Boom Butik Reviews 3.646

TrustScore 4.5 uit 5

4,6

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har netop modtaget min bestilling fra Boom butik, og det er fantastisk. Den drillede under betalingen 1. Gang, hvor den meldte fejl, derfor betalte jeg på ny. Desværre var betalingen alligevel gåe... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg skulle egentlig bare købe en julegave, som var ønsket i Boom, jeg manglede en langærmet t-shirt, så bestilte en med .. Der var lynhurtig levering, t-shirten i den lækreste bomuld og farven va... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget god service og hurtig levering. Har efterhånden købt mange sweatpants hos Boom da det er yndlings joggingbukserne hos alle i hustanden. Dejlig bløde bukser i fin kvalitet. Kan bestemt anbefale... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg handlede hos dem online for første gang, og det var en virkelig god oplevelse. Hjemmesiden er nem at finde rundt på, bestillingen gik hurtigt, og jeg blev løbende opdateret om min ordre. Kundes... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Kledingwinkel

Geschreven door het bedrijf

Lille butik, der sælger virkelig pænt joggingtøj og lækre t-shirts. Vi ønsker, at du får et hyggeligt indtryk, hvis du går ind på vores hjemmeside, og den bedste oplevelse, hvis du endda skulle få lyst til at købe noget hos os. Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til os på kontakt@boombutik.dk eller på Instagram @boombutik. Vi håber du bliver lige så glad som de andre søde mennesker, der har skrevet (for det meste!) smigrende anmeldelser af os. Kh Boom

4,6

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft 77% van zijn negatieve reviews beantwoord

10/10

Utrolig hurtig levering, og god størrelsesguide som er virkelig hjælpsom på deres hjemmeside

12 juli 2025

Hej Jonathan
10/10 anmeldelse! – hvor er det dejligt at høre, at både levering og størrelsesguiden har været spot on 🚚📏
Vi håber, du bliver mega glad for dit køb – og du er altid velkommen tilbage 🫶

Retur

Mega smart at sende en QR kode for at få en hurtig returlabel men det er svineri at man betalt fragt for at få den sendt hjem til en så skal man dælme også betale igen for at få den sendt retur. Gør det i det mindste så man selv kan vælge hvordan man vil sende den retur? Nu har de tjent 25 kr på mig. Jeg overlever nok de 25 kr men hvis de gør det ved 50 Pers om dagen så tjener de dælme mange penge på.

7 juli 2025

Hej Jeanette

Først og fremmest tak for at handle hos os!

Selvom du betaler 25 kr. for fragten, så betaler vi en meget større andel - det vil sige vi stadig taber penge på, at du returnerer en vare 🦋 Og vi er jo trods alt en forretning, som skal løbe rundt 💸

Håber det giver en lidt bedre forståelse for vores returpolitik. Ellers send gerne en mail til kontakt@boombutik.dk, så skal jeg uddybe.

Rigtig god dag!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget godt, men lille ordrefejl

Meget godt og kom virkelig hurtigt, men jeg bestilte et par grå shorts og et par mørkeblå, og så fik jeg 2 par grå. Men udover det var er meget godt

26 juni 2025

Hej Daniel
Tusind tak for din anmeldelse – hvor dejligt at høre, at du er glad for både tøjet og den hurtige levering 🙌
Og åh – hvor ærgerligt, at du fik to grå shorts i stedet for ét gråt og ét mørkeblåt par 😕 Det beklager vi virkelig! Skriv endelig til os på kontakt@boombutik.dk, så finder vi en løsning med det samme 💌

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Egentlig fin tilfreds men gider ikke…

Egentlig fin tilfreds men gider ikke blive spammet gentagende gange for en bedømmelse.

2 juli 2025

Hej Bo

Tusind tak for at handle i vores biks ❣️

Jeg forstår, det kan være irriterende med alle de mails. Men det er simpelthen, fordi vi så gerne vil i kontakt med dig og høre om din oplevelse!

Håber din købsoplevelse har været bedre end de to stjerner ⭐️⭐️

Ellers ser vi allerede frem til at handle med dig igen, så vi kan vise hvor ekstremt gode vi er (helt ydmyg) 🦋

God dag!

Efter at have fået samme mail 5 gange

Efter at have fået samme mail 5 gange, synes jeg oplevelsen bliver træls

2 juli 2025

Hej Kasper

Tak for at handle hos os 🙏

Sikke da noget rod... sådan skal det ikke være!

Vil du sende en mail til kontakt@boombutik.dk, så får vi rettet op på fejlen, så det ikke sker igen 🦋

Dejlig dag til dig.

Alt var sindssygt godt

Det var supergod kvalitet og leveringen var super hurtig det tog kun en dag!!! kommer helt sikkert til at købe derfra igen☺️😁

21 juni 2025

Hej Philip
Yay - det er vi så glade for at høre! Det betyder utrolig meget for os!! Tak for at handle hos os ❤️

Service

Der var lidt problemer med at få svar i starten, men det blev løst. Alt i alt gik det fint.

22 juni 2025

Hej Ilona
Tak for din anmeldelse – og for din tålmodighed!
Beklager, at der var lidt udfordringer i starten, men vi er glade for at høre, at det blev løst, og at det hele endte godt ❤️ Kh Katrine

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Gode varer og hurtig levering 😊

24 juni 2025

Hej Jette
Tak for din flotte anmeldelse! 🙏
Vi er glade for at høre, at både bestilling og levering gik hurtigt og smertefrit – præcis som det skal være 💛

Ikke modtaget min ordre

Har handlet flere gange uden problemer, men det gik ikke denne gang. Jeg mangler stadig at få flere af mine varer, og hver gang jeg skriver til kundeservice undskylder de og skriver nu bliver det sendt, men har stadig ikke modtaget min ordre. Det er for dårligt.

Og de har haft min korrekte mailadresse, for jeg har da fået mails fra dem?!? Ordrebekræftelse mm er modtaget på mail, så det er skuffende I skriver sådan i jeres til tilbagemelding.

13 juni 2025

Hej Helle
Det er jeg virkelig ked af at høre! Vil du sende os en mail igen på kontakt@boombutik.dk, da jeg ikke har adgang til dine oplysninger her. Vi vil selvfølgelig gerne sørge for, at du får dine varer hurtigst muligt! Jeg beklager virkelig for fejlen ❤️

Hurtig og nem bestilling

Hurtig og nem bestilling. Hurtig levering og tøj af en fin kvalitet

12 juni 2025

Hej Charlotte
Tak for din flotte anmeldelse! 😊
Yay - Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både bestilling, levering og kvaliteten af tøjet ❤️ Kh Katrine

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Hurtigt levering

Hurtigt levering og god service

14 juni 2025

Hej Resmus
Tusind tak for din anmeldelse! ❤️
Vi er glade for, at du er tilfreds med både levering og service! Det er lige præcis den oplevelse, vi ønsker at give. Yay!

Meget god service ift

Meget god service ift. en opbygning

16 juni 2025

Hej Katrine
Tusind tak for din fine anmeldelse! Det betyder så utrolig meget for os! Kh Katrine 💛

kan klart anbefales

mega søde og meget hjælpsomme hvis der er sket en fejl eller noget, kæmpe anbefaling!

19 juni 2025

Hej!
Tusind tak for din søde anmeldelse! ❤️
Det betyder rigtig meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse!! Tak for anbefalingen! Kh Katrine

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Ja men jeg synes at det er bliver dyrt…

Ja men jeg synes at det er bliver dyrt her for tiden altså fx jeg vil købe joggingbukser og så er de blevet dyrt så ville ikke købe den og nu koster det 190! Så nej tak

16 juni 2025

Antwoord van Boom Butik

Kære skeptiske anmelder. Det er jeg selvfølgelig ked af at du synes, men jeg forstår dig sgu også godt.

Selvom vi går og tillægger alle mulige andre ting end prisen en kæææmpe betydning – kundeservice, leveringstid, skøre emails osv. osv. – så ved vi selvfølgelig også godt, at mange vælger os pga. prisen!

Så altså som sagt forstår jeg godt at det gør forskellen for dig. Men vil bare lige hurtigt sætte nogle ord på hvorfor vi har gjort det!

Vi har i efterhånden flere år drømt om at lave nogle små ændringer på særligt joggingbukserne – lidt mere længde og lidt mere vidde. Det er noget, som vi har fået såååå mange ønsker om, og vi er selv helt enige i at det er et endnu bedre look.

Ogggg så har jeg personligt altid været totalt en sucker for alt det omkring oplevelsen, når man pakker produktet ud og tager det på, fx indpakningen og mærket i nakken eller bag i bukserne. Er så stolt over den lækkerhed vi har opnået, haha! Tænker at det normalt noget som hører til et højere prisniveau (vi har fx prøvet at lade os inspirere af luksusmærker som Tekla Fabrics, Aiayu og Acne Studios).

Så altså prisstigningen fra 175 til 190 kr. er kommet på baggrund af de to ændringer. Det var vi nødt til for at det kunne hænge sammen for os. Vi er jo nu engang en butik som så mange andre, med drømme og ambitioner .... om profit ...... 🫢

Ej men jeg håber at vores kunder – måske også dig, man har jo lov at håbe!! – vil synes at de to forbedringer er de 15 kr. værd. Det er i hvert fald det vi har satset på, haha 🫣 jeg synes virkelig at de to små ændringer er blevet lige som jeg håbede.

Nå okay, jeg er ikke så god til at begrænse mig, beklager! Håber at du og måske andre kunder kan bruge mine snørklede sætninger til noget 😁

Kh Viggo, direktør founder big boss osv osv hos Boom 🥲💛

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Der kom hul i 2 af bukserne ved…

Der kom hul i 2 af bukserne ved lommerne første dag. Ikke syet særligt godt

6 juni 2025

Hej Helle
Det er vi kede af at høre! Det lyder bestemt ikke som det skal være 😣 Kan jeg bede dig om, at sende os en mail på kontakt@boombutik.dk, så kan vi finde en god løsning til dig 💙 Kh Katrine

Altid godt

Det er altid bare i kvalitet og man får det man køber til en rigtig god pris

11 juni 2025

Antwoord van Boom Butik

Tusind tak for de pæne ord! 🙏
Vi er virkelig glade for, at du oplever god kvalitet og fair priser – det er lige præcis det, vi stræber efter hver gang 💛

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Jeg bestilte et par sweat pants i str…

Jeg bestilte et par sweat pants i str large men fik åbenbart xl som var alt for store

25 mei 2025

Hej Aksel
Det er vi kede af at høre! Det lyder som om, der er sket en fejl på lageret i forbindelse med pakningen af din ordre 😣 Kan jeg bede dig om, at sende os en mail på kontakt@boombutik.dk, så skal vi nok få sendt dig den korrekte størrelse! 😊 Kh Katrine

Lees meer over geverifieerde reviews.