Budget-Bed.nl Reviews

1.277

3,7

Op 16 juli hier mijn laatste update gegeven over mijn bestelling. Helaas kan ik deze nu niet meer aanpassen, daarom een nieuwe review. Tijdens telefonisch contact met Budget-Bed is mij kosteloos ee... Toon meer

De levering is super snel, maar de klantenservice is heel erg slecht bereikbaar. E-Mails worden pas een paar dagen later beantwoord. Erg jammer. Kwaliteit van de dekbedovertrekken zijn prima

Mijn bestelling: een Velvet dekbedovertrek was snel geleverd. Mooie kleur en heerlijk zacht. Dit is mijn favoriete product, geen andere voor mij! Budget-Bed bevalt mij uitstekend, al vaker beddengoed... Toon meer

Prijs kwaliteit prima, alleen bij twee dezelfde dekbekovertrekken was 1 kussenovertrek een stuk groter dan de andere. Stof voelt ook iets dunner aan. Maar ze zijn bedoeld voor de zomer dus geen pro... Toon meer

1. Beddenwinkel

Budget-Bed .nl is een webwinkel die zich richt op producten voor een heerlijke nachtrust. Wij bieden een ruim assortiment dekbedovertrekken, hoeslakens, dekbedden en kussens aan. Wij zijn continu bezig met het verbeteren en uitbreiden van ons assortiment om zo aan alle wensen van onze klanten te kunnen voldoen. De klant staat bij ons centraal en wij focussen ons nadrukkelijk op de klanttevredenheid. Wij geven advies op afstand met verstand en staan altijd klaar om je te adviseren bij het maken van de juiste keuze voor jouw slaapkamer! Bij vragen of opmerkingen kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Gemiddeld

1K reviews

Vraagt klanten om een review

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

(1.277)

33 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Verkeerde levering van 1 zet…

Verkeerde levering van 1 zet overtrekken 1 kussen bij geleverd die niet is besteld.
En lange levertijd.

Beste klant,

Graag hadden wij dit eerder vernomen van u dat de bestelling niet klopte.
Het meegeleverde kussen zat gratis in uw bestelling.

niet aan de beur geweest gewoon ergen…

niet aan de beur geweest gewoon ergen ge dump
ik kan het niet op halen.
slecht lopen.
niet de moeite pakken om naar boven te brengen.
het komt retour.

Antwoord van Budget-Bed.nl

Uw zending is afgegeven bij een DHL punt wegens een mislukte bezorgpoging. Onze excuses dat u dit zo heeft ervaren.

Ik hoorde maar niks

Ik hoorde maar niks. Dus ging ik mailen. De bestelling bleek niet leverbaar. Medewerker claimt hier over 2x gemaild te hebben. Dat is gewoon niet waar.

Vervolgens komt er een voorstel voor een alternatief artikel dat ik direct goedkeur. Daarna radiostilte. Ik heb weer gemaild. Na een paar dagen heb ik per e-mail de bestelling geannuleerd. En binnen een paar uur ontving ik track & trace nummers van de zending.

Echter duurde het nog 4 dagen voordat deze zending daadwerkelijk in gang werd gezet door BudgetBed. Heb dus 4 dagen naar een leeg track & trace nummer zitten kijken.

Volgens BudgetBed had dit met de feestdagen te maken maar met andere webshops met dezelfde transporteur was het gewoon business as usual.

Uiteindelijk is het goedgekomen. Kost wel veel tijd zo.
Had het beddengoed voor de kerstdagen nodig. Ik stond de zondag voor kerst bij de Ikea. En kwam de zending van BudgetBed in het nieuwe jaar binnen.

Ik bestel hier niet meer.

Antwoord van Budget-Bed.nl

Wij hebben u inderdaad meerdere malen gemaild op verschillende emailadressen, helaas zonder resultaat. Wegens de drukte rondom de feestdagen duurde de levering langer dan normaal. Onze excuses hiervoor.

Beetje jammer dat niet alles geleverd…

Beetje jammer dat niet alles geleverd kon worden binnen de 5 werkdagen en dat een groot deel helemaal niet geleverd kon worden terwijl er bij stond dat het wel voorradig was. Volgens DHL is, wat wel verzonden zou zijn, maandag bezorgd, maar ik heb niets ontvangen. Over kwaliteit kan ik dus niet oordelen

Antwoord van Budget-Bed.nl

Wat vervelend dat u het zo heeft ervaren. Heeft u inmiddels uw zending mogen ontvangen zoals de track&trace aangeeft? Indien gewenst kunt u ons contacteren per email hierover.

Prijs kwaliteit prima

Maar ze zijn bedoeld voor de zomer dus geen probleem.
En de kussenovertrek, beter te groot dan te klein.

Dank voor uw review.
Indien gewenst kunt u ons contacteren per mail betreft de kussenslopen.

Ik heb nooit een ontvangstbevestiging…

Ik heb nooit een ontvangstbevestiging van jullie ontvangen ook niet in mijn spam. Ik dacht echt dat ik opgelicht zou worden omdat jullie ook telefonisch niet bereikbaar zijn .De site moet echt verbeterd worden,

Ik heb zelf de politie gebeld om te controleren of jullie wel echt bestonden en daarbij was de levertijd veel te lang.

24 december 2024

Antwoord van Budget-Bed.nl

Vervelend dat u de service zo heeft ervaren. Wij hopen dat u desondanks veel plezier ervaart van uw aankoop.

Nog steeds niets ontvangen na 2 weken…

Nog steeds niets ontvangen na 2 weken geleden besteld te hebben.

24 december 2024

Antwoord van Budget-Bed.nl

Zoals aangegeven op onze website is de gemiddelde levertijd momenteel 7-10 werkdagen. Tevens is de bezorging ook afhankelijk van de bezorgdienst, welke wegens drukte rondom de feestdagen langer duurde.
Onze excuses.

14 dagen moeten wachten op levering

14 dagen moeten wachten op levering. Te laat voor de kerst. Had als kado. Tussentijd was er korting.
Na contact , ja sorry het is druk. Dat weet je toch deze tijd.

Antwoord van Budget-Bed.nl

Helaas wegens drukte rondom de feestdagen duurde de levering langer dan verwacht. Onze excuses hiervoor.

late leveringen en trage afhandeling…

late leveringen en trage afhandeling van retouren

Antwoord van Budget-Bed.nl

Helaas wegens drukte rondom de feestdagen duurde de levering langer dan verwacht, tevens geldt dit ook voor de retourprocedure waar 14 werkdagen voor staat.

Tevreden over bestelling bij Budget-Bed.nl

Ik heb een Felman matrastopper 140-200 cm besteld in de week voor kerst. Ik was blij verrast door de supersnelle bezorging de volgende dag. De Felman topper bevalt ook zeer goed. Ligt prima! Budget-Bed: top service!

19 december 2024

Antwoord van Budget-Bed.nl

Dank voor uw mooie review. Veel plezier met uw aankoop en hopelijk tot ziens.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, levertijd zoals aangegeven.

17 december 2024

Antwoord van Budget-Bed.nl

Dank voor uw review. Veel plezier met uw aankoop en hopelijk tot ziens.

mooie kwaliteit

mooie kwaliteit, erg fijn.
Korting gekregen en een hoofdkussen.
De achteraf betaling werkte prima.

16 december 2024

Antwoord van Budget-Bed.nl

Dank voor uw mooie review. Veel plezier van uw aankoop en hopelijk tot ziens.

Wij zijn tevreden

Wij zijn tevreden
Alleen de levertijd vonden wij langer dan verwacht

Dank voor uw review.
Helaas wegens de Sinterklaas was de levertijd langer dan verwacht. Hopelijk ervaart u veel plezier van uw aankoop en zien we u nog eens terug.

Nou moet mijn bestelling nog steeds…

Nou moet mijn bestelling nog steeds binnen krijgen er er wordt al om een review gevraagd🤔

9 december 2024

Antwoord van Budget-Bed.nl

Dit heeft te maken met het feit dat uw bestelling een backorder betreft. De uitnodiging voor een review is geautomatiseerd.

Snelle levering van 2 dekbedlakens

Snelle levering van 2 dekbedlakens. Echter ik kreeg niet het gratis kussen geleverd. Was het op soms?

Antwoord van Budget-Bed.nl

Bedankt voor uw review. Het kussen was gratis bij bestellingen vanaf €49,95.

Verkeerd artikel

Het was netjes op tijd geleverd alleen had ik een flanel dekbedovertrek besteld maar het bleek velours te zijn daarom heb ik het terug gestuurd

Antwoord van Budget-Bed.nl

Dank voor uw review. Wat jammer dat u het heeft geretourneerd.
Hopelijk zien we u nog een keer terug.

Super kwaliteit dekbedovertrekken

Super kwaliteit dekbedovertrekken
En mooie acties vaak!
Super tevreden. Dankjewel

6 december 2024

Antwoord van Budget-Bed.nl

Dank voor uw mooie review. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en hopelijk tot ziens.