Gisteren besteld en stond 4 of 5 mei in huis..Echter vandaag al op de mat en supermooi en zorgvuldig ingepakt met een handgeschreven kaartje. Dit was mijn eerste bestelling maar zeker niet mijn laatst... Toon meer
Ik heb de ketting met 3 hartjes en in het echt ziet hij er anders uit dan op de site. Ik heb geen dunne of een hele dikke nek, dus een normale, maar hij zat best strak om mijn nek en ik vind het erg f... Toon meer
Celia de online sieradenwinkel. Sieradenwinkel met roestvrij stalen sieraden. Dit houdt in dat de sieraden niet verkleuren en waterproof zijn (met normaal gebruik). Ook zijn de sieraden geschikt voor de gevoelige huid en voor mensen met een metaal allergie. De sieraden geven niet af. Op dit moment hebben we in ons assortiment armbanden, kettingen, oorbellen en ringen.
Nederland
Vraagt klanten om een review
Prachtige sieraden, die snel worden verzonden. Het pakketje is een cadeautje om uit te pakken. Je voelt en ziet gelijk met hoeveel liefde het pakketje is ingepakt. Het handgeschreven kaartje maakt het nog eens extra speciaal. Gun jezelf mooie sieraden die met alle zorg zijn uitgezocht om jou te laten stralen.

Antwoord van Celia
Leuke sieraden voor een leuke prijs. Verzending supersnel en je bestelling komt met een persoonlijke touch, een echte aanrader

Topbedrijf
De verzending was heel snel.
Het was heel leuk ingepakt.
En een topkwaliteit.

Antwoord van Celia
Super service ! Uitermate behulpzaam en vriendelijk !
Omwille van een dringende levering is Celia de juweeltjes persoonlijk bij mij komen afleveren, dat vergeet ik nooit !

Antwoord van Celia
Geweldig ! Allereerst werd ik verrast door een persoonlijk handgeschreven kaartje van Celia. dat vond ik al erg speciaal. Daarna zag ik hoe mooi het allemaal ingepakt was en het sieraad was ik ook erg blij mee ! armbandje pastte precies en voldeed aan de beschrijving !

Antwoord van Celia
Besteld en dag erna in de bus!Een handgeschreven briefje erbij,leuk verpakt en een TOP zonnebril.Dikke aanrader!

Super!!
Heel leuk verpakt met een persoonlijke boodschap op een kaart, handgeschreven!!

Antwoord van Celia
Prachtige sieraden voor een vriendelijke prijs. Ik ben er dolblij mee!

Antwoord van Celia
Mooie oorbellen, wel iets zwaar. Snel in huis, met een lief kaartje erbij.

Antwoord van Celia
Heel blij weer met mijn mooie sieraden . Goeie service en snelle levering .

Antwoord van Celia
Snel, goede kwaliteit en zelfs een persoonlijk handgeschreven kaartje erbij, heel leuk en daarmee een aanrader!

Antwoord van Celia
Snelle service leuk kaartje erbij persoonlijke aandacht

Persoonlijke boodschap was super. Mooi gebaar. Mooie oorbellen

Antwoord van Celia
Mooie sieraden. Heel leuk dat ze een persoonlijk berichtje bij de bestelling doet

Antwoord van Celia
Ik heb al zoveel besteld. De kwaliteit is wat het moet zijn, ik voel me heel erg vrouwelijk en mooi bij het dragen van de sieraden. Wordt heel mooi en netjes ingepakt en daar wordt je zo vrolijk van! AANRADER!!!!

Antwoord van Celia
Het was een feestje om de bestelde artikelen van Celia te mogen ontvangen. Het geheel was verstuurd in een stevig doosje en daarin zat weer een doosje met de sieraden (ook nog)in een zakje. Er zat een persoonlijk geschreven kaartje bij, wat erg attent is. Ik zal hier zeker vaker bestellen!

Antwoord van Celia
Een mooi en eerlijk bedrijf met een prachtige visie
Bovenal ook prachtige sieraden

Antwoord van Celia
Wat een super leuk pakketje ontving ik! De sieraden waren heel mooi verpakt en het voelde echt als een cadeautje. Het handgeschreven kaartje maakte het ook super persoonlijk. De sieraden zijn prachtig en maken mijn outfit helemaal compleet. Als je op zoek bent naar mooie sieraden voor een feestelijke gelegenheid of juist je alledaagse outfits mee op te fleuren, dan raad ik de sieraden van Celia zeker aan!