Als het werkt fijne bank maar minste geringste wordt je geblokkeerd vooral als je gebruik wil maken van actie voor vrienden dan wordt vriend geblokkeerd dus krijg je niet beloofde geld en vriend kan o... Toon meer
Ik begreep pas hoe belangrijk het is om uitgaven te structureren nadat ik die waardevolle inzichten van bunq had gekregen. Ik kon gewoon niet echt een goed geldbeheerplan maken, en Finn hielp me daarb... Toon meer
Crypto’s aanschaffen via Bunq is onverstandig. Ze berekenen een behoorlijke provisie bij in- en verkoop. Bovendien kun je geen limiet aangeven en heb je geen invloed op de waarde bij verkoop. Bij ande... Toon meer
ik heb wat tijd besteed aan het echt leren hoe ik deze functies hier moet instellen, zoals het organiseren van betalingen, maar nu is het de moeite waard. want ik hoef niets te doen als mijn salaris e... Toon meer
bunq is a fully mobile bank designed to make managing your money simple, fast, and flexible. Whether you're traveling, saving, or sharing expenses, you stay in control with local IBANs, zero FX fees, and real-time notifications. Open an account in minutes, track your spending, set budgets, and even plant trees as you pay. With 24/7 human support and no hidden fees, we offer a transparent banking experience that fits your lifestyle. As an independent bank, we grow when you love using us. Join millions across Europe who already use bunq for smarter, greener, and more convenient everyday banking.
Amsterdam, Nederland
Ik kon makkelijk een rekening open, maar ik wil mijn gegevens graag op de laptop bekijken en niet alleen op mijn telefoon. Hij geeft steeds storing als ik op de laptop wil inloggen. Super irritant. Als dit zo blijft, ga ik wellicht mijn rekening opheffen.

Antwoord van bunq
Bunq heeft ongevraagd een extra rekening voor me geopend en dit ongevraagd omgezet in de duurste vorm die ze hebben. na een klacht van mij is dit verwijdert maar ik krijg niet al het geld terug en ze weigeren ook om dit terug te storten. ver weg blijven bij deze bank is mijn advies

Antwoord van bunq
Mijn ervaring met Bunq is inmiddels ronduit frustrerend en onacceptabel, zeker voor een financiële instelling.
Het gaat om een terugbetalingsgeschil met Apple waarbij twee transacties spelen (over dezelfde reserveringsbetaling). Eén is correct terugbetaald, de andere blijft ondanks duidelijk bewijs onterecht openstaan.
Ik heb herhaaldelijk alle relevante documenten aangeleverd (creditnota’s, refundbevestigingen en ARN-informatie) en de situatie meerdere keren duidelijk uitgelegd. Toch wordt het bewijsmateriaal structureel niet inhoudelijk bekeken en blijft men telkens verwijzen naar de eerste terugbetaling — een transactie die niet relevant is voor dit geschil. Dit is ook meermaals aangegeven, maar wordt genegeerd.
Ik heb de kwestie inmiddels via de formele klachtprocedure geëscaleerd. De reactie die ik zojuist ontving is echter teleurstellend: in plaats van een serieuze herbeoordeling na opnieuw toesturen van alle bewijsstukken en een tijdlijn, wordt mij simpelweg opnieuw gevraagd om via de app in beroep te gaan en opnieuw alle bewijsstukken aan te leveren. Mijn vermoeden is dat ook deze mails welke ik heb ontvangen door AI bots opgesteld zijn.
Na maanden van communicatie en een formele klacht is de uitkomst dus dat ik weer helemaal opnieuw moet beginnen.
Dit voelt niet als een serieuze klachtbehandeling, maar als een eindeloze herhaling zonder inhoudelijke beoordeling of verantwoordelijkheid.
Mijn conclusie: bij bunq word je als klant niet geholpen zodra er iets misgaat, ook niet via de formele klachtprocedure. Alleen herhaling, vertraging en het negeren van bewijs.
PS: mailen naar het support@ mailadres van Bunq heeft geen zin, de reacties op je bericht worden verstuurd door een AI assistent welke je uiteindelijk weer zal sturen naar de app. Het daadwerkelijk verhelpen of goed doorzetten gebeurt niet!
“To answer your first question directly: I am an AI assistant.”, Bunq per mail.

Antwoord van bunq
Zie hun reactie; Het bevestigd gewoon wat ik geschreven heb.
Deze bank werkt diefstal en fraude in de hand.
Politie heeft me zelfs geadviseerd om Bunq enkel voor bijzaken te gebruiken. Bunq laat alles regelen door bots of laconiek personeel dat niet eens Nederlands praat.
Ik heb bij andere banken nog nooit last gehad van frauduleuze afschrijvingen, echt nooit; maar bij Bunq nu al meerdere keren. Terwijl ik me niet eens kan herinneren wanneer ik voor het laatst een Bunq creditcard gebruikt hebt, de “fraudeurs” gebruiken ‘m vaker dan ik.
Elke keer betalen voor een nieuwe kaart die ik voor het laatst 2 jaar geleden gebruikt heb, ik krijg het vermoeden dat Bunq gewoon bijverdient op die manier.

Antwoord van bunq
Ik ben al lange tijd klant en zeer tevreden. Wel is het relatief duur als je alleen de basisfunctionaliteiten gebruikt.

Antwoord van bunq
Ik ben heel erg teleurgesteld in mijn ervaring. Er wordt gecommuniceerd dat het proces snel verloopt, maar het openen van een zakelijke rekening duurde erg lang. Uiteindelijk is mijn aanvraag zonder duidelijke toelichting afgewezen, terwijl ik hiervoor zeer vertrouwelijke informatie heb moeten aanleveren.
Daarnaast ben ik nog steeds bezig om bevestigd te krijgen dat deze gegevens daadwerkelijk zijn verwijderd. Het gebrek aan transparantie en communicatie geeft mij weinig vertrouwen. Ik zou niemand Bunq aanbevelen.

Antwoord van bunq
Bunq werkt samen met oplichters! Goederen besteld en betaald via Bunq en nooit geleverd!

Antwoord van bunq
al een maand aan het wachten op me geld (flink bedrag)
me rekening nummer is door hun opgeheven
mailtjes sturen worden beantwoord met heb geduld
we zijn er mee bezig urgentie spoed haast alles
ik stuur het door naar een collega
of special team. heb het gevoel dat er weinig of geen mensen werken. kom niks vooruit.
noooooiitt meeer bunq _&%$#(()!!!!!!

Antwoord van bunq
ben al meer dan een week aan het proberen om een account te openen. Kom niet verder dan de codes die ik ontvang. Waardeloos dus.

Antwoord van bunq
Op zich een prima aanmeldsysteem. Maar kennelijk voor mij lastig om een en/of rekening en spaarrekening te openen. Op een gegeven moment hadden mijn vrouw en ik 8 rekeningen geopend waar ik er 6 weer direct heb opgeheven om er de twee bedoelde over te houden. Verder daarmee nog geen ervaring opgedaan.

Antwoord van bunq
Door een ongeldige KvK-inschrijving is mijn rekening geblokkeerd. Binnen 5 minuten heb ik de juiste gegevens aangeleverd, maar inmiddels zijn we ruim 48 uur verder en heb ik nog steeds geen toegang tot mijn rekening.
Als bedrijf is dit onacceptabel. Ik kan geen betalingen ontvangen, geen incasso’s uitvoeren en heb dus direct problemen met mijn cashflow. Dit soort situaties horen met spoed te worden opgelost, zeker wanneer de benodigde informatie direct is aangeleverd.
Daarnaast ben ik nooit vooraf geïnformeerd dat de KvK-gegevens niet correct waren, waardoor deze blokkade volledig onverwacht kwam.
Door deze gang van zaken ben ik genoodzaakt geweest om een nieuwe bankrekening te openen om mijn bedrijfsvoering voort te zetten.
Zeer slechte service. Dit kost mij als ondernemer direct geld en vertrouwen.
Mr Snoep

Antwoord van bunq
Zeer slecht doen er alles aan om je niet met een medewerker te verbinden terugbetaling duurt al 1 maand nog geen reactie van bunq

Antwoord van bunq
Goede bank, soepele overschrijvingen en snelle service!

Antwoord van bunq
In november 2025 ontdekte ik dat een deel van mijn aandelen plotseling verdwenen was. Ze zijn ook niet uitgekeerd naar mijn account. Ondanks meerdere verzoeken om een update krijg ik telkens dezelfde reactie: dat de kwestie is doorgestuurd en wordt behandeld door een intern team. Tot op heden is er echter nog steeds geen oplossing geboden.

Antwoord van bunq
Ik vind deze neobank leuk vanwege hun deposito-aanbiedingen op basis van perioden (ze hebben deposito's voor 3 maanden tot 2 jaar), en ik denk dat de voorwaarden flexibel zijn, want soms had ik maar 3 maanden nodig en deed ik mijn storting, en daarna was het meer. De bijbehorende rentetarieven zijn eerlijk. Wilde alleen dat ze me zouden toestaan om gedeeltelijke opnames van mijn gestorte geld te doen. Helaas is dat onmogelijk.

Antwoord van bunq
Nooit problemen ondervonden, zaken zijn makkelijk geregeld en je kunt meerdere rekening tegelijk openen

Antwoord van bunq
De layout van de app is rommelig en niet overzichtelijk. Mijn advies, maak op de HOME tab, een overzicht van alle rekeningen zonder reklame en andere niet belangrijke zaken.