Bybit Reviews 7.200

TrustScore 3 uit 5

3,0

Ze willen werkelijk alles van je weten, tot aan je inkomen toe! Dan kies ik nog liever voor een klassieke bank. Antwoord op uw reactie: Ik heb inmiddels mijn Bybit-account gesloten. Hoewel ik be... Toon meer

Je kunt snel en veilig op diverse manieren je fiat storten. Je kunt jezelf in crypte verdiepen er zijn genoeg artikelen over crypto. Er zijn veel promoties zodat je wat extra kunt verdienen. Op versch... Toon meer

Zonder enige reden met de transfer van het nieuwe platform mijn account geblokkeerd geld weg en tot op de dag van vandaag nog geen geldig reden mogen ontvangen. Als het werkt werk het prima. Maar hoe... Toon meer

Nooit geen problemen gehad met Bybit maar plots word een fiat deposit van5k uit mijn eigen bankrekening geblokkeerd!!!! 48h zijn al lang verstreken en nog geen antwoord hoe is mogelijk als je vanuit... Toon meer

1. Cryptocurrency-dienst
  2. Alternatieve financiële diensten
  3. Geldwisselkantoor
  4. Financiële instelling
  5. Beleggingsadvies
  6. Niet-bancaire financiële diensten

Bybit is a top-three cryptocurrency exchange by volume, boasting 60 million users worldwide since its establishment in 2018. Our platform is designed for both crypto investors and traders, offering a professional environment with an ultra-fast matching engine, 24/7 customer service, and comprehensive multilingual community support. We take pride in our cutting-edge technology that ensures seamless trading experiences and our commitment to security and user satisfaction. Bybit’s dedication to excellence is further demonstrated through our strategic partnership with Formula One’s reigning Constructors’ and Drivers’ champions, the Oracle Red Bull Racing team. At Bybit, we continually innovate to provide the best services and features, such as advanced trading tools, educational resources, and competitive fees. Our mission is to empower our users with the tools and support they need to succeed in the dynamic world of cryptocurrency trading. Join us and be part of a global community that’s leading the way in the cryptocurrency industry. Whether you are a seasoned trader or a newcomer to the crypto world, Bybit is here to support your journey with integrity, reliability, and cutting-edge solutions.

Houd rekening met het volgende

3,0

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

7K reviews

Zeer goede cashback & campagnes

Zelf gebruik ik deze applicatie enkel voor de Bybit betaal kaart. Ik trade verder niet op dit platform, dus kan daar niets over zeggen. De Bybit kaart werkt echt top. Nog nooit problemen gehad met betalen. Ik gebruik deze rekening zelf enkel als betaalrekening en mijn spaargeld staat dan ook ergens anders. Bij een online betaling moet je de betaling altijd even goedkeuren in de bybit app, dat werkt tot nu toe altijd perfect. Cashback en rewards kunnen in bepaalde campagnes zeer fors oplopen. Zo was bij black friday de cashback 15%! Normaliter is de cashback 2% indien je geen nieuwe gebruiker meer bent. Dit wordt wel uitgekeerd in USDT, wat weer 1:1 staat met de dollar. Dus effectief is je cashback net iets lager, maar nog steeds top. Kortom ben erg tevreden met deze partij. KYC proces heb ik wel een gesprek over moeten hebben, maar werkte prima. Een tevreden klant hier.

26 mei 2025

Beste gebruiker,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring met de Bybit-kaart. We zijn erg blij om te horen dat de kaart soepel functioneert en aan uw verwachtingen voldoet wat betreft online betalingen, cashback-acties en algemene betrouwbaarheid. Uw feedback over het KYC-proces en de uitbetalingen in USDT waarderen we ook zeer. We zijn blij u tot onze tevreden klanten te mogen rekenen.

Team Bybit

Sinds 1 april bezig met verkrijgen van…

Sinds 1 april bezig met verkrijgen van 132,00 euro vanuit 10% cashback aanbod. Inmiddels is dit 3e review op trustpilot wat ik plaats. N.a.v. deze review mooie reactie gehad op casus 17195414 … “ direct escaleren, toegewijd team, dringende opvolging …. Blablabla.
Geen enkele reactie gehad. Geen zaken mee doen zou ik zeggen.

1 april 2025

Beste gebruiker,

Bedankt voor uw voortdurende feedback. Onze oprechte excuses voor het ongemak dat u heeft ondervonden met betrekking tot het 10% cashback-aanbod. Het spijt ons dat u geen opvolging heeft ontvangen na de beloofde escalatie.

Zullen we deze opnieuw escaleren en zorgen voor een grondige beoordeling door ons toegewijde team. We waarderen uw geduld enorm.

Team Bybit

Ontevreden over Bybit/ beloftes worden…

Ontevreden over Bybit/ beloftes worden niet nagekomen. Vanaf begin april bezig met contact zoeken over niet ontvangen cashback van 134 euro! Diverse keren contact gezocht zonder resultaat. 30 april review geplaatst op trustpilot waarop wel direct reactie: “ direct escaleren voor dringende opvolging van casus 17195414”. Inmiddels is het 8 mei en zero reactie. Schrijven van reviews kan ik als enige oplossing nog wel doen. En blijf ik ook doen.

1 april 2025

Beste gebruiker,

Onze oprechte excuses voor de aanhoudende vertraging bij het oplossen van uw cashback-probleem. We begrijpen uw frustratie, vooral na meerdere pogingen om contact met ons op te nemen. Aangezien u Case ID 17195414 heeft verstrekt, zullen we onmiddellijk navraag doen over de status en ervoor zorgen dat u zo snel mogelijk een reactie ontvangt. We waarderen uw geduld enorm en blijven ons inzetten om dit probleem op te lossen.

Team Bybit

Ik heb nog 500 euro op mijn account…

Ik heb nog 500 euro op mijn account staan en kan deze niet uitbetalen omdat Bybit opeens buitensporige KYC aanvragen doet. Heb mijn account al jaren en meerdere keren behoorlijke bedragen overgemaakt. Nooit een probleem gehad en na de hack kreeg ik opeens een probleem met meerdere uitbetalingen en daarna stortingen. Mijn account is al jaren volledige KYC geverifieerd met mijn eigen bankrekening aan toe etc...en opeens is er een probleem. Waardeloos bedrijf en ga mijn account hier niet meer gebruiken.

Edit: reactie op Bybit. Ik heb al meerdere cases aangemaakt en aangegeven dat ik niet privacy gevoelige documenten ga delen want daar is totaal geen aanleiding toe. Mijn account is al volledig geverifieerd voor jaren. Bybit geeft telkens aan dat ik perse allerlei documenten moet opsturen en anders kan ik geen transacties doen, dus ik kan fluiten naar mijn 500 euro.

28 april 2025

Beste gebruiker,

Het spijt ons te horen over uw recente ervaring en we begrijpen hoe frustrerend dit moet zijn, vooral als trouwe gebruiker. Houd er rekening mee dat aanvullende KYC-controles soms nodig zijn vanwege bijgewerkte nalevingsprotocollen of beveiligingsredenen. Kunt u alstublieft uw Case ID aanleveren zodat we dit probleem direct kunnen onderzoeken? U kunt dit formulier invullen om een Case ID te verkrijgen: https://i.bybit.com/4O9abyG

Zodra we de benodigde gegevens hebben, doen we ons best om dit zo snel mogelijk op te lossen.

Geld verdwenen

Na maanden over en weer contact te hebben gehad is het account waar we ons geld niet af konden halen gereset door bybitt en is ons geld weg wat en slechte klantenservice
Reactie op bybitt: dit is ongeveer de 10e keer dat ik dit antwoord krijg

21 april 2025

Beste gebruiker,

Het spijt ons ten zeerste te horen dat uw probleem nog steeds niet is opgelost na meerdere pogingen en dat onze eerdere antwoorden repetitief overkwamen. Dit is zeker niet de ervaring die wij willen bieden.

Gelieve uw Case ID te verstrekken zodat we dieper onderzoek kunnen doen en uw specifieke situatie grondig kunnen bekijken. U kunt uw Case ID verkrijgen via dit formulier: https://i.bybit.com/4O9abyG.

Wij zetten ons in om u te helpen bij het vinden van een oplossing en om uw vertrouwen in onze service te herstellen.

Oplichters

Oplichters. €100 gestort, onmogelijk om terug te storten of iets te doen. Support verwijst naar kyc afdeling die niet reageert. Kan al maanden niet bij mijn geld. Oppassen

15 april 2025

Beste gebruiker,

Het spijt ons te horen over uw ervaring en we begrijpen hoe zorgwekkend dit voor u moet zijn. Om u verder te helpen en ervoor te zorgen dat uw zaak door het juiste team wordt beoordeeld, vragen wij u om een Case ID aan te leveren. U kunt dit formulier invullen om er een te verkrijgen: https://i.bybit.com/4O9abyG. Zodra we deze ontvangen, zullen we de kwestie verder escaleren.

Team Bybit

1 april geld terug laten storten nu…

1 april geld terug laten storten nu meer dan een week later niets op mijn rek. De bank helpt mij met alles maar ziet geen enkele transactie. Bybit zegt succesvol en nu? Bedragen van 50 of 100 gaat goed. Maar pas op met hogere bedragen.

Na reactie van Bybit

Bedankt voor je reactie maar jullie hebben er al 3 cases van mij en nergens reactie op! Hoeveel casus hebben jullie nodig?

9 april 2025

Beste gebruiker,

Onze oprechte excuses voor het ongemak dat deze situatie heeft veroorzaakt. Om u beter te kunnen helpen, kunt u ons alstublieft uw Case ID verstrekken? U kunt dit formulier invullen om een Case ID te verkrijgen: https://i.bybit.com/4O9abyG. Zodra we deze informatie hebben, kunnen we uw geval grondiger onderzoeken en zorgen voor een juiste oplossing.

Waardeloze zooi

Waardeloze zooi. Aanmelden gaat nog maar dan moet er door een medewerker van een nls bedrijf zo nodig een gesprek gevoerd worden. De nitwit heeft geen Clou waar t over gaat en weigert me uiteindelijk op niet nader genoemde gronden

Gebruik deze zooi niet

OP de vraag van Bybit 412586744

13 maart 2025

Beste gebruiker,

Het spijt ons zeer te horen over uw negatieve ervaring en de frustratie die u hebt ondervonden. We willen u laten weten dat we dergelijke feedback serieus nemen en ons best doen om onze processen te verbeteren voor een betere ervaring.

We zouden graag de gelegenheid krijgen om uw geval verder te onderzoeken. Als u uw Case ID kunt verstrekken, zorgen wij ervoor dat uw zorgen op de juiste manier worden behandeld.

Team Bybit

Wat is dit voor een poppenkast??!!

En nog steeds is er een bedrag bevroren! En nog steeds beloven ze dat het wordt opgelost! En nog steeds gebeurd er niks! Wat is dit voor een bedrijf??!
Bedrag staat nu al 3 weken vast zonder reden en ze zijn niet in staat om gewoon antwoord te geven en het op te lossen!
LOS DIT OP!!!!! case number is #16047238

20 maart 2025

Beste gebruiker,

We begrijpen hoe frustrerend deze situatie moet zijn en bieden onze oprechte excuses aan voor de vertraging. Aangezien u uw Case ID heeft verstrekt, zullen we deze zaak verder laten onderzoeken. Ons team zet zich in om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen, en we waarderen uw geduld.

Best regards,

Verschrikkelijke klantenservice

Verschrikkelijke klantenservice. Ik heb nog nooit zo’n domme en vervelende chatbot meegemaakt.

10 maart 2025

Beste gebruiker,

Het spijt ons te horen dat u een negatieve ervaring heeft gehad met onze klantenservice. We streven ernaar om efficiënte ondersteuning te bieden en waarderen uw feedback. Als uw probleem nog niet is opgelost, deel dan uw Case ID met ons, zodat we uw verzoek snel kunnen beoordelen. U kunt een Case ID verkrijgen via dit formulier: https://i.bybit.com/4O9abyG.

Slechte service

Eén van de meest teleurstellende klantenservices die ik in lange tijd heb meegemaakt. Ik probeer al weken mijn geld terug te krijgen, maar zonder succes. De klantenservice komt met compleet irrelevante antwoorden en zoekt niet naar een oplossing. Mijn advies: kies lekker voor een andere exchange!

10 maart 2025

Beste gebruiker,

Het spijt ons te horen over uw ervaring. We willen dit probleem zo snel mogelijk oplossen. Kunt u alstublieft uw Case ID verstrekken, zodat we dit verder kunnen onderzoeken? U kunt een Case ID verkrijgen via: https://i.bybit.com/4O9abyG.

Team Bybit

Aangemeld zonder eerst op TrustPilot te…

Aangemeld zonder eerst op TrustPilot te kijken.
De website is al een onoverzichtelijke bende.
Maar de reviews spreken al boekdelen.
Afgemeld.

9 maart 2025

Beste gebruiker,

Het spijt ons te horen dat uw eerste indruk van Bybit niet positief was. We streven er altijd naar om de gebruikerservaring van ons platform te verbeteren en waarderen uw feedback. Als u specifieke zorgen heeft, horen we die graag.

Team Bybit

Onbereikbaar en onbetrouwbaar, vermijdt Bybit!

Erg slechte ervaring met Bybit. Ik heb nog €150 van ze tegoed maar de klantenservice reageert simpelweg niet op mijn tickets (case ID #14891633 en #15650919). Ik wacht nu al precies 7 weken op een reactie en heb in die tijd 0 terugkoppeling ontvangen. Via de livechat kunnen ze ook helemaal niks en doen ze alleen loze beloftes dat ze binnen een week zullen reageren.

Al met al is het gewoon een zeer onbetrouwbare partij en dat wil je natuurlijk niet van een bedrijf dat geld en betaalmiddelen (Bybit card) voor je beheert.

Vermijden dus!

2 maart 2025

Beste gebruiker,

Wij bieden onze oprechte excuses aan voor de vertraging bij het behandelen van uw zorgen. Aangezien u uw Case ID's (#14891633 en #15650919) heeft verstrekt, zullen wij deze kwestie escaleren naar het betreffende team voor verdere beoordeling. We verzekeren u dat we uw zorgen serieus nemen en ons best zullen doen om deze zo snel mogelijk op te lossen. Wij waarderen uw geduld en begrip.

Team Bybit

Opheffen account is blijkbaar moeilijk…

Al sinds medio december 2024 een poging aan het doen mijn Bybit account op te heffen en mijn geld teruggestort te krijgen. Vele mails van mij verder en toezeggingen van Bybit het snel te gaan regelen is het nu 2,5 maand verder nog steeds niet geregeld. Hoe moeilijk kan het zijn? Wat een dramatische service.
En het opnieuw indienen van een request - zoals Bybit in zijn antwoord adviseert- is natuurlijk geen oplossing .....

1 maart 2025

Beste gebruiker,

Onze oprechte excuses voor de vertraging en de frustratie die dit heeft veroorzaakt. Gelieve uw Case ID te verstrekken zodat we de status van uw verzoek kunnen controleren en u verder kunnen helpen. U kunt een Case ID verkrijgen door dit formulier in te vullen: https://i.bybit.com/4O9abyG. Zodra we deze hebben, zullen we deze zaak doorsturen naar het betreffende team.

Team Bybit

Geen mogelijkheid om geld te storten en slechte klantenservice

Geen mogelijkheid om geld te storten. Na het aanmaken van mijn account twee kleine stortingen gedaan via iDeal. Daarna wilde ik een wat groter bedrag storten maar kreeg ik een risico waarschuwing. Na mijn hele persoonlijke financiële situatie gedeeld te hebben duurde het meer dan een week voor de mogelijkheid om een fiat storting te doen werd vrijgegeven. Na vrijgave weer een storting via iDeal proberen te doen. Weer niet gelukt, zelfde risico melding en verzoek om alle stukken nogmaals aan te leveren. Klantenservice ook zeer slecht. Kortom een onbruikbaar en zeer shady platform. Begin er niet aan.

22 februari 2025

Beste gebruiker,

Bedankt dat u uw ervaring deelt. We verontschuldigen ons oprecht voor het ongemak dat u heeft ondervonden bij uw stortingen. Dit is zeker niet de ervaring die we voor onze gebruikers willen. Om u verder te helpen, verzoeken we u om uw Case ID te verstrekken. U kunt dit formulier invullen om een Case ID te verkrijgen: https://i.bybit.com/4O9abyG. Ons team zal dit met prioriteit onderzoeken.

Dank u voor uw begrip en geduld.

Team Bybit

Na ongeveer een week ByBit gebruikt te…

Na ongeveer een week ByBit gebruikt te hebben werd mijn account bij mijn 3e fiat storting als “verdacht” gelabeld. Dit betekent dat ik bepaalde documenten aan moest leveren welke ByBit, naar verwachting, binnen 48 uur zou controleren. Ik ben ondertussen bijna een week verder en de controle is nog steeds niet gedaan. Als je vervolgens wilt vragen naar de status moet je weer, naar verwachting, 5-7 dagen wachten dus dat zal dan ook wel langer duren. Ondertussen kan ik geen geld storten en geen nieuwe crypto kopen. Als dit nog lang gaat duren ga ik wel naar Binance want dit is enorm frustrerend.
Zaak nummer: 01JMD1RG0DHB0GA0SP63ME82R9
UID: 426108092

18 februari 2025

Beste gebruiker,

Bedankt dat u dit onder onze aandacht brengt. We bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak dat is veroorzaakt door de vertraging bij het controleren van uw documenten. We begrijpen hoe frustrerend dit kan zijn en waarderen uw geduld.

We zullen uw zaak (Case ID: 01JMD1RG0DHB0GA0SP63ME82R9) met prioriteit doorsturen naar het relevante team voor een spoedige controle. Bedankt dat u uw UID (426108092) heeft verstrekt, wat ons helpt het proces te versnellen.

We waarderen uw begrip en voortdurende steun.

Team Bybit

De app is erg gebruikers onvriendelijk…

De app is erg gebruikers onvriendelijk vind ik. Voor professionals zal het prima werken, maar voor de gewone gebruiker is het erg onduidelijk.
Menu's vind onduidelijk, geven veel foutmeldingen, handelen is ingewikkeld en uitbetalen gaat overdreven moeilijk.
Hulp vragen heeft mij niks opgeleverd, dus ik ga het ergens anders zoeken.

2 januari 2025

Beste gebruiker,

Het spijt ons te horen dat uw ervaring met het platform niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. Bybit streeft ernaar om een soepele en gebruiksvriendelijke ervaring te bieden voor alle gebruikers. Als u nog steeds specifieke problemen ondervindt, kunt u ons uw Case ID verstrekken, en we helpen u graag verder. U kunt dit formulier invullen om een Case ID te verkrijgen: https://i.bybit.com/4O9abyG.

Euro storting niet ontvangen

Maak al een lange tijd gebruik van Bybit en heb nog nooit problemen ervaren. Echter heb ik zondag een Euro storting gedaan en heb deze tot op heden ( 3 dagen later ) nog steeds niet ontvangen. Wanneer je hier contact over opneemt, verwijst de medewerker je door naar een ticketformulier vervolgens moet ik nu nog 5 a 7 werkdagen wachten op een reactie. En dat allemaal voor een crypto storting van maar liefst €45! Dit had makkelijk binnen 5 minuten geregeld kunnen zijn.

Update:
Jullie reageren nu onder mijn review door aan te geven dat ik een ticket kan openen, dit lost helaas niet het probleem op aangezien ik al een had aangemaakt en het alsnog 5 a 7 werkdagen gaat duren.

19 februari 2025

Beste gebruiker,

Onze excuses voor het ongemak dat de vertraging van uw storting heeft veroorzaakt. We begrijpen hoe frustrerend dit kan zijn, vooral voor een klein bedrag. Om u verder te helpen, vragen we u vriendelijk om uw Case ID te verstrekken. U kunt dit formulier invullen om een Case ID te verkrijgen: https://i.bybit.com/4O9abyG. Zodra we deze hebben, kunnen we de zaak escaleren en zorgen voor een snellere oplossing.

Nooit meer!

Nooit meer!! Grote inbreuk op privacy. Ik had een withdraw naar een trading platform dat werd tegengehouden. Nu is mijn account op bybit geblokkeerd en vragen ze jaarcijfers etc etc over de herkomst van mijn 500 euro.. idd slechts 500 euro niet 5000000 slechts 500 euro. Ik voel me beroofd! Overigens hebben ze paar maanden geleden niet ingegrepen toen ik daadwerkelijk 2500 euro verloor in een scam. Bedankt bybit schandalig blij dat jullie van de auto van max zijn gehaald. Wat mij betreft stopt het voor juliie in z'n geheel. Fijne dag nog

19 februari 2025

Beste gebruiker,

Onze excuses voor het ongemak en de frustratie die deze situatie heeft veroorzaakt. We begrijpen hoe zorgwekkend het is wanneer er beperkingen op een account worden toegepast. Om dit verder te onderzoeken en u te helpen, vragen we u vriendelijk om uw Case ID te verstrekken. U kunt dit formulier invullen om een Case ID te verkrijgen: https://i.bybit.com/4O9abyG. Zodra we deze hebben, kunnen we de zaak escaleren en ervoor zorgen dat het goed wordt afgehandeld.

Team Bybit

waar Case ID naartoe sturen.

In jullie reactie geven jullie aan dat in een case ID moet doorgeven. er staat zelfs bij hoe ik dit kan verkrijgen. nu heb ik een Case ID maar waar moet ik dit naar toe sturen. dat is weer volledig onduidelijk. weer niet geholpen. nogmaals dit is het probleem:
dear user,
the product of service you are seeking to access is not available to you due to regulatory restrictions. if you believe uyoue are a permitted custsomer of this product or service please contact our customer support for assistance
en dit is de Case ID: 15676459

18 februari 2025

Beste gebruiker,

Спасибо за предоставление Case ID (15676459). Приносим извинения за путаницу и недостаточную ясность. Будьте уверены, что мы эскалируем вашу проблему и поможем вам с решением вопросов, связанных с регуляторными ограничениями. Наша команда свяжется с вами в ближайшее время.

С наилучшими пожеланиями,
Команда Bybit