Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Gerade eine Salamipizza und eine Fungipizza bekommen........schlechteste Pizzen,die wir je gekommen haben!!!!!!....Leute,geht lieber wo anders hin!!!!!...werden dort nie wieder bestellen!!!!!......kei... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lyt ikke til anmeldelserne her. Alt er fint og velorganiseret. Lækker mad og god betjening. Fuldt hus med mange lokale på en almindelig onsdag, så må de altså gøre noget rigtigt. Vi gik glade derfra.... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vor einiger Zeit wurde gegen mich eine Anzeige wegen Körperverletzung und Sachbeschädigung erhoben. Der Besitzer sowie die Mitarbeiter der Pizzeria Ciao hatten diese Vorwürfe gegen mich geltend gema... Toon meer

Bedrijfsgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

2,7

Alle reviews

7 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Lav “italiensk” smagsoplevelse.

Lasagne med formodentlig svinekød, kønsløs sovs (måske købelasagne?!)
Båndspagetti med oksekød smagte ikke af meget, alt får få krydderier og smag. Brødet godt, oliven lækre.
Venligt personale, god beliggenhed, nydelig indrettet.
Men maden var ikke værd at køre efter.

26 maart 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Forfærdelig service fra uhøflig tjener

Jeg var på Ciao Ciao med min svigerfamilie, og vi har booket bord til 6. Desværre har vi en enkelt der falder fra, og vi ankommer derfor kun 5. Vi bliver mødt af en utrolig uhøflig tjener der ikke byder os velkommen, men i stedet skælder os ud fordi vi ikke har ringet og sagt vi kun kommer 5 (da de åbenbart har meeeeget travlt, så derfor skal de kende det præcise antal). Tjeneren var en mand i slut 30'erne med rød/brunt hår såvidt jeg husker.
Vi bliver så sat ved vores 6-mands bord af samme tjener, men efter to minutter kommer han hen til os og fortæller at vi skal flyttes os hen på et 4-mand bord hvor de har dækket op til en ekstra for enden. Der er derfor knapt plads til vores mad da vi får den.
Egentlig fair nok at de flytter os til et mindre bord når nu de har travlt, men der står 3 borde på hver side af vores som var tomme (og forblev det imens vi var på restauranten), så helt travlt kan de ikke have haft.
Lige som man tror at service ikke kunne blive dårligere fra tjeneren, så ankommer der fem mennesker et par minutter efter at vi er blevet flyttet. Dem placerer han så ved det 6-mands bord som vi lige er blevet flyttet fra, fordi vi kun var fem. At man kan tillade sig det er min en GÅDE.
Alt i alt en forfærdelig oplevelse med den tjener, som jeg kun beskriver fordi de andre tjenere vi talte med var rigtig søde.
Desværre kan et dårligt æble blandt mange gode æbler ødelægge oplevelsen, og jeg kommer derfor IKKE tilbage til Ciao Ciao igen. Øv Øv.

14 januari 2023

Fantastisk mad

Fantastisk mad, god betjening, føler sig som en stor familie, kan virkelig anbefales

28 november 2021
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Utrolig hyggeligt sted

Utrolig hyggeligt sted, med virkelig god helt rigtig Italiensk mad. Det var tydeligt de fleste gæster er lokale. Så trods en god betjening, ville lidt mere nærvær til vores bord, have givet den 5. stjerne.
(Den hvide Amerone, er fra Strandsøgård i Råbylille på Møn)☺

9 oktober 2021
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Her må du kun komme hvis du er rig!

Her må du kun komme hvis du er rig!! Ellers får du den dårligste siddeplads og er i 2. Personer så får i ikke maden på samme tid + den dårligste siddeplads hvor i er klemt helt op i et hjørne.
Tak for mig
Henrik Hansen

25 augustus 2021
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Gode pizzaer og meget venlig service

Gode pizzaer og meget venlig service. Jeg bliver tit bedt om at tage deres velsmagende Margerita pizza med til min gamle mor som ikke selv kan gå ud. Og desværre kan pizzaerne ikke bringes ud, men betjeningen er rigtig fin i butikken og der er ingen problemer med at få skiftet ingredienser ud hvis man fx ønsker vegetarisk eller vegansk udgave. Lækre tynde, sprøde bunde og betjening med et smil. Og ikke mindst: man får det man bestiller! Der er desværre mange pizzariaer der glemmer ting og fx kommer noget forkert på, men ikke her. Alle gange jeg har købt hos ciao ciao har det været rigtigt.

6 februari 2021

Noget af det perfekte.

Noget af det perfekte.

Fik anbefalet stedet af en af min kones veninder.

Vi inviterede naturligvis henne med og må konstatere at det har været en mad oplevelse af det perfekte. En 3 retters menu af en gastronomisk oplevelse. Prisen svarer til madens kvalitet og den perfekte service.
Lang tid siden at have spist med -den grad- af fornøjelsen/glade. Ikke sidste gang vi har været/besøgt stedet. En anbefaling til alle madelsker. Glæder os til at komme igen.

7 mei 2019
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

som at være i Italien igen

Var den 2/1-19 på Ciao Ciao for 1.x med familien. Skøn aften, god mad, pænt store portioner, masser af opmærksomhed fra tjenerne uden at de var påtrængende, absolut en restaurant hvor vi vil komme igen og igen. Vi kan kun sige “tak for en dejlig aften”.

5 januari 2019

Kan kun VARMT anbefales.

Kan kun VARMT anbefales.
Har lige holdt familiefest. Alt efter planen. Maden- serveringen - stedet- prisen. Alt helt fantastisk. Super behageligt sted, da Alt personalet er super imødekommende.
Tak fordi i gjorde rammerne for vores fest helt fantastisk. Stor ros fra alle 18 gæster. ❤ Følelsen af at det er et fammiliert sted, er unikt. Kæmpe ros herfra.

4 augustus 2018

Bedst i Nordsjælland

Bedst i Nordsjælland. Har været der adskillige gange, nu også på Valentins dag.
Vi havde naturligvis bestilt bord. Køen for at få et bord var pæn lang. De havde susende travlt - Men det mærkede man ikke, bla. på grund af ekstra personale, både på gulvet og i køkkenet.
Vi var meget imponeret hvor professionelt de håndterede den ekstra travlhed, maden kom uden forsinkelse.

18 februari 2018

Lækker, lækker mad

Super lækker madoplevelse i denne for os nye restaurant, der oser af Italien. Vi startede med antipasti, der både gjorde noget godt for øjet og ganen. De møre bøffer til hovedret var stegt perfekt - og sovsen: Mums!

Børnenes Pasta Carbonara havde jeg selv lyst til at spise - havde desværre ikke mere plads.

Et andet plus ud over maden var betjeningen. Masser af venlige medarbejdere, så der aldrig manglede hverken vand, brød eller opmærksomhed. Vi kommer helt sikkert igen...

9 januari 2017

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.