Banner for BOTS Capital

BOTS Capital  Reviews 1.030

TrustScore 4 uit 5

3,8

Belangrijkste kenmerken van 2 (voorheen Safe & Secure): • Alleen marktneutrale strategieën • Flexibiliteit: Wekelijks in- en uitstappen zonder kosten; • Toegankelijkheid: Instappen vanaf 2.500... Toon meer

Hoewel de app van BOTS goed werkt en overzichtelijk is, vind ik de beleggingen zelf onvoldoende transparant. De wijze waarop rendementen en producten worden gepresenteerd kan verwarrend en soms mislei... Toon meer

Makkelijk inloggen alles duidelijk ging allemaal heel snel. Crypto bot 400 euro gestort na 1 dag 89 euries erbij helemaal leuk . Zal ook wel eens minder gaan maar daar moet je gewoon tegen kunne... Toon meer

De transactie duurde deze keer wat langer dan normaal, er stond wel beschreven hoe lang het zou duren, het hangt dus af van de Bot waarin je geïnvesteerd hebt. Vanuit Bots kregen we nog navraag of all... Toon meer

1. Niet-bancaire financiële diensten
  2. Alternatieve financiële diensten
  3. Cryptocurrency-dienst
  4. Financiële instelling

Over BOTS Capital

With the BOTS app, we make smart investing accessible. Our customers can take advantage of stock funds, stability strategies, and automated investment strategies in the cryptocurrency market. Additionally, BOTS is the only platform where you can buy, sell, and hold cryptocurrencies for free. Download the BOTS app today.
Download the app

Buy Crypto for free with 0% fee's

You can now buy crypto without paying any fee for buying and holding.

Houd rekening met het volgende

3,8

Goed

TrustScore 4 uit 5

1K reviews

Heeft 78% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beste Ida,

Bedankt voor uw review. Wat gaat er precies mis met het storten?

Wij helpen wij u graag; telefonisch via +31 6 24 59 37 34 of per mail via support@bots.io.

Beste Hans,

Bedankt voor uw review. Goed om te lezen dat u onze service naar behoren ervaart.

Indien u verdere vragen heeft helpen wij u graag; telefonisch via +31 6 24 59 37 34 of per mail via support@bots.io.

Team BOTS Capital

Snelle terugkoppeling op ingediend…

Snelle terugkoppeling op ingediend verzoek met geslaagd advies voor oplossing

3 april 2025

Beste Fokko,

Bedankt voor uw review. Goed om te lezen dat het support team uw verzoek adequaat heeft opgelost.

Werkt gewoon prima

Werkt gewoon prima, niets op aan te merken.

Beste Maurice,

Bedankt voor uw review. Goed om te lezen dat de app naar behoren functioneert.

Team BOTS Capital

Alle Bots verkocht omdat het niks is!

Alle Bots verkocht omdat het niks is!
Het is alweer een tijd geleden dat bots bij Harry Mens reclame maakte voor hun bots die zonder emotie handelen en daardoor ook voor rendementen zouden zorgen die met emoties die mensen hebben niet gehaald worden. Ik ben erin getrapt en alle 14 of 15 bots ( je moet spreiden werd erbij verteld) hebben niks opgeleverd alleen verlies. Tussendoor werden er zelfs enkele uitgegooid en wat er nog over was van je geld werd dan in een nieuw bots gedaan die ok niks opleverde. Had alles verkocht maar ze kunne me toch niet van de mailinglijst verwijderen daar heb ik nu al 2 berichten op terug gehad en het zullen er nog wel meer worden, waarschijnlijk hebben ze een (ro)bots die het leuk vind om je eraan te herinneren dat je door hun geld kwijt bent en maar mailtjes blijft sturen. Naar aanleiding van jullie reaktie van daarnet 08-04 wil ik wel even kwijt dat ik het erg vreemd vind dat jullie me op mijn naam niet vinden terwijl ik nog wel mails van jullie krijg. Marktomstandigheden zijn er altijd toen ook in mindere mate en zoals eerder gezegd van de gespreide portefeuille heeft geen enkele bots een positief resultaat neergezet.naar aan leiding laatste reaktie , 1,2 of 3 weken das de grootste onzin hebben er meer dan 1 jaar gestaan en er zijn er door u zelfs enkele verwijderd die volgens u niet presteerden, nou ze presteerden allemaal niet.

Beste Tom,

Bedankt voor uw feedback. Graag komen we met u in contact, wij zijn klant centraal en willen dicht bij onze klanten staan in het contact. Helaas kan Ik u op uw naam niet vinden in ons systeem.

Wij helpen u graag; telefonisch via +31 6 24 59 37 34 of per mail via support@bots.io.

Sommige bots hebben de afgelopen maanden minder gepresteerd in verband met de slechtere marktomstandigheden, lange termijn investeren en maandelijks inleggen dekken uw risico af voor slecht rendement hier door.

_____________
Beste Tom,

In ons systeem staat u onder uw volledige naam ingeschreven, zodoende konden wij op Tom u niet vinden.

Betreft de rendementen zie ik dat u vaak de bots 1/2/3 weken actief heeft gehad, en ethereum 3 maanden heeft aangehouden.

Dit is vaak een te korte tijd voor de bot om te renderen, de meeste bots handelen niet dagelijks meerdere keren maar acteren op medium tot langere termijn trends. Daarnaast presteerde de markt negatief rendement, dat betekend dat dit ook een negatieve invloed heeft op uw bots. Kijk altijd goed naar de handelsfrequentie van de bot daar zie je het aantal handelingen per periode.

Ethereum heeft in de periode dat u deze aan hield geen goed rendement gehad, daar hebben wij als bots niet of nauwelijks invloed op.

Uw account is verwijderd en zult dus ook geen e-mailing ontvangen.

Verificatie

De verificatiemail was uiteindelijk niet voor mij bedoeld. Slordig

Beste John,

Bedankt voor je feedback. Onze excuses voor het ongemak, door verbeteringen aan het verificatiesysteem heeft u een incorrecte mail ontvangen. Wij hebben u na deze mail een correctie mail verzonden met de juiste informatie.

Dit zal in de toekomst niet meer voorkomen.

Team BOTS Capital

Snelle reactie op mijn vraag over…

Snelle reactie op mijn vraag over verificatie van mijn identiteit.

Beste Wim,

Bedankt voor uw review. Goed om te lezen dat uw support vraag snel en adequaat is beantwoord.

Beste Herman,

Dank voor uw vertrouwen en review. Goed om te lezen dat u met gemak en vertrouwd gebruik maakt van onze service en producten.

Team BOTS Capital

Ik heb al jaren een hele goede ervaring…

Ik heb al jaren een hele goede ervaring en ik blijf doorgaan, fantastisch !!!

17 maart 2025

Beste Willem,

Bedankt voor uw positieve review. Wij zijn blij om te lezen dat u al jaren trouw klant bent en zo enthousiast.

Team BOTS Capital

Zeer slechte ervaringen met BOTS.Om te…

Zeer slechte ervaringen met BOTS.Om te beginnen doen de bots absoluut niks noch op kort termijn noch op lang termijn.
Heb al heel veel bots geprobeerd en heb telkens maar verlies gehad.
Oplichting in de hoogste graad.
Ook het zogenaamde AI netwerk werkt langs geen kanten.
Zou in principe de bitcoin moeten opvolgen en dat doet AI ook maar AI zou in principe moeten stoppen wanneer de bitcoin in het rood staat maar dat doe hij niet. AI volgt gewoon wat de bitcoin doet maar dat kan ik ook, als dat AI is wel dan ben ik Napoleon.
Conclusie BOTS is pure Oplichting en er wordt gewerkt achter de schermen met ons geld. En de zo gezegde techneuten die algoritmes benutten en programma's schijven wel die moeten heel dringend terug naar school want ze bakken er niks van.
Ik stop definitief met BOTS.
BYE BYE.

29 maart 2025

Beste Xavier,

Bedankt voor je feedback. Wij betreuren je negatieve ervaring en dat je stopt. In het systeem zie ik dat je de bots een dag, enkele dagen, weken tot uiterlijk een maand actief hebt gehad. Dat is erg korte termijn en krijgt de bot geen ruimte om te handelen over maanden/kwartalen.

Daarnaast is de cryptomarkt de afgelopen 3/4 maanden (waar je actief in was) niet veel gestegen en zaten we in een tijdelijke "kangaroo" markt, zolang de markt niet veel beweegt is het rendement ook niet groot. Ik zie dat je bij het gros van de bots -1 of +1% rendement hebt gehad.

Je bent altijd welkom op kantoor of via de telefoon om verder in te gaan op je situatie.
Ons team van professionals en hun kwaliteiten zijn terug te vinden op onze social media en website.

Team BOTS Capital

Ik ben tevreden met de APP zelf maar…

Ik ben tevreden met de APP zelf maar ook hoe behulpzaam, voorzichtigheid de klantenservice zijn.
Ik had hulp nodig met mijn tradtrading account, ik moest mijzelf bewijzen dat ik was, want er zijn vele scummers die alles zien wat je doet en jou geld kunnen stelen gewoon.
Dus voel je veilig als je een trading account wil openen met Bots
Cheers!

26 maart 2025

Beste Shana,

Bedankt voor uw feedback. Veiligheid en goede service zijn een van de fundamenten van BOTS Capital. Goed om te lezen dat u dit ook zo ervaart.

Team BOTS Capital

Wil je dit nooit meer sturen

Wil je dit nooit meer sturen, als iets niet goed is meld ik me wel

26 maart 2025

Beste Erwin,

Bedankt voor uw review. Wij zijn altijd benieuwd naar klantfeedback om onze producten en diensten te verbeteren.

Indien u verdere vragen of feedback heeft helpen wij u graag; telefonisch via +31 6 24 59 37 34 of per mail via support@bots.io.

Team BOTS Capital

Prima en snel contact over mijn inlog…

Prima en snel contact over mijn inlog probleem. De geboden informatie heeft het probleem doen oplossen.

24 maart 2025

Beste Peter,

Bedankt voor uw review. Goed om te lezen dat uw probleem snel en adequaat is opgelost.

Top!

Duidelijk, goed advies. Ook voor 'kleinere' beleggers zeer goede aandacht! Vragen worden heel snel en naar tevredenheid beantwoord!

10 maart 2025

Beste Dion,

Bedankt voor uw review. Goed om te lezen dat onze service naar behoren presteert.

Team BOTS Capital

Je kunt u telefonisch ook bereiken en…

Je kunt u telefonisch ook bereiken en doen wat ze zeggen

10 maart 2025

Beste Gerrit,

Bedankt voor uw review. Wij staan graag in direct contact met onze klanten en staan achter onze woorden. Fijn dat u dit is opgevallen.

Duizenden euro’s verloren door Bots

Duizenden euro’s verloren door Bots. In slechte marktomstandigheden ga je hard omlaag maar zodra de markt stijgt reageren de bots ineens daarop niet meer. Je blijft dus gewoon in het verlies staan ook al stijgt de cryptomarkt wel. Na bepaalde tijd worden bots blijkbaar ook een stuk minder actief is mij verteld. Je zou dus om de paar maand moeten switchen anders wordt je bot inactief. Simpelweg pure oplichting. BOTS IS NIET AAN TE RADEN. Koop in plaats daarvan gewoon direct cryptomunten via een cryptoplatform.

19 maart 2025

Beste Stan,

Bedankt voor uw review. Wij betreuren het dat u een slecht rendement heeft behaald met bots. De specifieke bots waar u in zat hebben goed gepresteerd het afgelopen jaar. Tijdens deze periode is de waarde van de crypto markt gestegen. Helaas heeft u voor deze groei verkocht. De bots zijn altijd even actief.

Mocht u 1 op 1 willen mee renderen met een mandje van cryptomunten is het zelf actief beheren van een mand van cryptomunten aan te raden.

De bot heeft als doel om beter te presteren dan dit mandje en u te ont-zorgen van het actief beheren en handelen.

Team BOTS Capital

Dit jaar 3 verschillende bots…

Dit jaar 3 verschillende bots aangekocht,
Helaas alle negatief.

Beste Tijmes,

Bedankt voor uw feedback. In het systeem zie ik dat u positief staat in rendement, het kan zijn dat op korte termijn het positieve rendement gedrukt wordt door de euro dollar koers welke invloed heeft op de investering. Graag lichten wij de situatie toe, we hebben vandaag geprobeerd u telefonisch te bereiken om de situatie toe te lichten.

De resultaten sinds begin oktober zijn

De resultaten sinds begin oktober zijn
negatief
Kan altijd gebeuren maar verwacht wel
Uitleg

Beste de Vreeze,

Bedankt voor uw feedback, en dank voor uw tijd aan de telefoon. Mocht u verdere uitleg willen over het rendement horen wij dat graag. Zoals besproken is het rendement momenteel positief en kan het voorkomen dat er op korte termijn fluctuaties zijn in het rendement.

Team BOTS Capital

Het is de slechtste belegging die ik…

Het is de slechtste belegging die ik ooit heb gedaan en daarom raadt ik een ieder aan hier niet aan te beginnen.
Amateuristisch en niet competent.

Beste Jaap,

Bedankt voor uw feedback. We betreuren dat uw belegging niet naar verwachting heeft gerendeerd. Zoals wij zien heeft u de bots sinds 2021, deze hebben toen een flinke waardedaling meegemaakt in de vorige crypto crash van 2022.

Omdat u geïnvesteerd heeft in handels-bots is hier mee het verlies ook verhandeld. Zoals net telefonisch besproken helpen wij u graag bij het her balanceren van uw portfolio.

Team BOTS Capital

Goede app en prima service

Hoewel ik besloten heb voorlopig op een andere manier te investeren, was mijn ervaring met bots.AI positief

3 maart 2025

Beste Paul,

Bedankt voor uw review. Wij betreuren dat u een andere manier van investeren kiest maar waarderen uw positieve feedback. U bent altijd welkom om weer gebruik te maken van BOTS.