Bybit Reviews 7.198

TrustScore 3 uit 5

3,0

Ze willen werkelijk alles van je weten, tot aan je inkomen toe! Dan kies ik nog liever voor een klassieke bank. Antwoord op uw reactie: Ik heb inmiddels mijn Bybit-account gesloten. Hoewel ik be... Toon meer

Je kunt snel en veilig op diverse manieren je fiat storten. Je kunt jezelf in crypte verdiepen er zijn genoeg artikelen over crypto. Er zijn veel promoties zodat je wat extra kunt verdienen. Op versch... Toon meer

Nooit geen problemen gehad met Bybit maar plots word een fiat deposit van5k uit mijn eigen bankrekening geblokkeerd!!!! 48h zijn al lang verstreken en nog geen antwoord hoe is mogelijk als je vanuit... Toon meer

1. Cryptocurrency-dienst
  2. Alternatieve financiële diensten
  3. Geldwisselkantoor
  4. Financiële instelling
  5. Beleggingsadvies
  6. Niet-bancaire financiële diensten

Bybit is a top-three cryptocurrency exchange by volume, boasting 60 million users worldwide since its establishment in 2018. Our platform is designed for both crypto investors and traders, offering a professional environment with an ultra-fast matching engine, 24/7 customer service, and comprehensive multilingual community support. We take pride in our cutting-edge technology that ensures seamless trading experiences and our commitment to security and user satisfaction. Bybit’s dedication to excellence is further demonstrated through our strategic partnership with Formula One’s reigning Constructors’ and Drivers’ champions, the Oracle Red Bull Racing team. At Bybit, we continually innovate to provide the best services and features, such as advanced trading tools, educational resources, and competitive fees. Our mission is to empower our users with the tools and support they need to succeed in the dynamic world of cryptocurrency trading. Join us and be part of a global community that’s leading the way in the cryptocurrency industry. Whether you are a seasoned trader or a newcomer to the crypto world, Bybit is here to support your journey with integrity, reliability, and cutting-edge solutions.

Houd rekening met het volgende

3,0

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

7K reviews

Meer dan 6 maanden vast in compliance review na Bybit.nl → Bybit.eu migratie (Case 23677283

Sinds oktober 2025 probeer ik mijn BTC op te nemen naar een extern wallet na de gedwongen migratie van Bybit.nl naar Bybit.eu. Mijn geld stond nog op het oude Bybit NLD account en kon niet op tijd worden opgenomen.
Ik heb alle gevraagde documenten (KYC, herkomst van fondsen etc.) meerdere keren ingestuurd. Via Live Chat krijg ik telkens dezelfde antwoorden: “escalated to Compliance”, “binnen 3-5 dagen reactie”, “hoogste niveau specialist kijkt ernaar” of “u ontvangt vandaag/morgen/ over 2 dagen een email”.
De laatste update (vandaag): Compliance specialist zou binnen 2 dagen contact met me opnemen via email met uitleg en instructies voor directe opname naar external wallet. Maar dit patroon ken ik inmiddels maar al te goed — beloftes zonder resultaat.
Ik heb inmiddels meerdere tickets: 23677283 (hoofdzak), 22315672, 24343561 en 22312402. Het account kan niet eens een Bybit EU account aanmaken vanwege een compliance query. Mijn vermogen zit al meer dan 6 maanden volledig vast. Geen handel, geen opname, geen toegang.
Bybit EU, ik begrijp MiCA-regels en compliance, maar dit niveau van stilte, herhaalde loze beloftes en gebrek aan concrete actie is onaanvaardbaar. Het voelt alsof mijn geld gegijzeld wordt.
Hoe kan Bybit dit verbeteren?
• Geef realistische tijdlijnen en houd je eraan.
• Communiceer proactief met duidelijke uitleg (specifieke reden + stappen).
• Merge alle tickets onder één hoofdcase en stop met het genereren van nieuwe case numbers.
• Escalateer écht naar senior level met resultaat, niet alleen woorden.
Ik hoop dat dit eindelijk aandacht krijgt en mijn case (23677283) snel wordt opgelost. Anders zie ik me genoodzaakt om dit verder te escaleren naar DNB/AFM.

Beste Bybit Team,

Bedankt voor de reactie. Ik zie dat mijn case is gedeeld met het relevante team.

Helaas lost dit mijn probleem nog niet op. Sinds oktober 2025 (meer dan 6 maanden) zit mijn BTC vast vanwege een compliance query na de Bybit.nl migratie. Ik kan geen Bybit EU account aanmaken en moet direct naar een external wallet opnemen.

In de Live Chat werd mij herhaaldelijk beloofd dat een hoogste-level Compliance specialist mij via email zou contacteren met duidelijke uitleg en instructies. Tot nu toe heb ik geen enkele email ontvangen.

Graag verzoek ik om het volgende:
1. Concrete reden waarom mijn opname geblokkeerd is (specifiek de compliance query).
2. Duidelijke, stap-voor-stap instructies hoe ik mijn BTC direct naar een external wallet kan opnemen.
3. Een realistische deadline wanneer ik deze informatie ontvang (niet weer "binnen 2 dagen").

Case ID: 23677283

Zonder concrete actie en duidelijke communicatie zie ik mij genoodzaakt om dit verder te escaleren naar DNB en AFM.

Alvast bedankt voor een spoedige en inhoudelijke reactie.

29 maart 2026

Beste gebruiker,

Wij begrijpen uw zorgen over de langdurige vertraging, meerdere cases en het gebrek aan een duidelijke oplossing voor uw accounttoegang en opnameverzoek.

Uw case is reeds gedeeld en wij zullen ervoor zorgen dat deze de nodige aandacht krijgt van het relevante team. We erkennen ook uw feedback over communicatie en het beheer van meerdere cases, en zullen dit intern delen ter evaluatie.

Team Bybit

Ze willen werkelijk alles van je weten

Antwoord op uw reactie:

Ik heb inmiddels mijn Bybit-account gesloten. Hoewel ik begrijp dat u aan wettelijke verplichtingen moet voldoen, vind ik het eisen van een bewijs van inkomsten voor een storting van 200 euro volstrekt buiten proportioneel.

27 februari 2026

Beste gebruiker,

Dank u voor het delen van uw feedback. Wij begrijpen uw zorgen over de informatie die tijdens het verificatieproces wordt gevraagd. Deze controles maken deel uit van onze wettelijke en veiligheidsverplichtingen om gebruikers te beschermen en een veilige handelsomgeving te waarborgen.

Om uw zaak correct te kunnen bekijken, verzoeken wij u uw review bij te werken met uw Case ID. Als u deze nog niet heeft, kunt u er hier een aanvragen: https://i.bybit.com/4O9abyG

Team Bybit

Zonder enige reden geblokkeerd.....

Zonder enige reden met de transfer van het nieuwe platform mijn account geblokkeerd geld weg en tot op de dag van vandaag nog geen geldig reden mogen ontvangen. Als het werkt werk het prima. Maar hoe je behandeld word als het anders is, je voelt je echt machteloos. ook erg vervelend dat er niet in mijn moedertaal gecommuniceerd kan worden.

23 februari 2026

Beste gebruiker,

Dank u voor het delen van uw ervaring. We begrijpen hoe frustrerend deze situatie is. Om uw zaak goed te kunnen onderzoeken, verzoeken wij u uw beoordeling bij te werken of te bewerken met uw Case ID en UID.

U kunt uw Case ID hier verkrijgen: https://i.bybit.com/4O9abyG

Zodra deze gegevens zijn verstrekt, kan het verantwoordelijke team de accountbeperking en het overdrachtsprobleem in detail controleren.

Team Bybit

Slecht bedrijf de simpelste problemen…

Slecht bedrijf de simpelste problemen willen ze niet oplossen ookal geef je hen de instructies over wat ze moeten doen doen ze het nog steeds niet ik heb geld op een account bij hun staan maar hun service is gestopt in België nu vroeg ik hun om mijn geld voor mij over te maken omdat ik er zelf niet meer aan kan hun reactie daarop was dat ik het zelf moest overmaken Pffh als ik het zelf kon zou ik jullie toch niet contacteren dit bedrijf heeft een zeer slechte service en ik raad een ieder uit de buurt te blijven van dit bedrijf geef me me geld gewoon

30 januari 2026

Dear User,

Dank u voor het delen van uw ervaring. We begrijpen uw zorgen over de toegang tot uw fondsen en willen dit graag verder voor u controleren.

Om uw zaak te kunnen nakijken, vragen wij u om uw review te updaten of te bewerken met uw Case ID. Als u nog geen Case ID heeft, kunt u er hier één aanvragen: https://i.bybit.com/4O9abyG

Indien mogelijk, voeg ook uw UID toe zodat ons team uw account sneller kan terugvinden.

Best regards,

Cashback stopgezet

Al vrij lang heel tevreden over het gebruik van de Bybit Card. Maar nu hebben ze ineens het uitkeren van de cashback stop gezet. Ik zou een regel overtreden hebben, maar ik heb geen enkel idee. Dat vertellen ze me ook niet. Zeer slecht! Hopelijk leest er iemand mee en kunnen we dit nog oplossen???
case number is #24019938

30 januari 2026

Beste gebruiker,

Dank u voor het delen van uw feedback. We begrijpen uw bezorgdheid over het stopzetten van de cashback op uw Bybit Card. Uw Case ID is genoteerd en doorgestuurd naar het relevante team voor verdere controle.

Het team zal de accountactiviteit die aan deze case is gekoppeld opnieuw bekijken en via uw bestaande supportticket verdere toelichting geven zodra de controle is afgerond.

Team Bybit

Geen enkele reactie van Bybit compliance

UID 497137022
Ik kan geen Case-ID aanmaken omdat dat alleen bij de afdeling support kan. Compliance werkt hier niet mee.

-7 januari 2026 uiteraard nog geen reactie. Maar weer eens een email gestuurd.
-1 januari 2026 nog steeds geen enkele reactie! Toch maar weer eens via chat proberen en weer wordt mij verteld dat ik me geen zorgen hoef te maken en Lars (van support) gaat er persoonlijk voor zorgen dat het nu wel met spoed behandeld gaat worden. 1-7 dagen gaat het max duren.-11 december - nog geen antwoord van Bybit. Weer mail gestuurd met smeekbede om te reageren.
-loop van december in chat van support wordt mij verteld dat support niks mag doen, het ligt bij compliance en die zijn alleen via mail bereikbaar (niet dus). Maar hij zal wel zorgen dan mijn case met spoed behandeld zal worden-24 november - nog geen antwoord van Bybit. Weer mail gestuurd met vraag om te reageren. Bitcoin staat hoog en ik wil het omzetten naar USDC maar kan niks doen
-28 november - nog geen antwoord van Bybit. Weer mail gestuurd met vraag om te reageren.
-19 november nog geen antwoord van Bybit. Mail gestuurd met vraag om te reageren.
-6 november gevraagd wat deze mail betekent want account is dan nog steeds geblokkeerd)
-24 oktober antwoord van Bybit maar mist stukken tekst in mail, dus onduidelijk wat ze bedoelen? (Thank you for your prompt response.
We are pleased to inform you that after completing our review.
We appreciate your patience throughout this process.)
-13 oktober 2025 mail terug gekregen van Bybit voor meer info (uittreksel langere bankperiode, 3 maanden)
-15 oktober ook dit gestuurd
-10 oktober 2025 alle gevraagde info naar Bybit gestuurd
-7 september 2025 - vraag van Bybit voor meer info (waarschijnlijk verplicht vanwege MiCa regeling). Mail is in spam terecht gekomen
-30 augustus 2025 - migratie van Bybit.NL account naar Bybit.EU account

*****************
26 december: Inmiddels alweer een week verder na mijn antwoord op onderstaande reactie van Bybit maar nog steeds geen reactie! Hieronder wordt voorgesteld dat ik een case-id moet aanmaken. Maar dat kan dus niet omdat het compliance team daar niet mee werkt. Ik zal het verloop hier precies blijven vermelden! Voorlopig weer geen reactie. Bybit is lekker bezig

*****************
16 december als antwoord op onderstaande reactie van Bybit: ik heb geen case-id en kan die ook niet aanmaken. Er wordt aangegeven dat support dit niet kan maar compliance moet dit doen en die zijn alleen via email te bereiken. Of eigenlijk je kan ze een mail sturen, maar een reactie krijg ik niet. Dit is dus precies wat ik al heb gedaan (al maanden).

****************

Bizar. Wat een slechte service! Ik moest overstappen van Bybit NL. naar EU. Toen ik dat had gedaan is mijn account op EU geblokt. Ik probeer al een paar maanden deze account vrij te krijgen maar ik krijg geen reactie! Super kan mij niet helpen want het gaat via compliance. En die zijn alleen via e-mail te benaderen maar krijg geen reactie. Waardeloos!!!!!

7 januari 2026

Beste gebruiker,

U kunt een Case ID aanmaken. Zodra u dit doet, wordt de zaak eerst opgepakt door het Support-team, en het is vervolgens hun verantwoordelijkheid om deze door te zetten naar het Compliance-team.

Het herhaaldelijk plaatsen van reviews met alleen uw UID is niet behulpzaam, aangezien wij geen zaken kunnen volgen of escaleren via Trustpilot zonder een Case ID. Om verder te gaan, verzoeken wij u een Case ID aan te maken via de onderstaande link en vervolgens uw review bij te werken of te bewerken met het Case ID, zodat wij uw situatie kunnen traceren en escaleren:

Zonder Case ID kunnen wij uw zaak helaas niet via Trustpilot ondersteunen.

Dank u voor uw begrip.

Aggressive style of communication

Aggressive style of communication.

Remark after their remark: they don't know that sending 10 mails in 2,5 days for activating my account is an agressive style, it's not the words but the egoistic intentions behind.

19 december 2025

Dear User,

We take feedback on communication seriously. Your comment has been noted and will be reviewed to ensure interactions remain professional and respectful.

Best regards,

OPLICHTING

En al je geld kwijt, én al je transacties kwijt, waardoor ik nu niet kan bewijzen dat ik een boete betaald heb, en ook nog eens een klantenservice die aangeeft niks voor je te kunnen doen. BELACHELIJK. Case 22195593

16 september 2025

Geachte gebruiker,

Wij erkennen uw zorgen met betrekking tot vermiste fondsen, transactiegeschiedenis en de door u ervaren ondersteuning. Dergelijke kwesties vereisen verificatie aan de hand van account- en systeemgegevens om vast te stellen wat er is gebeurd.

Werk uw review bij met uw Case ID zodra deze beschikbaar is, zodat de situatie correct kan worden beoordeeld. Heeft u nog geen Case ID, dan kunt u er hier een verkrijgen:

Ticket updates

Kunnen mensen die hier een ticket hebben aangemaakt een update geven hoe het is afgelopen/ wat de status is?

Ik lees overal dat ze de ticket gaan 'escaleren' maar ben benieuwd of het ook tot oplossingen heeft geleid.

30 november 2025

Geachte gebruiker,

Escalaties zorgen wel degelijk voor oplossingen, maar het resultaat verschilt per zaak. Als u dit vraagt omdat u zelf ook een open ticket heeft, deel dan gerust uw Case ID zodat wij de actuele status voor u kunnen nakijken. Als u deze nog niet heeft, kunt u hem hier opvragen: https://i.bybit.com/4O9abyG

Team Bybit

Ik zit sinds begin oktober te wachten…

Ik zit sinds begin oktober te wachten totdat mijn overgemaakte XRP wordt vrijgegeven. Heb al enkele emails naar ze gestuurd en hier erover geklaagd. Heb tot 2 keer toe een video gestuurd met bewijs dat de afkomst adres van mij is. Beide keren zeggen ze nadat ik een email met video bewijs had gestuurd en daarna gevraagd had wat de status is beweren ze niets hebben ontvangen. Ik wordt hier zo moe van en denk dat bybit.eu niet de exchange voor mij is. Ze hebben niet de beleefdheid om je op de hoogte te houden van je case en als je ernaar vraagt zeggen ze niets te ontvangen te hebben. En mocht bybit.eu meer info willen hebben kijk dan naar case 21867195.

13 november 2025

Beste gebruiker,

Bedankt voor het delen van uw Case ID #21867195. We begrijpen uw frustratie en bieden onze excuses aan voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt. We willen u verzekeren dat uw zaak is doorgestuurd naar het relevante team voor verdere beoordeling. Ons ondersteuningsteam neemt rechtstreeks via e-mail contact met u op zodra er een update beschikbaar is. We waarderen uw geduld en medewerking in deze kwestie.

Slecht sinds bybit.eu

Sinds de overvang van bybit.nl naar bybit.eu zijn er alleen maar problemen. Sinds 18-10 is "vanwege security redenen" mijn account bevroren. Ik kan niks meer. Ik heb contact gehad met de helpdesk die mij al 4 onnodige video's hebben laten maken, dat ik ben ingelogd met het IP (een IPv6 van 20 karakters wat ik dus moet voorlezen?!). Ze blijven maar komen met nieuwe dingen die ik moet doen. Belachelijke manier van "beveiliging", het voegt niks toe.

Voordat ze weer komen met hun standaard (AI?!) antwoord, het case number is #22235004

De support neemt contact op, maar wederom willen ze dat ik een video opneem (de 4e?!) met een waardeloze IPv6 reeks erin (want geen vast IP?). Want "veiligheid" is blijkbaar belangrijker dan een klant. Belachelijk bedrijf.

13 november 2025

Beste gebruiker,

Bedankt voor het delen van uw Case ID. We begrijpen uw frustratie en waarderen uw geduld tijdens het verificatieproces. We willen u verzekeren dat uw zaak momenteel wordt beoordeeld door ons beveiligingsteam. De extra verificatiestappen zijn bedoeld om de bescherming van uw account en tegoeden te waarborgen. Ons team neemt rechtstreeks via e-mail contact met u op zodra de beoordeling is afgerond.

Geld kwijt

Mede door de overgang naar Bybit Eu stond mijn geld op iedere mogelijke manier geblokkeerd. Hier voelde ik me niet fijn bij, gelijk alle manieren geprobeerd(het kon wel via crypto assets storten). Hier is wat mis gegaan. Meerdere mails over gestuurd dat ik vind dat hun hier verantwoordelijke voor zijn omdat ik mijn geld niet mocht opnemen(lijkt me de meest normale zaak als bedrijf die crypto beheerd). Alleen maar loze reacties. Kortom groot bedrag kwijt.

16 september 2025

Beste gebruiker,

Het spijt ons zeer om te horen over uw ervaring tijdens de overgang naar Bybit EU. Kunt u alstublieft uw Case ID verstrekken, zodat we uw situatie grondig kunnen onderzoeken en u kunnen helpen om uw geld, indien mogelijk, terug te krijgen? U kunt dit formulier invullen om een Case ID te verkrijgen: https://i.bybit.com/4O9abyG

Arrogant bedrijf

Arrogant bedrijf. Ik kreeg de melding dat mijn kaart geblokkeerd is en dat ze de exacte reden niet konden geven. "De beslissing is definitief en onomkeerbaar." wat zoveel betekent als: onnodig ons te contacteren. Echt geen idee wat de reden zou kunnen zijn. Ik zette er geld over van Binance en deed er mijn inkopen mee in de lokale supermarkten.

7 oktober 2025

Beste gebruiker,

Het spijt ons te horen over het ongemak met uw Bybit-kaart. Om dit probleem grondig te onderzoeken, verzoeken wij u om uw Case ID te verstrekken. U kunt deze verkrijgen door dit formulier in te vullen: https://i.bybit.com/4O9abyG

Zodra wij uw Case ID hebben, zal ons team uw situatie beoordelen en u snel antwoorden.

Team Bybit

Vroeger gebruikt nu is het echt zwaar…

Vroeger gebruikt nu is het echt zwaar k. en veel gaat mis errors. Leverage traden is ook weg ja 10x met een " borrow optie "

8 oktober 2025

Beste gebruiker,

Het spijt ons te horen over uw ervaring. Houd er rekening mee dat hefboomhandel niet beperkt is tot 10x, en dat u nog steeds toegang zou moeten hebben tot de volledige hefboomopties, afhankelijk van het handelspaar en de marktomstandigheden.

Om het probleem met fouten of handels­toegang te onderzoeken, vragen wij u om uw Case ID te verstrekken. U kunt deze verkrijgen door dit formulier in te vullen: https://i.bybit.com/4O9abyG

Zodra we deze hebben ontvangen, zal ons team uw situatie verder bekijken en helpen.

Migratie bybit NL naar EU

Vanwege de migratie heb ik een nieuwe account aangemaakt en kyc procesure doorlopen op Eu. De migratie zou op 30 sept automatisch gemigreerd worden van NL naar Eu. Wat blijkt? Mijn saldo is gehalveerd! Weg foetsie! Weg assets ik kan niet handelen en Bybit Eu zegt doodleuk we gaan dit onderzoeken binnen 7 dagen hoor je iets. Iets? Ik denk dat bybit op dit moment met mijn assets aan het handelen zijn! Pakken ze de winst ik noem dat stelen!

1 oktober 2025

Beste gebruiker,

Wij begrijpen uw zorgen met betrekking tot de migratie en uw saldo. Om dit correct te onderzoeken, verzoeken wij u vriendelijk om uw Case ID te verstrekken. U kunt er een verkrijgen via deze link: https://i.bybit.com/4O9abyG

Zodra wij dit hebben ontvangen, zal ons team uw zaak in detail bekijken.

Team Bybit

Sinds een paar weken constant contact…

Sinds een paar weken constant contact gehad met de support afdeling waarbij ik verteld werd dat zij tot de 30e van september de conversie EN transfer van mijn niet ondersteunde crypto zouden voltooiien. Vandaag nog 3x gemaild aangezien het niet is gebeurd en ze mij proberen op te lichten. Enige wat ik vraag is dat ze het meteen converteren en transfereren naar bybit EU zodat ik verder kan op een andere platform die wel klantvriendelijk en geen oplichtingsbende is. Ga zeker juridische stappen zetten indien mijn assets niet worden getransferd door hen!! Wacht nu op reactie via de mail van de zogenaamde support

30 september 2025

Beste gebruiker,

Wij erkennen uw zorgen. Om verder te gaan, vragen wij u vriendelijk om uw Case ID te verstrekken zodat wij deze kwestie kunnen onderzoeken. U kunt dit formulier invullen om een Case ID te verkrijgen: https://i.bybit.com/4O9abyG

Team Bybit

WAARSCHUWING: Blijf weg van dit bedrijf

Mensen, blijf weg bij deze club. Gestart bij Bybit NL, wat eigenlijk een prima ervaring was, tot na de migratie naar Bybit EU. Ik kreeg wat kleine problemen die ik via Support heb aangekaart. Als reactie krijg ik terug dat ik de voorwaarden van Bybit zou hebben geschonden, zonder uit te leggen naar welke voorwaarden precies maar door naar de algemene voorwaarden te verwijzen. Ze geven aan dat ik door deze schending beperkingen op mijn account heb en dat ze geen beroep toestaan. Ik heb nog gevraagd uit de te leggen wat ik precies zou hebben gedaan, maar dat hoeft me volgens de algemene voorwaarden niet uit te leggen en dit is dan ook wat het is. Zeer onbetrouwbare club als ze menen dat ze zonder uitleg restricties kunnen toepassen. Je geld is hier niet veilig.

Het is voor mij overduidelijk dat ik geen vreemde dingen heb gedaan. Ik laat het er in ieder geval niet bij zitten.

Case nummer: #21258505 (No response from Bybit even after sharing case number)

27 september 2025

Beste gebruiker,

Het spijt ons te horen over uw ervaring. Om uw situatie correct te onderzoeken en de reden voor de beperkingen op uw account te verduidelijken, vragen wij u vriendelijk om uw Case ID met ons te delen. U kunt dit verkrijgen via dit formulier: https://i.bybit.com/4O9abyG

Zodra wij dit ontvangen, zal ons team uw dossier in detail bekijken en u verder helpen.

slecht hulp / oogt professioneel

Bybit ziet er professioneel uit.
Indien support nodig is, dan krijg je vele linkjes doorgestuurd.
Gisteren ontving ik een printscreen waarbij werd weergegeven wat ik moest doen. Dat leek te werken. Ik heb deze printscreen met het advies bewaard!

'transfer succesfull'.

Ik heb gevraagd of ik Mantle moest converteren naar Ethereum aangezien ik een Ethereum Wallet op Bitvavo heb. Het antwoord was: NEE (zie printscreen)

Vandaag kreeg ik bericht van Bitvavo: het kost mij 50eu om het bedrag terug te storten naar Bybit.

Het is zooo omslachtig op Bybit.
Ik ben al zo lang met support bezig voor de zoveelste keer, maar ben nog steeds niet geholpen, behalve geld kwijt.

Het lijkt wel een verdienmodel.
Ontzettend on-klantvriendelijk.

zodra ik mijn geld heb, dan stop ik ermee bij BYBIT.
BYBIT. zorg dat het een goed einde heeft.

Ik wil ook best naar het kantoor in Amsterdam gaan, als ik daar live geholpen kan worden. Dan kunnen jullie het tot een goed einde brengen en ik wil compensatie voor de 50eu die ik nu aan Bitvavo moet betalen om het bedrag terug te storten.
Satos bellen kom ik ook niet doorheen. Meerdere keren gebeld. Nu heb ik 3 MNT betaald + 50eu. Dit wil ik vergoed krijgen.

23 september 2025

Beste gebruiker,

Het spijt ons te horen dat u zo’n frustrerende ervaring heeft gehad. Om uw situatie in detail te onderzoeken en de problemen die u hebt ondervonden te bekijken, vragen wij u om uw Case ID met ons te delen. U kunt dit verkrijgen via dit formulier: https://i.bybit.com/4O9abyG

Zodra wij dit ontvangen, zal ons team het grondig onderzoeken en u een oplossing bieden.

Team Bybit

Migratie kost een kapitaal, wat krijg ik ervoor terug?

Update: "zaak geëscaleerd naar het betreffende team voor een grondige beoordeling en opvolging. U kunt erop vertrouwen dat uw zorgen zorgvuldig worden onderzocht en dat ons team bij u terugkomt met een update." blijkt allemaal totale kolder. Er is niks geëscaleerd, er is geen enkele grondige beoordeling en opvolging. Ik kan er al zeker niet op vertrouwen dat mijn zorgen zorgvuldig worden onderzocht en dat hun team terugkomt met een update..... want er komt namelijk HELEMAAL niets.... puur voor de buhne, deze praatjes........ zeer zeer slecht wat Bybit de klanten aandoet!

#20803450 ticket

Ik wacht nu al meer dan een week op antwoord, er komt gewoon helemaal niets hoewel die migratie als een trein doordendert en je dus heel erg snel antwoorden moet hebben. Bybit heeft nooit ergens gezegd dat we de coins niet meer kunnen verkopen, dat is nergens gecommuniceerd, men heeft dat zelfs aangeraden. Maar nu KAN dat niet meer! Ik heb nog steeds geen antwoord op als Kucoin het kan, waarom zetten zij dan niet gewoon de VERKOOP knop aan? Dit MAG van Micar. Wat is daar nou zo moeilijk aan? Op die manier kunnen klanten ook echt hun posities zetten op CLOSE. Dat wil ik natuurlijk niet, maar MOET van Bybit, en kost gigantisch veel aan fees. Over de conversie,zij gebruiken een heel andere koers dan de Bybit markt. Hoe kan dat?? Mijn grootste positie is in ETH, dat luistert heel nauw, Bybit geeft bijv. een bied om laat van 4515,41 - 4515,44. Dat ik dan aan de verliezende zijde zit met 4515,41 is tot daar aan toe maar uhun conversie rate is nowhere near dit bedrag, eerder 100 dollar lager! Vergoedt Bybit tot de bied of de laat koers of deze conversie?
Over de vergoeding van de fees vroeg ik dit te escaleren naar de escalatie agent. Ik ben al jaren gouden klant geweest en mis nu elke coulance. Ik heb al veel fees betaald en het minste dat Bybit kan doen is dit te vergoeden, immers zijn zij de veroorzaker van dit alles en eist men dat de migratie gebeurt door het maar aanbieden van extreem weinig coins op Bybit EU. Waarom niet gewoon ALLE coins overgenomen, dan was er geen probleem?! Geen antwoord.
Ik heb ENORM mijn best gedaan maar zit nu nog met coins die meer dan 10% van de waarde vereisen aan fees, dat is toch zeker belachelijk?! Kijk eens naar PENDLE, wat men daar vraagt. Veel is meer dan 50% van de waarde bij withdrawal. Bijv. PLANET, ik moest EEN MILJOEN tokens aan fees betalen, dat is de helft van wat ik had omdat zij dwingen dat ik ze verstuur. En de kleine coins die ik nu nog heb vereisen tot aan 100% OF MEER aan withdrawal fees, en dat maakt dat hele proces dus sowieso onmogelijk.... naast dat het niet meer zinvol is.
Geen antwoord. En deze vraag staat nog open: HOEVEEL tokens kan ik exact erbij verwachten de komende weken op EU? Normaal is dat je toch zeker 500 tot 1000 coins kunt traden, nu zijn dat er maar een stuk of 10, niks dus. Dus zij vragen mij dit af te wachten en tegelijkertijd juist niet af te wachten maar te verkopen. Dus HOEVEEL zal het zijn einde van de maand? Dan weet ik wat er nog moet gebeuren immers? Geen antwoord.
En gaan ze die fees nog eens flink omlaag brengen? Zoals Kucoin heeft gedaan, die laten het via hun KCS blockchain verlopen, en dan kost het nog maar een paar cent..... gaat Bybit dit ook nog doen?
Tot slot, ik heb gezien dat de Earnings pagina verdwenen is. Dus nu krijg ik 1 of 2 cent aan zogenaamde Earning terwijl ik 100 cent moet betalen aan fees, dat staat toch in geen verhouding? Hoe krijg ik die centen nog over? En wanneer weet ik wat er nog aankomt en wat definitief is, want anders blijf ik withdrawen als niet alles in 1 keer kan?
Aan de ene kant trots de klanten mailen dat ze weer 1 cent erbij hebben aan Earnings, en dan onverlet laten dat je het hondervoudige en daar weer een veelvoud van zomaar kwijt bent aan de verplichte verhuizng.... PER COIN.... wat staat daar tegenover? We zijnm al een karrevracht tijd kwijt aan deze onzin, en ik hoor geen enkele tegenprestatie?

24 september 2025

Beste gebruiker,

Dank u voor het verstrekken van uw Case ID (#20803450). Het spijt ons te horen over de problemen die u heeft ondervonden met de migratie, de kosten en de onbeantwoorde vragen. Wij hebben uw zaak geëscaleerd naar het betreffende team voor een grondige beoordeling en opvolging. U kunt erop vertrouwen dat uw zorgen zorgvuldig worden onderzocht en dat ons team bij u terugkomt met een update.

Bybit

Bybit
Ik ik ga nu mijn bybit nl zetten in EU. Als ik een verificatie nodig heb. Via m’n mail moet ik daar echt een kwartier tot 10 minuten op zitten te wachten. Ik wil dat gewoon via mijn telefoonnummer en niet via m’n mail de enigste manier om een nieuwe nummer te krijgen, is een andere e-mail. Ja dat schiet ik toch niks mee op Bybit is zo verschrikkelijk ingewikkeld. Het is zo omslachtig 100.000 stappen om te immigreren. Nu heb ik weer een of andere nieuwe kaart die andere twee kaarten. Nou heb ik totaal geen antwoord op of ik die nou moet behouden of niet waar zijn m’n bonussen het is allemaal zo vreselijk omslachtig ken het niet allemaal wat makkelijker en wil je antwoord dan moet je C chat die d’r totaal niks van begrijpt of een ticket indienen nou dan schiet ik dus ook niks mee op. Dat duurt ook drie maanden voordat je eindelijk iets een keer en antwoord krijgt.

22 september 2025

Beste gebruiker,

Het spijt ons te horen over de problemen die u heeft ervaren met het migratie- en verificatieproces. Om u goed te kunnen helpen, vragen wij u vriendelijk uw Case ID te verstrekken. U kunt er een verkrijgen door dit formulier in te vullen: https://i.bybit.com/4O9abyG

Zodra wij deze ontvangen, zal ons team uw zaak grondig bekijken en naar een oplossing toewerken.