Het is niet eens 1 ster waard, maar die moet ik invullen omdat ik anders geen review kan achterlaten. Schoenen vrij snel in huis, maar toch niet tevreden, meteen een retour aangevraagd. Moest via ital... Toon meer
Bestelling gedaan op 17 september (1013602116). Verwachte leveringsdatum 23 september. Tot op heden 26/09 nog steeds niets ontvangen. Via tracking UPS staan gegevens niet geüpdatet of werkt gewoon nie... Toon meer
Eigenlijk verdient Clarks geen enkele ster. Eind november bestelling ontvangen, het geleverde retourlabel dat ik op 5 december ontving op het pakket per 6 december verzonden. ...tot op heden staat de... Toon meer
Wees alert bij een mixbestelling van korting op schoenen en onafgeprijsde schoenen! Vooral als je maten en comfort niet zeker zijn! Online aankoop in Nederland gedaan. Nooit meegema... Toon meer
At Clarks, our mission is to empower everyone with the freedom to move comfortably. Experts in shoemaking since 1825, we combine the latest comfort technologies, innovative construction techniques and contemporary designs to create pairs that help you take every day in your stride. We’re dedicated to providing outstanding customer service, so you can always count on us when finding the perfect men's, women's and kids' shoes – whether shopping online or visiting our friendly stores.
Heeft 96% van zijn negatieve reviews beantwoord
We zijn inmiddels 10 dagen vele telefoontjes en een paar mails verder maar nog steeds heb ik mijn geld niet terug gestort gekregen. Vorige week zelf een mail met de bevestiging dat de zaak is afgehandeld gekregen en dat de terugbetaling binnen enkele dagen op mijn rekening zou staan maar je raad het al.... nog niets binnen.
3 November heb ik 3 paar schoenen gekocht bij Clarks.eu. Omdat de pasvorm niet goed was heb ik deze geretourneerd. Na meerdere malen contact te hebben gehad en meerdere keren de bevestiging te hebben gekregen dat het geld aan het einde van de week op mijn rekening zou staan is het nog steeds niet terug gestort. Het is nu januari. Mijn advies is, wanneer je niet zeker weet of schoenen passen, zou ik hier niet bestellen. Het retour proces is niet op orde.
Nog steeds geen geld retour.
Datum bestelling 01-08-2023, bestelnummer CL-EU-00709807;
retour per PostNL 10-08-2023, RMA nummer:1000069760237.
RMA-NUMMER is opgevraagd en bewijs van PostNL aangeleverd. Geretourneerd met alle juiste gegevens, zelfs IN DE ORIGINELE VERPAKKING, foto's opgestuurd.
Clarks werkt met een ANTWOORDNUMMER, allemaal correct genoteerd op het etiket. Als Clarks iets niet terug kan vinden, ligt dat aan Clarks en niet aan mij, de klant. Dan mag ik daarvan niet de dupe zijn. Ik krijg de schuld. Na maanden nog steeds geen geld retour.
Ik wacht al ruim drie weken op terugbetaling van een geretourneerd product. Elke keer als ik contact opneem zeggen ze dat er een technisch probleem is die bijna is opgelost en dat het bedrag uiterlijk dan en dan komt. Nu paar weken verder en nog steeds niets.
Schoenen op 3 november geretourneerd..
Wacht nog steeds op terugbetaling, vele malen gebeld en gemaild, zonder resultaat.
Zij blijven volhouden technische problemen te te hebben met terug betalen.
Heb inmiddels rechtsbijstand ingeschakeld.
Bestel daar NOOIT meer!
IK ZIE NU DAT ER AL VEEL MENSEN GEDUPEERD ZIJN DOOR CLARKS.
Laat dit een waarschuwing zijn!!!!!
Op 11 december eindelijk het geld teruggestort gekregen. Jammer dat deze late betaling zo’n ergernis heeft
gegeven, en na dreiging met de rechtsbijstand er wel snelle actie was.
Reactie gekregen op mijn verzoek 1 uur nadat ik mijn klacht had gedeeld op deze site.
De toezegging was dat het na een week op mijn rekening zou staan. Niet dus.
Nog een keer een mail gestuurd maandag en daar niks meer op gehoord en natuurlijk heb ik nog steeds mijn geld niet terug.
Ik wacht al 5 weken op een terugbetaling van geretourneerde schoenen. Ze hebben op 27 oktober mijn schoenen ontvangen, die ik terug gestuurd heb. Al een paar maal met ze gemaild en ik krijg steeds te lezen dat er een technische storing is en dat ik binnen 14 dagen mijn geld terug heb. Dus nog steeds mijn geld niet terug. Dus mensen, wees gewaarschuwd, koop hier niks want als je het artikel terug stuurt kun je naar je geld fluiten.
Ik wacht nu al bijna twee maanden op een retourbetaling. Elke keer hetzelfde mailtje dat er technische problemen zijn en dat het toch echt over een week op zondag wordt terugbetaald. Er zijn echter al heel wat zondagen voorbij zonder betaling. Koop hier alsjeblieft nooit wat want volgens mij zijn ze failliet of op het randje van faillissement.
Schoenen betaald (78 euro), schoenen ontvangen en retour gestuurd (pasten niet goed), 17 oktober 2023.
Nog steeds het bedrag niet terug ontvangen.
Verschillende keren gemaild, gebeld. Dan sturen ze een mail dat ik het bedrag voor vrijdag (welke vrijdag??), retour ontvang, maar dat gebeurt niet.
Overweeg nu mijn rechtsbijstand in te schakelen, want dit vind ik zooo slecht.
Na bevestiging vanuit clarks dat retour ontvangen is meerdere keren bericht van hen gehad dat de terugbetaling uiterlijk die week komt.
Maanden later nog geen geld ontvangen. Zelden zo'n slechte ervaring met een bedrijf gehad.
Zelfde als de rest. Fijne schoenen maar wacht al 2 maanden op geld van het paar dat retour ging. Nooit meer, want wil niet bedelen om mijn eigen geld
Schoenen besteld en geretouneerd. Volgens de track and trace van post.nl is de retour ontvangen door Clarks. Daarna blijft alle actie van Clarks uit. Geen retourbevestiging en geen terugbetaling. Ik heb verschillende keren contact met de klantenservice gezocht. Er worden toezeggingen gedaan, maar geen actie ondernomen. Na meer dan een maand wacht ik nog steeds op terugbetaling. Nooit meer Clarks!
Hele fijne schoenen en snel geleverd.
Koop alleen maar Clarks al vele jaren lang.
Ik heb schoenen besteld maar nooit ontvangen. Ze hebben naar eigen zeggen een fout gemaakt in de adressering maar mijn geld wordt niet teruggestort. Ik heb inmiddels meer dan 10 mails gestuurd en meerdere keren gebeld, maar wordt steeds afgescheept met een algemene reactie.
Ik wacht al 2.5 mnd op terugbetaling.
Krijg alleen standaardmails als antwoord .
Waardeloos bedrijf😔
Wat jammer dat ik geen 0 sterren kan geven!
2 jaar geleden een paar mooie Clarks gekocht in de kast gezet en kwam ze vanochtend tegen, nieuw in de doos, helemaal vergeten maar nog steeds helemaal nieuw en ongedragen, leuk!
Vanochtend aangetrokken en voor het eind van de middag zijn beide zolen helemaal verpulverd.
Het blijkt om PU-hydrolyse te gaan, als je ze niet vrijwel dagelijks gebruikt vergaat de zool!
Zonde van de nieuwe schoenen, aan de bovenkant nog nieuw maar de zool kan niet vervangen worden en dus na 1 ochtend dragen in de prullenbak, 150,- weg!
Ik kende het verschijnsel van berg en wandelschoenen maar had er niet bij stil gestaan dat Clarks dit ook zou gebruiken...
Schoenen besteld, betaald en zijn ook geleverd. Blijken niet goed te passen. Teruggestuurd maar ik zie of hoor al weken helemaal niets meer. Ook mijn geld is tot op heden niet teruggestort.
Contactformulier al 3x ingevuld maar geen enkele reactie.
Er is ook geen contact mogelijk met customerservice in het Nederlands.
Inmiddels is na weken het bedrag teruggestort. Uiteindelijk goed afgesloten.
ik had deze schoenen in een winkel gezien, ging naar de Clarks website waar ze tegen dezelfde prijs als in de winkel stonden en ik 15% korting kreeg nadat ik me op de nieuwsbrief abonneerde. Zaterdag besteld en de woensdag erop werden ze netjes verpakt geleverd.
PS. ik had de slechte score op Trustpilot wel gezien, maar besloot toch maar te bestellen. Wat mij betreft een goede ervaring.
Sandalen gekocht in outlet winkel gekocht in Roermond.na een tijdje kwam ik er achter dat er iets niet goed was in het voetbed. Gebeld met winkel , men sprak alleen Engels en ik moest maar een mail sturen in het Engels naar hoofdkantoor.volgende dag naar winkel gegaan en daar gaf personeel toe dat er iets mankeerde aan schoen.maar moest wachten op manager. Die kwam na 2 uur en sprak alleen Engels.toen ik zei dat ik het niet juist vond omdat het een Nederlandse winkel is in Nederland werd ik uitgemaakt voor rasist. Klacht werd niets aan gedaan hij keek niet eens naar de schoen . Gewoon schandalig behandelt.
14 mei schoenen retour gestuurd, 4 juli nog steeds geen geld terug. Zeer slechte communicatie. bestel hier niet!!!
Ik heb 2 paar Clarks sandalen besteld en betaald, maar na 4 weken nep Clarks ontvangen. Bedrijf adverteert op Instagram. Diverse mails gestuurd dat ik de schoenen retour wil sturen en mijn geld terug wil. Bedrijf reageert niet op e-mails.