Vandaag in de winkel geweest om schoenen te kopen voor mijn moeder en ik ben echt superlief geholpen door de verkoper. Er werd goed meegedacht en alle tijd genomen, wat het heel prettig maakte. Dan... Toon meer
Inmiddels al 1,5 week geleden een bestelling geplaatst en nog steeds geen pakketje ontvangen. Whatsapp support zegt steeds iets anders waardoor het fout gegaan is en kan geen indicatie geven wanneer h... Toon meer
Shop your exclusive sneakers online at Bruut with worldwide delivery, 14 day return policy and 24/7 customer service!
Concourslaan 23, 2132 DH, Hoofddorp, Nederland
- info@bruut.nl
- bruut.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Vandaag in de winkel geweest om…
Dankjewel lieve bruut familie
Jullie zijn geweldig 🥰
Geen product ontvangen
Geen product ontvangen, ook reageren ze niet op de whatsapp of mail.
Veel langere levertijd dan aangegeven…
Veel langere levertijd dan aangegeven en op mail wordt niet geantwoord. Nog een geluk dat ik via klarna heb aangekocht
Veel langere levertermijn dan beloofd
Op de site stond vermeld dat ik mijn bestelling de dag nadien zou ontvangen. Ik wacht al een week en heb nog niets ontvangen.
Als ik dit had geweten, had ik via een andere winkel besteld.
Zeer slechte communicatie
Zeer slechte communicatie. Berichten komen niet aan of er word niet gerageerd. Product had kwaliteitsproblemen waar niet op gereageerd word
Bruut is een top online winkel de reden…
Bruut is een top online winkel de reden waarom ik dat zeg is omdat ik bij hun mijn schoenen heb besteld die ik bij jd sports heb gepast en daar waren ze 165 euro bij de bruut heb ik dezelfde paar voor 160 t is maar 5 euro maar toch ik had ze besteld en de volgende dag vroeg in huis met een persoonlijk briefje wat hand was geschreven “with love Bruut” zo maak je t als ondernemer extra persoonlijk met je klanten en dat is top service ik zal zeker in de toekomst opnieuw me sneakers hier vandaan halen
Beste winkel van Hoofddorp
Koop hier al jaren me kleding, schoenen etc. Top kwaliteit producten voor een normale prijs en de mensen die daar werken en de eigenaar zijn echt van klasse. Respectvol, maken altijd een praatje, echt top service!!
Niks om op aan te merken
Perfect snelle levering en alles was goed. Ik zou het iedereen aanraden
Wat een slechte service of eigenlijk…
Wat een slechte service of eigenlijk helemaal geen service !!
Bestelling gedaan online omdat ze die dag korting hadden op alles……
Tussendoor kan je niet zien of je hele bestelling klopt en na het afrekenen krijg je per mail je bestelling door….. op 2 artikelen blijkbaar geen korting ontvangen
Vervolgens kreeg ik mail dat 1 hoodie niet beschikbaar is dus dat het geld daarvoor teruggestort wordt
Daarna kreeg ik de bestelling binnen maar …. Er mist 1 t shirt !!! Doos was keurig dicht en onbeschadigd.
Meteen mail gestuurd want je kan geen telefonisch contact krijgen
Inmiddels heeeeeel veel mails verder en alleen de korting die ik had moeten krijgen teruggestort gekregen maar geen oplossing voor het shirt dat ik mis ! Ze reageren niet op meer op mail dus hebben eigenlijk gewoon m’n geld gestolen!!!!
Toppie
Heel snelle levering “voor 19u besteld morgen verzonden”, heb ze ook wellicht de volgende dag aangekregen.
Schoenen zijn netjes verpakt aangekomen.
Fijne winkel
Fijne winkel, vriendelijk personeel. De keuze in de winkel lijkt beperkt, maar als je wat online vindt kun je dat daar halen, het magazijn is bij de winkel. Altijd net even wat andere modelletjes sneakers of andere kleuren. Ik loop noet graag met de meute mee als het om sneakers gaat en heb hier altijd doe wat specialer sneaker ku nen vinden. Ik ben vaste klant 👌
Klantenservice handelt adequaat
Leuke collectie, mooie prijzen en goede klantenservice
Lekkere koffie
Lekkere koffie, maar heel lang wachten tot iemand je bestelling opneemt.
Dames kijken niet echt verveelt
Jammer dat dit niet mijn eerste ervaring hier is.
Geweldig goed buffet voor 30 personen…
Geweldig goed buffet voor 30 personen geleverd. Voldoende eten. Erg lekker. Doen we nog een keer. Dit was ook nog eens op 21 december. Net voor de kerst. Top
Geen reactie op niet ontvangen pakket
Pakketje niet ontvangen. Verschillende malen contact gezocht. Moest een formulier invullen, ik heb geen printer maar er was geen andere optie volgens de medewerker. Uiteindelijk document gevuld en opgestuurd. Nu 2 maanden verder nog steeds geen reactie gekregen en pakket nooit ontvangen.
4 shirts besteld in maat M
4 shirts besteld in maat M. Toen ze binnen kwamen zaten er maar 3 shirts in de verpakking waarvan 1 shirt maat xl. Mailtje achteraan gestuurd en geen reactie gekregen, alleen geld teruggekregen van het ontbrekende shirt.
Aanrader!
Schoenen waren heel snel binnen. Netjes ingepakt. Aanrader!
Top en snel gegaan
Na wat recensies gelezen te hebben was ik toch wat sceptisch, maar omdat ik de sneakers al besteld had kon ik niks anders doen dan afwachten. Vrijdag 31 mei 2024 besteld en dinsdag 4 juni 2024 ontvangen. Alles helemaal top gegaan! Sneakers zijn goed en snel aangekomen. Tot de volgende
Towel Media=Bruut Amsterdam=Oplichters
Towel Media en Bruut Amsterdam zijn exact hetzelfde bedrijf. Zelfde medewerkers en eigenaren. Ze zijn van naam veranderd middels en fusie en hebben heel sjiek hun assets in Bruut Amsterdam gezet en de schulden in Towel Media gelaten. Nu hadden wij nog een aantal facturen open staan en niemand geeft thuis. Ik ben bezig met een faillissementsaanvraag van dit oplichters conglomeraat en zoek een 2e schuldeiser. Ik neem de advocaat kosten met veel plezier op me, later betalen zij die me wel terug. Bel me als je je hierin herkent 06-48375733. Joppe Frankenhuis

Antwoord van Bruut
Snelle levering met track en trace
Echt top! Had wat reviews gelezen over slechte Dpd service maar ik had mijn schoenen super snel ontvangen! Maandag nacht besteld en woensdag in huis. Mega blij mee dankjulliewel.