Idenza Reviews

1.279
TrustScore 5 uit 5

4,8

Sneakers gekocht. Levering volgens indicatie online. Alleen jammer dat je niet zelf je ophaalpunt bij post.nl kunt kiezen. Er zijn slechts beperkte keuzes. Verpakking was bestand tegen regen dus prima... Toon meer

Ik wilde heel graag een nieuw paar schoenen ipv een paar waarvan 1 in de winkel stond. Ondanks de drukte maakte de medewerkster tijd om naar een ander filiaal te bellen. Adres gegevens doorgegeven e... Toon meer

Schoenen besteld in de winkel. Deze zouden thuis gestuurd worden, maar werden toch per abuis naar de winkel verstuurd. Toen gebeld met het magazijn en is het persoonlijk gewijzigd in een thuisverzen... Toon meer

Sowieso blij met mijn nieuwe sneakers. Bij Idenza was mijn schoenmaat nog beschikbaar. Bestellen ging snel, betaling ook 😉, 2 dagen later kreeg ik de sneakers thuis bezorgd. Had 1 dag later kunnen zi... Toon meer

1. Schoenenwinkel
  2. Tassenwinkel
  3. Winkel in modeaccessoires

Over Idenza

Idenza is dé schoenenwinkel van het Noorden. Met vier fysieke winkels, gevestigd in bruisende steden als Groningen, Leeuwarden en Sneek, en onze webshop, brengen we stijl, klasse en comfort binnen handbereik van degenen die van mode houden in onze regio. Onze collectie is met zorg samengesteld, met een scherp oog voor detail en kwaliteit. Van eigentijdse en elegante ontwerpen van VIA VAI tot de iconische en rebelse stijl van Dr. Martens, van de verfijnde flair van Maruti tot het sportieve karakter van New Balance, en nog veel meer! Of je dus op zoek bent naar stijlvolle enkellaarzen, comfortabele sneakers, klassieke veterschoenen of trendy sandalen, bij Idenza vind je altijd het perfecte paar schoenen voor elke gelegenheid. Maar dat is nog niet alles. Onze liefde voor mode gaat verder dan alleen schoenen. Ontdek onze collectie stijlvolle tassen van Núnoo, Cowboysbag en Kapten & Son. En vergeet onze accessoires niet, waaronder de opvallende brillen van KOMONO, de praktische sjaals en mutsen van Sarlini en de kleurrijke sokken van Happy Socks. Of je nu kiest voor het gemak van online winkelen via onze webshop of persoonlijk langskomt in een van onze winkels, bij Idenza staat klanttevredenheid altijd centraal. Laat je inspireren door de nieuwste trends op het gebied van schoenen, tassen en accessoires, en ontdek waarom Idenza dé schoenenwinkel van het Noorden is!

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

1K reviews

Alle reviews

(1.279)

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Idenza biedt snelle levering en prima…

Idenza biedt snelle levering en prima service, maar mijn ervaring was niet uitzonderlijk. De schoenen kwamen snel en het kortingsaanbod was goed, maar er mag meer aandacht voor detail zijn. Al met al een degelijke ervaring, maar niet alles voelde perfect. Het is een redelijke keuze als je snelheid belangrijk vindt.

25 mei 2025

Goede ervaring

Overzichtelijke website, duidelijkheid over wanneer levering bestelling. Netjes verpakt. Erg blij met mijn bestelling!

4 december 2024

Ik moest wat retourneren

Ik moest wat retourneren. Geen gedoe. Gewoon geld terug zonder moeilijk te doen.

5 december 2024

Aanrader

Een leuke aanbieding voor mijn via via schoenen. Goede communicatie over de verzending en goed verpakt.

Al jaren favoriete schoenenwinkel

Al jaren favoriete schoenenwinkel, mooie collectie en vriendelijk en behulpzame medewerkers!

7 december 2024

Hi Alida,

Bedankt voor het achterlaten van deze positieve review en 5 sterren! :)

Wat leuk om te horen dat je graag bij ons komt shoppen en tevreden bent over onze collecties en personeel!

Top snel geleverd

Hi Linda,

Bedankt voor het achterlaten van deze positieve review en 5 sterren! :)

Erg fijn om te horen dat jouw bestelling snel is geleverd. Veel plezier met je aankoop!

Team Idenza

Had leuke schoenen besteld....zaten…

Had leuke schoenen besteld....zaten niet goed...terug gestuurd....super snel mijn geld terug

Prima service

Prima service, snel. Snelle levering. Helaas was maat niet goed, opnieuw bestelling gedaan. Mijn eerste retour is snel verwerkt, geld heel snel teruggestort.

Nieuwe VIAVAI sneakers gekocht

Nieuwe VIAVAI sneakers gekocht. Erg goed geholpen door de verkoopster in het maken van de juiste keuze.
En ook nog een erg goeie black fridad deal. Korting op bijna alle schoenen.

29 november 2024

Snelle en tijdige levering

27 november 2024

Antwoord van Idenza

Hi, bedankt voor je review! Fijn dat de levering snel was. We begrijpen je opmerking over de ophaalpunten en nemen dit mee voor de toekomst. Goed om te horen dat de verpakking goed bestand was tegen de regen! 🌧️

Tot de volgende keer!

Mooie schoen en snel verzonden

Mooie schoen en snel verzonden

25 november 2024

Antwoord van Idenza

Hoi Kim, super dat je blij bent met de schoenen en de snelle verzending! We hopen dat je er veel plezier van hebt!

Patricia | Team Idenza

Gebeld of de maat er nog was

Gebeld of de maat er nog was. Sneakers keurig achteruit gelegd en vriendelijke medewerksters.

Antwoord van Idenza

Hi, wat fijn dat je goed geholpen werd en onze medewerkers vriendelijk waren! 😊 We streven altijd naar de beste service.

Patricia | Team Idenza

Levering was snel en ik had mailtje…

Levering was snel en ik had mailtje gestuurd met een vraag, dat kreeg ik ook snel een antwoord op.
Goed geregeld allemaal

25 november 2024

Antwoord van Idenza

Hoi Mirjam, bedankt voor je 5-sterren en wat fijn dat alles snel geregeld was! We hopen je in de toekomst weer snel van dienst te kunnen zijn. ✨

Super vriendelijk personeel

Super vriendelijk personeel! 😀

29 november 2024

Antwoord van Idenza

Hi Berber, dank je wel voor je enthousiaste feedback! Zo fijn om te horen dat je onze medewerkers vriendelijk vond. 😊 Tot snel!

Patricia | Team Idenza

Heel goed geholpen door Manon in Leeuwarden tijdens de Black Friday sale! Er werd goed en out of the box meegedacht!

28 november 2024

Antwoord van Idenza

Hoi Rinke, wat goed om te horen dat Manon je goed heeft geholpen tijdens de Black Friday sale! 🎉

Patricia | Team Idenza

Heel erg tevreden met de aankoop en de…

Heel erg tevreden met de aankoop en de snelle levering!

23 november 2024

Antwoord van Idenza

Hi Anita, bedankt voor je 5-sterren en we zijn blij dat je tevreden bent met je aankoop en de snelle levering.

Tot de volgende keer!