Banner for BOTS Capital

BOTS Capital  Reviews 1.030

TrustScore 4 uit 5

3,8

Belangrijkste kenmerken van 2 (voorheen Safe & Secure): • Alleen marktneutrale strategieën • Flexibiliteit: Wekelijks in- en uitstappen zonder kosten; • Toegankelijkheid: Instappen vanaf 2.500... Toon meer

Hoewel de app van BOTS goed werkt en overzichtelijk is, vind ik de beleggingen zelf onvoldoende transparant. De wijze waarop rendementen en producten worden gepresenteerd kan verwarrend en soms mislei... Toon meer

Makkelijk inloggen alles duidelijk ging allemaal heel snel. Crypto bot 400 euro gestort na 1 dag 89 euries erbij helemaal leuk . Zal ook wel eens minder gaan maar daar moet je gewoon tegen kunne... Toon meer

De transactie duurde deze keer wat langer dan normaal, er stond wel beschreven hoe lang het zou duren, het hangt dus af van de Bot waarin je geïnvesteerd hebt. Vanuit Bots kregen we nog navraag of all... Toon meer

1. Niet-bancaire financiële diensten
  2. Alternatieve financiële diensten
  3. Cryptocurrency-dienst
  4. Financiële instelling

Over BOTS Capital

With the BOTS app, we make smart investing accessible. Our customers can take advantage of stock funds, stability strategies, and automated investment strategies in the cryptocurrency market. Additionally, BOTS is the only platform where you can buy, sell, and hold cryptocurrencies for free. Download the BOTS app today.
Download the app

Buy Crypto for free with 0% fee's

You can now buy crypto without paying any fee for buying and holding.

Houd rekening met het volgende

3,8

Goed

TrustScore 4 uit 5

1K reviews

Heeft 78% van zijn negatieve reviews beantwoord

op8/5/2024 werd Dark Yellow Mia bij mij…

op8/5/2024 werd Dark Yellow Mia bij mij om één of andere reden stopgezet terwijl het toen de enige was die het zeeeer goed deed. ik zou graag geweten hebben bij welk eindbedrag dit gestopt is want het ging echt steeds maar omhoog dus ik verstond ook niet waarom die stopgezet werd
'De gelden die uit de Bot zijn vrijgekomen staan inderdaad nog in uw profiel onder beschikbaar saldo.
Met het beschikbare saldo kunnen nieuwe Bots gestart worden of opnames naar de bankrekening aangevraagd worden.' ik kan dit dus maar niet vinden en wil niet graag zomaar rekeningnummers en meer te grabbel geven

3 maart 2025

Beste Lagaert,

Bedankt voor uw feedback. In uw historie in de app kunt u bots die u heeft gestart en gestopt inzien en de bijbehorende bedragen. U kunt ieder moment het geld opnemen of investeren in een ander fonds wanneer u dat wilt.

Duidelijk

Duidelijk, actueel, informatief.

25 februari 2025

Beste Hans,

Bedankt voor uw review. Goed om uw positieve feedback te lezen, indien u verdere feedback heeft hoe wij onze producten en service kunnen verbeteren horen wij dit graag.

Team BOTS Capital

Innovatieve site voor alle beleggers

Innovatieve site met groot gebruiksgemak voor iedereen.

25 februari 2025

Beste Cjj,

Bedankt voor uw review. Wij zijn blij om te lezen dat u bots met groot gebruiksgemak gebruikt.

Team BOTS Capital

Mogelijk is de eerste in de spam…

Mogelijk is de eerste in de spam terecht gekomen,en niet opgemerkt

10 maart 2025

Beste Noordhoek,

Bedankt voor uw review en oordeel over ons bedrijf. Wij zijn blij om te lezen dat u goed gestemd bent over ons.

Jaaropgaaf 2024

Zoeken naar Jaaropgaaf 2024.

24 februari 2025

Beste WB,

Bedankt voor uw review en oordeel over ons bedrijf. Wij hebben op 16 januari het jaaroverzicht toegestuurd.

Indien u deze wederom niet heeft ontvangen horen wij dit graag dan zoeken we een verdere oplossing. Graag horen wij hoe wij u kunnen voorzien van een 5 sterren ervaring.

Team BOTS Capital

Je stort wel direct euros maar die blijken na een dag geconverteerd in dollars zonder dat je dit weet of kunt zien

Al enkele jaren heb ik bij BOTS met wisselend succes een aantal bots lopen. Zondag bleek bij Harry Mens dat er ook de mogelijkheid is om in een Safe en Secure strategie deel te nemen. Daartoe al mijn lopende bots gestopt, maar daarmee kwam ik niet aan de 2500 euro die als minimum nodig is. Vervolgens via Ideal bijgestort, maar dat bedrag is pas de volgende dag beschikbaar. Maandag bleek echter mijn saldo weer ontoereikend. Dus maar weer een aantal euros bijgestort. Maar weer was het saldo dinsdag ontoereikend en woensdag wat het weer 50 euro lager. Er was nog niet gereageerd op mijn email dus maar gebeld. Ja meneer dat zou er aan kunnen liggen dat wij alles in dollars aanhouden en die is gezakt. Ja ik kan mij voorstellen dat u gefrustreerd bent, maar ik kan daar niks aan doen. Kijk ik ben een belegger en dus gewend aan fluctuaties maar dan moet ik wel weten hoe het zit. Als ik euros moet storten per ideal verwacht ik niet dat mijn saldo in dollars wordt omgezet. Het staat niet in de app, het ligt niet voor de hand als je een afgerond bedrag in euros vraagt. Kortom, dit is volledig intransparant. Het gaat mij niet om het geld maar wel het principe. Als ik op zondag wil beleggen en de daarvoor benodigde euros stort wil ik er niet op maandag achter komen dat ik euros op een dollarrekening heb gestort. Als de mannen van BOTS een beetje guts hebben vullen ze mijn saldo aan zodat ik alsnog in Safe en Secure kan beleggen. Ik weet ook niet of de AFM meeleest maar ik kan me voorstellend dat hier toch wel transparantie noodzakelijk is. Op dit moment baal ik er heel erg van.

5 maart 2025

Beste Peter,

Bedankt voor uw uitgebreide review. Wij betreuren uw situatie, op moment dat u met iDeal betaald worden de fondsen direct beschikbaar in uw account en kunt u daar mee investeren.

U heeft uw geld niet direct in Safe & Secure investeerd, maar stort op uw bots portemonnee. Als u dat doet is het belangrijk om de fondsen te investeren anders kan het zijn dat de EUR/USD - USD/EUR conversie invloed heeft op de waarde van uw fondsen.

Graag gaan we met u in gesprek om uw situatie op te lossen; telefonisch via +31 6 24 59 37 34 of per mail via support@bots.io.

Team BOTS Capital

Ik kan niet verder met het programma…

Ik kan niet verder met het programma en BOTS reageert niet op mijn vraa.

Beste Hans,

Bedankt voor uw review van ons bedrijf. Op uw vraag van afgelopen donderdag hebben wij binnen een uur gereageerd, heeft u dit antwoord al kunnen inlezen? Goede bereikbaarheid is een van onze kernwaarde.

Graag helpen wij u verder met uw vragen. Indien u verdere vragen heeft helpen wij u graag; telefonisch via +31 6 24 59 37 34 of per mail via support@bots.io.

Team BOTS Capital

I k wilde weten met welk bedrag ik kan…

I k wilde weten met welk bedrag ik kan beginnen. Heb hier geen informatie over gevonden. Moet ik hiervoor een rekening openen?

Beste Frank,

Bedankt voor uw review over ons bedrijf.

Om te starten met investeren via BOTS kunt u de app downloaden. In de app staan alle fondsen die wij aanbieden beschreven.

Graag komen wij in contact om u te voorzien van alle informatie; telefonisch via +31 6 24 59 37 34 of per mail via support@bots.io.

Team BOTS Capital

Mooi direct antwoord gekregen op mijn…

Mooi direct antwoord gekregen op mijn vraag

Beste Thomas,

Bedankt voor uw review. Wij zijn blij dat onze service naar behoren u heeft geholpen.

Indien u verdere vragen heeft helpen wij u graag verder; telefonisch via +31 6 24 59 37 34 of per mail via support@bots.io.

Team BOTS Capital

Ik ben nog te kort bij Bots om een…

Ik ben nog te kort bij Bots om een onderbouwd oordeel te kunnen geven.

17 februari 2025

Beste Ben,

Bedankt voor uw review en oordeel over ons bedrijf. Graag zien wij uw feedback tegemoet om uw review naar 5 sterren te krijgen.

Indien u verdere vragen heeft helpen wij u graag; telefonisch via +31 6 17 11 73 56 of per mail via support@bots.io.

Duidelijke app

Duidelijke app, stappen zijn eenvoudig te doorlopen

3 maart 2025

Beste Johan,

Bedankt voor uw review. Goed om te lezen dat de app duidelijk is en de stappen goed te zijn doorlopen.

Beste Klant,

Bedankt voor uw review. Goed om te lezen dat alles duidelijk is.

Indien u verdere vragen heeft horen wij dit graag; telefonisch via +31 6 24 59 37 34 of per mail via support@bots.io.

Team BOTS Capital

Service ok en rendement gemiddelde is…

Service ok en rendement gemiddelde is ook in orde

14 februari 2025

Beste Dekker,

Bedankt voor uw review. Graag horen wij hoe we onze service verder kunnen verbeteren.

Laat ons dit weten; telefonisch via +31 6 17 11 73 56 of per mail via support@bots.io.

Team BOTS Capital

Op mijn vraag is snel gereageerd

Op mijn vraag is snel gereageerd , en correct beantwoord.

27 februari 2025

Beste van Meeteren,

Bedankt voor uw review. Fijn dat u snel bent geholpen met uw vraag.

Indien u verdere vragen heeft helpen wij u graag verder; telefonisch via +31 6 17 11 73 56 of per mail via support@bots.io.

Team BOTS Capital

Ik zal me meer verdiepen in de bots

Ik zal me meer verdiepen in de bots. Ik heb het maar 2 weken uitgeprobeerd. Dat is te kort om een oordeel te geven. Het storten en terugstorten verloopt prima. In de toekomst ga ik het weer proberen nadat ik goed ingelezen heb wat de opties zijn

13 februari 2025

Beste Aniel,

Team BOTS Capital

Rente is veel hoger als bij de bank

Rente is veel hoger als bij de bank sparen. Natuurlijk een groter risico, maar ik vertrouw blind op de Safe and Secure. Ben hiervoor goed voorgeligt door de medewerkers van Bots.

26 februari 2025

Beste Laan,

Bedankt voor uw review. Fijn om te lezen dat uw vertrouwen groot is en de informatie die u heeft ontvangen u goed heeft geholpen.

Team BOTS Capital

jaarverslag van rendement opgave…

jaarverslag van rendement opgave voorzien

10 februari 2025

Beste,

Bedankt voor uw review. Wij hebben 13 februari dit jaar het jaarverslag en de rendement opgave toegestuurd.

Team BOTS Capital

Door de tip die ik ontving

Door de tip die ik ontving, kon ik weer snel verder

6 februari 2025

Beste Everts,

Bedankt voor uw review. Wij zijn blij om te lezen dat u na onze hulp snel verder kon met uw zaken.

Superbot

Super app heel leuk

5 februari 2025

Beste Teresa,

Bedankt voor uw review. Goed om te lezen dat u zo enthousiast bent.

Beste Jbe,

Bedankt voor uw review. Goed om te lezen dat u de app kunt waarderen en goede service ontvangt.