Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Da min bog alligevel ikke var på lager, gav de mig muligheden for at finde noget andet, eller penge tilbage. Valgte en anden bog, og under hele processen svarede kundeservice mig hurtigt og var mege... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Det er nu 3 uger siden jeg bestilte bøger, pengene blev trukket et par dage efter, men har intet hørt! Jeg kan ikke komme i kontakt med firmaet hverken telefonisk eller via mail. Da jeg ikke ha... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bogen kom efter 3 dage, men er en kopi af den oprindelige med dårligt tryk og ringe kvalitet af papir. Så jeg ville ikke anbefale :-) Jeg skrev to mails til virksomheden omhandlende returnering, men... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Boekwinkel
  2. Internetwinkel

Geschreven door het bedrijf

BooksForYou er en specialiseret online boghandel med fokus på romance og dark romance – både danske og engelske titler. Vi brænder for at samle de bøger og det univers, som mange læsere ellers skal lede flere steder for at finde. Vores sortiment er nøje udvalgt med fokus på populære serier, nye udgivelser og titler, som ikke altid er nemme at finde i traditionelle boghandlere. Derudover tilbyder vi bookish merchandise og dekorative produkter, der passer perfekt ind i din bogreol og understøtter den stemning, dine bøger skaber. Vi lægger vægt på en tryg og overskuelig købsoplevelse – fra bestilling til levering. Leveringstiden er typisk 2–6 hverdage, og vi arbejder løbende på at sikre tydelig kommunikation og stabil håndtering af ordrer. Har du spørgsmål til en titel, en bestilling eller ønsker anbefalinger, er du altid velkommen til at kontakte os direkte. Vi hjælper gerne.

Contactgegevens

1 ster

Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Yderst positiv oplevelse

Jeg var skeptisk over hjemmesiden pga manglende anmeldelser men valgte at tage chancen og bestilte alligevel og jeg er meget glad for jeg gjorde det. Pakken med bogen kom hurtigt og bogen var pakket fint ind i plast og bobbelplast for at beskytte den under fragt (hvilket var meget værdsat). Vil derfor klart anbefale hjemmesiden 😊

24 augustus 2024

Tusind tak for din anmeldelse, Anne! ⭐

Det betyder virkelig meget for os, at du valgte at give os en chance – især når du var i tvivl på forhånd. Vi er så glade for at høre, at du havde en god oplevelse, og at både levering og indpakning levede op til dine forventninger.

Tak for din anbefaling – det sætter vi stor pris på! 📚✨

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God levering og god kundeservice

God levering og god kundeservice. De er hurtige til at skrive tilbage, plus gode til at hjælpe hvis bogen kommer beskadet.

14 juni 2024

Tusind tak for din anmeldelse, Camille! ⭐

Det glæder os rigtig meget at høre, at du er tilfreds med både levering og kundeservice. Vi gør altid vores bedste for at svare hurtigt og hjælpe, hvis der skulle opstå problemer undervejs.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det betyder virkelig meget for os! 📚✨

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super nemt og gode priser

Super hurtigt og nemt at købe derinde, og super flotte priser!
Jeg kommer til at købe alle mine bøger herinde fra!
Stor anbefaling herfra!🫶🏻

20 maart 2024

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Zandra! ⭐

Det glæder os virkelig meget at høre, at du oplevede det som nemt at handle hos os, og at du er tilfreds med både levering og priser.

Vi sætter stor pris på din anbefaling og glæder os til at byde dig velkommen igen næste gang du mangler en god bog. 📚✨

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk, ikk længe vente tid

Det er hurtig til levere😊 ikke sidste gang jeg køber en bog derinde

8 januari 2024

Tusind tak for din anmeldelse, Mille! ⭐

Det glæder os rigtig meget at høre, at du fik din bog hurtigt, og at du havde en god oplevelse hos os. Det betyder virkelig meget for os.

Vi håber, du bliver glad for bogen – og vi glæder os allerede til at byde dig velkommen igen! 📚✨

Lees meer over geverifieerde reviews.