Één van de BH's van mijn eerste bestelling ging meteen bij de eerste keer dragen kapot. Ik baalde echt, want ze zitten heerlijk. Het bandje was losgeschoten. Contact opgenomen, en na wat vragen t... Toon meer
Wat een heerlijk materiaal! Zoals de tips van velen van onderaf aangetrokken en dan corrigeert hij echt heel mooi. Heb hem precies op de maat gekocht volgens de maattabel. Ik hoef er geen bh onderaan,... Toon meer
Geweldig! Heerlijke stof en helemaal niet duur zit als gegoten! Had direct daarna nog een nieuwe bestelling geplaatst en dat pakketje was leeggehaald (waarschijnlijk vond een bezorger van DHL ze ook l... Toon meer
Ik had besteld, snelle levering. Helemaal top. Helaas na 2 keer dragen was een drukkertje van de bodysuit eraf. Defect gemeld en dat is super opgepakt. Kreeg een kortingcodes om een nieuwe te bestell... Toon meer
Vraagt klanten om een review
Op 31/5 heb ik een 3 tal bodys besteld
Helaas ging de verzending niet zoals het zou moeten
Uiteindelijk is dit netjes opgelost door mijn geld terug te storten op mijn rekening

Antwoord van Cfab
De bestelling is erg lang onderweg. Uiteindelijk besloten het te retourneren. Het product zelf koste 19 euro maar ik moest 12.85 terug betalen aan verzend kosten.
De kwaliteit van het product is niet wat ze beschrijven dun materiaal niet ondersteunend.
Na de revieuw werd er vrij snel contact opgenomen en aangeboden het bedrag terug te betalen. Dat is netjes zo hoort het ook met een retourzending.

Producten zijn top!
Klantendienst is heel behulpzaam en snel!

Antwoord van Cfab
Wij zijn heel tevreden over de producten en zijn nog meer tevreden over de klantenservice. Binnen 48 uur hebben ze onze vragen perfect opgelost.
Tot snel weer.

Antwoord van Cfab
Ik had een bestelling geplaatst, maar naar twee keer dragen was één van de items al kapot. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice en ik kreeg snel een reactie terug. Ze vroegen naar wat details en vervolgens kreeg ik een waardebon t.w.v. het defecte product en de verzendkosten. Ik vond het contact fijn. De rest van de items waren goed, niet geweldig, maar ook zeker niet slecht.

Antwoord van Cfab
BH zit prima maar je mag de uitneembare vulling niet wassen. Ook niet op handwas, dat had ik dus gedaan uit hygiënisch oogpunt. Na 1 wasbeurt dus niet meer bruikbaar. Wat een miskoop. Ik heb de foto’s van de vulling opgestuurd per mail en ik kreeg als reactie dat de vullingen niet mogen worden gewassen. Uiteraard mijn fout want het stond op de website maar dit is voor het eerst in mijn leven dat ik de vulling van een bh niet mag wassen.

Antwoord van Cfab
Bh’s passen echt niet. Alles opgezocht in de maattabel, maar er klopt niets van. Nu moet ik €7.95 betalen om het terug te sturen, wat een hele dure prijs is voor een retour dat letterlijk bijna niets weegt en waarvan ik het label moet printen. Ik heb geen printer en het is echt ouderwets. Ook voor mij hier een reden om niet meer te bestellen. Zoveel bedrijven die gratis retourzending aanbieden én een QR code. Zal verder echt een prima bedrijf zijn, daar zeg ik niets over, maar voor mij niet meer. Je kunt beter bij je oude vertrouwde bedrijven blijven. Afgelopen maand 3 uitstapjes gemaakt naar andere bedrijven, maar zowel het retourbeleid als de maattabellen waren bij alle 3 niet prettig!
Note: na mijn review hebben ze mijn verzendkosten terug gestort. Vandaar mijn aanpassing in de review

Antwoord van Cfab
Ondanks een defect, netjes opgelost. Ik draag zowel de bh’s als de body’s

Antwoord van Cfab
Very helpfull if you have questions, I am waiting for my next two orders🎉

Antwoord van Cfab
Geweldig bedrijf, met de mooiste body’s bh’s etc. Ik wil de klantenservice een 10/10 geven ik had een body besteld en deze op dezelfde dag aangedaan helaas kwam er een gaatje in het materiaal en ik heb gemaild met de klantenservice en ze hebben mij deze body volledig vergoed. Ben heel dankbaar daar voor. Ik ben echt een fan van hun producten! Je zult niet anders meer willen als je eenmaal de body’s en ook de bh’s hebt gedragen.

Antwoord van Cfab
Comfort push-up-bh jellow licht blauw en roze besteld in maat l
Heel raar de gele paste perfect echt een aanrader.
Maar de lichtblauwe en de roze bleek dat hier de zijkanten smaller zijn dan bij de gele waardoor bh kleiner lijken en niet zo goed passen.
Dus deze 2 retour kan op side ook niet zien wat het verschil is

Antwoord van Cfab
Er ging iets mis met mijn bestelling want mijn huisnummer ontbrak… contact opgenomen met de klantenservice snel contact gekregen. Eerst moest ik nog een paar dagen afwachten maar ik vroeg om een nieuwe bestelling dit hebben ze meteen in orde gemaakt en nu wacht ik op de nieuwe bestelling super goeie oplossing en super fijn. Ben super benieuwd naar de bh’s.

Antwoord van Cfab
Update: na mijn review kreeg ik een aanbod als ik mijn review aan zou passen. Dat is nu gedaan, waarna ik niets meer van het aanbod heb gehoord. Cfab heeft intussen trust pilot verzocht mijn review te verwijderen omdat deze nep zou zijn, blijkbaar mag je geen negatieve review geven.
Het product zelf: de maat en pasvorm valt erg tegen. Ik kreeg 2 track en trace linkjes van verschillende vervoerders, geen antwoord op mijn mail erover (pakket was "nergens") maar het bleek een noreply te zijn (geen melding van gezien overigens). Erg hoge verzendkosten voor retourneren.

Zeer slechte ervaring met CFAB
De kwaliteit van de producten is slecht. Eén bh werd defect geleverd en een andere bh had totaal geen goede pasvorm.
Ook het retourproces verloopt extreem moeizaam. Mijn oude bankrekening was opgeheven, daarom heb ik gevraagd om de terugbetaling naar mijn huidige rekeningnummer over te maken. Ondanks dat ik bewijs hiervan heb aangeleverd, blijft CFAB de terugbetaling tegenwerken.
De klantenservice reageert uitsluitend met AI-berichten — dit staat zelfs onder de berichten vermeld. Helaas wordt er inhoudelijk totaal niet gekeken naar wat je uitlegt. Begrijpend lezen en daadwerkelijk reageren op de situatie lijkt te moeilijk. Je krijgt vooral standaardreacties met onjuiste informatie waar je niets mee kunt.
Slechte kwaliteit, slechte service en een dramatische afhandeling van retouren en terugbetalingen. Voor mij absoluut geen aanrader.
Als antwoord op de reactie:
Heeft mijn klacht totaal niks te maken met wasinstructies! Jullie hebben de administratie totaal niet op orde en mijn review überhaupt niet eens gelezen.

Antwoord van Cfab
Leuke producten en nog belangrijker goede service.
Ik heb contact gehad met klantenservice omdat ik een probleem had met een artikel en ben zeer netjes geholpen.

Antwoord van Cfab
Geweldigen bh’s.. na veel merken al geprobeerd is deze echt super ze knellen niet dragen heerlijk

Antwoord van Cfab
Zeer tegenvallend, na alle positieve influencer video's. De bh's zijn redelijk, maar ondersteunen niet genoeg, passen maar net (qua cupgrootte, en ik heb cup 80C en volgens de chart een maat L bh) en kruipen snel omhoog aan de onderzijde.
Ik heb alle maten via de size chart besteld, zo ook een body. Deze was echter bizar klein en onmogelijk aan te krijgen.
Ik bestel hier in ieder geval niet meer.

Antwoord van Cfab
Er klopt niets van de maatvoering, ook niet wanneer je de size chart gebruikt. Wanneer je een grotere cup hebt en een smalle band, past niets goed. De klantenservice is erg slecht en niet behulpzaam. Dus nu helaas de producten op eigen kosten moeten retourneren, want ruilen heeft geen zin, gezien ik geen advies krijg over welke maat ik dan wél moet bestellen... Erg zonde!
UPDATE 23/6: they now flagged my review for it not being based on a true experience, all the while I have had multiple conversations with their support team via e-mail. Be mindful of this when you see mostly good reviews, as they apparently report the ones they don't like..