Oplichters. Lampen besteld, anderen geleverd. Retour gestuurd. Nooit meer iets van gehoord. Geld kwijt!
Bolanzo
Bolanzo.nl - omdat er een NL achter staat is makkelijk te begrijpen dat dit een Nederlandse bedrijf (in Nederland) is. Maar het adres is in CHINA RM808-809 BLOCK A QIDI PARK 1277# ZHONGGUANXILU ZHU... Toon meer
Als ik toch eer Trustpilot eens had geraadpleegd.... Zucht..... Zoals in de andere reviews te lezen moet je hier absoluut niet bestellen. Ze plaatsen filmpjes en beschrijvingen van producten, maar... Toon meer
Ook ik ben erin gestonken met de aankoop van die fantastische onkruidborstel voor 39,95. Allereerst wordt deze incompleet geleverd (vlgs Bolanzo doen ze dat altijd zo en is het artikel compleet), zoda... Toon meer
Geen communicatie
Product ontvangen. Maar te klein. Vraag gesteld om te ruilen. Er wordt gewoon niet gereageerd. Denk goed na voordat je iets besteld op bolanzo.nl
Product niet geleverd
Product niet geleverd
Klantenservice slecht
Geld kwijt
pas op mensen dit zijn oplichters !!
Bolanzo.nl Waardeloos bedrijf
op7.7.23 heb ik €39,95 betaald voor een COMPLETE easytrimmer bij BOLANZO.NL. ik ontving alleen een onkruid borstel. Volgens de site is het artikel compleet dus een borstel met steel dien ik te ontvangen. ik stuur hierna 2x emailberichten. Dit was geen succes.
Ik baal enorm, dat ik niet eerder de reviews heb gelezen dan was ik zeker niet met dit bedrijf in zee gegaan. Ik vraag mijn geld terug omdat BOLANZO EEN GEBREKKIG PRODUCT HEEFT GELEVERD!! SCHANDALIG, VOORSL ALS ER GEEN REACTIE KOMT VAN BOLANZO!!
oplichters
oplichters staalborstel besteld na wat gemail over uitblijven levering krijg ik mail levering "vertraagd" heden kreeg ik mail van post, na telefonisch contact met de post blijkt mijn pakje uit China te komen ipv Nederland en moeten er douanekosten, verwerkingskosten en btw betaald worden op het pakketje zodat de aankoopprijs verdubbelt bij niet betaling pakje retour en centen kwijt , hopelijk wordt het pakje nu snel geleverd en is het iets waart wat erin zit of kan het rechtstreeks de prullenbak in PURE DIEFSTAL
Waardeloos bedrijf …
Ook ik heb een onkruid borstel verwijderaar besteld. Volgens de site is het artikel compleet dus een borstel met steel.
Wat schetst mijn verbazing. Vandaag mijn "bestelling" ontvangen maar kreeg alleen een metalen borstel. Ik baal als een stekker dat ik niet eerder de reviews heb gelezen dan was ik zeker niet met dit bedrijf in zee gegaan. Had net zo goed €39,95 in het water kunnen gooien. Echt bagger dit bedrijf! Reageren nergens op
Op 4 juli een onkruid borstel…
Op 4 juli een onkruid borstel verwijderaar besteld. Volgens de site is het artikel compleet dus een borstel met steel.
Bestel hier niet!!!
Het is al door iedereen gezegd:
De afgebeelde producten zijn niet wat je ontvangt. De kwaliteit is bagger. Bij reclameren werd er gezegd dat het precies was wat ik besteld had (klerenhangers) Ze zijn dus ook helemaal niet klantvriendelijk of willen goederen terugnemen bij onvrede. Alles komt uit China. Niet uit een voorraad hier in Nederland.
Terugsturen moet ook naar China.
Begin er dus niet aan. Mijn advies:
Bestel hier niets!!!!!!!!
Pas op voor deze oplichters!!!! ☠️
Pas op voor deze oplichters!!!!
In december muurlampjes op batterij gekocht, ik ontving met stekker. In januari de boel terug gestuurd, tot op heden wacht ik op mijn geld. Ga niet met deze bedriegers in zee. Ze zijn niet te vertrouwen en wat je ontvangt is rommel!! ☠️ ☠️ ☠️
Na drie weken en meerdere keren…
Na drie weken en meerdere keren informeren heb ik eindelijk mijn bestelde artikel in huis.
De communicatie is ver beneden pijl. Ze beloven binnen één tot drie dagen te reageren maar reageren totaal niet!
Het artikel is ook niet zoals ze voordoen in de advertentie. Eén keer Bolanzo maar Nooit Meer Bolanzo.
Organizers voor in kasten zijn super slecht van kwaliteit!
De producten (kastverdelers) die ik kreeg waren reeds na een maand stuk. Na een mail met deze melding en vraag naar tussenkomst of nieuw product kreeg ik een mail terug dat de garantie van 2 weken reeds verlopen was. Dit staat inderdaad op hun website maar hoe kan je na 2 weken reeds een product beoordelen? Ze zeggen garant te staan voor de kwaliteit van hun producten maar bij deze klopt dit dus niet!
Nooit ontvangen!
Product nooit gekregen, wel betaald.
Zeer slecht
Meer dan een maand gewacht
Meer dan een maand gewacht. Product is nog steeds niet geleverd. Mailtjes worden niet beantwoord. Vervolgens
nietbezorgd.nl ingeschakeld.Hopelijk gaat dit helpen.
Weken te laat onrvangen
Producten na weken wel ontvangen. Helaas veel te laat. H
Alles komt uit China. Niet uit een voorraad hier in Nederland.
Terugsturen moet ook naar China.
Begin er dus niet aan. Mijn advies:
Bestel hier niets!!!!!!!!
Bolanzo is pure oplichterij..
Bolanzo is pure oplichterij... Goederen worden niet geleverd en wel betaald!!! Dat pinterest dit op haar site promoot!!
14 juni Als nog bezorgd lag bij postnl... Bij inklaringen vanuit China..
een ster is nog te veel
een ster is nog te veel. Jammer genoeg de reviews gelezen pas na de bestelling die nooit is uitgeleverd. Het zag er zo goed uit op Pinterest maar als je rondkijkt dan zijn die onkruidborstels in Nederland voor de helft van de prijs te koop. weggegooid geld dus. zonde.
De bestelde goederen heb ik nooit ontvangen
De bestelde goederen heb ik nooit ontvangen. Ik heb rustig afgewacht maar na 2 maanden reken ik nergens meer op.
Advies : Plaats geen bestellingen want je krijgt ze niet.
Een bedrijf dat niet reageert na mijn…
Een bedrijf dat niet reageert na mijn bestelling blouse . De blouse was te klein en teruggestuurd. Geen track en tracé code . Stond een sticker op en aangetekend verstuurd naar Utrecht en een mail gestuurd hierover over teruggave van mijn geld en geen geld terug ontvangen . Vreselijk bedrijf en riekt naar oplichting . Ik kan nog een vierde mail sturen . Maar verwacht er weinig van . Hoe kunnen we zoiets stoppen . Tis niet te filmen
Dit is echt een SCHANDALIG BEDRIJF…
Dit is echt een SCHANDALIG BEDRIJF MAKEN VEEL MENSEN VERDRIETIG, “SCHANDALIGE OPLICHTING” met meer dan 100 reviews om te janken, een “grootste oplichting” bedenk het maar ik denk er het mijne van, zorgelijk is dit. Hoe durf je dit te bedenken en zo te handelen. Ten eerste zijn er wel 5 verschillende vrouwen steeds die de e-mails beantwoorden. Ik betwijfel dit kan goed 1-2 personen zijn !denk ik, beantwoorden de klachten zgn. In okt 2022 bestelde ik een scheurenspray, voor muren enz. na 6 geschreven e-mails had ik deze nog niet einde van het jaar. Steeds kreeg ik te horen geduld, het komt er aan, het is verstuurd. Het kwam nooit. In febr/maart 2023, kwam er een briefpakketje op het afhaaladres, opengemaakt en dichtgeplakt aan de onderkant geen afzender alleen mijn naam en adres in een vod van een envelopje gepakt alsof het al 35 keer opnieuw was verstuurd. Het kon niet slechter geen afzender geen echte track en tracé code vervalst, met 2 mini sprays erin van 10 cm hoog 1 duim dik voor het waterafstotend maken van je autoruit!!!! Weer 5 e-mails gezeur over dit niet bestelde, geen reactie meer niets.
Ik bestelde op een website in februari 2023 een cadeautje voor iemand een graveerpen bij een andere firma, vreemde naam in Nederland niets meer van te vinden. Zag er prachtig uit op de website € 49,95 was de allerlaatste pen febr. 2023. Kwam binnen na 1 maand maar de afzender hoe kan het ???kwam van BOLANZA af, met geen pakbon erin, De dop van de electrische pen kapot geen originele verpakking geen beschrijving terwijl de website een prachtige vertoning van een set enz liet zien. Dit was hopeloos slecht, zeer slordig doosje minimaal verpakking alles los in de doos los, gebruikt en stuk. Weer 4 e-mails na 1 maand. Geen reactie de laatste de 5e e-mail … reactie…
“Maar wat erg mevrouw, dat gaan we meteen oplossen”.We sturen U een nieuwe pen maar dat geloop naar de post mevrouw voor U, is ook wat, weet U wat, de pen kostte € 49,95, U mag deze houden, en voor alle ellende en voor al het gedoe mag U € 23,95 in mindering brengen op Uw volgende bestelling en verzendkosten wel betalen! Wanneer U maar wilt kunt U bestellen. Ik ging op de website eens kijken, stond niets op wat ik wat vond maar ik dacht; hoe breng je dat bedrag dan in mindering dan op een artikel. Dat ging niet? Ik schreef een e-mail hoe dit dan moest, geen antwoord. Ik schreef weer een e-mail waar het antwoord bleef, kreeg nu mevr. Kanzia, weer een andere naam, ….. Uw tijd van bestellen is voorbij was haar antwoord. Ik schreef een mail vandaag terug over deze schaamteloze reactie er stond nog een boel meer in ingaat e-mail wat niet klopte. Ik kon geen fatsoenlijk Nederlands schrijven was racistisch terwijl ik geen woord had gebruikt nog niet eens iets wat er wat erop leek, maar ze herhaalde het steeds, maar dacht ik:”voorzichtig nu met deze OPLICHTERS”! Ik volg mijn gedachten en gevoel. Ik schreef op haar mail daarop meteen een bericht terug naar Het Team info Bolanzo, wat er allemaal gaande was met deze dame, en wenste dat het opgelost werd door diegene die dat beloofde in de mail, en stelde voor om deze vrouw toch eens op het kantoor ter verantwoording te roepen in antwoord op mijn mails en haar gedrag. Kreeg deze nacht 4 x een mail terug, met steeds meer onfatsoenlijker gedrag, en kon opeens geen mail meer sturen en werd er een bel ingesteld die apart op mijn iPhone kwam met de tekst; mij waarschuwen als deze persoon reageert, met een blokkade op de mail van mij om te verzenden.
LET OP deze informatie doorsturen naar …..Het e-mailadres is niet meer bereikbaar wat ik ook probeerde, ze bestaan dus niet meer als je na zoveel trammelant van correspondentie hun team ook op dat e-mailadres ter verantwoording roept. Deze mail van mij werd niet verstuurd omdat het e-mailadres opeens na 10 minuten onjuist is. Hoe ze het allemaal verzinnen? DEZE OPLICHTERS Het is echt schandelijk dat je zo wordt opgelicht en door meer dan 100 reviews op de website van mensen die ook over oplichting spreken, spreekt dit toch voor zich wat er uiteindelijk hier aan de hand is dat je OOK NOG wordt afgesloten en er niet meer in kunt met je klacht, je geld afhandig is gemaakt, je ook nog beschuldigd wordt BESTOOKT met liegen met een tekst eronder info sturen aan….en een blauwe bel tegen komt!!Dat je er maar zeker niet door glipt met bewijzen en klachten! en kon ik dan niet op meer reageren op hun leugens, en dat is me nogal wat ze over je te liegen hebben en te beschuldigen. Wordt hier iets aan gedaan ??? En zo ja, wat???Hoeveel
Mensen lijden hier nog onder. Daar moeten zware straffen op komen staan dit is heel erg en verrot de maatschappij. Aub beboet deze Oplichters met zware straffen! Dit wordt steeds erger en werkt ook polariserend!!!! Ik heb ze gezegd dat ik een revieuw ga schrijven in de mail. Je mag bang worden van de mails.
Pure oplichterij
Pure oplichterij. Wat ze niet duidelijk op hun site zetten is dat je spullen vanuit buiten de Europese unie komen. Je moet zelf nog de btw en inklaring betalen. Staat bij algemene voorwaarden die moet je dus lezen. Ik koop een produkt bij een bedrijf dat in Nederland gevestigd is dus ga je er van uit dat je btw betaald bij je bestelling.
DUS GEEN AANKOOP DOEN BIJ DIT BEDRIJF JE KOMT BEDROGEN UIT. JE KUNT HET BETER ZELF BIJ ALI EXPRES BESTELLEN JE MOET NET ZO LANG WACHTEN OP JE PAKKET MAAR DAN IS ALLES QUA INVOER EN BTW WEL GEREGELD
Ik heb een pantalon besteld
Ik heb een pantalon besteld, betaald en NIKS - 5 tot 10 werkdagen zijn lang geleden voorbij, maar ik heb NIKS.
Oplichters zijn ze.... NIET kopen