Brusefilteret Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Fint produkt som udgangspunkt. Jeg købte deres premium sæt og jeg oplever klart mindre kalk. Jeg er dog virkelig udfordret af at vandtrykket i netop dette hoved er så svagt, det tager virkslig lan... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi lever i et område med meget hårdt vand og deres filter fungerer rigtig godt for vores behov, min kæreste siger i hvert fald hendes hud og hår er blevet bedre. Deres kundeservice er også eksemplaris... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi er super glade for vores brusesæt. Meget mindre kalk. Mere behagelige stråler fra bruseren . Fantastisk kundeservice. Vi skifter filter som anbefalet. Vi anbefaler stort dette firma.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Produkterne blev leveret hurtigt, og håndteringen var enkel og effektiv. Mit hår og min hud takker jer.

Bedrijfsgegevens

1. Waterfilterleverancier
  2. ook in
  3. Sanitairwinkel

Geschreven door het bedrijf

Hos Brusefilteret hjælper vi danske hjem med at få en bedre bruseoplevelse – med blødere vand og en reduktion af urenheder, tungmetaller og pesticider i vandet. Vi specialiserer os i brusefiltre og brusesæt, der kombinerer funktionelt design med effektive filtreringsmaterialer. Vores filtre er særligt velegnede til områder med hårdt vand og gør en mærkbar forskel for både hud, hår og kalkniveauet i badeværelset. Vi vægter ærlig kundeservice, hurtig levering og produkter, der skaber reel værdi i hverdagen. Vores mål er at give flere adgang til en mere behagelig og skånsom bruseoplevelse – hver dag.

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

136 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det virker superb og kan varmt anbefale…

Det virker superb og kan varmt anbefale det.

27 december 2025

Hej Nana

Tusind tak for din anmeldelse!

Vi er rigtig glade for at høre, at filteret virker så godt for dig, og at du kan anbefale os videre 😊
Tak fordi du deler din oplevelse!

Alt fungerede

10 december 2025

Hej Henrik

Tusind tak for din anmeldelse!
Det glæder os at høre, at alt fungerede som det skulle 😊
Tak fordi du valgte Brusefilteret!

Fantastisk

Bare den bedste bade oplevelse efter er skiftet over til brusefilteret. Så behageligt vandtryk og strålerne er så bløde. Eneste dårlige er, at jeg ikke skiftede over til brusefilteret for længe siden. Og eneste ulempe jeg har lyst til at være meget længere i bad :) Min søn med sart hud oplever heller ikke længere kløe på huden efter bad.

21 december 2025

Hej Mallie

Tusind tak for din fine anmeldelse!

Det gør os virkelig glade at høre, at du oplever en bedre badeoplevelse med både blødere stråler og et mere behageligt vandtryk.

Det betyder meget for os at høre, at badet føles bedre for hele familien.
Tak fordi du deler din oplevelse – og tak fordi du vælger os!

Glædelig jul! 😊

Selv-forkælelse

Altid dejligt at få et bad med komponenter fra Brusefilteret. Ydermere har de verdens bedste kundeservice - hurtig levering, nemt at bytte, når man fejl-bestiller.
Hilsen en meget glad og tilfreds kunde

20 december 2025

Hej Nicla

Tusind tak for din skønne anmeldelse!

Det betyder virkelig meget for os at høre, at du både nyder badeoplevelsen og er glad for vores kundeservice.
Tak fordi du vælger os – og for de fine ord!

Glædelig jul! 😊

Hurtig betjening og levering

Hurtig betjening og levering. Produktet virker 👍🏻

18 december 2025

Hej Rikke

Tusind tak for din anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at både betjeningen, leveringen og produktet lever op til forventningerne 👍🏻🙂

Glædelig jul!

Hurtig levering.

10 december 2025

Hej Betina

Tusind tak for din anmeldelse!
Det glæder os, at du har oplevet en hurtig levering 😊

Vh. Team Brusefilteret

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Var lidt skeptisk i starten.

Var lidt skeptisk i starten.
Men har nu købt filteret for tredje gang.
Mit hår er mindre fedtet og så er det tilmed blevet blødere!
Min kærestes og min tørre hud samt eksem forsvinder næsten helt.
Desværre synes jeg ikke at filteret holder så længe.

15 december 2025

Hej Anne

Tusind tak for din anmeldelse!
Det betyder virkelig meget for os at høre, at både dit hår, jeres hud og eksem har fået det så meget bedre med filteret – og dejligt at skeptisk blev til tilfreds 😊

Filterets levetid kan variere en del afhængigt af vandets hårdhed. I nogle områder holder det de fulde 3–6 måneder, mens det i hårdere vand kan være nødvendigt at udskifte lidt oftere.

Tak igen for din ærlige feedback – og for at du fortsat vælger os! 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Gode produkter og nemt at bestille

Det er nemt at bestille og der er hurtig levering - gode produkter som jeg syntes virker rigtig godt

29 november 2025

Hej Hanne

Tusind tak for din anmeldelse!
Det betyder meget for os at høre, at du synes det er nemt at bestille, at leveringen er hurtig, og at produkterne virker rigtig godt for dig 😊
Tak fordi du vælger os!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bestilte filter 2,0 samt bruseslangen.

Bestilte filter 2,0 samt bruseslangen.

De påstår at vandtrykket kan falde ved filter 2,0 men mit er blevet bedre.

Eneste minus er at der er dupper på enden af slangen som skal drejes af mod uret, men pilen på suppen peger mod uret.

De var hurtige til at svare på spørgsmål og problemet blev løst.

3 december 2025

Hej Susanne

Tusind tak for din anmeldelse!

Det glæder os rigtig meget at høre, at du er tilfreds med Brusefilteret 2.0, og at vandtrykket hos dig faktisk er blevet bedre. Filteret kan tage noget af vandtrykket, hvorfor vi for god ordens skyld, skriver det.

Tak for din kommentar angående dupperne på bruseslangen. Vi er glade for, at vi hurtigt fik løst det sammen med dig, og vi tager din feedback med videre, så vi kan gøre vejledningen endnu tydeligere fremover.

Tak fordi du valgte Brusefilteret, og fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse 🙂

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det er et super godt produkt

Det er et super godt produkt. Det nu 2 gang jeg har haft bestilt bruse filter og er oven ud tilfreds. Mit vand er meget hår og fyldt med kalk.
Så denne erhvervelse har gjort det dejligt og gå i bad.

4 december 2025

Hej Lea

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Det betyder rigtig meget for os at høre, at du allerede er tilbage for anden gang, og at brusefilteret gør en tydelig forskel for dig. Når vandet er meget hårdt og kalkholdigt, kan et godt filter virkelig ændre oplevelsen – så vi er glade for, at det har gjort dine bade mere behagelige.

Tak fordi du deler din oplevelse, og fordi du vælger os igen 🙂

Meget tilfreds

Meget tilfreds! Mit hår er blevet så glansfuldt

7 mei 2025

Hej Muriel

Tusind tak for din anmeldelse!

Hvor er det dejligt at høre, at du er så tilfreds, og at dit hår allerede er blevet mere glansfuldt. Det betyder meget for os, at du får en god oplevelse med produktet 🙂

Tak fordi du delte din feedback!

Hurtig levering og godt produkt

Hurtig levering og godt produkt

8 december 2025

Hej Jens

Tusind tak for din anmeldelse!

Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med både levering og produkt 🙂
Tak fordi du tog dig tid til at dele din feedback!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det er et utroligt godt produkt.

Det er et utroligt godt produkt.
Teamet er utrolig hurtig til levering.
Produktet er nemt at monterer.

28 november 2025

Hej John

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Det glæder os meget at høre, at du er så tilfreds med produktet, og at du har haft en god oplevelse med både levering og montering. Det betyder meget for os 🙂

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse!

Fungerer som det skal

Fungerer som det skal - er nemt at skifte og holder den lovede tid.

6 december 2025

Hej Helle

Tusind tak for din anmeldelse!

Det er dejligt at høre, at produktet fungerer som det skal, er nemt at skifte, og lever op til forventningerne 🙂
Vi sætter stor pris på din feedback!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Altid god service og hurtig levering

Altid god service og hurtig levering, og produkterne holder det de lover.

17 november 2025

Hej Henrik

Tusind tak for din anmeldelse!

Det glæder os virkelig at høre, at du oplever både god service, hurtig levering og produkter, der lever op til det lovede.
Det betyder meget for os, at vores indsats bliver bemærket.
Tak fordi du deler din feedback – og tak fordi du vælger os 🙂

Vil altid bruge brusefiltret

Vil altid bruge brusefiltret, for vandet er dejlig blødt og det mærkes på huden og håret-og på kakler og glas i brusekabinen-mange tak for den❤️

4 december 2025

Hej Lykke

Tusind tak for din anmeldelse! ❤️

Det betyder rigtig meget for os at høre, at du kan mærke forskellen på både hud, hår og i brusekabinen. Vi er glade for, at vores brusefilter gør en positiv forskel hjemme hos dig.

Tak fordi du vælger os! 💙

Wonderful!

26 november 2025

Hi Adriana

Thank you so much for your review!
We're glad to hear you had a great experience with us 🙂

Best regards

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Lever ikke op til forventningerne

Jeg købte premium sættet (2.0) Virkelig hurtig levering- Det var tip top! Meeen.. jeg kan ikke bruge brusefilteret, når jeg sætter det på så sprøjter vandet ud til alle sider og der kommer ikke vand ud igennem brusehovedet, så jeg er blevet nød til kun at bruge brusehovedet og det lille filter der sidder inde i selve brusehovedet, strålerne er så hård at det faktisk er ubehageligt at bruge, og jeg kan ærligt talt ikke mærke den store forskel nu efter jeg har brugt det i okay lang tid er strålerne også begyndt at sprøjte i hver deres retning - jeg er ærligt talt ret skuffet.

30 oktober 2025

Hej Mitzi

Tusind tak for din anmeldelse – og fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse.
Det er selvfølgelig ikke sådan en oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal have - og heller ikke den oplevelse, vores kunder generelt har. Hvis det var tilfældet, ville det være svært at drive en forretning.

Vi går meget op i, at vores kunder får en god oplevelse med vores produkter, men fejl kan desværre ske, og det lyder tydeligt som om, der har været en fejl på dit sæt. Det beklager vi.

Brusefilteret skal naturligvis kunne holde til løbende udskiftning af filtre, og vandet skal kunne løbe jævnt igennem – det er jo hele formålet. Derfor er det ærgerligt at høre, at du har oplevet problemer.

Vi vil dog også nævne, at vi altid er lige en mail væk, og hvis du havde skrevet til os tilbage i maj, da du oplevede udfordringer, havde vi meget gerne hjulpet dig med at finde en løsning, så produktet kunne bruges korrekt fra starten.

Det eksterne filter står for størstedelen af filtreringen, og derfor giver det god mening, at du ikke har mærket den store forskel, når det ikke har fungeret som det skulle.
Dog burde du kunne se på filteret inde i brusehovedet, at det faktisk virker og samler urenheder til sig. Det gør dog ikke noget ved kalken, som er typiske årsag til, at man mærker tør hud og tørt hår.

I forhold til brusestrålerne: Det giver mening, at de kan føles hårde, da den standardplade der følger med, har mindre huller for at give øget tryk. Mange er glade for det, men det er også meget individuelt – og netop derfor har vi en alternativ bruseplade med større huller, som giver et blødere og mere komfortabelt strålemønster.

Vi beklager endnu en gang for den oplevelse du har haft, og er kede af, at du ikke blev endnu en af vores tilfredse kunder.

Så blødt vand

Så blødt vand, en skøn oplevelse

3 november 2025

Hej Jennifer

Tusind tak for din anmeldelse! 🙏
Vi er rigtig glade for at høre, at du oplever vandet som blødt – det betyder meget for os.
Tak fordi du valgte vores filter! 😊

Fine produkter

Fine produkter, nemme at montere hurtig levering og nemt at bestille, til rimelige priser

11 november 2025

Hej Birgitte

Tusind tak for din anmeldelse! 🙏
Dejligt at høre, at du er tilfreds med både produkterne, montering, bestilling og levering.
Vi sætter stor pris på din feedback! 😊