Stop met jongvolwassenen van deur tot deur te sturen om te schooien om uwe rommel te verkopen. En zorg ze voldoende drinken hebben op dagen wanneer in de zon 37 graden is. Ze zijn zo aangeslagen van d... Toon meer
We waren meer dan 10 jaar klant bij Bofrost. Wij hebben steeds zeer vriendelijke en voorkomende verkopers gehad. Wellicht daarom bleven we zo lang klant. Misschien zijn hun producten wat duurder, maar... Toon meer
Veel te agressief met het verkoop , uiteindelijk mooie praatjes en wel maar dan helemaal iets anders gekregen dan ik had besteld. Ik heb een paar diepvrieszakken gekregen en moest mijn plan trekken ,... Toon meer
Redelijk aggressive verkoop, nu kan ik prima nee zeggen maar wel vervelend. De producten zelf zijn goed. Na opzeggen, bleven ze maar langskomen. Elke keer aangegeven dat ik opgezegd had. De telefoontj... Toon meer
bofrost* levert vriesverse producten bij je aan huis. Je hebt keuze uit meer dan 450 producten, die je eenvoudig vooraf kan bestellen via www.bofrost.be . ___________________________________________ Betalen doe je pas bij de aflevering van je bestelde producten.
Wingepark 27 D, 3110, Rotselaar, België
- +3216 98 19 19
- service@bofrost.be
- bofrost.be
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
bedrieglijke promo
enkele dagen geleden kwam een jongeman langs ivm een promopakket van Bofrost.
eerst deed hij uitschijnen dat het pakket gratis was, toen was het plots betalend, maar ik tekende toch in.hij vertelde dat er in de catalogus twee waardebonnen van 20 euro zaten, te gebruiken zonder minimum te bestellen bedrag, mooi toch.Hij zei zelfs dat je gewoon een doos ijsjes ofzo kon bestellen en dat de bon dan zou verrekend worden zodat het ijs gratis zou zijn.
gisteren stond de verkoper aan de deur,om te beginnen was het pakket veel kleiner dan wat ik verwacht had, verder blijken in de catalogus twee bonnen van 10 euro te zitten, met een minimum bestelwaarde van 45 euro.
Ik hoor van andere mensen dat zij er ook van overtuigd werden dat dit een gratis promopakket was.
Bedrieglijke praktijken dus.
Heel wanhopig
Heel wanhopig op zoek naar klanten en als je niet thuis bent, bellen ze mij de dag erna op. Die dacht dat ik ging bestellen aan de telefoon. Ik heb hier nooit om gevraagd. Het was enkel de bedoeling om het te proberen door een te vlotte verkoper aan mijn deur.
Producten zijn ook heel duur in vergelijking met die uit de winkel.
Hoe kan iemand die werkt thuis zijn overdag?
Ik wil hiervan af!
Jaren bij hen wilde bosbessen gekocht
Jaren bij hen wilde bosbessen gekocht. Nooit een probleem, nu hebben ze deze opeens niet meer. Dit is frustreren, omdat ze me geen alternatief gaven. Deze vrucht helpt me tegen een huidziekte te bestrijden. Helaas moet ik nu zonder.
Stalking
Al verschillende keren opzeg gedaan maar blijven langskomen zeer opdringerig.
Heb nu de zoveelste keer mail gestuurd als ze nu nog aan de deur staan dat ik een klacht zal indienen.
Begin er niet aan !
STALKING
Ik denk dat de vorige bewoners van mijn huis bofrost abonnement hadden. Meerdere malen heb ik aangegeven, aan de deur, via mail, via website dat ik absoluut niet geïnteresseerd ben in hun service of producten. Toch heb ik vandaag weer een folder in mijn bus gekregen, met de vermelding dat ze nog maar eens gaan langskomen op 29/03. Dat is zo ongeveer 2 keer per maand iemand aan de deur die je niet aan de deur wil hebben. Verschrikkelijk, je geraakt er gewoon NIET vanaf
Opdringerig
Geen idee wat de kwaliteiten zijn om hier bij te werken, maar als het "opdringerig en met de mensen lachen" de juiste mindset is, dan doen ze't goed. Shit bedrijf, nog shittier mensen die geen respect hebben als je niet opendoet of zegt van dat je geen interesse hebt. Echt walgelijk.
Verkopers blijven quasi maandelijks aan…
Verkopers blijven quasi maandelijks aan de deur aanbellen voor hun services ondanks we al meermaals hebben aangegeven dat we hun services niet moeten hebben. Neigt naar stalking.
06/12/2023 stalkgedrag door Bofrost…
06/12/2023 stalkgedrag door Bofrost bezorger
Komt ongeveer 2 a 3 keer per 2 maanden aan de deur en blijft aan bellen en door het raam kijken of er iemand thuis is. Als we niet open doen rijd hij weg en komt vervolgens na een paar minuten later terug langs rijden. Je zou denken dat hij een klant was vergeten alleen dan zit je mis we wonen namelijk in een dood lopende straat en was dus echt aan het kijken of er niemand thuis is. Als we niet open doen moeten we ook niks hebben. Het is ook niet oke om op de ruit van de auto te tekenen. ( het ging dan om een hartje)
Een ballarini kookpot gekocht met 7…
Een ballarini kookpot gekocht met 7 jaar garantie. Binnen de 7 jaar teruggegeven omdat de onderkant losgekomen is. Ikzelf ben een ex-werknemer en weet uit ervaring dat de onderkant kan loskomen. Nu verstoppen ze zich achter het feit dat ik een aankoopsbewijs moet laten zien, na ongeveer 4 jaar heb ik deze niet meer jammer genoeg. Zij houden wel 5 jaar hun administratie bij en kunnen dus gemakkelijk de aankopen terugvinden. Schandalig vind ik dat, en dan nog 3 weken moeten wachten om een antwoord te krijgen. Bofrost is incapabel op dat vlak.
De prijs niet waard
Ik bestelde 6 'maaltijden' bij bofrost voor 31euro. Ik kreeg een paar zakken groenten (bloemkoolroosjes, erten en worteltjes, een mix) en groentenburgers.
Hoe je hier 6 evenwichtige maaltijden van maakt is mij een raadsel. De Mix van groenten deed mij denken aan een mix uit een studentenrestaurant, niet lekker.
Voor deze prijs vond ik wat ik kreeg zeer duur. De verkoper probeerde mij aan de deur ook nog pralines te verkopen van 18euro??
Ik koop hier niet meer.
Bofrost daar kom je niet meer vanaf
Toen Bofrost nog vanuit Nederland opereerde ging het best goed maar sinds ze alleen nog maar vanuit België opereren is het een puinhoop. Ze kwamen vaker dan afgesproken, proberen aan de deur nog te verkopen maar ze zijn vooral duur.
Na mijn besluit om geen gebruik meer te maken van hun diensten wordt ik tot op de dag van vandaag nog steeds lastig gevallen, eerst aan huis maar nog steeds telefonisch. Je komt er niet vanaf ondanks mijn schriftelijke verzoek om al mijn gegevens uit hun bestand te halen.
Standaard antwoord is ….oh dan is er iets misgegaan ik zal het doorgeven
Hoogste tijd voor juridische stappen
Mocht je het overwegen om klant te worden….. NIET DOEN!!
Bedrijf blijft je bellen
Bedrijf blijft je bellen, ik heb al 10 keer doorgegeven dat ze me niet meer moeten contacteren, helaas, je blijft met ze opgescheept zitten.
Hoe eenvoudig kan het zijn om uw systeem aan te passen om deze klanten niet meer te bellen.
Goede raad: blijf weg bij deze firma!!
Bedrieglijke 'Bofrosters' aan de deur!
Gisteren 20.09.23 kwam er een Roma-type van ongev. 1.20m aanbellen. Zijn openingszin was 'Je moet geen schrik hebben, het is niks erg'. Hij had een soortgelijk vestje aan van Bofrost met de naam maar het leek niet echt. Bovendien wist hij niet dat we reeds een jaar geen klant meer waren bij Bofrost, hetgeen de echte verkopers maar al te goed weten! Vermoedelijk dus een bedrieger (zie krantenart. HLN van vandaag 21.09.23 ivm bedriegers Bofrost)! Tip : wanneer je een einde maakt aan je contact met Bofrost dan blijven ze je eindeloos bellen. Gewoon die nummer(s) blokkeren. Verder aan de deur onmiddellijk afschepen, niet ingaan op hun al dan niet valse verkoopstechnieken. Deur dicht en gedaan. Bofrost lijkt gemakkelijk omdat ze aan huis leveren maar het is het niet waard : duur, te grote hoeveelheden en niet echt lekker. Weet dat een massa mensen je vooraf ging maar de meesten haken al snel af.
Merkwaardig bedrijf
Merkwaardig bedrijf, niet goedkoop maar degelijke kwaliteit. Maar aan de klantenservice schort wel wat. Daar begrijpen ze niet dat klanten werven 1 is, en klanten behouden is wat anders. Een bestelling doen die ze niet leveren op de dag dat ze zouden leveren, en op de klantendienst doet men niet de minste moeite enige toelichting te geven waarom ze niet langs kwamen op de afgesproken datum. Ik zit er niet mee in om hun dure producten te kopen omdat het ook kwaliteit is. Maar wat klantvriendelijkheid en elementaire beleefdheid is ver te zoeken bij hen. En ik ben nog van de oude stempel, klant is koning. Zij bezien dat helemaal anders.
Stopt maar niet
Service is ok, maar wel prijzig. Als je eens een keer niet thuis bent als ze komen, bellen ze meteen. Probleem is dat eens je opgezegt, ze blijven bellen. Elke 2 weken bellen ze wel, maakt niet uit wat je zegt, je geraakt niet uit hun contacten. Ik raad je aan nooit een contract aan te gaan met dit bedrijf.
Gilles van Promoteam Torhout zeer…
Gilles van Promoteam Torhout zeer vriendelijk!! Kennismakingspakket besteld, afwachten en dan de productjes proeven!!
Bofrost leverde vandaag en 2 missingen…
Bofrost leverde vandaag en 2 missingen die ik niet besteld had. Belde onmiddellijk en ze zouden het nog dezelfde avond komen terughalen. Niemand meer gezien en mijn geld ben ik ook kwijt.
Bofrost nooit nooit bij hen iets bestellen. Super slechte service
Ze blijven je lastig vallen
Enkele jaren producten afgenomen van Bofrost. Een jaar geleden opgezegd per mail en telefoon. Helaas blijven ze maandelijks bellen tot ergernis toe, of je vriendelijk blijft, boos wordt of niet je komt er niet vanaf. Een ster is al teveel.
Onophoudelijke telefoons
Ik bevestig de verhalen hieronder. Eenmaal ze jouw telefoonnummer hebben, laten ze je niet meer los. Vriendelijk, duidelijk, of assertief vragen dat ze ophouden met bellen haalt niets uit
Zeer irritante telefoons
Zeer irritante telefoons. Ze blijven bellen, meermaals per dag, ook als je uitdrukkelijk vraagt om je niet meer te bellen. Klacht indienen bij Bofrost haalt niks uit. Ze beloven je niet meer te bellen, maar doen het toch. Als je hen blokkeert, dan spreken ze 1 woord in op je voicemail, zodat je voicemail je dan blijft opbellen. Dit laatste heb ik nu 2 keer voorgehad. Ze hebben ook meerdere nummers en proberen later met een ander nummer te bellen. Dit is gewoon pestgedrag. Aangezien ik zo’n gedrag helemaal verfoei, heb ik besloten er niks meer aan te kopen.