Bolanzo

Oplichters. Lampen besteld, anderen geleverd. Retour gestuurd. Nooit meer iets van gehoord. Geld kwijt!

Bolanzo.nl - omdat er een NL achter staat is makkelijk te begrijpen dat dit een Nederlandse bedrijf (in Nederland) is. Maar het adres is in CHINA RM808-809 BLOCK A QIDI PARK 1277# ZHONGGUANXILU ZHU... Toon meer

Als ik toch eer Trustpilot eens had geraadpleegd.... Zucht..... Zoals in de andere reviews te lezen moet je hier absoluut niet bestellen. Ze plaatsen filmpjes en beschrijvingen van producten, maar... Toon meer

Ook ik ben erin gestonken met de aankoop van die fantastische onkruidborstel voor 39,95. Allereerst wordt deze incompleet geleverd (vlgs Bolanzo doen ze dat altijd zo en is het artikel compleet), zoda... Toon meer

Oplichters

10 november 2023

Ik heb op 5 Juni een jurk besteld die…

Ik heb op 5 Juni een jurk besteld die volgens de site op voorraad was. Het us vandaag 22 juni en nog steeds is de jurk niet bij mij bezorgd. Ik hoor en verneem niks van deze ellendelingen.ik voel mij vreselijk in de maling genomen. Ik ben dus gewoon opgelicht voor. Bijna 45 euro. Mijn zuurverdiende geld.

5 juni 2024

Deze prijs is vette winst voor Bolanzo

Deze prijs is vette winst voor Bolanzo. 35 euro voor een "automatische roerder". Even gekeken bij Ali Express ( automatic stirrer): precies hetzelfde apparaatje voor 7,56 euro ( + 1,99 verzendkosten). Je hebt hem binnen 7 werkdagen. Bestel er 2 en de verzending ( boven 10 euro) is gratis.
O ja, retourneren is dan gratis, binnen 15 dagen.

28 februari 2024

NOOIT iets ontvangen

NOOIT iets ontvangen. 10 dec 23 besteld
Antwoorden deden ze, en op 2 feb 24 zouden ze het opnieuw opsturen want terugstorten doen ze niet. Maar ook eind feb. nog steeds niks ontvangen. Bolanzo is dus ook wat mij betreft dikke oplichterij.
Hoe kan je zien dat het dan toch geen NL bedrijf is?

10 december 2023

1 ster is nog te veel!!!!

Wandklok gekocht. Slecht verpakt in China. Geen doos slechts een laagje bubbelplastic. Achteraf viel er ook niet veel aan te beschadigen. Klok leek niet op de fotoos. Met mijn nieuwe kwaliteitsbatterij erin, geen enkele werking. Klok bestaat uit een dunne plastic vorm met als wijzerplaat een dun gekopieerd inlegvelletje wat niet plat te leggen is en dus de wijzers in de weg zit. Van de in de website aangekondigde "100% klanttevredenheid" komt totaal niets terecht. Met het 1e emailcontact werd de klacht ingediend. Op verzoek daarna ook steeds in de Engelse taal. Daarna nog meerdere malen om antwoord verzocht en op verzoek fotoos en video van de klacht opgestuurd. Kortom: je wordt aan het lijntje gehouden door mevrouw Sharon, want er gaan steeds weken overheen, en er gebeurt niets. €30,= verspild aan een zogenaamd leuk Kerstcadeau voor een John Cleese fan, dat als het zou werken nog geen €5,= waard zou zijn. Heel makkelijk verdiend door Bolanzo.

8 december 2023

Zeer slechte kwaliteit

Zeer slechte kwaliteit, terugsturen wordt moeilijk gemaakt (terugsturen naar China), kwam beschadigd aan. Zou draadloos zijn, krijg een versie met draden. Waardeloos bedrijf, doe er geen zaken mee.

4 januari 2024

Voor de 2de keer iets besteld op…

Voor de 2de keer iets besteld op bolanzo .de eerste bestelling was lang wachten ,maar uiteindelijk zeer goed .de 2de bestelling paste mij niet ,contact opgenomen met bolanzo.....geen reactie .nog eens een mail gestuurd en plots kreeg ik een mail terug met veontschuldegingen enz .ik moest een foto doorsturen en ik zou te weten komen wat ik moest doen om mijn geld terug te krijgen .heel snel kreeg ik beleefd antwoord dat het betaalde bedrag terug op mijn rekening kwam .geen pakje terug sturen ,netjes opgelost .chineese brol wordt er gezegd.....voor een lage prijs kun je geen super kwaliteit verwachten .maar ondanks de chineese brol ben ik een tevreden klant en vind ik het geen brol wat ik gekocht heb .

3 januari 2024

Echt slecht

Echt slecht. Niks kopen daar. Pakketje terug gestuurd en belooft dat ik mijn geld terug zou krijgen. Krijg helemaal niks. Oplichters!!!!!!!!!!!!

23 december 2023

OPLICHTING

Begin oktober heb ik een "Easy Trimmer" besteld bij Bolanzo, wat mij betreft een criminele organisatie. Het is nu 19 december en na ettelijke e-mails met ene "Sharon" die een specialiste is in mensen aan het lijntje houden, heb ik nog steeds mijn bestelling niet ontvangen. Ook mijn diverse verzoeken mijnerzijds het geld te retourneren wordt niet op gereageerd. Gelijkaardig andere klachten op deze site is het hoog tijd dat allen hier aangifte van diefstal gaan doen. Ik ga het zeker doen. Ook een deurwaarder sluit ik niet uit tot beslaglegging aan toe. Principieel wil ik gewoon mijn geld terug.

3 oktober 2023

Opgelicht!!!

Op 2 oktober heb ik iets besteld bij deze site,maar tot op heden,vandaag 18 december nog niets ontvangen!
Iedere keer krijg je via mail ene Sharon te lezen die zegt dat het pakketje onderweg is...
Na een tijdje was het dan teruggestuurd en vroeg ik om mijn geld terug te storten.
Dit was helaas niet mogelijk omdat het teruggestuurd was!
Ze zouden het terug versturen...
Zijn ondertussen terug al enkele weken verder en je raadt het al...
Ondertussen antwoordt ook Sharon niet meer nadat ik te verstaan gaf dat er toch iets niet klopte!!!!
Toen ben ik de reviews gaan lezen,wat ik eigenlijk eerst had moeten doen en tot mijn grote verbazing was ik niet alleen.
Dus bij deze een verwittigd man is er twee waard:bestel NOOIT iets bij Bolanza,want het zijn oplichters!!!!!
Ondertussen ben ik naar niet bezorgd.nl gestapt en hoop ik dat zij mij kunnen helpen om alsnog mijn pakketje te ontvangen of in het beste geval mijn geld terug te krijgen!

2 oktober 2023

Snoer organizers nooit geleverd

Snoer organizers besteld begin november maar nog steeds niets ontvangen. Iedere keer contact met Sharon en vraagt om bestel nummer maar heb deze nooit ontvangen. Hoop dat niemand meer iets bij hen besteld. Zijn pure oplichters.

12 december 2023

Afzetters

Scheerapparaat besteld, mijn baard is van zijn eigen uitgevallen van zo lang te wachten…. Dus die ga ik waarschijnlijk niet zien (30euro rijker voor Balanzo.nl)

6 november 2023

Dit zijn ware oplichters!

Dit zijn ware oplichters!! Broekhangers besteld en ontvangen. Wat een bagger kwaliteit, het komt absoluut niet overeen met aanbod-en wat je ontvangt. Ook nog het verkeerd artikel besteld. Na 1x contact te hebben gehad dat ik het artikel wil retourneren, zijn ze opgehouden met de communicatie. Wordt nergens meer op gereageerd. Mensen, ik ben mijn geld krijt. BESTEL HIER NIETS, bij deze een waarschuwing! Heb ook al een melding gemaakt bij de NVWA. Pure oplichterij!

23 november 2023

niet te vertrouwen - 100% WRIP OFF

BESTELLING :
LeatherRevive™ - Eenvoudige Hersteloplossing × 1 N23 Dark Bown / 137cm x 50cm
€29,95

WERD NOOIT GELEVERD - INDERDAAD MEN KRIJGT HET GELD OOK NIET TERUG MAAR OOK DE "NIEUWE" LEVERING WORDT NIET GELEVERD
DE TRACK AND TRACE WORDT NIET GEACTIVEERD

22 oktober 2023

Nog geen ster waard

Nog geen ster waard
Koop hier nooit iets
Doen zaken via pinterest, ongelooflijk
Ze bedotten je waar je bij staat
Niet goed geld terug is de leus!!!!!
Nou dus niet!!!
Ze geven nooit geld terug zeggen ze zelf
Iedereen die hier mee te maken heeft, graag de geschillen commissie inschakelen!!!

17 november 2023

CHINESE ROMMEL