Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Pracownik Mateusz M. doradził, obliczył ilość, wystawił dokument, przygotował towar, wywiózł, bez proszenia pomógł załadować płytki. Wszystko w przyjaznej, miłej atmosferze. Więcej niż oczekiwałbym... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Podczas doboru koloru farby w Castorama Nysa zadałam kluczowe pytanie obsłudze sklepu: jaki jest właściwie kolor farby, ponieważ kolory na wzornikach i na opakowaniach znacząco się różniły. Pan z obsł... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

03.06. Zapłacone za drzwi z montażem, bez całej kwoty nie ma zamówienia. Montaż miał być do max. 4tyg. Wzięty urlop, żeby po montażu domalować. Po 6tyg. dzwonię, no nikt się nie kontaktował wcześniej.... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Zamówiłem płytki z deklarowaną dostawą w 2 dni – finalnie kurier odebrał je dopiero po 8 dniach, a całość szła 11 dni. Jak na taką firmę to jakiś żart. Obsługa klienta kompletnie bezużyteczna – z... Toon meer

Bedrijfsgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

2,4

Alle reviews

29 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

popracujcie nad potwierdzeniem uslugi…

popracujcie nad potwierdzeniem uslugi projektowania online, po oplacie wyskakuje komunikat ze zostalo zatwierdzone projektowanie w sklepie, tylko podnosicie cisnienie, tym bardziej ze jest to moja 3 ustwka online 2 poprzednie sie nie odbyly bo jedna zostala odwolana, a druga to nawet nie mieliscie sily zeby zadzwonic tylko zrobiliscie zwrot, zero informacji.

27 december 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Polecam! Pomocni pracownicy i szybka obsługa

Pomocni pracownicy i szybka obsługa! Znajdują rozwiązanie dla każdego problemu, zwłaszcza przy szybkim wyborze drzwi dostępnych na stanie, co było kluczowe w przypadku kiedy na zamówienie u konkurencji trzeba by było czekać 4-6 tygodni.

9 december 2025

Serdeczne podziękowania dla zespołu Castoramy w Stargardzie

Tego lata rozpoczęłam remont generalny mojego mieszkania w Stargardzie, a większość zakupów budowlanych i wyposażenia zrobiłam w Castoramie. Chciałabym serdecznie podziękować Pani Izie Wilczyńskiej za sprawną pomoc w przygotowaniu projektu kuchni oraz świetne doradztwo przy doborze dodatkowych materiałów.

Dziękuję również Panu Markowi (młody mężczyzna o krótkich czarnych włosach, dział kafelki–podłogi) za zawsze sympatyczną asystę, trafne porady i ogromną cierpliwość.

Podziękowania należą się także Panu Darkowi z działu sanitarnego za fachowość i podzielenie się praktyczną wiedzą, dzięki czemu udało nam się dobrać idealne wyposażenie do łazienki.

Cała trójka doskonale zrozumiała mój zakres budżetowy i potrafiła doradzić tak, aby wszystko było dopasowane do moich możliwości i potrzeb. Pozostałych pracowników również odebrałam bardzo pozytywnie – choć były to krótsze i szybsze transakcje, nie zapamiętałam imion.

Mieszkanie jest już pięknie wykończone. Jeszcze raz bardzo dziękuję za profesjonalizm i życzliwość.
Pozdrawiam!
Aleksandra L.

15 augustus 2025

Castorama Bielsko - Biała

Dzisiaj odwiedziliśmy Castoramę w Bielsku-Białej przy ul. Warszawskiej. Zostaliśmy obsłużeni w sposób niezmiernie profesjonalny, a pracownicy Pani Asia i Pan Patryk z działu budowlanego, dołżyli wszelkich starań aby nasz produkt szyko znalaz się w naszym posiadaniu. Jeden extra telefon, uśmiech na twarzy i pozytywne podejscie do klienta. Brawo!

20 oktober 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jestem uczciwy i konstruktywny ale już…

Jestem uczciwy i konstruktywny ale już mam dość mieszkam za granicą dom buduje w Polsce chciałem zaopatrzyć się w Castoramie będąc latem w Polsce spisałem sobie wszystkie kody produktów które chciałem zamówić teraz dowiedziałem się od konsultanta że duży duże zamówienie najlepiej złożyć telefonicznie bo jakieś produktów może nie być na danym sklepie okej pierwsze zamówienie na 30 000 zł brak jednej pozycji dość dużej i kompletnie pomylony adres dostawy zamówienie drugie brak jednego elementu jak się upomniałem no to nie nie ma go na stanie tego nie napisałam trzecie zamówienie złożyłem 2 dni temu to dzisiaj nie ma odzewu Łączna kwota zamówień na 60 000 zł pomijając fakt że kompletnie żadnego rabatu nie ma nic jakbym zamawiał internetowo to jakieś zniżki bym na cokolwiek dostał a tutaj płacisz wszystko pełną kwotę kontaktu nie uzyskasz żadnego żeby się dowiedzieć co jest z trzecim zamówieniem dzwoniłem do konsultanta powiedział że zamówienie jest na sklepie ktoś się odezwie i ja sobie mogę teraz czekać no nie wiem ale opinia jest chyba konstruktywna i uczciwa dziękuję bardzo

17 oktober 2025

Sosnowiec zwroty

Pani która obsługiwała w dniu dzisiejszym na zwrotach (krotkie jasne wlosy) mało kompetentna, arogancka i bezczelna w stosunku do klientów. Nie każdy jest fachowcem i kupi odpowiednia ilosc lub jakąś rzecz ale to nie powód do obrażania.

3 oktober 2025
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Cenię sobie obsługę w castoramie

Cenię sobie obsługę w castoramie, zawsze pomogą i doradzą, ceny też nie są jakieś z kosmosu. No i bliskość, nie mam tak blisko innego sklepu budowlanego.

28 augustus 2025

W Castoramie Szczecin przy ul Wiosenna

W Castoramie Szczecin przy ul Wiosenna
Skorzystalismy z usugi zaprojektowania nam lazienki. Pani Joanna S stanela na wysokosci zadania! Nie jestesmy latwymi klientami a mimo to wreszcie mamy wymarzony projekt.
Porozumiewalismy sie droga mailowa, Pani Asia odpowiadala bardzo szybko na nasze pytania, przesylajac kolejne propozycje.Sliczne dziekujemy💐
Napewno tam wrocimy

27 juni 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Zachowanie pana z działu sanitarnego…

Zachowanie pana z działu sanitarnego przypomniało mi czasy PRL. Wydawało mi się, ze już taka sytuacja mi się nie przydarzy a jednak.Byłem dzisiaj w sosnowieckiej Castoramie i nie mogłem znaleźć uszczelek .Podszedłem do pana z obsługi i pytam"proszę pana gdzie mogę" więcej nie zdążyłem powiedzieć bo pan na mnie skoczył "najpierw to przepraszam i dzień dobry"-zamurowało mnie. Nie wiedziałem,że coś takiego usłyszę.

28 juli 2025

Dostawa pod dom

Zamówiłam dostawę do domu, po przyjeździe Pana z dostawy okazało się, że „nie ma na rachunku wniesienia, jedynie transport”. Było to dla mnie zupełnie oczywiste, że skoro zamawiam coś do domu, to chodzi o dostarczanie czegoś DO ŚRODKA samego domu, nie POD dom, także nie użyłam żadnego innego słownictwa podczas zakupu, a Pani sporządzająca rachunek nie zaproponowała niczego dodatkowego, ani nie zadała uzupełniających pytań dotyczących dostawy. Duże uszanowanie dla Pana Kierowcy, który mimo wszystko pomógł donieść najcięższy element zamówienia do wejścia głównego budynku.

9 juli 2025

Fachowa obsługa

Szukałam mebli ogrodowych. Pracownik Przemek - Castorama Wrocław Bielany-
w profesjonalny sposób pomógł mi dokonać właściwego wyboru produktów.
Z dokonanego zakupu jestem bardzo zadowolona. Na pewno częściej będę dokonywać zakupów w tym sklepie.
Polecam bogaty asortyment towarów, miłą i fachową obsługę.
Pan Przemek - super Sprzedawca.
Maria

1 juli 2025

Tragedia

Tragedia. Zamówienie anulowane na kilka godzin przed spodziewanym odbiorem, zero wyjaśnienia i jeszcze konsultant miał pretensje, że to ja nie wiedziałem, że nie mają tego produktu na stanie. Zero informacji, zero chęci współpracy.

Potwierdzone i opłacone zamówienie zostało anulowane na kilka godzin przed przewidywanym odbiorem. 0/100

28 mei 2025

Myślę

Myślę, że tego sklepu nie trzeba nikomu przedstawiać - ja osobiście kupuję od lat i zawsze wszystko było dobrze a teraz moją uwagę przykuła zakładka porad i inspiracji na ich stronie, którą chciałbym w tej opinii docenić, ponieważ pomogła mi z zagospodarowaniem ogródka. 😊

12 mei 2025

Oszustwo 🙁 Oferują produkt

Oszustwo 🙁 Oferują produkt, którego nie mają, pobierają opłatę, a w deklarowanym dniu dostawy wysyłają wiadomość, że zamówiony towar jest niedostępny 😡

25 april 2025
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Gotówka

Myślę że wszystko jest ok,poza zmuszaniem ludzi do płatności kartą czy korzystania z kas samoobsługi. To wszystko idzie w bardzo złym kierunku. Pozbycie się gotówki, kontrola naszych zakupów,brak kontaktu z człowiekiem no i powolne pozbywanie się pracowników na rzecz maszyn i komputerów. To zmuszanie nas do formy płatności jest zniewoleniem nas i każdego roku jest coraz gorzej.Ludzie obudźcie się!

22 april 2025
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Tragedia jeśli chodzi o dostawę i…

Tragedia jeśli chodzi o dostawę i rozładunek. Zamówiłem 37 worków zaprawy, przyjeżdża kierowca zabiedzonym busikiem z logiem Castorama, bez windy, bez wózka i mówi że trzeba to razem jakoś rozładować ręcznie. Rozładunek metoda chłopa panszczyznianego z 19 wieku do tego paleta na której przyjechał towar do zwrotu bo Castorama zabiera je z powrotem bo przecież się im przyda, a to że ty masz trzymać zaprawę na wilgotnym podłożu i myślałeś że można będzie wózkiem widłowym zdjąć i odstawić towar w bezpieczne miejsce to ich nie interesuje... Dziękuję Castorama, będę unikał u was zakupów bo zamawiając w Leroy czy OBI nigdy nie było takiego cyrku.

21 februari 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kompetentna obsługa na dziale sanitarnym.

Od jakiegoś czasu jestem klientką Castoramy w Ostródzie. Robię generalny remont mieszkania. Bardzo spodobała mi się obsługa przez p. Dariusza, który miał dzisiaj zmianę na dziale sanitarnym. Z cierpliwością odpowiadał na zadawane mu pytania. Wykazał się kompetencją i sporą wiedzą związaną z remontami.
Polecam.

23 januari 2025