Oplichters. Lampen besteld, anderen geleverd. Retour gestuurd. Nooit meer iets van gehoord. Geld kwijt!
Bolanzo
Bolanzo.nl - omdat er een NL achter staat is makkelijk te begrijpen dat dit een Nederlandse bedrijf (in Nederland) is. Maar het adres is in CHINA RM808-809 BLOCK A QIDI PARK 1277# ZHONGGUANXILU ZHU... Toon meer
Als ik toch eer Trustpilot eens had geraadpleegd.... Zucht..... Zoals in de andere reviews te lezen moet je hier absoluut niet bestellen. Ze plaatsen filmpjes en beschrijvingen van producten, maar... Toon meer
Ontevreden over geleverd product
Product is geleverd, maar doet totaal niet wat het zou moeten doen '0'. Bolanzo aangeschreven over mijn teleurstellende aankoop, maar ze doen niks. Je mag iets nieuws kopen en dan krijg je het 2de artikel voor €16,- en daarna wordt nog gemeld, ik citeer; "Mocht je Klarna als betaalmethode hebben gekozen en heb jij deze factuur nog niet voldaan. Willen wij je er graag aan herinneren dat deze nog voldaan dient te worden."
Hoogst merkwaardige aanbod, waarom zou ik een nieuw artikel kopen als ik een klacht heb over mijn huidige aankoop? Bolanzo had ook kunnen voorstellen, dat ik het 2de (gratis) meegeleverde artikel te retourneren een het aankoopbedrag (deels) terug te storten. Het 2de artikel is nog ongeopend en zit in plasticfolie gesloten verpakking. Hygiënisch 100% gegarandeerd.
Voor mij was dit de 1ste en meteen de laatste keer dat ik een product bij Bolanzo heb besteld.
Lampen besteld en betaald, maar geld ben ik kwijt
Lampen besteld en betaald, geen bevestiging ontvangen. Ze reageren niet op mijn vragen per mail. Het telefoonnummer is niet meer in gebruik. Ik heb het bange vermoeden dat ik mijn €144 kwijt ben.
Product lijkt niet op wat ze…
Product lijkt niet op wat ze adverteren. Product komt uit China dus zeer lange levertijd.
De levertijd gaat van 7 naar 10 nu…
De levertijd gaat van 7 naar 10 nu 15dagen.
Mensen trap er niet in .
Klanten service niet beleefd.
1 ster is al teveel.
Koop niets bij Bolanza: stelletje charlatans!
Ook ik ben erin gestonken met de aankoop van die fantastische onkruidborstel voor 39,95. Allereerst wordt deze incompleet geleverd (vlgs Bolanzo doen ze dat altijd zo en is het artikel compleet), zodat je er niets mee aankunt. Terugsturen op basis van de Algemene Voorwaarden moet naar China. Hiervoor rekent DHL circa 72 euro. Dat dit dus geen zin heeft gelet op de aankoopprijs maakt Bolanzo niet uit. Jammer dan! Weer een negatieve ervaring rijker!
Oplichters
Zeer slecht.ze leveren niet wat je besteld en als je geld terug vraagt dan krijg je die ook niet,oplichters zijn ze
Onbetrouwbare chinezen
Bolanzo adverteert met een machine om je stoep onkruidvrij te maken (€90 zonder korting) en levert vervolgens een staalborstel die bij een andere dropshipper €12.50 kost. Ik heb netjes toestemming gevraagd en gekregen om het terug te sturen naar China, heb ik gedaan (omdat het zo'n kleine prul is kan hij als briefpakket verzonden worden, €12,50) en drie maanden na aflevering in China nog geen cent gezien.
Update, na vier maanden en eindeloze mails toch nog mijn geld terug gekregen
Nooit niks kopen bij balonzo wat een goedkope rotzooi voor veel geld afzetters!!!
Na het product te hebben gekregen en uitgepakt
Wat een ROTZOOI!!!
Gdvd🤬 €40,- voor betaald
Afzetters wat een prul jammer voor het geld
Het os inderdaad geld aftroggelen van een hardwerkend mens
Jullie moeten je schamen!!
Ik koop nooit niks meer bij jullie
Geen enkele ster waard afzetters
Geen enkele ster waard. NIETS KOPEN BIJ DEZE AFZETTERS!
FLUTSPUL voor prijzen die ze durven vragen! Ongelooflijk! Iets ( soort kledinghanger die totaal niet volgens verwachting was echt plastic flutspul) uit China wat geen cent waard is en als je t wilt retourneren moet je het ook naar China terugsturen a la 62 euro!! Dat is natuurlijk te gek voor woorden dus dan laat je t maar zitten en heeft Bolanzo weer geld verdiend over de rug van hardwerkende mensen!
NIKS BESTELLEN BIJ BOLANZO EN AUB WAARSCHUW UW OMGEVING ER OOK VOOR
Lamp besteld
Lamp besteld, al weken aan het wachten. Pakket blijft liggen om opgehaald te worden door een koerier.
Heb opnieuw het contactformulier ingevuld, deze keer niet met de vraag waar mijn pakket blijft maar wel met de mededeling dat ik mijn geld terug wil.
Zo niet neem ik contact op met de consumentendienst.
Kan ik ook geen ster geven
Kan ik ook geen ster geven. Alleen de borstel voor het onkruidverwijderen ontvangen, terwijl ik daar niets van kon ontdekken op de video. Daar staat precies hoe je met moeren bouten dat kan installeren. Hier heb ik echt niets aan. Trap dus niet in die advertentie. Foute informatie.
Oplichters
Ik kan niet geen ster kiezen, maar niet eens 1 ster waard. Oplichters. Een gedeelte van het product ontvangen. Alleen borstelkop van een onkruidverwijderaar. Misleidende advertentie. Alleen retour sturen naar China mogelijk voor eigen rekening.
Alleen de borstel gestuurd
Alleen de borstel gestuurd.
Verder niets
DHL was bij bezorging al verdwenen voor ik de deur had geopend
inderdaad zijn oplichters enkel de…
inderdaad zijn oplichters enkel de borstel
Bedriegers… easy trimmer besteld en…
Bedriegers… easy trimmer besteld en enkel de borstel zondermeer werd geleverd. Zelfs op de verpakking staat een totaal andere foto. Enige mogelijkheid is terugsturen naar China … verzendkosten driedubbel van de aankoopprijs :(
Hopelijk lezen veel mensen dit !
Eigenlijk wil ik niet eens 1 ster…
Eigenlijk wil ik niet eens 1 ster geven, want ik heb mijn product nog steeds niet ontvangen. 1 juli 2023 ( het is nu 27 augustus ) zag ik een mooi product op Pinterest ( er staan er heel veel ) en kocht 1 daarvan voor 55.90 euro. Ik moest gelijk betalen en kreeg direct een mail terug dat ze via track en trace het gelijk op zouden sturen. Ik heb minstens 5 mailtjes ondertussen naar hen gestuurd dat ik NIETS ontving.
In het laatste mailtje zei ik mijn geld terug te willen. Ook daar niets op gehoord! B.S.uit Doetinchem Nooit iets kopen dus!!!!!!! Grote oplichterij !!!!!!
NIETS KOPEN BIJ BOLANZO!
NIETS KOPEN BIJ BOLANZO!! Had volledig werkende Easy trimmer besteld maar alleen borstel gekregen.
Oplichters zoals helaas meerdere mensen al hebben ervaren en over geschreven. Sluit me bij velen aan Trustpilot is mijn eerste raadgever in het vervolg! Mokum
Hopelijk lees je dit voor je er iets koopt....
Als ik toch eer Trustpilot eens had geraadpleegd.... Zucht.....
Zoals in de andere reviews te lezen moet je hier absoluut niet bestellen. Ze plaatsen filmpjes en beschrijvingen van producten, maar je ontvangt vervolgens iets anders of slechts een onderdeel van het product. Contact is traag en als je wilt retourneren kan dat naar China op eigen kosten (a 100 euro). Tja.... Malafide handelaren die handig verdienen door onze impulsieve acties 🙈
Bolanzo zijn een stel oplichters!
Ik moest hier een ster indrukken om verder te gaan, maar Bolanzo is dat absoluut niet waard. Ik kreeg niet meteen een bevestiging dat ik een Craftscraper had gekocht en betaald. Ik kreeg toen al argwaan. Mail geschreven en die zou tussen 1-3 dagen beantwoord worden werd mij teruggemaild. Daarna niets meer gehoord na nog een keer mailen. Het zijn gewoon oplichters!! Niet mee in zee gaan!! Zonde van je geld!!
ALLES MIS MEE!!!
ALLES MIS MEE!!!
Malafide handelswijze in ELK opzicht! Bewust misleidende filmpjes, artikelen NIET uit Nederland dus lang wachten, incomplete zending, doen NIETS conform Herroepingsrecht en wetgeving voor kopen op afstand, algemene voorwaarden zijn WEDERRECHTELIJK, geen contact/communicatie mogelijk, GEEN retourbeleid, kortom: BOEVEN! Onbegrijpelijk dat zij niet van hogerhand gestopt worden!!!
Helaas had ook ik niet effe Trustpilot reviews gecheckt!!
Koop hier NOOIT!