Fint produkt som udgangspunkt. Jeg købte deres premium sæt og jeg oplever klart mindre kalk. Jeg er dog virkelig udfordret af at vandtrykket i netop dette hoved er så svagt, det tager virkslig lan... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi lever i et område med meget hårdt vand og deres filter fungerer rigtig godt for vores behov, min kæreste siger i hvert fald hendes hud og hår er blevet bedre. Deres kundeservice er også eksemplaris... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi er super glade for vores brusesæt. Meget mindre kalk. Mere behagelige stråler fra bruseren . Fantastisk kundeservice. Vi skifter filter som anbefalet. Vi anbefaler stort dette firma.
Bedrijf heeft geantwoord
Produkterne blev leveret hurtigt, og håndteringen var enkel og effektiv. Mit hår og min hud takker jer.
Bedrijf heeft geantwoord
Hos Brusefilteret hjælper vi danske hjem med at få en bedre bruseoplevelse – med blødere vand og en reduktion af urenheder, tungmetaller og pesticider i vandet. Vi specialiserer os i brusefiltre og brusesæt, der kombinerer funktionelt design med effektive filtreringsmaterialer. Vores filtre er særligt velegnede til områder med hårdt vand og gør en mærkbar forskel for både hud, hår og kalkniveauet i badeværelset. Vi vægter ærlig kundeservice, hurtig levering og produkter, der skaber reel værdi i hverdagen. Vores mål er at give flere adgang til en mere behagelig og skånsom bruseoplevelse – hver dag.
Denemarken
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Hurtig levering. Gode produkter. Har været kunde hos brusefilteret i ca 3 år nu.

Antwoord van Brusefilteret
Fantastisk så blødt vandet føles.
Man skal klart bruge mindre shampo og balsam.
Der er stor forskel i brusenichen. Der er ingen kalk, hvilket på sigt vil gøre rengøring til en leg.

Antwoord van Brusefilteret
Fremragende produkt!!! Nem at montere, og meget hurtigt levering!!! Kan man ønske sig mere ???

Antwoord van Brusefilteret
I’ve tried several other filter options, but this one worked best for my scalp, hair, and skin, so I decided to reorder. However, I accidentally selected the full-price option instead of the combo deal when I was placing my order. I didn’t realize the mistake until my package arrived, and I found a note from them. They also added an extra PP filter. That level of honesty speaks volumes about how they run their business, and it only makes me more confident in my choice.

Antwoord van Brusefilteret
Hurtig levering af brusehoved.
Fin pris og medfølgende god kvalitet af produktet. Let at installere.

Antwoord van Brusefilteret
Hos os har filterpatronen en holdbarhed på 3 uger. Vi er en husstand på 2 personer, der tager et kort bad hver anden dag. Vi bor i et område med hårdt/meget hårdt vand, men havde dog ikke regnet med, at filter patronen skal skiftes hver 3 uge(og de andre filtre så hver 6 uge, som jeg forstår). På hjemmesiden fremgår det, at filterpatronens holdbarhed er ca. 5 måneder i hustand med 2 personer og middelhårdt vand, så det er noget af en forskel!! Selvom jeg ellers er glad for det, bliver det nok for dyrt i længden- havde regnet med, de nok holdt 2 måneder

Hurtig levering.
Nem og god vejledning i opsætning.

Antwoord van Brusefilteret
Jeg købte for lang tid siden fra Brusefilter. Og har købt lige siden. Jeg havde uren hud og mon kone havde meget tør hovedbund. Jeg har meget lidt uren hud og hun har ikke tør hovedbund mere + vi ikke har så meget kalk mere i brusekabinen. Anbefaler virkelig brusefilter

Antwoord van Brusefilteret
Det virker! Bruser og filter var meget lette at montere, og det føles, som om jeg bader i en blid sommerregn. Efter 3 bade kan jeg se og mærke forandring for både hud og hår, begge er blevet blødere. Jeg er meget tilfreds.

Antwoord van Brusefilteret
Super god kundeservice som svarer hurtigt på henvendelser. Jeg bor et sted med blødt vand, men alligevel er det en skøn fornemmelse at bade med mit nye brusehoved. Det er som om vandet kærtegner huden. Kan varmt anbefales

Antwoord van Brusefilteret
Jeg var i tvivl om, hvilket filter jeg skulle bruge…. Med chatten fik jeg straks svar.
Købte til både bruserhoved og selve filteret, og vupti…. Så var der dejlig blødt vand og godt tryk, og kan allerede mærke det på både hud og hår.

Antwoord van Brusefilteret
This is the second time I'm buying this and they've gotten much better as a product. Super easy to install and absolutely no leaks. Works great for us and we have far lesser dry skin than before.

Antwoord van Brusefilteret
Har nu haft mit brusefilter i en uges tid og jeg er lidt småskuffet. Trykket på bruseren var til at begynde med nedsat i forhold til mit mit normale, men det var jeg egentlig ok med. Efter nogle dage er det som om at hoved stopper til og strålerne er nu nåletynde og bevares - hårdere - men bliver nærmest til vandstøv.
For at få nogenlunde normale stråler, skal jeg stå og massere på bruseren, så hullerne bliver ‘renere’.
Vandkvaliteten virker ok, men svært at sige en masse endnu.
Jeg ved altså ikke om vores vand bare er for hårdt her i Odense…

Antwoord van Brusefilteret
Giver blødt vand og er rigtig godt for håret og huden.

Antwoord van Brusefilteret
Vi kan desværre ikke mærke nogen forskel på hverken hår eller hud, købte den mest fordi vi bor i København hvor vandet er hårdt og fyldt med kalk, og fordi mit hår er ødelagt af kalken, men syntes ikke det har ændret noget med dette brusehoved nu ca 1 måned efter. Desværre er brusehovedet lige småt nok og er allerede efter en måned begyndt at sprøjte ud til flere sider. Men vandet virker dejlig blødt, og vi giver den selvfølgelig en chance

Antwoord van Brusefilteret
Levering og lign. er helt fint, men kvaliteten af brusehovedet er simpelthen for ringe - gik i stykker på meget kort tid.

Antwoord van Brusefilteret
Det gjorde præcis som beskrevet og reduceret kalken og blødgør vores bade. Endelig sluppet af med kløende episoder før sengetid 😇
Bliver et must køb fremover !