Catawiki Reviews 134.044

4,4

Mijn ervaringen met Catawiki zijn zeer positief. Het leren begrijpen van het bieden duurt enige tijd en vind ik leuk. Vaak stijgt de prijs in de laatste minuten. De afhandelingen van schades, onenighe... Toon meer

Het op de hoogte houden van het bod is perfect. Catawiki is voor mij eigenlijk een site waar ik de voor mij wat moeilijke ho treinmodellen kan vinden. Ook vertrouwd trouwens. Heb al een aantal keer e... Toon meer

Voor de eerste keer met Catawiki gehandeld. Biedingsproces is uitermate inzichtelijk. Produkt werd zeer goed verpakt verzonden; zonder beschadiging ontvangen. Fragiel bronzen beeld van dame met voge... Toon meer

Zeer tevreden over deze aankoop. De Balvenie Signature Batch 1 werd snel verzonden, uitstekend verpakt en is in prachtige staat aangekomen. Het is duidelijk dat de verkoper zorg en aandacht besteedt a... Toon meer

1. Online veilingwebsite

Catawiki is the leading online marketplace to buy and sell special objects. Over 75,000 objects are offered in auction every week - each reviewed and selected by one of Catawiki’s hundreds of in-house experts specialised in Art, Design, Jewellery, Fashion, Classic Cars, Collectables and much more.

4,4

Uitstekend

134K reviews

Vraagt klanten om een review

Goed

Goede positieve, vriendelijke ontvangst. Meegeholpen met inladen. Mooi schip, netjes en conform beschrijving.

8 mei 2026

Top bedrijf met goede app.

Top bedrijf met goede app.

Heb regelmatig objecten op Catawiki gekocht.

Bijna altijd verzending binnen 1 á 2 dagen en snelle levering.

Objecten zijn ook authentiek.

Goed veilinghuis met moderne oplossingen.

7 mei 2026

Niet plezierig

Niet plezierig, slechte communicatie en met A.I. Integratie is het helemaal desastreus.ben al een jaar bezig om mijn geld terug te krijgen van de bewaar instelling met een vies kat en muis spelletjes. Overwegend gaat het tussen verkopers en cliënten wel goed, maar Catawiki zou nog veel beter kunnen communiceren zonder A.I. Redigeren!

Hello,

We sincerely apologize for the difficulties you experienced while trying to communicate with us. We want to ensure that we address any concerns you may have.

To assist you further, we will be sending you an email shortly. Please check both your inbox and spam folder for our communication, as we want to make sure you receive our message.

Have a good day.

Beste

Beste, soms loopt het stroef als verkoper nog iets wil veranderd zien. Zo heb ik een marmer kolom die op de veiling 2X staat en een architectonisch ornament die een 1ste keer niet vekocht is, onmiddellijk terug ingediend, maar ik had er nog wat in interessante informatie aan willen toevoegen nr 103572177 om het aantrekkelijker voor te stellen.Dit wordt geweigerd door heer P Willems omwille dat het al is ingediend.Ik vraag alleen om laatgenoemd nr in te dienen ipv nr103570808, die hetzelfde object is.Gr Frans Mortier

Hallo Frans,

Bedankt voor je bericht en je feedback. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen.

We nemen binnenkort contact met je op via e-mail om je te helpen met je verkoop en om eventuele vragen die je hebt te beantwoorden.

Onze excuses voor het ongemak dat de vertraging heeft veroorzaakt. Je kunt vandaag nog een antwoord van ons verwachten.

Heb een goede dag.

Website is overzichtelijk

Website is overzichtelijk. Het aanbod is GROOT.
Wanneer men wordt overboden ontvang je een melding. Het is aan de koper wanneer je jouw bieding stopt.
Na betaling wordt het bedrag voor aanbieder vastgehouden totdat e.e.a. is geleverd.
Tot nu toe positieve ervaringen gehad met de wijze waarop de aanbieder (zelfs vanuit het buitenland) de bestelling afhandeld.

7 mei 2026

Hallo G,

Bedankt voor je feedback. Het spijt ons om te horen dat de levering langer duurde dan verwacht en we begrijpen hoe frustrerend dat kan zijn.

Hoewel we ons best doen om een soepele ervaring te waarborgen, wil je eraan herinneren dat Catawiki geen leveringsbedrijf is. Verzend- en leveringsperioden worden beheerd door de verkoper en de vervoerder die zij kiezen, en kunnen soms worden beïnvloed door factoren buiten onze controle, zoals vertragingen bij de koerier of de verwerking door de douane.

Desondanks vragen we onze verkopers om bestellingen binnen 3 dagen na betaling te verzenden om dergelijke situaties te voorkomen.

Jouw feedback is waardevol en helpt ons om je ervaring op Catawiki continu te verbeteren. Nogmaals bedankt voor je medewerking.