Belangrijkste kenmerken van 2 (voorheen Safe & Secure): • Alleen marktneutrale strategieën • Flexibiliteit: Wekelijks in- en uitstappen zonder kosten; • Toegankelijkheid: Instappen vanaf 2.500... Toon meer

Hoewel de app van BOTS goed werkt en overzichtelijk is, vind ik de beleggingen zelf onvoldoende transparant. De wijze waarop rendementen en producten worden gepresenteerd kan verwarrend en soms mislei... Toon meer
Makkelijk inloggen alles duidelijk ging allemaal heel snel. Crypto bot 400 euro gestort na 1 dag 89 euries erbij helemaal leuk . Zal ook wel eens minder gaan maar daar moet je gewoon tegen kunne... Toon meer
De transactie duurde deze keer wat langer dan normaal, er stond wel beschreven hoe lang het zou duren, het hangt dus af van de Bot waarin je geïnvesteerd hebt. Vanuit Bots kregen we nog navraag of all... Toon meer
- Niet-bancaire financiële diensten
- +31 (0)6 24 59 37 34
- support@bots.io
- bots.io
Buy Crypto for free with 0% fee's
Houd rekening met het volgende
Heeft 78% van zijn negatieve reviews beantwoord
op8/5/2024 werd Dark Yellow Mia bij mij…
op8/5/2024 werd Dark Yellow Mia bij mij om één of andere reden stopgezet terwijl het toen de enige was die het zeeeer goed deed. ik zou graag geweten hebben bij welk eindbedrag dit gestopt is want het ging echt steeds maar omhoog dus ik verstond ook niet waarom die stopgezet werd
'De gelden die uit de Bot zijn vrijgekomen staan inderdaad nog in uw profiel onder beschikbaar saldo.
Met het beschikbare saldo kunnen nieuwe Bots gestart worden of opnames naar de bankrekening aangevraagd worden.' ik kan dit dus maar niet vinden en wil niet graag zomaar rekeningnummers en meer te grabbel geven

Antwoord van BOTS Capital
Innovatieve site voor alle beleggers
Innovatieve site met groot gebruiksgemak voor iedereen.

Antwoord van BOTS Capital
Mogelijk is de eerste in de spam…
Mogelijk is de eerste in de spam terecht gekomen,en niet opgemerkt

Antwoord van BOTS Capital
Je stort wel direct euros maar die blijken na een dag geconverteerd in dollars zonder dat je dit weet of kunt zien
Al enkele jaren heb ik bij BOTS met wisselend succes een aantal bots lopen. Zondag bleek bij Harry Mens dat er ook de mogelijkheid is om in een Safe en Secure strategie deel te nemen. Daartoe al mijn lopende bots gestopt, maar daarmee kwam ik niet aan de 2500 euro die als minimum nodig is. Vervolgens via Ideal bijgestort, maar dat bedrag is pas de volgende dag beschikbaar. Maandag bleek echter mijn saldo weer ontoereikend. Dus maar weer een aantal euros bijgestort. Maar weer was het saldo dinsdag ontoereikend en woensdag wat het weer 50 euro lager. Er was nog niet gereageerd op mijn email dus maar gebeld. Ja meneer dat zou er aan kunnen liggen dat wij alles in dollars aanhouden en die is gezakt. Ja ik kan mij voorstellen dat u gefrustreerd bent, maar ik kan daar niks aan doen. Kijk ik ben een belegger en dus gewend aan fluctuaties maar dan moet ik wel weten hoe het zit. Als ik euros moet storten per ideal verwacht ik niet dat mijn saldo in dollars wordt omgezet. Het staat niet in de app, het ligt niet voor de hand als je een afgerond bedrag in euros vraagt. Kortom, dit is volledig intransparant. Het gaat mij niet om het geld maar wel het principe. Als ik op zondag wil beleggen en de daarvoor benodigde euros stort wil ik er niet op maandag achter komen dat ik euros op een dollarrekening heb gestort. Als de mannen van BOTS een beetje guts hebben vullen ze mijn saldo aan zodat ik alsnog in Safe en Secure kan beleggen. Ik weet ook niet of de AFM meeleest maar ik kan me voorstellend dat hier toch wel transparantie noodzakelijk is. Op dit moment baal ik er heel erg van.

Antwoord van BOTS Capital
Ik kan niet verder met het programma…
Ik kan niet verder met het programma en BOTS reageert niet op mijn vraa.

Antwoord van BOTS Capital
I k wilde weten met welk bedrag ik kan…
I k wilde weten met welk bedrag ik kan beginnen. Heb hier geen informatie over gevonden. Moet ik hiervoor een rekening openen?

Antwoord van BOTS Capital
Ik ben nog te kort bij Bots om een…
Ik ben nog te kort bij Bots om een onderbouwd oordeel te kunnen geven.

Antwoord van BOTS Capital
Service ok en rendement gemiddelde is…
Service ok en rendement gemiddelde is ook in orde

Antwoord van BOTS Capital
Op mijn vraag is snel gereageerd
Op mijn vraag is snel gereageerd , en correct beantwoord.

Antwoord van BOTS Capital
Ik zal me meer verdiepen in de bots
Ik zal me meer verdiepen in de bots. Ik heb het maar 2 weken uitgeprobeerd. Dat is te kort om een oordeel te geven. Het storten en terugstorten verloopt prima. In de toekomst ga ik het weer proberen nadat ik goed ingelezen heb wat de opties zijn

Antwoord van BOTS Capital
Rente is veel hoger als bij de bank
Rente is veel hoger als bij de bank sparen. Natuurlijk een groter risico, maar ik vertrouw blind op de Safe and Secure. Ben hiervoor goed voorgeligt door de medewerkers van Bots.