Det er det værste gang skit med det nu system basiskor alt er skit skal laves om for dig det gamle stander kør beder en det nyt skit og tvinger folk til at bryge mobil pay eller oplysniger på din beta... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Tjek ud systemet er sådan sat op at hvis man glemmer at tjekke ud. Modtager man en mail om dette med mulighed for stadig at nå at tjekke ud indenfor én uge PROBLEMET er at systemet først genererer den... Toon meer
Umuligt System for Tjek-ud! Når der er fejl, enten trods man har tjekket ud ikke registeres, eller man ikke kan fordi den er 'ude af drift' ... Indberette online er en omfattelig umulig opgave, syst... Toon meer
Tjek udvej appen fungerer ikke. Jeg fik en mail om at opdatere appen, hvilket jeg gjorde, hvorefter den ikke længere kendte nummeret på mit rejsekort. Ved forsøg på at indtaste det svarede den “er a... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Elendigt.
Nej Rejsekort, jeg har IKKE "glemt" at stemple ud ej heller var jeg "forhindret". Jeg dobbelttjekkede endda at den forbandede automat gav mig et bip og en bekræftelse på at den havde modtaget min udstempling så i kan ærligt talt tage og skubbe jeres "glemt" og "forhindret" et vist sted hen.
Det er sket 5 gange nu, de sidste 4 måneder. Jeg bad endda min lokale buschauffør bekræfte at hun hørte jeg bippede ud da det sidst skete.
Rejsekorts system fungerer elendigt og ligeledes deres "udvej". Selskabet tager absolut intet ansvar for deres fejlende systemer og der er absolut intet man kan gøre som kunde. Denne "udvej" giver os kun et desperat håb om muligvis at undgå karantæne efter deres automater tilfældigvis beslutter sig for at ens rejse alligevel ikke var "udmeldt", selvom den fortæller en det.
Kunne jeg give lavere end 1 stjerne ville jeg.
Appen fungerer ikke ☹️
Kunne ikke checke ud i morges da de var…
Kunne ikke checke ud i morges da de var ude af drift på min 2. Bus .. Og jeg har ikke penge til at rejse hjem igen... Oh i ber om 14 dage til at rette fejlen ...
Stop med at inddele ansvaret så meget i ikke kan løse en simpelt opgave selv om jeg godt ved i er glade for ansvars fralæggelse
App'en fungerer ikke
App'en fungerer ikke - melder fejl hele tiden. Alternativtet på deres hjemmeside fungerer sjældent. Det ligner en fiasko.
Spild af tid.
De siger igen og igen og igen at de ikke kan finde en rejse, der matcher med de oplysninger jeg har indmeldt. De kigger overhovedet ikke på hvad de laver men afviser bare uden at checke.
Eklatant mangel på service - de holder simpelthen folk for nar…
Min datter kunne ikke tjekke ud i bussen pga. fejl i automaten.
Vi kunne ikke anvende "Check udvej", da appen ikke loadede.
Efter geninstallering melder appen fejl ved indtastning af kortnummer - ved gentagne forsøg med både hendes og mit kort.
Websiden checkudvej.dk loader ikke - siden er bare tom, der er ikke engang en fejlmeddelelse.
Service angående ALT, hvad der har med rejsekortet er simpelthen komplet, enestående, kafkask elendig og frustrerende. Og når man så læser de andre anmeldelser her, er det tydeligt, at ingen gør noget ved de massive problemer, der har stået på nærmest altid.
Er der ikke en som har en positiv…
Er der ikke en som har en positiv oplevelse med Check ud? (altså inden for den sidste uge) Har nu prøvet sammen med min søn vegne at logge ind på check ud på PC, Android, Iphone intet virker. Ringer man til Rejsekort får man blot at vide at der er for mange som ringer. Hos rejsekort ser det ud til at alt er i orden med check ud appen
Drop det rejsekort
Drop det rejsekort. Der er ingen motivation til at få noget til at virke når man tjener penge på det ikke virker.
Virker hverken i Browser eller app..
Virker hverken i Browser eller app... man tror det er løgn de kan slippe afsted med sådan en service..
Ingen kontakt
Jeg kunne ikke tjekke ud med mit personlige rejsekort, fordi terminalen i bussen var ude af funktion.
App´en: Check Udvej, siger: "der er opstået en teknisk fejl", når jeg vil logge ind - i tre dage nu.
Hjemmesiden går tilbage til log-in delen, når jeg vil logge ind; den kører altså i ring.
Når jeg ringer, får jeg at vide, at der er for mange opkald til, at de kan nå at håndtere dem - ring senere ... og igen .... og igen ...
Når jeg vil udfylde deres egen formular på hjemmesiden, er formularen tom, eller ikke aktiv.
Det drejer sig om 63,68 kr, så det er ikke pengene, det er princippet og frustrationen. Og de to er tilpas store til, at jeg nu har betalt 100 kroner for en klage hos Center for Klageløsning.
Det er da ellers simpelt, når man nu kan se sine rejser på hjemmesiden - at tilføje mulighed for anmeldelse af problemer lige dér!!!!!!!!
Nu har jeg opdaget endnu en tredje-fjerde mulighed for at kontakte dem: der er en mailadresse her forneden: info-a-checkud.rejsekort, så dér sender jeg nu.
For at det ikke skal være løgn, så kan jeg nu ikke logge ind her på siden, fordi godkendelse med google ikke er tilgængelig i øjeblikket. Lad os håbe øjeblikket er overstået om et øjeblik ... ...
I bedste fald er appen vaklende
I bedste fald er appen vaklende, med oftest umulig at anvende - "Systemfejl - prøv igen senere".
Skal man bruge Rejsekortet, så skal Check Udvej også virke - hele tiden & hver gang.
Har afinstalleret og installeret - ingen forskel.
Anmodning afvist
Virker mildestalt dårligt. Jeg glemmer at afslutte min rejse på standeren, men kommer i tanke om at jeg har en app til lige netop det formål. Det bare ærgerligt, når en opreklameret, ærgerlig app ikke lever op til kriterierne - min anmodning blev afvist, og jeg blev trukket for det fulde beløb som havde jeg kørt til København i stedet for at stå af 2 timer før. Kan ikke anbefales.
Elendig app
Elendig app - virker aldrig. Man ender simpelthen med at give op da man ikke orker besværet.
Appen virker ikke
Appen virker ikke. Jeg har genstartet telefonen, afinstalleret appen, installeret den igen, genstartet telefonen igen og det virker ikke. Jeg får at vide at der er en kommunikationsfejl. Det ville være noget smartere, hvis man kunne anmelde det på hjemmesiden.
elendig 'service' der aldrig virker
elendig 'service' der aldrig virker, når man klager bliver det ikke fuldt op.
Jeg glemte at checke ud og fik en mail…
Jeg glemte at checke ud og fik en mail om at jeg kunne bruge check-ud appen til at gøre det. Jeg downloadede den på min IPhone og indtastede mit rejsekortnummer og brugte min nemID. Herefter burde rejsekortet fremgå af menuen, men menuen var tom og lige meget hvad jeg gjorde nyttede det ikke noget. Det lykkedes mig dog at få at vide at mit rejsekortnummer og mit cprnr ikke matchede (selvom det gjorde).
Jeg gik så ind på hjemmesiden (rejsekort.dk) på min IPad for at se om jeg kunne gøre noget dér, men det kunne jeg ikke. Samtidig ville jeg ændre min e-mail, så jeg tastede min nye e-mail ind og bekræftede den og trykkede gem, men fik en fejl om at jeg skulle gentage e-mailen (havde allerede gjort det). Dette har jeg også været ude for før.
Endelig ville jeg så prøve Rejsekort appen og downloadede den på min IPhone, og skulle oprette en brugernavn. Her fik jeg OGSÅ en fejl uden yderligere oplysninger om hvorfor (overholdt de specificerede krav til brugernavn.
HVORFOR i H…… SENDER MAN SÅDAN NOGET L… UD TIL KUNDERNE.
Lees meer over geverifieerde reviews.