Prachtige sieraden, die snel worden verzonden. Het pakketje is een cadeautje om uit te pakken. Je voelt en ziet gelijk met hoeveel liefde het pakketje is ingepakt. Het handgeschreven kaartje maakt het... Toon meer
Gisteren besteld en stond 4 of 5 mei in huis..Echter vandaag al op de mat en supermooi en zorgvuldig ingepakt met een handgeschreven kaartje. Dit was mijn eerste bestelling maar zeker niet mijn laatst... Toon meer
Ik heb de ketting met 3 hartjes en in het echt ziet hij er anders uit dan op de site. Ik heb geen dunne of een hele dikke nek, dus een normale, maar hij zat best strak om mijn nek en ik vind het erg f... Toon meer
Wat een super leuk pakketje ontving ik! De sieraden waren heel mooi verpakt en het voelde echt als een cadeautje. Het handgeschreven kaartje maakte het ook super persoonlijk. De sieraden zijn prachtig... Toon meer
Celia de online sieradenwinkel. Sieradenwinkel met roestvrij stalen sieraden. Dit houdt in dat de sieraden niet verkleuren en waterproof zijn (met normaal gebruik). Ook zijn de sieraden geschikt voor de gevoelige huid en voor mensen met een metaal allergie. De sieraden geven niet af. Op dit moment hebben we in ons assortiment armbanden, kettingen, oorbellen en ringen.
Nederland
Vraagt klanten om een review
Ik zeer onder de indruk van het persoonlijke kaart wat ze had geschreven. Heel erg leuk dat je dat ontvangt als klant. Hier hou ik van. Het persoonlijk maken. Goed gedaan, ga zo door.
Supersnel en persoonlijke kaartje ,erg leuk en verrassend . De volgende dag al in huis.
Gisteren besteld en stond 4 of 5 mei in huis..Echter vandaag al op de mat en supermooi en zorgvuldig ingepakt met een handgeschreven kaartje. Dit was mijn eerste bestelling maar zeker niet mijn laatste.
snelle levering, leuk ingepakt en vertrouwbaar.
Ik ben heel blij met de ketting die ik ontving. Het ziet er prachtig uit, en het is een feestje om het pakketje open te maken. Ook een snelle levering. Ik kan helemaal niks negatiefs bedenken.
De keuze is reuze...er is voor ieder wat wils te vinden op deze site.
De bestelling werd de andere dag al bezorgd en de sieraden zien eruit als op de getoonde foto's.
Verder was het een verrassing dat het doosje waarin het verstuurd werd een persoonlijk tintje had.
En ook zat er een handgeschreven kaartje bij van Celia.
Dit voelde heel speciaal en niet als een bestelling vanuit een groot bedrijf die aan de lopende band spullen verstuurd.
Iedere klant wordt hier blij van! Dat weet ik zeker...
Toffe eerste ervaring met dit sieraden merk. Mooie en opvallende earcuff besteld waar ik veel complimenten over heb mogen ontvangen. Vlot verzonden en netjes verpakt. Onder de indruk van de persoonlijke touch, de eigenaresse weet heel goed waar ze voor wil staan als merk.
snelle levering! En heel mooie verpakt met een lief persoonlijk kaartje erbij!

Antwoord van Celia
De ringen werden snel geleverd en zijn ook heel mooi, net zoals ze worden afgebeeld op de foto. Je krijgt er een handgeschreven briefje bij met een heel persoonlijke boodschap wat het extra leuk maakt. Zeker een aanrader !

Antwoord van Celia
Al zo lang op zoek naar leuke everyday oorbellen en heb het nu eindelijk gevonden.
Elke keer zo leuk ingepakt met een persoonlijk kaartje en dit keer was het in een cute kersttheme 🫶

Antwoord van Celia
Top service! Na een aantal dagen was er met het artikel wat aan de hand, en deze werd direct zonder problemen vervangen.

Antwoord van Celia
Mooi verpakt en persoonlijk overhandigd ❤️
Bedankt! Ben benieuwd wat mijn bonusdochter ervan vindt

Antwoord van Celia
Vandaag oorbellen gekocht bij Celia op de Kerstmarkt, wat een leuke en mooie sieraden. Een super leuke en spontane onderneemster ♡

Antwoord van Celia
Ziet er heel mooi uit. Ook leuk persoonlijk verpakt! Ik denk wel dat het goede kwaliteit is, maar natuurlijk valt zoiets altijd af te wachten. Ik zal hier zeker opnieuw bestellen in de toekomst.

Antwoord van Celia
Bijzonder hoe Celia haar mooie sieraden verstuurd. Als een cadeautje ingepakt en zelfs met een persoonlijke geschreven boodschap erbij. Al een feestje op zich! Er was iets mis met mijn oorbel en dat werd direct opgelost. Alleen maar positief dus ik hoop dat ze nog heel veel mooie sieraden mag verkopen aan haar klanten! Ik kan het zeker aanraden.

Antwoord van Celia
Mooi ingepakt, lieve communicatie, top service & prachtige oorbellen !!

Antwoord van Celia
Het is leuk om iets te bestellen voor een bijzonder iemand. En dan krijg je ook nog een leuk handgeschreven kaartje er bij Top hoor heel leuk.

Antwoord van Celia
Mooie ketting gwn goed. En heel aangekomen aanrader
Het kwam ook zo leuk aan echt een cadeautje

Antwoord van Celia
Het kwam leuk verpakt binnen met een persoonlijke boodschap op een kaartje, erg leuk terwijl ik het het had gekocht om weg gegeven.