Overordnet en dejlig oplevelse, men vi havde lidt misforståelse omkring severi gen af maden! Det blev løst, men vi undre os stadig om hvordan man kan serverer til 8 personer, når vi havde bestilt til... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg var der med et selskab på 16 personer i lørdags. Vi havde en grill menu. Dejlig mad, vi havde desværre er anden oplevelse i februar. Men det her var meget bedre. Blandt andet var bøffen dejli... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Rigtig god oplevelse. Personalet var meget serviceorienteret, og tog enhver udfordring med et smil. Vi var en større gruppe med en stor madbestilling. Det blev håndteret på bedste vis. Skal du have e... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi havde i første omgang en mindre god oplevelse under vores besøg, men jeg er virkelig imponeret over, hvordan det efterfølgende blev håndteret. Jeg tog kontakt, og Nicolas fulgte hurtigt op... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Underholdning for alle. Hos Cecilie's på Amager finder du bowling, shuffleboards, pool, dart, minigolf, sportsbar og café. Vi befinder os i Herlev, Taastrup, Holbæk og Slagelse.
Astridsvej 70, 2770, Kastrup, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 98% van zijn negatieve reviews beantwoord
Vi kom med en stor gruppe på 24 personer og det hele klappede. Vi var ventede og velkomne, der var fin service og god mad. Virkeligt møre bøffer! Meget søde medarbejdere og et godt udvalg af drikkevarer.
Hele kommunikationen op til arrangementet var også tiptop. Vi kommer igen.

Anmeldelse: Cecilie's – Amager
Lørdag den 31. januar 2026 kl. 18.00–19.00 havde vi booket en bowlingtime hos Cecilie's på Amager i anledning af min yngste søns 20-års fødselsdag. Hans ønske var enkelt og meget rørende: at gøre noget, vi plejede at gøre i "gamle dage". Dengang boede vi tæt på Amager og kom ofte samme sted, selvom bowlingcentret dengang måske hed noget andet. I dag bor vi i Ringsted, men valget var alligevel let.
Vi kørte fra Ringsted og ankom lidt før tid. Der er en stor og overskuelig parkeringsplads, og parkeringen var nem at registrere på computeren indenfor. Allerede ved ankomst var stemningen god og imødekommende.
Bowlingcentret fremstod rent, pænt og velholdt. Der var en rigtig fin blanding af unge, ældre, børnefamilier og os selv, hvilket skabte en levende og behagelig atmosfære.
Menukortet fortjener også ros. Der er flere lækre burgere og et udvalg, som gør det nemt at finde noget for enhver smag.
Der er dog et par små forbedringspunkter. Det ville være en fordel med håndsprit placeret flere steder rundt i centret. Derudover savnede vi tydelig skiltning ved ankomsten, da receptionen dækker både ankomstregistrering, bowlingbaner, betaling samt bestilling af mad og drikke.
En enkel løsning kunne være klar skiltning ved begge ekspeditioner, eksempelvis: “Ankomstregistrering samt Mad & Drikke ved begge kasser”.
Alt i alt havde vi en virkelig sjov og vellykket aften. Vi vil uden tvivl komme igen.
Tak for en mindeværdig aften og for at skabe rammerne om gode øjeblikke på tværs af generationer. Det er netop den slags oplevelser, man gerne kører efter, også når turen går hele vejen fra Ringsted.
Kamran Sarwar

Antwoord van Cecilie's - Amager
Det var rigtigt fedt at bowle med min venner rigtigt søde mederbejder men bare lige det tog lidt tid for at vores slush Ice og blev først færdig da vi skulle til at gå

Antwoord van Cecilie's - Amager
Vi kom med en stor gruppe af 11 mennesker og havde bestilt 2 baner i forvejen.
Selve bowling var helt fin, banerne i god stand.
Vi spiste burgere og pommes frittes og de var rigtig lækker.
Der findes også et godt udvalg af øl.
Eneste minus var, at hele processen tog for lang tid (ret lange køer til tjek-ind og bestille drikkevarer), så man mister tid til at bowle.

Antwoord van Cecilie's - Amager
Betjeningen super nice 😀 igen igen...
Glæder mig til ombygningen er færdig

Antwoord van Cecilie's - Amager
Vi var 4 ældre herrer, der ville prøve at bowle. Vi bestilte en menu for fire, der indeholdt bowling+mad+øl. Det fungerede 100%, og vi havde en rigtig god aften.

Super Service
Gode personale,god service,god mad...

Antwoord van Cecilie's - Amager
Vi havde sådan glædet os til at hygge på Cecilies i Tårnby. Men blev desværre dybt skuffet. Vi skulle selv finde sko og blev rystet over vi selv skulle sætte dem på plads bagefter. Skoene lugtede grimt. det jo kun viser de ikke bliver rengjort, hvilket er dybt uhygiejnisk. Vores bane gik flere gange i stykker og keglerne blev ikke sat op eller manglede, hvilket tog tid fra vores spilletid. Da vi ville spise i restauranten, sad vi 30 min. og ventede på betjening inden vi selv gik op til disken, for at blive afvist da de ikke kunne lave mad grundet et andet større selskab og de ikke havde kapacitet til at lave maden. Hvilket ikke stod nogen steder. Det ødelagde resten af vores aften med venner, da vi havde planlagt at spise og spille andre spil. Men måtte tage andet sted hen og spise

Antwoord van Cecilie's - Amager
Hej vi var et vennepar der var ude og bowle i går hos jer i Tårnby/kastrup
Det var super hyggeligt med bowling og så var planen noget mad og så spille efter på nogle af de andre spil i har…
Vi finder ud af hva vi skal spise og går op og bestiller men får anvide at de ikke tager mod mad bestillinger pga de roder i køkknet og troede det var en joke men næ nej.

Antwoord van Cecilie's - Amager
Jeg har haft en overordnet ok oplevelse med at bowle på Amar, men jeg er dog ikke fan omkring den nylige prisstigning.
Stigningen fra 200 kr. til 325 kr. for en time og fra 15 kr. til 19 kr. for skoleje svarer til en stigning på 35% for 4personer uden at oplevelsen er blevet bedre.
Det er dejligt, at man også kan bestille god mad på stedet, og priserne for maden ligger på et rimeligt café-niveau. Derfor synes jeg ikke, det er nødvendigt at hæve priserne på bowling.
Alt i alt er det en ok oplevelse, men det er blevet for dyrt at bowle så ofte som tidligere.

Antwoord van Cecilie's - Amager
God oplevelse men bordet var fyldt med skrald fra dem der bowlede før min gruppe og blev ikke fjernet på noget tidspunkt
Ellers elsker jeg stedet og intet andet der kunne påpeges

Antwoord van Cecilie's - Amager
Super flot nyt sted. Men virkede meget underbemandet.
Man stod i kø lang tid for at kunne få bowling og pool . Så man endte med at starte efter sin tid.
Lang kø til drikkevarer, man ventede i gennemsnit 15/20 min.
Manglede forskellige drikkevarer som der står på menuen, men vi havde stadig en sjov aften og har tænkt os at prøve igen

Antwoord van Cecilie's - Amager
Jeg kan kun give 3 stjerner, da vi måtte tilkalde tekniker to gange pga. nedbrud. Så bliver der jo mindre tid til bowling.

Antwoord van Cecilie's - Amager
alt var fint dejlig mad men der kunne godt have været lidt varmere

Antwoord van Cecilie's - Amager
Det var meget nemt at booke over tlf, da vi først og fremmest ville arrangere en social aktivitet for klassen og antallet var usikkert - ved betaling på dagen var det nemt at tilføje leje af sko og servicen var i top i forhold til at tilbyde indtastning af hold. Det var en fejl omkring gamle priser fra Ama’r Bowl i systemet , men vi løste det hurtigt sammen.
Børnene klarede nemt selv sko - de blev hurtigt betjent i forhold til drikkevarer og havde en rigtig hyggelig time sammen som klasse inden weekenden 😃🎳♥️
Vi kender i forvejen bowlinghallen rigtig godt, så ligeså godt som tidligere . Vi har blot anbefalet, at der laves tilbud til børnene på aktiviteterne for at gøre det endnu mere attraktivt