Cecilie's - Amager Reviews

TrustScore 4 uit 5

Astridsvej 70, 2770 Kastrup, DK

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Overordnet en dejlig oplevelse, men vi havde lidt misforståelse omkring severi gen af maden! Det blev løst, men vi undre os stadig om hvordan man kan serverer til 8 personer, når vi havde bestilt til... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jeg var der med et selskab på 16 personer i lørdags. Vi havde en grill menu. Dejlig mad, vi havde desværre er anden oplevelse i februar. Men det her var meget bedre. Blandt andet var bøffen dejli... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig god oplevelse. Personalet var meget serviceorienteret, og tog enhver udfordring med et smil. Vi var en større gruppe med en stor madbestilling. Det blev håndteret på bedste vis. Skal du have e... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi havde i første omgang en mindre god oplevelse under vores besøg, men jeg er virkelig imponeret over, hvordan det efterfølgende blev håndteret. Jeg tog kontakt, og Nicolas fulgte hurtigt op... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Amusementscentrum
  2. Bowlingbaan
  3. Hamburgerrestaurant
  4. Bar met live muziek
  5. Midgetgolfbaan
  6. Sportcafé

Geschreven door het bedrijf

Underholdning for alle. Hos Cecilie's på Amager finder du bowling, shuffleboards, pool, dart, minigolf, sportsbar og café. Vi befinder os i Herlev, Taastrup, Holbæk og Slagelse.

• Astridsvej 70, 2770, Kastrup, Denemarken

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 98% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

953 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hej igennem et fantastisk sted

Hej igennem et fantastisk sted. Vi bowle og spiste. Bowlingen var så godt arrangement for alt kørte fra skoene , til reaktion på keglerne og hvor hurtigt tingene gik.
Og så fik vi mega gode burger, perfekt stegt bøf. Vi kommer igen og anbefalinger også stedet. Tak for en vidunderlig oplevelse.

Hej Eva
Tusind tak for din anmeldelse 🙌 Hvor er det dejligt at høre, at i havde en god oplevelse hos os, og at alt bare spillede! Og selv tak - det betyder så meget for os, at du havde en virkelig god oplevelse 🩷
Vi håber, at vi ses igen en anden gang🎳

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Desværre lidt ærgelig første oplevelse

Desværre lidt ærgelig første oplevelse, først var det super træls at vi fortalte at den ene bande ikke ville gå ned, efter 5 min spil og der kom aldrig nogen og hjalp os med det, så fik ikke helt det ud af det som vi havde ønsket med højre bande oppe i 50 min.
Priserne på snacks og sodavand var helt ude af proportion og vi endte med ikke at købe noget at spise eller drikke som
Vi normalt gør. 80 kr for lidt chips og 110 kr for en kande sodavand er for mig lige grådigt nok og sætter også mindre bemidlede familier i en ærgelig situation.

Hej Michella
Tusind tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os 🙏
Det er vi virkelig kede af at læse 😔
Vi beklager meget, at I oplevede problemer med banden, og især at I ikke fik den hjælp, I havde brug for. Det er bestemt ikke den service, vi ønsker at levere 🎳
Du må meget gerne sende os en mail til amar@cecilies.dk, så vi kan finde ud af en løsning - i skal selvfølgelig have den bowlingoplevelse, i havde bestilt.

Tak igen for at dele din oplevelse - din feedback er vigtig for os, så vi kan følge op og forbedre både oplevelse og service 💬✨

Vi håber, at vi får mulighed for at give jer en langt bedre oplevelse en anden gang 🤞

God betjening

God betjening. Vi skulle spille minigolf, og de 18 baner var sjove, så vi havde en god oplevelse.

Hej Lisbeth
Tusind tak for din anmeldelse 🙌 Hvor er det dejligt at høre, at i havde en god oplevelse hos os, og at minigolfbanen var et hit⛳️🥳 Vi håber, at vi ses igen en anden gang🎳

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Skidt oplevelse med maden, ok minigolf

Vi havde ringet om bestilt de burgere vi skulle have til klokken 17:30 da vi skulle spille minigolf 18:30, her fik vi så et bord i restauranten.

Kl. 18:10 gik vi så op og spurgte hvor maden blev af og fik af vide at den var klar om 5 min.

Kl.18:30 går vi igen op og spørger og får så her af vide at der er sket en fejl med bestillingen.

Vi ender med ikke at få mad øv øv, dog fik vi lov at spille minigolf gratis.

10 februari 2026

Hej Nicklas 😊
Tusind tak for din anmeldelse 🙌
Vi er meget kede af at høre om jeres oplevelse hos os – det er naturligvis slet ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores gæster. Og vi er virkelig kede af, at det endte med, at I slet ikke fik mad – især når I havde bestilt på forhånd 🍔

Vi håber, at jeres tur på minigolfbanen trods alt var hyggelig ⛳️ Selvom vi godt ved, at det selvfølgelig ikke opvejer den manglende madoplevelse.

Vi håber, at I vil give os en ny chance for at give jer en meget bedre oplevelse en anden gang.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Fine faciliteter under opbygning og…

Fine faciliteter under opbygning og maden var god. Alt for lang ventetid, virker underbemandet. Sød betjening ellers.

Hej Carsten
Tusind tak for din anmeldelse og for din ærlige feedback 🙌
Det er dejligt at høre, at du kunne lide både faciliteterne og maden 🍴
Du har helt ret i, at vi stadig er under opbygning - vi arbejder hårdt på sagen👷
Vi beklager ventetiden – vi arbejder løbende på at forbedre flow og bemanding ⏳Og tusind tak for ros til vores medarbejdere - den giver vi straks videre til teamet!
Vi håber, vi får mulighed for at give dig en endnu bedre oplevelse næste gang ✨

Venlig og smilende betjening

Venlig og smilende betjening.
Minigolf med spændende huller hvor alle blev udfordret.
De bedste burgere.

Hej Karina
Tusind tak for din anmeldelse 🙌 Vi er så glade for at høre, at i havde en god oplevelse hos os med minigolf - det er jo præcis, sådan det skal være 😄 Og tak for ros til vores medarbejdere - den giver vi straks videre til teamet!
Vi håber, at vi ses igen en anden gang🎳

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

God service , dejlig mad. Parkering dog et problem, gr vejr og andres besøg.

Hej Ellen
Tusind tak for din anmeldelse🙌
Vi er glade for at høre, at maden var god, og at vores medarbejdere sørgede for god service - den ros giver vi straks videre til teamet!
Og ja vejret har også været noget til den kolde side❄️🚗

Vi håber at se dig igen snart🎳

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

En alt for langsom betjening bland…

En alt for langsom betjening bland medarbejderne i kassen som gjorde meget tid blev spildt på stå i kø for få hjælp - bestilte nachos som så kom 40 min efter vi havde bestilt vi var nærmest færdig med vores bowling time inden de kom. Så anbefaling her fra hurtigere betjening

Hej Farhan
Tusind tak for din anmeldelse og for din ærlige feedback 🙌
Det er vi virkelig kede af at høre. Så længe skal man naturligvis ikke vente – især ikke når I næsten var færdige med at bowle 🎳 Det er overhovedet ikke den oplevelse, vi gerne vil give vores gæster, og vi tager din oplevelse med videre og arbejder målrettet på at forbedre både bemanding og betjeningsflow ⏳

Vi håber, vi får mulighed for at give jer en langt bedre oplevelse en anden gang.

Godt

Vi var der i uge 7 og spillede minigolf, spiste mad og spillede shuffelboard.
Minigolf var stadig under ombygning, så væggene var rå og gulvet var ikke færdigt. Men minigolf banerne var fine og fejelde ikke noget. Det skal nok blive fint når det bliver færdigt med ordenligt dekorationer osv.
Maden var som forventet, så det var fint. Der var lidt ventetid pga. mange skulle have mad samme tid. Men personalet var søde og venlig og gode til at informere at der var ventetid. Shuffelboard var super, det er blevet hyggeligt deroppe. Jeg kunne godt komme igen.

10 februari 2026

Hej Pernille
Tusind tak for din anmeldelse 🙌
Vi er virkelig glade for at høre, at I havde en god oplevelse hos os, og at både minigolf og shuffleboard levede op til forventningerne 😄

Du har helt ret – minigolfområdet er stadig under ombygning, og vi er ikke helt i mål endnu. De sidste detaljer og ikke mindst tapet på væggene er på vej, og vi arbejder på sagen 👷

Tak også for forståelsen omkring ventetiden på maden. I ferieperioder kan der være ekstra travlt, men hvor er det dejligt at høre, at personalet tog godt imod jer og holdt jer informeret 👌

Vi håber, vi får fornøjelsen af at byde jer velkommen igen! 🎳

Mega god kundeservice

Mega god kundeservice. Man blev taget imod med et smil og godt humør, kunne ikke have forestillet mig det bedre.

Hej Nadia
Tusind tak for din anmeldelse 🙌
Vi er så glade for at høre, at du havde en god oplevelse hos os - det er jo præcis, sådan det skal være 😄 Og den ros sender vi direkte videre til teamet - det bliver de glade for. Vi håber, at vi ses igen en anden gang🎳

Fin bowling hal

Fin bowling hal og udemærket burger. Søde og imødekommende medarbejdere.

Hej Kim
Tusind tak for din anmeldelse 🙌
Hvor er det dejligt at høre, at du havde en god oplevelse hos os, og at både bowling, burger og vores medarbejdere levede op til forventningerne 😄 Den ros giver vi straks videre til teamet!
Vi håber, vi får fornøjelsen af at byde dig velkommen igen snart 🎳

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Super service og dejlig mad

Vi var her i vinterferien hos Cecilies 2 gange. 1. gang minigolf i kælderen, efterfølgende spisning og 2. gang bowling. Vi var ikke vilde med udformingen af minigolf hullerne med alt for mange sten og mærkelige hældninger ved hullet. Maden var meget fin og servicen god. Dagen blev dog sluttet med en ærgerlig parkeringsbøde, som Celie’s så efterfølgende har hjulpet med at få annulleret. Så MEGET fin service. Grunden til kun de 4 stjerner er udelukkende minigolfbanens udforming.

Hej Liselotte
Tusind tak for din anmeldelse og for at I besøgte os hele to gange i vinterferien 🙌❄️
Hvor er det skønt at høre, at både mad og service levede op til forventningerne – og vi er især glade for, at vi kunne hjælpe med parkeringssagen 🚗👌

Vi er kede af at høre, at i ikke var helt vilde med minigolfbanen ⛳️
Udformningen med sten og hældninger er helt bevidst og designet for at øge sværhedsgraden og gøre spillet mere udfordrende og varieret 🎯

Vi håber at se jer igen snart 🎳

Kan ikke anbefale det

Kan ikke anbefale det

1. Mini golf banerne ser allerede slidte ud. Bordene er beskidte, der står tomme glas og dåser på dem. Det hele ligner noget der er løgn omkring banerne, cool at man bygger og renovere, men det giver vibes af at det skulle have været lukket noget længere så det faktisk er færdigt! Der er smækket 18 huller op, og det er det.

2. Bøjler og jakke - Vi var en gruppe på 4 mennesker og havde ingen intention om at hænge vores jakker til frit skue både helt ved indgangen eller nede under ved banerne. Der må kunne laves et system. Jeg hænger ikke en vinterjakke til 2000 kr som alle kan snuppe. Derfor måtte vi gå rundt med jakker på.

3. Restauranten. Der var 4 borde med i alt 8-10 personer. Altså et meget grænset antal mennesker på trods af kapaciteten. Alligevel ventede vi over 1 time på vores mad. Vi måtte flere gange spørger hvornår det kom. Personalet var søde til at give gratis drikkevare, men det var også kun fordi vi selv klaget. Endvidere overværede vi at en anden kunde sendte sin mad retur.. personalet opfordrede både kunden og os til at klage til ledelsen der de selv følte det var magtesløst.

På trods af det så har i nogen dedikeret medarbejdere som virkelig gør deres bedste, trods kaos og mangler og stadig kommer med et smil. Stor respekt til dem! Hold fast i dem.

Vi har kommet meget i Herlev og aldrig haft noget negativt at sige. Så det er super ærgerligt, at Amager afdelingen ikke lever op til de andre steder.

Hej Andersen
Tusind tak for din anmeldelse og for din ærlige feedback 🙌
Vi er meget kede af at høre, at i ikke havde en god oplevelse hos os - det er slet ikke den oplevelse, vi gerne vil give vores gæster. Du må meget gerne skrive ind til os på amar@cecilies.dk med dato og bookingnr. så vi kan finde en løsning.
Vi arbejder hårdt på at få de sidste ting helt på plads på Amager👷 Men det skal ikke være en undskyldning for hverken ventetid eller manglende rengøring - og det tager vi med videre.

Vores to ejere, Brian og Allan, er på Amager hver dag i arbejdstøjet og arbejder tæt sammen med vores medarbejdere for at få alt på plads - og der er ingen, der er mere ærgerlige over jeres oplevelse. Vi tager din oplevelse meget alvorligt, og vi følger op internt, så vi kan give vores gæster den bedste oplevelse.

Og tusind tak for ros til vores medarbejdere, som vi straks giver videre til teamet - det bliver de meget glade for at høre🙏 Vi er glade for at høre, at i har haft en masse gode oplevelser i Herlev, og du har helt ret - standarden skal bestemt være ligeså god på Amager.

Vi håber, at du vil give vores Amager afdeling en ny chance, når vi er færdige med renoveringen.

Tårnbys nye mødested

Tårnbys nye mødested. Hyggelige omgivelser, sjove aktiviteter og god betjening.

Hej Merete
Tusind tak for din anmeldelse 🙌
Hvor er det fedt at høre, at I ser os som Tårnbys nye mødested - det betyder virkelig meget for os!
Og hvor er vi glade for, at du havde en god oplevelse hos os - det er jo præcis, sådan det skal være👌
Vi håber at se jer igen snart!

Personalet

Smilende, hjælpsomme og imødekommende personale. Mine børn og jeg havde en super god oplevelse

Hej Kenn
Tusind tak for din anmeldelse 🙌
Hvor er det dejligt at høre, at i havde en god oplevelse hos os- det er jo præcis, sådan det skal være😄
Og tusind tak for de pæne ord om betjeningen - det betyder virkelig meget for os, og den ros sender vi straks videre til teamet 👌

Vi håber at se jer igen snart!

Vinterferie 2026 Hansen

Mega god oplevelse

Hej Malika
Tusind tak for din anmeldelse 🙌
Det er skønt at høre, at I havde en mega god oplevelse hos os i vinterferien på Amager 😄❄️
Vi håber at se jer igen snart til endnu flere gode oplevelser 🎳

God oplevelse

Vi spillede mini golf hos jer i dag, og alt var super fint. Søde og rare medarbejdere og en rigtig fin bane - godt nok så den ikke helt færdig ud, men I er jo lige åbnet så er sikker på den bliver rigtig flot.

Maden var mega lækker, kom hurtigt og igen sødt personale. Eneste at sætte en finger på, var at vi købte en kande sodavand til 110 og der stod det var 1,5 L. Men der var kun sodavand til 4 glas á 0.3 L hvilket jo giver 1.2 L. Lidt snyd, men vi kunne jo også have sagt noget, men valgte at sige pyt. Tak for en god dag hos jer!

8 februari 2026

Hej Melanie
Tusind tak for din anmeldelse 🙌
Det er virkelig skønt at høre, at I havde en god oplevelse med både minigolf, maden og vores medarbejdere ⛳️🍔
Og ja – banerne er helt nye, så de sidste detaljer er stadig ved at falde på plads. Vi glæder os til at vise det færdige resultat snart 😄
Tak også fordi du gør os opmærksomme på oplevelsen med sodavanden. Det er helt fair feedback, og noget vi tager seriøst og følger op på 👌
Vi håber, I kigger forbi igen – og tak fordi I valgte at bruge dagen hos os!

Super oplevelse

Dejligt sted og de ansatte var supersøde og hjælpsomme 😍

Hej Lisa
Tusind tak for din anmeldelse 🙌
Skønt at høre, at I havde en god oplevelse, og at vores medarbejdere gjorde det godt. Det betyder mega meget for os, og den ros sender vi straks videre til teamet 😄
Vi håber at se jer igen snart ✨
//Team Cecilie’s🎳

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Jeg synes det er blevet mega godt - men

Jeg synes det er blevet mega godt! Men det er godt nok ærgerligt at det hele er helt nyt undtagen pool køllerne- jeg fik splinter i mine fingre og fik flere små sår. Jeg spurgte efter en anden kølle men fik svaret de andre var mere ødelagte. Dette var i Tårnby

Hej Julia
Tusind tak for din anmeldelse 🙌
Vi er rigtig glade for at høre, at du synes, det er blevet mega godt, men det er bestemt ikke i orden, at du har fået splinter og små sår fra poolkøllerne. Det beklager vi virkelig 😔
Det skal selvfølgelig være sikkert og behageligt at spille, og her har vi tydeligvis ikke levet op til vores egen standard.
Poolkøllerne bliver naturligvis straks udskiftet🛠️
Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det – den slags feedback er vigtig, så vi kan få rettet op hurtigt.
Vi håber, at du har lyst til at komme og besøge os igen en anden gang.

Anbefales ikke

Parkeringspladsen var proppet med sne og man skøjtede rundt. Der var nærmest intet sted at parkere heller.

Da vi kommer ind og vil hænge jakken, så er der ingen bøjler, så ens overtøj skal enten ligge på gulvet eller kastes over tøjstangen. Vi var 4 voksne der skulle spille minigolf. Foran os var to kunder og vi stod og ventede i kø i 15 minutter.

Banerne var super fine, men på trods af at de blev bygget færdig i går, så var der godt nok ikke super lækkert på bordene. Der var tyggegummi, tomme glas, nogen der havde skrevet på bordene og bare enormt klistret.

Da vi skulle have mad sad vi og ventede i 1 time fra vi bestilte til vi fik maden. De burgere vi bestilte var ikke varme. Derudover var den kande vi bestilte med 1,5L cola kun nok til at fylde 2 glas på 0,5L.

Jeg kan ikke anbefale at tage herhen før der er styr på servicen.

Til gengæld fik vi en kande gratis cola som undskyldning, hvilket var forventeligt.

Hej Sebastian
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – også selvom den desværre ikke var god🙏
Vi er oprigtigt kede af at høre om de mange ting, der ikke fungerede under jeres besøg. Det er naturligvis ikke den standard, vi ønsker at levere.
Vi er stadig i en opstarts- og indkøringsfase, men det er ikke en undskyldning for rod, ventetid eller mangler i servicen. Det er områder, vi aktivt arbejder på at forbedre 🛠️🔧
Vi er glade for, at personalet på dagen forsøgte at rette op på noget af oplevelsen med en undskyldning, men vi ved også godt, at det ikke opvejer helhedsoplevelsen.

Vi håber, at du vil give os en ny chance en anden gang.