Prachtige sieraden, die snel worden verzonden. Het pakketje is een cadeautje om uit te pakken. Je voelt en ziet gelijk met hoeveel liefde het pakketje is ingepakt. Het handgeschreven kaartje maakt het... Toon meer
Gisteren besteld en stond 4 of 5 mei in huis..Echter vandaag al op de mat en supermooi en zorgvuldig ingepakt met een handgeschreven kaartje. Dit was mijn eerste bestelling maar zeker niet mijn laatst... Toon meer
Ik heb de ketting met 3 hartjes en in het echt ziet hij er anders uit dan op de site. Ik heb geen dunne of een hele dikke nek, dus een normale, maar hij zat best strak om mijn nek en ik vind het erg f... Toon meer
Wat een super leuk pakketje ontving ik! De sieraden waren heel mooi verpakt en het voelde echt als een cadeautje. Het handgeschreven kaartje maakte het ook super persoonlijk. De sieraden zijn prachtig... Toon meer
Celia de online sieradenwinkel. Sieradenwinkel met roestvrij stalen sieraden. Dit houdt in dat de sieraden niet verkleuren en waterproof zijn (met normaal gebruik). Ook zijn de sieraden geschikt voor de gevoelige huid en voor mensen met een metaal allergie. De sieraden geven niet af. Op dit moment hebben we in ons assortiment armbanden, kettingen, oorbellen en ringen.
Nederland
Vraagt klanten om een review
Super mooi en netjes verzorgd.
Blij mee!!
Mijn bestelling werd dezelfde dag verzonden! Sieraden van hele goede kwaliteit!!!
Alles is keurig verzorgd en mooi verpakt geleverd. Het is na mijn bestelling ook snel gelerd. Top!
Het is een aanrader om hier iets te bestellen!
Super leuke cadeauverpakking met een persoonlijk geschreven kaartje! Top kwaliteit ring.
Prachtige sieraden! Het pakketje was erg leuk en netjes ingepakt, echt een feest om uit te pakken. Super blij mee😍
Ik heb de ketting met mini hartjes (wit) aangeschaft. Ik had deze al snel in huis, want het pakketje werd dezelfde dag nog verzonden! De ketting is prachtig en van goede kwaliteit. Verder was de ketting super leuk verpakt. Ik ga hier zeker vaker bestellen.
Super mooie sieraden en van goed kwaliteit. Daarnaast ook een mooie boodschap mogen ontvangen van Celia. Ik zal hier vaker een bestelling plaatsen.
Ik heb van heel dichtbij meegemaakt met hoeveel overgave jij bezig bent om een prachtige sieraden webshop te maken. Je bent heel liefdevol naar je klanten en het doet mij goed dat je daar zoveel voldoening uit haalt. Ga zo door lieverd!
Leuke sieraden voor een betaalbare prijs! Goeie service en een snelle levering.
Ik ben heel blij toen ik mijn pakketje van Celia in de bus kreeg. Binnen een dag was mijn bestelling verzonden en een dag later had ik het ook binnen. De bestelling voldeed precies aan mij verwachting en het allerleukste vond ik de persoonlijke touch, een leuk en persoonlijk kaartje. Ik ga zeker vaker bestellen.