Onbetrouwbaar en slechte communicatie. Heen (04.30uur) stonden ze een dag te vroeg aan de deur, en belden me wakker, dag erop correct. Terug op afgesproken tijd (vanwege technische problemen vliegtuig... Toon meer
Ik heb mijn gewenste vertrektijd de avond voorafgaand aan de rit gewijzigd naar een eerdere tijd via de website van Brabotax. Dit was eenvoudig te doen en werd correct opgevolgd met bevestiging via de... Toon meer
Ik maak volgens mij al zo’n 12 jaar gebruik van Brabotax. Ze zijn echt altijd stipt op tijd, ze rijden echt keurig en niet driftig zoals veel taxichauffeurs helaas wel doen. Ik voel me altijd veilig b... Toon meer
Zoekt u een betrouwbare en goedkope taxi in Eindhoven? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden u de beste service tegen de scherpste prijs: bij ons profiteert u van kortingen tot wel 50% op het reguliere taximetertarief! Een taxi bestellen in Eindhoven is via onze website zeer eenvoudig. Vul uw ophaallocatie, bestemming en het aantal personen in en u ziet direct een vaste, transparante ritprijs. Geen verrassingen achteraf. Na uw boeking ontvangt u direct een bevestigingsmail waarmee u de rit tot 1 uur voor aanvang gratis kunt wijzigen of annuleren. Daarnaast ziet u live de chauffeur- en voertuiggegevens, inclusief het kenteken en de exacte aankomsttijd. Kies voor comfort, betaalbaarheid en topservice!
Torenallee 20, 5617BC, Eindhoven, Nederland
Heeft 25% van zijn negatieve reviews beantwoord
Taxibus naar Eindhoven Airport online geboekt. Chauffeur was mooi op tijd! Ook het online boeken was vrij makkelijk en duidelijk.
Was mooi optijd en netjes op vliegveld afgezet.
Fijne chauffeur! Zeer klantgericht! We moesten een uur wachten op Airport Eindhoven, voordat de bagage band aanging. Chauffeur communiceerde goed via sms, had dit al gezien. We kregen van hem bericht, of we wilden laten weten of de koffers er waren, heeft keurig gewacht!!! Zeer prettige ervaring! Absolute aanrader!
Zeer slechte ervaring gehad op de nacht dat NS treinen niet reden. De chauffeur bleef heel opdringerig zijn in ons overhalen zijn taxi te gebruiken en bleef aandringen dat hij ons een hele goede prijs had aangeboden. Door zijn opdringerigheid voelden wij ons ongemakkelijk en hadden dus geen afspraak gemaakt om mee te gaan. Hij had een busje en zei dat wij misschien de prijs konden verdelen als er nog iemand aan zou melden om mee te gaan. Toen wij zelf op zoek gingen naar mensen die dezelfde kant op wilden, was er plots maar plek voor 5 personen (wij waren met 4 personen). Via Uber hadden wij een goedkopere alternatief gevonden en besloten daar gebruik van te maken. Dat vond de chauffeur helemaal niks, omdat wij volgens hem een afspraak hadden gemaakt. Hij begon ineens agressief te praten en ons zelf uit te schelden terwijl wij weg wilden lopen. We voelden ons zeer onveilig en geïntimideerd door deze man. Vervolgens komt hij rennend naar onze Uber en begint agressief te doen tegen de Uber chauffeur waardoor we vervolgens alsnog zonder vervoer zaten. Omstanders konden zien hoe hij tekeer ging en iemand had zelfs te politie gebeld daardoor.
Dit was de ergste taxi ervaring die ik ooit heb meegemaakt !!
Reactie op het antwoord van Brabotax:
Beste Brabotax,
Ik stel jullie snelle reactie erg op prijs.
De chauffeur van die avond reed in een busje waar de naam Brabotax op het dakbord stond. Ik heb hier een foto van gemaakt samen met het kentekennummer: ZG-170-Z. De chauffeur heeft zelf ook gezien dat ik de foto gemaakt heb.
Jullie advies om voor de volgende keer een Uber te bestellen hebben wij niks aan, aangezien dat precies was wat wij op het moment aan het doen waren. Wij hadden nooit de intentie een taxi te huren, maar waren zelf bezig met het huren van een Uber, toen wij aangesproken werden door jullie chauffeur. Die zag dat wij een Uber probeerden te boeken en bleef dat telkens weer onderuit halen en ons garanderen dat hij ons de beste prijs had aangeboden. Als hij zijn tijd wilde besparen had hij hier ook mee kunnen stoppen zodra wij aangegeven hadden dat wij een Uber aan het regelen waren, maar hij bleef doordrammen dat zijn prijs de beste was en zoals jullie al zeiden in jullie antwoord was goedkoop voor ons ook deels van belang.
Ik hoop dat toekomstige reizigers die gebruik maken van jullie bedrijf dit niet meer hoeven mee te maken. Het onveilige gevoel die wij hadden die avond wens ik niemand toe. En de omslag in gedrag van de chauffeur nadat wij zijn dienst afgewezen hadden was zeer verontrustend. Als mannelijke chauffeur zou je professioneel om moeten kunnen gaan met 4 vrouwelijke cliënten. En als bedrijf zou die professionaliteit in personeel ook voorop moeten staan.

Antwoord van Brabotax
Netjes op tijd. Heel flexibel toen de tijd van ons festival werd verzet. Komt afspraken na.
Service gericht en flexibel. Ophaal tijd en adres wegens vertraging vlucht aangepast. Dit was geen probleem. Perfect op tijd op het juiste adres. 5 sterren service.
Chauffeur was op tijd, vriendelijk. Prettige snelle rit. Goed op tijd bij onze bestemming. Comfortabele auto.
Eenvoudig en snel online gereserveerd. Chauffeur belden 10 min voor aankomst dat hij eraan kwam (om 4:00 ,s nachts). Behulpzaam, vriendelijk, reed rustig en leverde ons netje op het vliegveld af. Een betrouwbare partij. Aanrader!
Top bedrijf. Afspraak gemaakt voor zondag vroeg naar vliegveld, en zonder poespas op tijd aangekomen.
Slecht 2 taxi,s geprobeerd de eerste wilde ons niet mee nemen omdat er niet genoeg verdiend kan worden,de 2e noemt gelijk een bedrag.. als je de persoon aanspreekt gewoon op de meter te rijden word je gelijk uitgescholden dat ik op moest rotten. Goeie taxi hoor erg klant vriendelijk

Antwoord van Brabotax
Ze zeggen dat wij in de taxi hebben gekitst maar daar is niets van waar. Gewoon op geld uit.

Antwoord van Brabotax
Prima geregeld! Chauffeur was op tijd en vriendelijk. Hij reed ook normaal (rustig). Ruime, nette taxi(bus). En dat tegen een scherpe prijs. Ik kan het iedereen aanraden die niet de parkeerkosten en het risico van parkeren (en met bagage moeten sjouwen) wil hebben.
Vriendelijke mailcorrespondentie en snel in het reageren.
Het enige minpuntje is misschien dat de prijs (ritje van bijna 9 km.) wat aan de hoge kant leek.
Stipt, vriendelijk en meedenkend! Wij hadden onze terug naar het hotel na ons eigen huwelijk. We hebben de dag tijdens de rit rustig kunnen doorspreken en de taxichauffeur voelde dat goed aan. De chauffeur zag hoeveel spullen we hadden en dacht mee en liep het richting de lift. Perfecte afronding van een prachtige dag.
Onze taxichauffeur Mo was netjes op tijd en belde ons als hij er was zodat wij naar de locatie konden komen. Hij was echt super vriendelijk, we mochten onze eigen muziek opzetten en hij reed heel netjes. Fijne communicatie, zeer tevreden!
Erg goed. Zeer punctueel en vooraf tweemaal SMS met aankomsttijd van taxi met nummerbord.
Goede service van chauffeur, keurig op tijd op bestemming (vliegveld).
Ik zie altijd chauffeurs roken in taxi’s van dit bedrijf, dus ik dacht laat ik eens bellen en vragen wat hun beleid voor roken is in de taxi’s. Ben zeer onklant vriendelijk te woord gestaan, want eigenlijk wilde hij alleen naar mij luisteren als ik ook in die taxi had gezeten en gaf mij de boodschap dat chaffeurs dat zelf mogen bepalen (wat overigens stierenpoep is gezien hier wetten voor bestaan). Ik kan dus vermelden dat ik hier nooit maar dan ook nooit een taxi bij dit bedrijf zou bellen in de toekomst. Als je te maken hebt met een longziekte zou ik ook zeker dit bedrijf niet bellen, maar je geld brengen naar een bedrijf dat zich wel bekommert om jouw welzijn.
Als je trouwens de reviews leest van mensen die niet positief zijn over dit bedrijf kan je meteen zien dat dit bedrijf sowieso moeite heeft om om te gaan met feedback.
Toegevoegd na reactie van brabotaxi:
Ik had best een kenteken willen doorgeven maar daar kreeg ik niet de kans voor ;)(overigens heb jij er ook niet naar gevraagd maar was je te druk met bekken tegen mij over hoe ik geen klant was) aan alles was te merken dat jij die niet wilde hebben. Ik heb je er zelfs op moeten wijzen dat het bij wet verboden is te roken in een taxi. Je had er dus van alles mee gekund, je wilde het alleen niet. Deze reactie van jullie bekrachtigd dan ook alleen maar wat ik in deze review heb geschreven. Het feit dat je dik in het oranje staat hier is niet van 1 review, just saying.

Antwoord van Brabotax
Op 7 nov om 16 uur maakte ik op de Emmasingel een foto van het dakbordje van een geparkeerde Brabotax auto. Vervolgens stapte de chauffeur uit en begon heel boos tegen mij over hrt feit dat ik een foto maakte. Ik vertelde dat ik de foto maakte als grapje voor mijn zoon die vandaag een BRABO t-shirt aan had en vroeger taxichauffeur was. Dat veranderde niks aan het aggressieve gedrag. Als niet net de klanten waren komen aanlopen, was dit naar mijn idee verder geescaleerd.