Bolanzo

Oplichters. Lampen besteld, anderen geleverd. Retour gestuurd. Nooit meer iets van gehoord. Geld kwijt!

Bolanzo.nl - omdat er een NL achter staat is makkelijk te begrijpen dat dit een Nederlandse bedrijf (in Nederland) is. Maar het adres is in CHINA RM808-809 BLOCK A QIDI PARK 1277# ZHONGGUANXILU ZHU... Toon meer

Als ik toch eer Trustpilot eens had geraadpleegd.... Zucht..... Zoals in de andere reviews te lezen moet je hier absoluut niet bestellen. Ze plaatsen filmpjes en beschrijvingen van producten, maar... Toon meer

Ook ik ben erin gestonken met de aankoop van die fantastische onkruidborstel voor 39,95. Allereerst wordt deze incompleet geleverd (vlgs Bolanzo doen ze dat altijd zo en is het artikel compleet), zoda... Toon meer

Zeer slecht

Zeer slecht. Geen service. Kloofboortje gekocht, maar misleidende instructiefilm waardoor het ding niet werkt.
Heen en weer gemail, maar geen service 30 EUR lichter en kan nog niet kloven.
KOOP HIER NIETS

13 december 2022

Bolzano=oplichting

Het is een geraffineerd oplichtingsbedrijf. De artikelen die uiteindelijk na heel veel gezeur opgestuurd worden, worden verstuurd van een adres uit China of Taiwan en zijn nooit de spullen die aangeboden worden. Terugsturen en geld terug? Vergeet het maar. Bolzano.nl bestaat helemaal niet en zeker niet in Amsterdam. Er wordt ergens vanuit België (vermoedelijk) gehandeld.

30 november 2022

Oplichters

Echt waardeloos bedrijf. Krijg geen contact met bedrijf omdat ik helemaal niet tevreden ben over geleverd artikel. Zonde van mijn centjes.
Bestel hier NIETS!!!

20 september 2022

Bestel niet bij deze site.

Bestel niet bij deze site.
Ik heb op 4 augustus 2022 een artikel besteld wat later blijkt niet meer leverbaar is.
Je geld kan je niet terugkrijgen. Ze bieden een alternatief aan dat qua prijs en gelijkheid niet overeenkomt.
Je krijgt je geld niet terug en uiteindelijk kies je voor het alternatief .
Nu 4 maanden later nog steeds niets ontvangen.
Als je een mail stuurt duurt het een eeuwigheid voordat je antwoord ontvangt.
Het was mijn eerste bestelling bij Bolanzo maar ook mijn laatste.

29 november 2022

OPLICHTERS, Waardeloos, bestel er nooit!!

Jammer dat ik niet voor 0 sterren kan kiezen! Nooit iets bestellen daar. Ze geven aan dat ze 5 sterren recensies hebben. Klopt helemaal niets van. Ik heb 2 broeien besteld en gekregen. Maar ze lijken in de verste verte niet op degene die ik dacht besteld te hebben. Stof is anders, geen rek, geen achterzakken, zelfs een vlek op een vd broeken. Bellen werkt niet, gewoon een bandje dat ze afspelen. Mailcontact werkt niet, want je krijgt elke x hetzelfde mailtje automatisch terug. Waardeloos en super onbeschoft dat ze zo geld willen verdienen.

15 september 2022

Bijstelling van eerdere review

Tot mijn verrassing heb ik vandaag mijn bestelde product bij Bolanzo ontvangen. Dit stelt mijn indruk van Bolanzo duidelijk bij. Ze zijn dus wel betrouwbaar! Ik denk dat Bolanzo veel beter moet communiceren met haar klanten! Daaraan ontbreekt het en dit is heel slecht voor de mening over een bedrijf. Dus mijn advies Bolanzo: zorg dat je communicatie met je klanten in orde komt!

21 oktober 2022

Via een facebookadvertentie een…

Via een facebookadvertentie een Zeskantschacht brandhoutboor × 1 32mm/1.3'' besteld. Via een autorespond een bevestiging gekregen:
Bolanzo.nl

Bestelling naar tevredenheid ontvangen op 20 oktober 2022.

14 oktober 2022

Ik bestelde een houtboor

Ik bestelde een houtboor. Men verzekerde mij dat mijn bestelling spoedig zou geleverd worden. Ik gebruikte enkele malen de contactmail om dit op te volgen. Geen respons.
Ik was er van overtuigd dat het niet zou geleverd worden. ( zoals blijkt uit vele reviews) Vandaag werd het per post geleverd waarvoor dank. Een betere communicatie met de klant zou hier wonderen kunnen doen.

7 oktober 2022

Ik heb een bestelling gedaan en gewoon…

Ik heb een bestelling gedaan en gewoon niks gekregen. Contact gezocht. Krijg een reactie terug in het Engels die niks begrijpt. Ik heb ook betaald en geen bevestiging gehad, dus geen poot om op te staan maar wel betaald. Waardeloos!

6 oktober 2022

Opgelicht, NIET BESTELLEN!

Zelfde verhaal als Dirk van Maldegem: altijd check ik vooraf de site, dit keer niet gedaan en opgelicht. Ruim een week geleden een bestelling geplaatst t.w.v €53,91, niets ontvangen. E-mail gestuurd naar het aangegeven mailadres (een Gmail account), geen reactie…

4 oktober 2022

Deze website is 'Fake'

Deze website is 'Fake'! Bestelling geplaatst en betaald begin september 2022. Tracking geeft enkel boodschap dat 'shipment information received', dus dat de verzendingsinformatie werd ontvangen en dat de zending in 'transit' is. Na contact via e-mail eenmaal in het Engels reactie van hen ontvangen met mededeling van het trackingnummer dat ik uiteraard al kende. Op volgende mails door mij gestuurd heb ik van hen geen reactie meer ontvangen. Deze website zou dringend geblokkeerd moeten worden. Is er iemand die weet hoe dat in zijn werk gaat of waar deze vraag kan gesteld worden? Ik ben bereid mijn negatieve review te verwijderen na ontvangst van mijn bestelde artikel.

2 oktober 2022

fake website

fake website! Zij leveren niet uit en je bent jouw geld dus kwijt!!!
Ze sturen zogezegd een bevestiging maar de goederen worden nooit verstuurd.

12 september 2022
Reviews in alle talen tonen. (159 reviews)