Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget god service og hurtig levering. Har efterhånden købt mange sweatpants hos Boom da det er yndlings joggingbukserne hos alle i hustanden. Dejlig bløde bukser i fin kvalitet. Kan bestemt anbefale... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg skulle egentlig bare købe en julegave, som var ønsket i Boom, jeg manglede en langærmet t-shirt, så bestilte en med .. Der var lynhurtig levering, t-shirten i den lækreste bomuld og farven va... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God kvalitet til billige penge God holbarhed Passer i str og længde ud fra str Super hurtig levering og retunering Altid været tilfreds en god oplevelse at handle her

Bedrijfsgegevens

1. Kledingwinkel

Geschreven door het bedrijf

Lille butik, der sælger virkelig pænt joggingtøj og lækre t-shirts. Vi ønsker, at du får et hyggeligt indtryk, hvis du går ind på vores hjemmeside, og den bedste oplevelse, hvis du endda skulle få lyst til at købe noget hos os. Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til os på kontakt@boombutik.dk eller på Instagram @boombutik. Vi håber du bliver lige så glad som de andre søde mennesker, der har skrevet (for det meste!) smigrende anmeldelser af os. Kh Boom

Contactgegevens

Super koncept

Super koncept! Go kvalitet til go pris ..og hurtig levering 👌🏽

23 augustus 2025

Hej
Tusind tak for de fine ord! 🙌 Vi er så glade for at høre, at du kan lide både konceptet og kvaliteten!!

I er for cool

Så fedt at handle hos jer. Alt fra den superkorte leveringstid til jeres personlige mails, og ikke mindst jeres store udvalg i fedt tøj!!

18 augustus 2025

Hej Sarah
Ej hvor bliver vi bare glade af at læse din anmeldelse 🧡 Tusind tak fordi du deler – det betyder virkelig meget for os, og vi glæder os allerede til at pakke din næste ordre!

Dejligt tøj

Hurtig betjening. Fantastisk tøj. God pasform. Hurtig forsendelse. Dejlige mails hvor man føler sig velkommen.

21 augustus 2025

Hej Mai
Tusind tak for din dejlige anmeldelse 💛
Vi er så glade for at høre, at du er tilfreds med både tøjet, pasformen og servicen. Din feedback betyder ekstremt meget for os!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har netop modtaget min bestilling…

Jeg har netop modtaget min bestilling fra Boom butik, og det er fantastisk. Den drillede under betalingen 1. Gang, hvor den meldte fejl, derfor betalte jeg på ny. Desværre var betalingen alligevel gået igennem, dvs. De trak beløbet x 2, dog kun 1 ordrebekræftelse. Jeg mailede til dem, og har nu fået den ene betaling tilbage, uden nogle problemer. Tak for fantastisk kundeservice🙏🙂

16 augustus 2025

Hej Anja
Tusind tak for din flotte anmeldelse – hvor er det dejligt at høre, at du er glad for din bestilling, selvom der lige var lidt bøvl med betalingen i første omgang. Vi er glade for, at vi hurtigt fik løst det, så du kunne få dine penge retur uden problemer 🙂 Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En enkel og nem hjemmeside

En enkel og nem hjemmeside.
Det er skønt at se tøjet med forklaring af str. på de forskellige modeller. Det giver et super godt indtryk af hvordan tøjet kan styles. Tøjet er blødt og behageligt og str passer rigtig godt til det beskrevne.

10 augustus 2025

Hej Louise
Hvor er det bare dejligt at læse! Tusind tak for de søde ord – det betyder meget for os at høre, at både hjemmesiden, pasformen og komforten lever op til dine forventninger. Vi håber, du får masser af glæde af tøjet 💛

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Dårlige syninger

24 december 2024

Hej Frederik
Øv! Kan jeg få dig til at sende en mail med et billede af syningerne til kontakt@boombutik.dk, så finder vi en god løsning sammen 🧡

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kan varmt anbefale Boom Butik. Jeg havde lavet en fejl i bestillingen, skrev til dem, og indenfor ti minutter havde de rettet ordren. Det er ikke sidste gang jeg handler der

1 augustus 2025

Hej Fribjørg
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Hvor er det dejligt at høre, at du er tilfreds med vores service. Vi gør os umage for at hjælpe hurtigt, så det betyder virkelig meget, at du lægger mærke til det 💗

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Fine priser

Fine priser, fine metervarer, men størrelserne er langt fra de normale. XL-XXL er en lille L.

28 juli 2025

Hej Dann
Tusind tak for din feedback! Vi er glade for, at du synes om både priserne og kvaliteten. Det betyder meget for os.

Vi er dog kede af at høre, at størrelserne ikke levede op til dine forventninger. Vi arbejder løbende på at optimere vores størrelsesguide, så din kommentar er meget værdifuld for os. Tak fordi du tog dig tid til at skrive! Det hjælper os til at blive bedre.

Hurtig og god betjæning

1 juli 2025

Hej Vibeke
Tusind tak for din fine anmeldelse! Det betyder meget for os at høre, at du har oplevet hurtig og god betjening. Vi håber, vi kan hjælpe dig igen en anden gang ✨

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hmmm vi bestilte 3 par joggingbukser i…

Hmmm vi bestilte 3 par joggingbukser i sort, der ankom 3 stk hoodie i grå. Kan være nogen skal en tur til Louis Nielsen. Læser vi deres returneringregler, så kan man ikke få direkte ombytning, vi skal returnere og bestille igen. Dvs vi skal betale 2 gange fragt + også lige returfragt

25 juli 2025

Hej Lone
Åh nej, det lyder som en rigtig ærgerlig fejl – det er vi virkelig kede af! Det skal selvfølgelig ikke ske, og vi vil meget gerne rette op på det.

Du skal selvfølgelig ikke betale for ekstra fragt eller returfragt, når fejlen ligger hos os. Jeg vil meget gerne hjælpe dig med at få sendt de rigtige joggingbukser afsted og sørge for, at returneringen sker uden ekstra omkostninger for dig 💙

Hvis du sender os en besked med dit ordrenummer til kontakt@boombutik.dk, så finder vi en løsning til dig.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering af tøj i rigtig god…

Hurtig levering af tøj i rigtig god kvalitet til prisen.

15 juli 2025

Hej Rikke
Tusind tak for din søde anmeldelse – det betyder virkelig meget for os, at du er glad for både levering og kvalitet 🫶 Vi håber, du bliver super glad for dit nye tøj!

Kun gode oplevelser

Hurtig betjening, også ved fejllevering.
God service.
Lækkert tøj til helt ok penge.

9 juli 2025

Hej Pernille
Hvor er det dejligt at høre – tusind tak for de pæne ord! Vi gør altid vores bedste for at give en god oplevelse, også når der sker fejl undervejs 💛

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er meget glad for mine to trøjer

Jeg er meget glad for mine to trøjer . Den kortærmet har desværre et huld under højre arm øv øv kun vaskede en gang på 40grader elkers glad for jeres vare…køber nok igen sener på året tak knus Anita Thomsen
Havdrup v Solrød

24 juli 2025

Hej Anita
Tusind tak for din søde anmeldelse – hvor er det dejligt at høre, at du er glad for dine trøjer! Øv med hullet under armen, det lyder som en fejl fra vores side 😔 Hvis du sender os et billede på mail på "kontakt@boombutik.dk", så finder vi selvfølgelig en løsning til dig 💌

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hey boombutik

Hey boombutik. Jeg lige bestilt et par bukser hos jer, sidste år bestilte jeg det samme par men denne gang var kvaliteten så pinligt dårlig. Jeg anbefaler ikke at købe herfra😡 ikke både af kvaliteten er blev markant dårligere er prisen også gået op😡

22 juli 2025

Hej Sejher

Jeg er virkelig ærgerlig over at læse om din oplevelse, og jeg vil meget gerne hjælpe med at få det løst 🤝

Jeg har forsøgt at finde din ordre, men det ser ikke ud som om, du er kunde hos os eller har kontaktet os.
Du må meget gerne sende en mail til kontakt@boombutik.dk, så kigger vi nærmere på problemet 🦋

Kh Louise

Let tilgængelig hjemmeside.

Enkel og overskuelig hjemmeside samt hurtig levering.

15 juli 2025

Hej Charlotte
Tusind tak for de pæne ord!
Det er super fedt at høre, at du synes hjemmesiden er nem at finde rundt på og dejligt at leveringen var hurtig. Vi sætter stor pris på din feedback 🙌

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god og nem hjemmeside

Super god og nem hjemmeside. Altid hurtig levering.
Gode produkter til en god pris.

19 juni 2025

Hej June
Hvor er det bare skønt at høre – tusind tak for de pæne ord! Vi elsker at gøre det nemt og hurtigt for dig, og så er det jo bare en bonus, at du også synes om produkterne 🫶
Vi håber, du snart kigger forbi igen!

10/10

Utrolig hurtig levering, og god størrelsesguide som er virkelig hjælpsom på deres hjemmeside

12 juli 2025

Hej Jonathan
10/10 anmeldelse! – hvor er det dejligt at høre, at både levering og størrelsesguiden har været spot on 🚚📏
Vi håber, du bliver mega glad for dit køb – og du er altid velkommen tilbage 🫶
Kh Oliver

Lees meer over geverifieerde reviews.