Oplichters. Lampen besteld, anderen geleverd. Retour gestuurd. Nooit meer iets van gehoord. Geld kwijt!
Bolanzo
Bolanzo.nl - omdat er een NL achter staat is makkelijk te begrijpen dat dit een Nederlandse bedrijf (in Nederland) is. Maar het adres is in CHINA RM808-809 BLOCK A QIDI PARK 1277# ZHONGGUANXILU ZHU... Toon meer
Als ik toch eer Trustpilot eens had geraadpleegd.... Zucht..... Zoals in de andere reviews te lezen moet je hier absoluut niet bestellen. Ze plaatsen filmpjes en beschrijvingen van producten, maar... Toon meer
Ook ik ben erin gestonken met de aankoop van die fantastische onkruidborstel voor 39,95. Allereerst wordt deze incompleet geleverd (vlgs Bolanzo doen ze dat altijd zo en is het artikel compleet), zoda... Toon meer
Nooit koop ik daar weer ! Zeer onbetrouwbaar en klant-onvriendelijk!!
Dit bedrijf is geen stuiver waard. De produkten die ik gehad heb, zijn slecht en ik heb een drietal mails gestuurd, maar geen reaktie. Waardeloos en onbetrouwbaar. Ik koop daar nooit weer!!! Ik wil wel geloven dat het tweede produkt gratis is. Iedere ster is er één teveel.
Niet doen!!
Wegens eerdere negatieve ervaring met een ander bedrijf dat zich met een NL webadres presenteert, maar in werkelijkheid producten vanuit China verstuurt, eerst maar eens nagevraagd wat het retouradres is van Bolanzo. Krijg je heel sneaky een mailtje: het retouradres staat duidelijk op de website vermeld. Inderdaad, na enig zoeken vind ik een retouradres, je raadt het al, in China. Kost je een vermogen om terug te sturen als het artikel niet bevalt. Advies: niet bestellen bij Bolanzo, liever iets mee betalen in NL!!
Bolzano: kopen je bestelling in China!!
Craftpen besteld via fb advertentie op basis van het filmpje waarbij de pen soepel en flexibel een plaatje uitsnijdt.
Ik dacht dat .nl site een Nederlands bedrijf zou zijn, maar de producten komen uit China. Verzending duurt dus lang.
Craftpennen (één gratis) ontvangen en die werkten totaal niet! ze sneden niet eens door dun papier heen.
Retour aangevraagd dan blijkt dat je het naar China terug moet sturen met tranc& tracé code kost dat 11,50! Terwijl de shop in NL Rozenburg zit!
Wacht nog steeds op de terugbetaling!
Dit is een soort misleiding door slimmeriken die producten zelf kopen in China na je bestelling en dan doorsturen naar de klant!
KOOP HIER NIETS JE WORDT MISLEID!!!
Bolanzo.nl is in China
RM808-809 BLOCK A QIDI PARK 1277# ZHONGGUANXILU ZHUANGSHIJIEDAO ZHENHAIQU NINGBO CHINA 315200.
Pas na het bestellen kom je achter dat er een lange tijd wachten op de bestelling wordt.
Mijn bestelling geplaatst op 25 februari - vandaag is 4 maart - is niet verder gekomen dan "The shipping order has been placed and sent to the carrier, waiting to be collected for transport. ".
ik heb een profimeasure/markergerei…
ik heb een profimeasure/markergerei besteld op 29 jan 2023. mail 7 febr. ïk heb nog niks ontvangen?"antwoord: "wordt in behandeling genomen" 11 febr. weer mail waar mijn pakketje is en waarom geen antwoord op mijn mail. 13 febr: antwoord: mijn pakketje is verloren geraakt. ze sturen een nieuw pakketje toe. ook verzoek om aan te geen of alles nog klopt mbt adres en tel.nr. 14 febr. bericht: nieuw pakketje is verzonden.22 febr. weer mail met vraag waar pakketje is. meteen antwoord met track en trace. 28 febr. pakketje ontvangen. De dame die mailde was (via mail) erg vriendelijk. Geluk gehad?
Gewoon oplichting!
Gewoon oplichting!
Je krijgt NIETS toegestuurd en bent je geld kwijt!
Dat dit nog mogelijk is in deze tijd.
Bescherm jezelf en KOOP NIETS!!!!!
Een garden hark
Een gaarden hark besteld. Geen bestelbevestiging gekregen alleen dat ik betaald had. E-mails geschreven geen antwoord. Van oplichters kun je ook niet veel verwachten?ben benieuwd wanneer en of ik wat krijg.
Hendrik L
Niets bij kopen ! Een en al bedrog
Ik had in november een rugcorrector besteld. Vlak na het vertrek van het vliegtuig vanuit China (!), werd het artikel onmiddellijk teruggestuurd naar China. Heb mailtjes gestuurd; in het begin nog antwoord, daarna niets meer. Nooit de rugcorrector ontvangen.
Ik heb ook nog een Silly wandklok besteld waarop John Cleese met hele lange benen (als wijzers) staat afgebeeld. De uurplaat is scheef op de klok gekleefd. In het begin nog mailtjes over gestuurd/gekregen, daarna niets meer. Ik ben zeker 70 euro kwijt.
Lamp besteld
Lamp besteld. Nooit iets ontvangen. Helaas oplichterij.
Heb een contactloze lamp besteld eind…
Heb een contactloze lamp besteld eind december. Heb ze vandaag 18/02/2023 ontvangen. De lamp is helemaal niet contactloos + de lamp heeft ook een andere kleur. Heb enkele keren gemaild maar kreeg geen reacties of het vliegtuig was onderweg. Heeel lang onderweg, intussen was dat meer dan 8 weken. God weet vanwaar dat vliegtuig kwam.
niks kopen je hoort nooit wat van ze en…
niks kopen je hoort nooit wat van ze en je bent je geld kwijt.
inmiddels paar keer met ze ge maild ze houden je aan het lijntje en er gebeurd niks
Oei vergissing
Oei vergissing, geen goede ervaring.
Heb de 13/12 sokken besteld en betaald 27,95€. Tot heden toe niets gezien
Mail gekregen, zouden uitzoeken waar mijn pakje is gebleven ?!
Nadien niets meer van gehoord.
Ook ik ben er ingetuind
Ook ik ben er ingetuind. Begin januari haarmasker besteld en betaald, was ondertussen verzonden maar blijkbaar nog steeds onderweg want heb nog steeds niets. Die vliegtuigen tegenwoordig......🤨. Ik ga er na het lezen van andere reviews niet meer achteraan. Dit wordt toch niets. Weer paar tientjes armer 😡
Na 2 mails geen enkele reactie meer
Na 2 mails geen enkele reactie meer
OPGELICHT VOOR 59.99€
Belazerd?
Belazerd?
Heb vier dagen geleden een bestelling geplaatst en ik zou bericht krijgen maar tot nu toe niets gehoord!
Lees nu de reviews en begrijp dat ik er mogelijk ben ingetuind.
De prijs van het produkt is ook veel te hoog, dat is natuurlijk mijn eigen schuld. Ga altijd uit van de goedheid van mensen....weer een goede les.
Misschien gebeurt er nog een wonder?
OPLICHTERS
OPLICHTERS. Niets bestellen en voortzeggen tegen vrienden en bekenden! De helft van mijn bestelling ontvangen en steeds gecorrespondeerd maar blijven volhouden dat t oke is. Niet doen. Dit is een louche bedrijf.
Slecht
Slecht . Nooit bij hun bestellen . Halen alles uit China voor tienvoudige prijzen. Ik had twee lampjes besteld die heb ik nog steeds niet duurt al vier weken. Ik heb het zelfde lampje bij Ali express en die heb ik al binnen voor € 8,95 in plaats van € 89 stom ik ben er zelf ingetrapt maar mensen let alsjeblieft op
Oplichterij
Oplichterij! Bestel hier niks!!! Op 27 december een jurk besteld, maar deze is nooit aangekomen. Ze reageren vervolgens ook niet op mails. Echt schandalig.
Oplichters!!
Oplichters!!! Geen product ontvangen en reageren niet op mail. En er is geen andere optie om contact op te nemen.
Niet bestellen bij bolanzo
28 dec een lampje besteld 40.- niks ontvangen en geen mailtjes ontvangen. 3 x contact gezocht maar helaas geen reactie dus zeer slecht!! Niet bestellen bij bolanzo.nl!!