Bybit Reviews 7.204

TrustScore 3 uit 5

3,0

Ze willen werkelijk alles van je weten, tot aan je inkomen toe! Dan kies ik nog liever voor een klassieke bank. Antwoord op uw reactie: Ik heb inmiddels mijn Bybit-account gesloten. Hoewel ik be... Toon meer

Zonder enige reden met de transfer van het nieuwe platform mijn account geblokkeerd geld weg en tot op de dag van vandaag nog geen geldig reden mogen ontvangen. Als het werkt werk het prima. Maar hoe... Toon meer

Nooit geen problemen gehad met Bybit maar plots word een fiat deposit van5k uit mijn eigen bankrekening geblokkeerd!!!! 48h zijn al lang verstreken en nog geen antwoord hoe is mogelijk als je vanuit... Toon meer

1. Cryptocurrency-dienst
  2. Alternatieve financiële diensten
  3. Geldwisselkantoor
  4. Financiële instelling
  5. Beleggingsadvies
  6. Niet-bancaire financiële diensten

Bybit is a top-three cryptocurrency exchange by volume, boasting 60 million users worldwide since its establishment in 2018. Our platform is designed for both crypto investors and traders, offering a professional environment with an ultra-fast matching engine, 24/7 customer service, and comprehensive multilingual community support. We take pride in our cutting-edge technology that ensures seamless trading experiences and our commitment to security and user satisfaction. Bybit’s dedication to excellence is further demonstrated through our strategic partnership with Formula One’s reigning Constructors’ and Drivers’ champions, the Oracle Red Bull Racing team. At Bybit, we continually innovate to provide the best services and features, such as advanced trading tools, educational resources, and competitive fees. Our mission is to empower our users with the tools and support they need to succeed in the dynamic world of cryptocurrency trading. Join us and be part of a global community that’s leading the way in the cryptocurrency industry. Whether you are a seasoned trader or a newcomer to the crypto world, Bybit is here to support your journey with integrity, reliability, and cutting-edge solutions.

Houd rekening met het volgende

3,0

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

7K reviews

Duidelijkheid

Duidelijkheid

Beste Bianca,

Uw steun en feedback worden enorm gewaardeerd en motiveren ons om door te gaan met het verbeteren en de best mogelijke service te bieden aan onze community. We zijn hier om u bij elke stap van uw handelsreis te ondersteunen en kijken ernaar uit om aan uw verwachtingen te blijven voldoen en deze te overtreffen.

Goede hulp bij problemen

Goede hulp bij problemen. Goed werkende service

Beste A.Koldenhof,

vals beschuldigd

Mijn vrouw heeft een account aangemaakt met mijn referal link omdat ze bij de klantenservice van Bybit aangaven dat ook mijn vrouw een bybit kaart kon aanvragen. Dit is volgens bybit niet toegestaan, ik word er nu van beschuldigd dat ik vals heb gespeeld en daarom krijg ik de bonus niet. Ook is het account van mijn vrouw uitgesloten van de actie met 10% cashback en heeft zij ook geen bonus voor het storten van geld ontvangen. Bybit gaf aan dat het komt omdat we beide hetzelfde IP adres gebruiken maar dat is ook logisch als we beide een bybit kaart hebben. Ik snap best dat je er geen misbruik van mag maken maar dat doe ik ook niet, blijkbaar kan bybit dat onderscheid niet maken. Ik vind dat echt belachelijk, volgens mij willen ze de bonus gewoon niet betalen.

case number is #13462297

Beste gebruiker,

Bedankt voor het verstrekken van uw gegevens! Ons team is ermee bezig en we zijn toegewijd aan een oplossing. Mocht de situatie verbeteren terwijl we samenwerken, dan zou een bijgewerkte review veel voor ons betekenen en anderen laten zien dat we hier zijn om onze gebruikers op elke stap van hun handelsreis te ondersteunen.

Team Bybit

Super handig in combinatie met het…

Super handig in combinatie met het gebruik van de Debit card.
Goedkoper dan bij de normale bank..

Beste Top,

De beste

Bybit is top

Beste R Heruer,

Team Bybit

Tot nu toe vond ik het goede ervaring

Tot nu toe vond ik het goede ervaring , ga jullie zo door .Top

5 november 2024

Fijne exchange

Je kunt snel en veilig op diverse manieren je fiat storten. Je kunt jezelf in crypte verdiepen er zijn genoeg artikelen over crypto. Er zijn veel promoties zodat je wat extra kunt verdienen. Op verschillende manieren kun je sparen en betreffende crypto staken of als je liever een trading spot bot of dca bot wil gebruiken is dat ook mogelijk. De website en de app vind ik erg overzichtelijk.

Team Bybit

Uitstekende en goede ervaringen met…

Uitstekende en goede ervaringen met bybit,

Beste crypto exchange van de wereld

Beste crypto exchange van de wereld

Team Bybit

Alles is prima totdat je de support…

Alles is prima totdat je de support afdeling nodig hebt. Ik heb dat in 4 jaar tijd zo'n 3 keer nodig gehad voor serieuze problemen veroorzaakt door Bybit zelf, en het was al de keren keer een drama van jewelste. Als je al een antwoord krijgt is het een standaard antwoord. Geen enkele spoed, ook al ben je VIP of Pro. Ook geen verbetering op dat vlak te merken, daar ligt de prioriteit van Bybit duidelijk niet. Ik had geluk dat ik iemand ken die iemand bij Bybit kent.

Beste gebruiker,

Onze excuses voor het ongemak dat u ervaart. Om ons te helpen uw probleem te bekijken, hebben we nog wat extra informatie nodig, zoals uw UID en uw Case ID.

Hier vindt u een handleiding over hoe u uw UID kunt vinden: https://www.bybit.com/en/help-center/article/How-to-check-your-account-UID

En vul dit formulier in om een Case ID te krijgen: https://i.bybit.com/4O9abyG.

Werk deze beoordeling bij met deze informatie, zodat we uw probleem kunnen oplossen. We hebben via Trustpilot om uw gegevens gevraagd.

Team Bybit

Het is een geweldig platform

Het is een geweldig platform. Omdat ik bij de supermarkt met mijn crypto kan betalen via de Bybit card en via NFC(Google Wallet), Gebruik ik mijn boodschappengeld om te beleggen in m.n. bitcoin. De koppeling met mijn bank werkt vlekkenloos.

Beste gebruiker,

Uw steun en feedback worden zeer gewaardeerd en motiveren ons om door te gaan met verbeteren en de best mogelijke service aan onze community te bieden. We staan klaar om u bij elke stap van uw handelsreis te ondersteunen en kijken ernaar uit om aan uw verwachtingen te blijven voldoen en deze te overtreffen.

Bybit is de best!

Bybit is voor mij het beste!
Zijn meestal snel met beantowoorden van berichten.

Beste gebruiker,

Uw steun en feedback worden enorm gewaardeerd en motiveren ons om door te gaan met het verbeteren en het bieden van de best mogelijke service aan onze community. Wij staan voor u klaar bij elke stap van uw handelsreis en kijken ernaar uit om aan uw verwachtingen te voldoen en deze te overtreffen.

We hopen de volgende keer alle 5 sterren te verdienen.

Team Bybit

Heb een Bybit account en een (klein)…

Onderstaande reactie helpt niet want ik kan nergens meer inloggen (zoals vermeld) zowel mailadres als mobiel nummer onbekend ? Zal toch in de systemen staan heb er immers een betaling aan gedaan en mijn gegevens geverificeerd

Heb een Bybit account en een (klein) bedrag gestort. Er een paar weken niet naar gekken en kan nu niet meer inloggen. Zowel mailadres als telefoonnummer onbekend. Maar ontvang nog wel mail en bovendien is er een verificatie van mijn gegevens geweest. Met het hulpcenter kom je niet verder

7 november 2024

Beste gebruiker,

Onze excuses voor het ongemak dat u ervaart. Om ons te helpen uw probleem te onderzoeken, hebben we nog wat aanvullende informatie nodig, zoals uw UID en Case-ID.

Hier is een handleiding over hoe u uw UID kunt vinden: https://www.bybit.com/en/help-center/article/How-to-check-your-account-UID

Vul daarnaast dit formulier in om een Case-ID te verkrijgen: https://i.bybit.com/4O9abyG.

Team Bybit

Wat een ingewikkeld platform is dit

Wat een ingewikkeld platform is dit. Ik ben echt niet de domste en zoek net zolang tot ik het gevonden heb, maar wat is dat moeilijk bij Bybit. Ik wist het echt niet meer en had echt hulp nodig. Vergeet het maar, een chatbot die net niet doet. Voor mij is het nu klaar.

4 november 2024

Beste Jan,

Onze excuses voor het ongemak dat u ervaart. Om ons te helpen uw probleem te onderzoeken, hebben we nog meer informatie nodig, zoals uw UID en uw Case ID.

Vul ook dit formulier in om een Case ID te verkrijgen: https://i.bybit.com/4O9abyG.

Gelieve deze review bij te werken met deze informatie, zodat we u kunnen helpen met het oplossen van uw probleem. We hebben via Trustpilot om uw gegevens gevraagd.

Team Bybit

Onmogelijk geld van je eigen rekening…

Onmogelijk geld van je eigen rekening op te nemen

29 oktober 2024

Beste Ben,

Onze excuses voor het ongemak dat u ervaart. Om uw probleem te kunnen onderzoeken, hebben we nog wat aanvullende informatie nodig, zoals uw UID en uw Case ID.

Gelieve deze review bij te werken met de gevraagde informatie, zodat we uw probleem kunnen oplossen. We hebben via Trustpilot om uw gegevens gevraagd.

Waardeloos

Mijn man heeft een account aangemaakt bij bybit en meegedaan met de cashbackactie en dat verliep zonder problemen. Daarna heb ik ook een account aangemaakt maar dat levert niks anders dan ellende op. Allereerst is mijn storting van 100 euro niet goedgekeurd voor een bonus, waarschijnlijk omdat ik van een gezamelijke rekening geld heb overgemaakt. Nu krijg ik een melding dat ik ook geen bonus van de cashbackactie ontvang zonder daarbij een reden te noemen. Ze zeggen dat ik mij niet aan de regels heb gehouden. Via de chat heb ik nog nagevraagd of ik ook een account aan kon maken terwijl mijn man er al eentje had, was geen probleem gaven ze aan. Via de chat kom ik niet verder en sturen ze telkens alles door maar van bybit krijg ik alleen te horen dat ze niks voor mij kunnen doen terwijl zij toch echt mij hebben gediskwalificeerd.

case number is #13133597

Update: ik heb verschillende keren 10 euro overgemaakt omdat het telkens beoordeeld moest worden voordat het geld op mijn rekening kwam. Dit komt waarschijnlijk omdat we getrouwd zijn en ik met mijn meisjesnaam sta geregistreerd maar bij onze gezamelijke rekening ook de achternaam van mijn man erbij staat. Ik heb het daarom verschillende keren met 10 euro geprobeerd en niet direct met 100 euro. Wellicht zorgde dit ervoor dat het als verdacht is aangemerkt maar dit is de reden dus niet verdachtst aan.

Update 2:
Het probleem is nog steeds niet opgelost...

Update 3:
Bybit heeft vanaf 15 nov de actie opnieuw opgezet, daar kan ik wel aan meedoen. De bonus die ik tot nu toe heb misgelopen, zo'n 100 euro, daar krijg ik niks van. Ik vind dat echt belachelijk want door een nieuwe actie op te zetten, geven ze eigenlijk aan dat ze zelf een fout hebben gemaakt!

25 oktober 2024

Beste Renske,

Update:

Bedankt voor uw gedetailleerde reactie. We zullen hier zo snel mogelijk aan werken en u op de hoogte brengen zodra er een nieuwe update is.

**********************************

Update:

We willen ons nogmaals verontschuldigen aan u en uw man voor deze vervelende situatie. We werken momenteel samen met het betreffende team om dit probleem verder te begrijpen. We zouden het op prijs stellen als u de recensie kunt bijwerken met de UID van uw man, zodat we dit kunnen cross-refereren en de beperkingen indien mogelijk kunnen opheffen.

**********************************

Bedankt dat u ons uw Bybit UID en de case-ID heeft verstrekt. Uw zaak is nu doorgegeven aan het relevante team voor verder onderzoek. We begrijpen de frustratie die deze situatie veroorzaakt en verzekeren u dat we het actief aan het onderzoeken zijn.

Team Bybit

Ik ben benadert door iemand die 250…

Ik ben benadert door iemand die 250 euro zou gaan copytraden vooe mij.
Ik heb € 250 overgemaakt in goed vertroiwen naar Bybit.
Maar wil het nu terug storten op mn ING reknr.
Lastig zal dit worden vrees ik.
Zijn er mensen die naar de rechter willen stappen? Ik wel..stuur me berichtje

24 oktober 2024

Beste gebruiker,

Onze excuses voor het ongemak dat u ervaart. Wij willen graag verduidelijken dat er naast de handelskosten en financieringskosten die in rekening worden gebracht wanneer u handelt op het Bybit Derivatives-platform, geen extra kosten in rekening worden gebracht bij het gebruik van Bybit Copy Trading, zoals hier vermeld: https://www.bybit.com/en/help-center/article/FAQ-Copy-Trading

U bent helaas het slachtoffer geworden van oplichting, en wij raden u aan om onmiddellijk aangifte te doen bij de politie.

Als u wilt dat we uw probleem onderzoeken, hebben we nog meer informatie nodig, zoals uw UID en uw Case ID.

Hier is een gids over hoe u uw UID kunt vinden: https://www.bybit.com/en/help-center/article/How-to-check-your-account-UID

Vul ook dit formulier in om een Case ID te krijgen: https://i.bybit.com/4O9abyG.

Update deze recensie met deze informatie, zodat we u kunnen helpen bij het oplossen van uw probleem. We hebben om uw gegevens gevraagd via Trustpilot.

Team Bybit

Bybit bonus wordt niet uitbetaald

Bybit heeft een mooie sign-up bonus voor nieuwe klanten, maar ze betalen hem alleen niet uit! Ik heb 100 dollar van ze tegoed, omdat ik aan bepaalde voorwaarden heb voldaan, maar ik krijg dood leuk de melding dat de bonus niet uitgekeerd wordt vanwege 'abnormale activiteit' wat dat ook mag betekenen. Ik heb niks abnormaals gedaan, het is gewoon een excuus om de bonus niet te hoeven uitbetalen. Ik heb een support request ingediend drie weken geleden, maar geen reactie ontvangen. Zo gaan ze blijkbaar met klanten om, wees gewaarschuwd.

28 september 2024

Beste gebruiker,

Onze excuses voor het ongemak dat u ervaart. Om ons te helpen uw probleem te onderzoeken, hebben we nog meer informatie nodig, zoals uw UID en uw zaak-ID.

Vul dit formulier in om een zaak-ID te krijgen: https://i.bybit.com/4O9abyG.

Gelieve deze beoordeling bij te werken met deze informatie zodat we u kunnen helpen met het oplossen van uw probleem. We hebben om uw gegevens gevraagd via Trustpilot.

Team Bybit H.

Geen probleem met bybit.

Ik zag de 1.5 ster en moet toch even een goede review schrijven. 3 maanden ervaring. Gehandeld met crypto en kaart voor rewards gebruikt. Geen probleem tot nu toe. App is ingewikkeld maar werkt toch.

1 augustus 2024

Beste Rob,

Jouw steun en feedback worden enorm gewaardeerd en motiveren ons om te blijven verbeteren en de best mogelijke service aan onze community te bieden. We staan klaar om je bij elke stap van je handelsreis te ondersteunen en kijken ernaar uit om aan je verwachtingen te blijven voldoen en deze te overtreffen.

Fijne 3 maanden met Bybit!

Team Bybit H

Geld afgenomen van Bybit ging makkelijk…

Geld afgenomen van Bybit ging makkelijk en snel erg betrouwbaar. Ik twijfelde eerst maar nu weet ik zeker dat het een eerlijke top Exchange is.

6 oktober 2024

Beste gebruiker,
Uw steun en feedback worden enorm gewaardeerd en motiveren ons om door te gaan met verbeteren en de best mogelijke service aan onze gemeenschap te leveren. We staan klaar om u bij elke stap van uw handelsreis te ondersteunen en kijken ernaar uit om aan uw verwachtingen te blijven voldoen en deze te overtreffen.