn echt niet meer van deze tijd waarbij de HR medewerker elk antwoord "heel vreemd" vond en wel extreem achterdochtig was als dit niet overeenkwam met hoe hij erover dacht. Nadruk lag bij de man in kwestie op "salaris" als bron van motivatie om bij Bofrost te komen werken. Het feit dat ik daar anders over denk, werd weggelachen. Als je weet hoe moeilijk het is goede mensen aan te trekken, zou ik als HR toch wat meer interesse en respect tonen. Blijkbaar was het zelfs teveel gevraagd om mijn cv eens door te nemen. Als je als HR ook niet weet wat een Managing Director doet, dan houdt het op. Heel jammer voor een bedrijf waar potentieel in zit maar waar het al mis loopt bij de aanwerving.
Arrogante verkopers
Arrogante verkopers, onder druk zetten van potentiële klanten.
Verwerpelijk
Ik moet mijn mening herzien
Ik moet mijn mening herzien. Een tijdje geleden schreef ik een positieve review. Blijkt nu dat je het moment van levering niet zo gemakkelijk kan aanpassen. Ik was toen werkloos en kon steeds thuis zijn op het moment dat ze zouden komen. Ik had wel gevraagd hoe dat zat als ik opnieuw begin te werken. Ze beloofden dat ze zouden komen wanneer het mij past, ook 's avonds. Nu ben ik dus opnieuw aan het werk en tijdens de uren dat ze hun ronde doen nooit thuis. Ik heb geprobeerd om het uur te wijzigen tijdens de bestelling in de app. Dat leek te werken maar daags voor de levering kreeg ik de sms dat ze zouden komen tussen 13u en 15u. Dat was niet de afspraak! Een werkend mens is dan niet thuis, ik had duidelijk aangegeven tussen 17u en 19u. Hij kwam wel om 19u, dat wel, maar ferm tegen zijn goesting. De producten werden nogal ruw in mijn handen geduwd en zo snel dat ik het bijna liet vallen. De 'vriendelijke' glimlach was duidelijk van een boer met kiespijn, de frustratie stond in zijn ogen te lezen. Hij had blijkbaar s middags ook al aangebeld, 2x, volgens mijn buurman. Als het zo met tegenzin is dat ze op een uur moeten komen dat een werkend mens thuis is hoeft het niet meer voor mij. Blijkbaar is bofrost er enkel voor de mensen die in pensioen zijn of werkloos. Een werkmens kan er niet op rekenen, toch niet op een vriendelijke manier. Ik had nochtans bij de eerste keer al aangegeven dat ik liever had dat ze s avonds langskomen en er werd mij toen beloofd dat dat geen probleem was. Ook toen ik nog werkloos was had ik een later uur opgegeven maar ook toen werd dat niet gerespecteerd. Ze kwamen toen ook op de middag, ik was thuis maar had een sollicitatie online, daarom had ik dat later uur ingevuld. Heel irritant dat ze dan tijdens dat gesprek opdringerig aan je deur staan bellen. Nu nog krijg ik steeds een folder in de bus met een datum en uur opgeschreven die niet past, telkens op de middag. Als het zo zit stop ik er mee, wat voor zin heeft het als ze toch hun zin doen. Als ze buiten die uren moeten komen ist ferm met tegenzin.
Prijs van grote verpakking nog steeds in systeem bij aankoop van kleine.
De kleine verpakking 450 g frambozen wordt aangerekend als een grote van 750 g. Per toeval heb ik dit opgemerkt en de klantendienst zou dit rechtzetten in hun systeem. Bij het volgende bezoek is er niets recht gezet, je kan enkel nog de kleine verpakking bestellen maar de prijs is die van een grote. Hoeveel mensen heeft Bofrost al opgelicht op die manier? Dit kan ook zo zijn voor andere producten. Je krijgt een flauw antwoord van Billie de klantendienst, het lijkt er opdat ze werken met AI.
Slechte communicatie
Tevreden over de producten en meestal ook vriendelijke mensen aan de deur.
Alleen, communicatie is een heel groot werkpunt!! Ik heb zonder te overdrijven al zeker 40 keer doorgegeven op een later uur te komen. Steeds het antwoord oké mevrouw ik pas het aan in het systeem. Wel systeem van m’n kl* denk ik dan want we zijn 2 jaar verder en het is nog steeds niet gelukt 🙈 als ik toevallig thuis ben kan ik iets bestellen en anders pech, genoeg pogingen ondernomen 🙊
Losers zijn het
-1000000 sterren is de kwaliteit en kwantiteit die dit bedrijf levert, net zoals de rotte politiek. Liever kwijt dan rijk.
Bofrost is een sekte die je niet laat vertrekken
Namens mijn grootouders die al langer dan een jaar geleden geen leveringen van Bofrost meer wilden maar toch nog altijd blijven lastiggevallen worden. Ben het kotsbeu om dit te moeten oplossen omdat mijn grootouders geen internet/mail hebben. Advies aan mensen die twijfelen om in zee te gaan met Bofrost: zolang je niet van plan bent om voor de rest van je leven lastiggevallen te worden door leveranciers van bofrost, ook na 'stopzetting' van leveringen, gewoon nooit mee beginnen.
Stalking en zo onbeleefd
Mijn mail naar hun:
"Ik heb mijn account in jullie app verwijderd maar jullie blijven mij bellen en folders in mijn brievenbus steken. Ik zou graag willen dat jullie niet meer langs komen.
Bij deze een lijstje met waarom:
Jullie stalken mij. 5 keer op een dag bellen is echt gek! Laat staan dit 100 maal herhalen.
Jullie beslissen gewoon een dag dat jullie langs komen en je kan dit niet eens aanpassen in de app??? Niet eens mogelijk om te skippen of te verplaatsen... Ik ga jullie niet elke keer bellen wanneer het niet past.
Als jullie mij bellen, willen jullie een datum vast zetten en word ik onder druk gezet om dan on the spot minstens 1 product te kiezen om te kopen. En dan verschijnt dat product niet eens in de app maar moet ik maar onthouden wat ik toen besloten heb???
Het eten is duur.
Gelukkig is de man die het eten brengt tenminste vriendelijk...
Alsjeblieft, stop met mij te bellen, ik wil geen folders in mijn bus en kom NIET meer langs."
Gewoon geen antwoord. Terug een bericht dat ze gaan langskomen... Vervolgens maar de telefoon gepakt en een heel onbeleefde persoon aan de lijn! Ik krijg er de kriebels van!!!!
Tot meer dan 10 keer per dag blijven…
Tot meer dan 10 keer per dag blijven bellen, mensen hebben meer te doen dan wachten op jullie telefoontjes.
Als klant zijnde hebben we jullie geblokkeerd.
Jullie klantendienst is dan nog verbaal aggresief ook!!!!
Wij hebben jullie niet nodig, jullie hebben de klanten wel nodig, doe zo verder en er schiet niemand nog over.