Carlamoda

Carla moda is een dikke oplichterij. Ik had twee paar schoenen besteld en deze pasten beide niet, €122,85 Gevraagd waar ik ze retour kon sturen en mijn geld terug. Dit was niet mogelijk vanwege milieu... Toon meer

Helaas na lang wachten verkeerd product ontvangen! Na een eerste vlot ontvangen reactie echter geen passende oplossing te krijgen. Geen mogelijkheid om aankoopbedrag terug te ontvangen. Wel terugsture... Toon meer

Ik ben erin getuind dor de naamgeving carla mode.Ik dacht betrouwbaar.Dus 2 vesten gekocht.Ze beweerden door een betere firma gemaakt.2xXLToen ik na eindeloos wachten de bestelling kreeg pasten ze nie... Toon meer

Het zijn pure oplichters! Niks kopen hier. Alles komt uit China via Carla Moda Je moet alles duur retourneren naar China gauw al 14 euro kwijt voor retour voor een 500 gram pakketje, terwijl er... Toon meer

Alle reviews

26 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Ze verdienen niet eens 1 ster maar…

Ze verdienen niet eens 1 ster maar minder kon niet…
Waardeloze kwaliteit uit China, hebben een Nederlandse naam maar dat is het absoluut niet!
Retour kost de klant veel geld, doen dan allerlei voorstellen maar niet 1 waar je iets aan hebt 😡 WAARDELOOS!

10 september 2025

Heb een polo-shirt besteld

Heb een polo-shirt besteld. Op de site staat nergens dat de levering circa 8-12 duurt. Blijkt dus een dropshipper te zijn. Heb e.e.a nagezocht en de foto van mijn polo-shirt is gecopieerd van Shein...exact dezelfde, alleen Shein is 50% goedkoper. Het is chinese rommel. Dus pas op.

22 augustus 2025

Oplichters!

Oplichters!! Koop hier niet! Wacht al 2 maanden op de terugbetaling van topjes die geen pasvorm hebben!

30 augustus 2025

Ik kan HELAAS niet minder sterren geven…

Ik kan HELAAS niet minder sterren geven dan 1. Klanten service is “ja” maar zij doen “nee”. Maten kloppen totaal niet. Kwaliteit bij bepaalde artikelen is waardeloos. Retour sturen is één giller. Ben hele maand bezig om geld terug te krijgen of adres voor retour.

12 augustus 2025

Troep…

Heel lang op mijn bikini moeten wachten. Niks gehoord, ook geen update. Eindelijk had ik het pakketje dan in mijn brievenbus na lang wachten... Meteen in de prullenbak gegooid. Slechte kwaliteit,geen pasvorm, veel te groot en een hele andere kleur groen dan wat ik had besteld. Rotzooi!Slappe troep!
Doei..nooit meer!

14 augustus 2025

Chinese troep verkopen ze

Chinese troep verkopen ze. Truitje gekocht afgeprijsd van 50 voor 25. Pasvorm waardeloos. 2 maanden onderweg geweest voordat de bestelling kwam. Hier echt niet kopen. Ik ben er ingetuind.

15 augustus 2025

Koop hier niet !!

Koop hier niet je moet wachten tot je een ons weegt voor je het binnen hebt en de maten klopt van geen kant , maattabel van hun gebruikt voor de zekerheid een maat groter besteld maar krijg hem amper over mijn hoofd.
Mijn advies koop wat ergens anders!!

13 augustus 2025

Hele slechte bedrijf

Hele slechte bedrijf , helaas geen review gelezen en besteld. Jurk besteld 3 weken later gekregen maat veel ste groot. Ruilen gaat niet , je krijgt een klein bedrag terug en of een ander maat .NOOIT MEER KOPEN BIJ HUN .

30 juli 2025

Het product komt niet overeen met de…

Het product komt niet overeen met de foto . Stof was heel anders en beviel niet . Het retourneren is een ramp. Je wordt totaal ontmoedigd door foto’s te sturen , de terugzending incl.tracking voor veel geld naar China te verzorgen en uiteindelijk moet je ook achter de terugbetaling aanzitten. Ik ga nooit meer wat kopen via dit bedrijf.

22 juli 2025

Oplichterij!

Mijn bestelling werd een maand later geleverd. Retourneren gaat dus niet. Eerst willen ze dat je het artikel houdt en dan een klein bedrag terug krijgt. Na 3 mails mag je de bestelling op eigen kosten naar China!!! retourneren.
Pure oplichterij, ik ben er in getuind helaas. Ik hoop dat het geweten gaat spreken bij dit bedrijf’.

18 juli 2025

Schoenen besteld bij Carla

Schoenen besteld bij Carla. Vielen veel te klein uit en zagen er plastic-achtig uit. Slechte kwaliteit.
Terugsturen was geen optie want je moet de schoenen opsturen naar China wat erg kostbaar is. Uiteindelijk 20 procent van het aankoopbedrag terug gekregen en de schoenen gaan naar de kringloop. Dit bedrijf is niet betrouwbaar. Zijn oplichters. Er staat op de website dat je het artikel kunt retourneren. Kan dus niet.

18 juli 2025

Wat een bedrog!

Wat een bedrog! Een broek gekocht maat L, blijkt vervolgens heel klein te zijn en slechte kwaliteit, want uit China.
Als je het retour wilt sturen en geld terug krijg je geen reactie meer!
Kortom grote zwendelaars, niets kopen dus.

10 juli 2025

Oplichters

Oplichters! Niks kopen hier..het product is niet zoals beschreven op de foto’s en je kan het niet retour sturen.

7 juli 2025

Carla Moda is een oplichtersbedrijf

Helaas heb ik ook niet eerst de reviews gelezen en ben ik er ook ingetuind.

Heb maar liefst 4 zomershirts besteld en zit al een poosje te wachten op de levering.

Iedere keer onzinmailtjes dat er iets mis is gegaan met de bestelling en of ik mijn adres wil bevestigen.

Heb aangegeven mijn geld terug te willen maar ze blijven maar dezelfde onzin sturen.

Ik ga Radar aanschrijven maar ook aangifte doen bij de politie.

Hopelijk doen meer mensen dat. Dan is er dossieropbouw en gaan ze het bij de politie en programma's als Radar serieus oppakken.

7 juli 2025