Cecilie's - Amager Reviews

TrustScore 4 uit 5

Astridsvej 70, 2770 Kastrup, DK

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Overordnet en dejlig oplevelse, men vi havde lidt misforståelse omkring severi gen af maden! Det blev løst, men vi undre os stadig om hvordan man kan serverer til 8 personer, når vi havde bestilt til... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jeg var der med et selskab på 16 personer i lørdags. Vi havde en grill menu. Dejlig mad, vi havde desværre er anden oplevelse i februar. Men det her var meget bedre. Blandt andet var bøffen dejli... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig god oplevelse. Personalet var meget serviceorienteret, og tog enhver udfordring med et smil. Vi var en større gruppe med en stor madbestilling. Det blev håndteret på bedste vis. Skal du have e... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi havde i første omgang en mindre god oplevelse under vores besøg, men jeg er virkelig imponeret over, hvordan det efterfølgende blev håndteret. Jeg tog kontakt, og Nicolas fulgte hurtigt op... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Amusementscentrum
  2. Bowlingbaan
  3. Hamburgerrestaurant
  4. Bar met live muziek
  5. Midgetgolfbaan
  6. Sportcafé

Geschreven door het bedrijf

Underholdning for alle. Hos Cecilie's på Amager finder du bowling, shuffleboards, pool, dart, minigolf, sportsbar og café. Vi befinder os i Herlev, Taastrup, Holbæk og Slagelse.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 98% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

953 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Rigtig god oplevelse

Vi var forsinket og jeg ringede til Cecilies for at høre hvad vi havde af muligheder - de forsikrede om at uanset hvad skulle vi nok finde en løsning. Da vi ankom var alt klar og banen virkede som den skulle.
Personalet var super søde og imødekommende. Det var tydeligt der stadig var lidt som kan forbedres, men intet der ødelagde oplevelsen
Rigtig god oplevelse og vi kommer helt sikkert igen :)

20 februari 2026

Hej Kasper
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼 Vi er glade for at høre, at det hele lykkedes trods forsinkelser, og at I havde en god oplevelse hos os 🤩🎳 Det betyder virkelig meget for os💛 Og det er vi så glade for at høre, så ses vi snart igen 😊🎳

Personalet var meget imødekommende

Personalet var meget imødekommende, vi fik en god oplevelse, spiste burger, som smagte fantastisk. Alt i alt en god oplevelse, kommer helt sikkert igen.

23 februari 2026

Hej
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼 Det er vi så glade for at høre - det betyder virkelig meget for os💛 Og den ros giver vi straks videre til teamet 🤩

Det er vi virkelig glade for at høre, så glæder vi os til at se dig igen en anden gang 😊

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Vi havde et super fin oplevelse

Vi havde et super fin oplevelse, 2 timers bowling..
Dog 2 minusser, dels gik spillet ikke i gang kl 13 som aftalt, var nød til at bruge tid på at hente personale..
Og 30 minutters kø for at få drikkevare er uacceptabelt når man er i gang med et spil

Hej Yvonne
Tusind tak for din anmeldelse 🙌 Vi er så glade for at høre, at du havde en god oplevelse hos os 😄 Og du har helt ret, man skal selvfølgelig ikke vente i 30 min på drikkevarer! Vi tager din feedback med videre, så vi kan blive endnu bedre. Vi håber, at vi ses igen en anden gang🎳

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Vi holdt fødselsdag dernede igår for…

Vi holdt fødselsdag dernede igår for min mand - vi havde i bestillingen skrevet det var fødselsdag - ingen flag på bordene - for få medarbejdere en søndag kl 16-20 hvor huset er fuldt af gæster. Minigolfbanen var lidt kedelig, kunne godt have haft flere udfordringer eller udsmykninger som måske var knyttet til lokalområdet, så man havde gjort det til en oplevelse, f.eks en landingsbane, sneglen, vandtårnet, fælleden osv. At placere dem langs væggene i kælderen virkede som en god ide når man så fortsat kunne huse 400 spisende gæster men det gav en kedeligt indtryk af at man bare var i vejen. At der ingen service var i kælderen for at servicere gæsterne var udfordrende da der stod efterladt service og flasker. Fortsat en byggeplads, som manglede maling, lys og oprydning. Trappen til kælderen var livsfarlig at gå på og 3 trin var knækket. Maden var dog rigtig god og personalet utrolig søde, de får 5 stjerner for de løb for at følge med. Der er en del der skal rettes op på - men hyggeligt med noget i nærområdet.

22 februari 2026

Hej Lone
Tusind tak for din anmeldelse og for at dele jeres oplevelse med os 🙏
Først og fremmest tillykke med fødselsdagen 🇩🇰 Vi er virkelig kede af at høre, at bordet ikke bar præg af det, når I havde gjort opmærksom på det. Det forstår vi godt har været en ærgerlig start på fejringen.
Vi beklager også jeres oplevelse med bemanding, service i kælderen samt forholdene omkring minigolfbanen og trappen. Det er selvfølgelig ikke meningen, at man skal føle sig i vejen overhovedet - tværtimod!

Vi arbejder på højtryk på at få renoveringen i hus, så det også bliver hyggeligt i kælderen med servering og siddepladser. Og det med trappen får vi undersøgt og udbedret med det samme.

Tak for den ærlige og konkrete feedback – den er vigtig for os, og vi tager den med videre, så vi kan blive endnu bedre.
Vi er til gengæld rigtig glade for at høre, at maden og personalet levede op til forventningerne 😊 Det betyder meget for os.

Vi håber, at vi får mulighed for at byde jer velkommen igen til en endnu bedre samlet oplevelse 🎳⛳

Hyggelig bowling, øv mad

Super hyggelig bowling og stemning deroppe. Dog røg noget af den gode stemning da vi skulle spise. Hverken steaks (x5 stk) eller signatur okse burgere (x5 stk) var værd at skrive hjem om. De var så tørstegte at det kunne være helt lige meget at spise dem, hvilket flere af vores gæster endte med heller ikke at gøre. At der samtidig også var en højtaler placeret lige over bordet som var skruet MEGET højt op, så vi ikke kunne snakke sammen, lagde noget af en dæmper på den hyggelige stemning som ellers var startet for os alle 12 oppe på banerne. Personalet var super søde og kæmpede bravt i baren, det bar præg af at det var et nyt hold og de lige skal finde rutiner sammen, men det tænker jeg nok de hurtigt skal finde på plads på.
Jeg håber I får styr på maden, da det ellers er et ret fedt sted I efterhånden har fået bygget op derovre.

Hej Charlotte
Tusind tak for din anmeldelse 🙏
Dejligt at høre, at I havde en god oplevelse hos os med bowling - og ikke mindst, at i synes, det er blevet federe 🎳😊
Vi er til gengæld virkelig kede af at læse om jeres oplevelse med maden og lydniveauet ved bordet. Det beklager vi meget. Den feedback tager vi med til teamet, så vi kan blive endnu bedre.

Vi håber, at vi får muligheden for at give jer en endnu bedre oplevelse en anden gang.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

God mad og præcis servering

God mad og præcis servering, dog måtte vi vente 25 min på drikkevarer.
Der kunne godt være lidt mere personale.
Personaet var søde og rare og kæmpede gor at nå det hele.
Golf banen var stadig en byggeplads , men vi hyggede os alligevel
Alt i alt dejlig eftermiddag

Hej Mai-Britt
Tusind tak for din anmeldelse 🙌 Vi er så glade for at høre, at du havde en god oplevelse hos os, selvom der var lidt ventetid. Og tusind tak for ros til vores medarbejdere - den giver vi straks videre til teamet! Vi er glade for, at i hyggede jer på trods af byggerod - vi arbejder hårdt på sagen, kan jeg godt love. Vi håber, at vi ses igen en anden gang🎳

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Skønt sted med plads til alle

Skønt sted med plads til alle. vi var 30 personer til bowling og spisning. det var lidt mangel på personal, hvilke betød lidt ventetid
Vi kan 100% anbefalde deres smørrebrød, det var lækkert
Vi kommer helt sikkert igen

Hej Søren
Tusind tak for din anmeldelse 🙌 Vi er så glade for at høre, at i havde en god oplevelse hos os - det er jo præcis, sådan det skal være 😄 Og den ros giver vi straks videre til køkkenet, og vi beklager, hvis der har været lidt ventetid! Vi håber, at vi ses igen en anden gang🎳

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Synes det var en fin oplevelse at bowle…

Synes det var en fin oplevelse at bowle på det ny åbnede "Cecilies" i Kastrup.. Vi spillede bowling i 2 timer og alt var fint... Ved jo de lige er åbnet så der er jo nok lidt start issues, men glæder mig over at der er kommet et sted som dette i byen, hvor jeg bor.. Og håber at der vil være live musik i fremtiden, lige som på andre "Cecilies" rundt i landet...

Hej Toke
Tusind tak for din anmeldelse 🙌 Vi er så glade for at høre, at du havde en god oplevelse hos os - det er jo præcis, sådan det skal være 😄 Og du kan lige tro, at der kommer live musik til Amager! Ja der er altid lidt bump på vejen - men vi er glade for at høre, at du have en god oplevelse alligevel.
Vi håber, at vi ses igen en anden gang🎳

Cecilie’s Amager

Cecilie’s Amager

Et fantastisk sted, som vi har brugt flere gange også inden det blev til Cecilie’s.

Vi har i dag for første gang prøvet deres helt nye mini golfbane, det er dog stadig en byggeplads, men man kan sagtens spille og hygge med familien og når de er færdige, skal det nok blive et fed sted for hele familien.

Personalet er søde, rare og altid klar til at hjælpe kunderne, vi har altid følt os velkommen ♥️

Vores største bekymring er, at når det nu er blevet til Cecilie’s at der kommer til at mangle parkeringspladser.

20 februari 2026

Hej Dorthe
Tusind tak for din anmeldelse 🙌 Vi er så glade for at høre, at du havde en god oplevelse hos os - det er jo præcis, sådan det skal være 😄 Og hvor er vi glade for at høre, at minigolf var en succes, selvom vi ikke er færdige endnu! Og tusind tak for ros til vores medarbejdere - den sender vi straks videre til teamet! Vi håber, at vi ses igen en anden gang🎳

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Gode bowlingbaner og sjov minigolf

Gode bowlingbaner og sjov minigolf. Spiste burgere som også var gode og pomfritterne endnu bedre. Elsker at have sådan et sted tæt på mig👍

12 februari 2026

Hej Charlotte
Tusind tak for din anmeldelse 🙌 Vi er så glade for at høre, at du havde en god oplevelse hos os - det er jo præcis, sådan det skal være 😄 Og vi er glade for at høre, at burgere og fritterne faldt i god jord! Vi håber, at vi ses igen en anden gang🎳

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Vi var ude og spille minigolf dag 2…

Vi var ude og spille minigolf dag 2 efter åbning. Og klart blev det hurtigt at minigolf området ikke var færdig etableret, og derfor efterlod noget tilbage at ønske. Selve banerne var sjove og udfordrende, også for en der har deltaget i DM i minigolf 😁⛳. Vi spiste på stedet bagefter og fik rigtig god mad til prisen, serveret af venligt personale. Alt det bedste til stedet og vi glæder os til at besøge jer igen

Hej Leif
Tusind tak for din anmeldelse 🙌 Vi er så glade for at høre, at i havde en god oplevelse hos os - og ikke mindst, at du kunne finde lidt udfordring på banerne 😄 Du har helt ret, vi er desværre ikke helt færdige med renoveringen, men vi arbejder hårdt på sagen! Og tusind tak for ros til vores medarbejdere - den giver vi straks videre til teamet. Vi håber, at vi ses igen en anden gang🎳

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Vi havde en hyggelig stund med minigolf…

Vi havde en hyggelig stund med minigolf både lørdag og søndag, men de unge mennesker som arbejder der var ikke særlig gode til at afrydde borde både oppe og nede ved mini golf banerne.
Man kunne ikke stille sin drikkevarer nogen steder pga rod. ( det var om lørdagen)
Og så syntes vi det er synd der ikke er bygget færdigt.

Hej Sanne
Tak for din anmeldelse – og hvor er det skønt at høre, at I havde en hyggelig stund med minigolf ⛳😊
Vi beklager oplevelsen med bordene lørdag. Det skal naturligvis være muligt at finde et ryddeligt sted til sine drikkevarer, og det lever ikke op til den standard, vi ønsker at give jer. Vi tager din feedback med videre til teamet, så vi kan blive skarpere på oprydningen – både oppe og nede ved banerne ✨
Angående at der endnu ikke er helt færdigbygget 🛠️: Vi forstår godt, at det kan påvirke helhedsindtrykket. Vi arbejder løbende på at få de sidste detaljer på plads og sætter stor pris på jeres tålmodighed imens 🙏
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – vi håber at byde jer velkommen igen til en endnu bedre oplevelse hos os 💙

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Min hustru og jeg har spillet minigolf…

Min hustru og jeg har spillet minigolf i dag.

Vi synes at der burde have været en advarsel på hjemmesiden om at der pågår byggeri med støjende elværktøj i kælderen så det nærmest ikke er til at tale sammen når der bliver skåret plader og andet.

Det kunne godt have stået på hjemmesiden inden booking.

Og vi synes at der som minimum godt kan udleveres ørepropper når selv håndværkerne bruger ørepropper mens de saver og skærer til.

Det var med til at ødelægge en stor del af oplevelsen ved at umuliggøre samtale mens værktøjet bruges.

Vi synes, at det ikke er den fedeste standard at vise frem at der ikke er ryddet op fra dagen før, for det stod og flød med brugte tomme glas og kander, der var i hvert fald ca. 15 glas jævnt fordelt ud over rummet. Og det fandt vi betænkeligt når vi var der som de første gæster.

Vi bestilte mad og ventede ca 30 minutter på 2 burgere. Jeg ved ikke om det er gennemsnitlig ventetid, men vi synes at det er noget længe at vente når der ikke er andre gæster.

Maden i sig selv var sådanne set fin, og jeg er glad for at jeg bestilte en ekstra børnebøf i min burger, for 130g kød mætter overhovedet ikke for en voksen mand. Det skal i måske overveje, hellere at hæve prisen lidt og sørge for ca. 300g kød i burgeren.

Servicen på stedet, med medarbejderne trækker helt klart op fra 1-2 stjerner. Medarbejderne er søde og imødekommende, fra et kundeservice perspektiv, så dem hverken kan eller vil vi sætte en finger på.

Men det andet det synes vi er noget rod. Og vi havde valgt et andet sted hvis der specifikt var skiltet med byggestøj i sammenhæng med besøgende gæster.

Henrik og hustru

16 februari 2026

Hej Henrik
Tusind tak for jeres anmeldelse og for at dele jeres oplevelse med os 🙏
Det er vi virkelig kede af at læse. Det skal selvfølgelig være en hyggelig og behagelig oplevelse at besøge os – også selvom vi er i gang med forbedringer.
Vi beklager meget, at byggestøjen påvirkede jeres besøg. Du har helt ret i, at den slags bør være tydeligt kommunikeret inden booking. Det har vi taget til efterretning og tilføjet på vores hjemmeside.
Vi er også oprigtigt kede af at høre om oplevelsen med oprydning i minigolfområdet. Det er bestemt ikke den standard, vi ønsker at præsentere for vores gæster – uanset hvornår de besøger os.
Ventetiden på maden lyder længere end det, vi sigter efter ved lav belægning, og det følger vi naturligvis op på internt.
Når det er sagt, er vi glade for at høre, at maden i sig selv var fin, og at vores medarbejdere gav jer en god serviceoplevelse 😊

Du må meget gerne sende en mail ind til os på amar@cecilies.dk med dato og bookingnr, så vi kan finde en løsning.

Vi håber, at vi får mulighed for at give jer en langt bedre og mere rolig oplevelse næste gang.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Desværre en ærgelig oplevelse på Amager

Desværre en ærgelig oplevelse.

Fin bowling, men alt andet bestemt ikke godt.
Vi fik først vores mad efter længere tid, og yderligere ventede vi på vores tilbehør til maden i 35 minutter efter vi havde fået vores burger. Vi skulle dertil nå at spille bowling, hvilket gjorder det ekstra presset.
Jeg var oppe 3 gange i baren og spørger efter det, og de sagde jaja det er på vej. Kvinden der stod bag baren, talte godt nok heller ikke pænt.
4 gang, går jeg op og de siger der er sket en fejl.
De tilbyder os gratis drikke, men det får vi aldrig.

Min søster og hendes kæreste kom efterfølgende og havde fuldstændig samme oplevelse, de ventede blot 1,5 time på maden, og da det så kom var det helt forkert det de fik.

Der er noget bemanding og logistik der dersværre slet ikke fungere..

Hej Nicoline
Det er vi virkelig kede af at læse 😔
Det lyder bestemt ikke som den oplevelse, vi ønsker at give vores gæster.
Vi beklager meget den lange ventetid på både mad og tilbehør 🍔🎳

Vi er også oprigtigt kede af at høre om oplevelsen i baren. Både kommunikationen og tonen skal naturligvis være i orden – det er ikke godt nok fra vores side.
At I blev tilbudt noget, som I efterfølgende ikke modtog, beklager vi også. Det forstår vi godt har været ekstra frustrerende. Du må meget gerne sende en mail ind på amar@cecilies.dk med dit bookingnr. så finder vi en løsning - i skal naturligvis have det, i blev lovet.

Tak fordi du gør os opmærksomme på det. Vi tager jeres feedback meget alvorligt og følger op internt på bemanding, logistik og gæsteflow 💬✨

Vi håber, at vi får mulighed for at give jer en langt bedre oplevelse en anden gang.

En lidt blandet oplevelse

En lidt blandet oplevelse

Vi havde en del problemer med vores bane. Mange gange kom alle keglerne ikke på plads og andre gange kom de slet ikke ned. Da der blev bedt om hjælp så kom der ingen ned for at hjælpe, da der åbenbart var for travlt.
Vi havde bestilt spisning efter bowling og havde fået af vide at der ville være reserveret bord, men dette var ikke tilfældet, så vi skulle selv lige henvende os for at få et bord og selv lige fortælle hvad det nu var vi havde bestilt af mad.
Men det vi fik bowlet var sjovt og maden var ellers fin.

Hej Linda
Tusind tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os 🙏
Det er vi virkelig kede af at læse. Det skal selvfølgelig fungere, når man er ude for at hygge sig – både på banen og med reservationerne. Det lyder bestemt ikke som den oplevelse, vi ønsker at give vores gæster.
Vi beklager meget problemerne med bowlingbanen samt forvirringen omkring bordreservationen. Og især at I ikke fik den hjælp, I havde brug for – det er ikke godt nok fra vores side.
Vi er dog glade for at høre, at I trods udfordringerne havde en sjov omgang bowling, og at maden levede op til forventningerne 😊
Tak fordi du gør os opmærksomme på det – vi tager det med videre, så vi kan gøre det bedre.
Vi håber, at vi får mulighed for at give jer en langt bedre oplevelse næste gang 🎳

Generel god service

Generel god service. Bære lidt præg af at det er en ny opstart med ungt personale, der på den fineste måde prøver at give en god service. Det skal nok blive godt når alle lære det. Der var nogle ting man ikke kunne få på menuen, ærgeligt. Men ellers et godt besøg, der kan forbedres. Men god service fra et ungt og uerfaren personale. Godt gået for en hård start. Det var jo trods alt vinterferie. Ros til personalet.

Hej Helene
Tusind tak for din anmeldelse 🙌
Tusind tak for din ros til personalet - det betyder mega meget for os, og den sender vi direkte videre til teamet 🙏💛
Vi beklager, at der var ting på menuen, som du ikke kunne få. Det er selvfølgelig ikke optimalt, og vi arbejder på at få styr på det hele 🍔🍹
Tak for din forståelse og din ærlige feedback – den hjælper os med at blive endnu bedre 💛
Vi håber, at vi får fornøjelsen af at byde dig velkommen igen en anden gang🎳

Kaotisk stemning

Havde booket bord 10 dage inden ankomst og havde da forventet bord i “restauranten” men får bord midt i hele spilleområdet hvor det er umuligt at høre hvad personen overfor siger- man sidder mellem bordfodbold, dart, shuffleboard, billiard, bowling, køen til baren, træk fra indgangen og høj musik - bord 32. Kan bestemt ikke anbefales. Maden var fin, men info om hvordan det hele fungerer ved ankomst ville have været rart og på sin plads.
Personalet virker selv top forvirret og alt for få på arbejde - for lang kø til bar og for lang ventetid ved problemer ved bowling.
Generelt total kaotisk stemning, desværre ..

Hej Christel
Det er vi virkelig kede af at læse 😔
Det skal selvfølgelig være en god og behagelig oplevelse at besøge os – især når man har reserveret bord på forhånd 🍽️
Vi forstår fuldt ud, at støj, gennemgang og træk kan påvirke oplevelsen 🎳🎯
Vi er også kede af at høre, at informationen ved ankomst ikke var tydelig nok, samt at I oplevede ventetid og kø ved baren 🍹
Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores gæster.
Vi tager jeres feedback med videre i arbejdet med at forbedre både flow, bemanding og den samlede gæsteoplevelse 💬✨
Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det – det hjælper os med at blive bedre 💛

Vi håber, at vi får mulighed for at give jer en langt bedre oplevelse en anden gang 🤞

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Virkelig dårlig service

Virkelig dårlig service. Vi betalte for drikkevarer, som vi aldrig fik, og de snacks vi tilgengæld fik var heller ikke dem, vi havde bestilt.

Hej JV
Det er vi virkelig kede af at læse 😔
Det er naturligvis ikke i orden at betale for noget, man ikke modtager, og vi beklager meget den oplevelse.
Vi er også kede af at høre, at de snacks I fik, ikke var dem, I havde bestilt. Du må meget gerne sende os en mail på amar@cecilies.dk, så vi kan finde en løsning - i skal naturligvis ikke betale for noget, i ikke har fået.

Vi håber, at vi får muligheden for at give dig en meget bedre oplevelse en anden gang.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Dårlig logistik i baren

Logistikken i baren og ved kassen var virkelig elendig. Søde medarbejdere, der gjorde det så godt de kunne. Men der var ikke lavet en ordentlig planlægning af medarbejdernes opgaver/ansvarsområder, hvilket resulterede i en kæmpe lang kø til at købe øl/bestille mad. Ofte var der slet ingen medarbejder ved baren, frustrerende når man kun har 55minutter til at bowle at man så skal stå i 15 minutter for at få en øl.

Hej Trine
Det er vi virkelig kede af at læse 😔
Det skal selvfølgelig være en god og smidig oplevelse at besøge os – også når det gælder flowet i baren 🍺
Vi beklager meget, at I oplevede lang ventetid og kø. Vi forstår fuldt ud frustrationen, især når tiden på banen er begrænset 🎳

Du må meget gerne sende os en mail på amar@cecilies.dk med dit bookingnr. så vi kan finde en løsning - for du skal selvfølgelig ikke gå glip af bowletid.

Tak igen for at dele din oplevelse med os - vi tager din feedback med videre i arbejdet med at forbedre bemanding, logistik og den samlede gæsteoplevelse 💬✨

Fint

De har gjort det til et meget fint og hyggeligt sted

Hej Liv
Tusind tak for din anmeldelse 🙌 Hvor er det dejligt at høre, at du kan lide renoveringen indtil videre - det sætter vi stor pris på✨ Vi håber, at vi ses igen en anden gang🎳