Banner for Coinmerce B.V.

Coinmerce B.V. Reviews 1.464

4,3

Ik heb mijn review helaas moeten wijzigen naar 3 sterren. ik heb een limiet van 20k op mijn account en ik wilde nog een bedrag opnemen waardoor ik nog steeds ruim binnen deze 20k limiet zit. En op... Toon meer

De persoonlijke benadering, snelle service en behulpzame medewerkers. Heb meerdere keren contact gehad met de jongens van coinmerce en elke keer was de service even snel en behulpzaam. Zelfs 2x ke... Toon meer

Verzoek ingediend via de mail om mijn e-mail adres te wijzigen, dit kon namelijk niet binnen de app of op de website zelf. Hier werd direct door support op gereageerd, moest even geverifieerd worden... Toon meer

Prima Nederlandse dienstverlener voor crypto. Blijkbaar ook veel support dus heel fijn dat je via de app direct met een medewerker in contact komt. Ik vind het vooral goed dat agent verificaties snel... Toon meer

1. Cryptocurrency-dienst

Coinmerce is a European, euro ⇄ cryptocurrency trading platform that focuses entirely on usability and simplicity to offer its users a safe, educational, enjoyable and straightforward experience. The Coinmerce platform is connected to various external exchanges and bundles liquidity through its smart order system to offer the best prices to its users automatically.

Houd rekening met het volgende

4,3

Uitstekend

1K reviews

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft 32% van zijn negatieve reviews beantwoord

Bedrijf heeft mij geholpen met een…

Bedrijf heeft mij geholpen met een opname die niet doorkwam, alles prima gefixed!

Antwoord van Coinmerce B.V.

Bedankt voor je review! Mocht je nog vragen hebben, laat het ons dan gerust weten.

Zeer snelle service

Zeer snelle service ! Altijd goed

Antwoord van Coinmerce B.V.

Bedankt voor je mooie review! Mocht je nog een keer hulp nodig hebben dan staan we tot je beschikking.

Support team Coinmerce

Fijne klantenservice - maar problemen met limieten.

En opname wordt telkens geweigerd. Helpdesk zegt dat ik maar 24 uur moet wachten vanwege mijn limiet?! terwijl ik ruim binnen mijn limiet zit.
Ik hoop dat ze dit zsm oplossen, het is vreselijk irritant.

Antwoord van Coinmerce B.V.

Bedankt voor de 5 sterren! Heb je nog een keer hulp nodig dan weet je ons te vinden, we helpen je graag!

RICARD

HEEL DUIDELIJK EN EEN HELE AARDIGE MEDEWEKER

Antwoord van Coinmerce B.V.

Bedankt voor je mooie review! Fijn dat je goed geholpen bent door mijn collega. Mocht je nog een keer hulp nodig hebben dan staan we voor je klaar!

Support team Coinmerce

Snelle, breedvoerig en professioneel actie !

Reageerde snel en breedvoerig over een mogelijke scam om verloren crypto/Euro terug te betalen door een fraude transactie van 2023 door Melle !

Antwoord van Coinmerce B.V.

Bedankt voor de 5 sterren en goed om te horen dat mijn collega Melle je goed geholpen heeft! Loop je nog een keer ergens tegenaan neem dan gerust even contact met ons op.

Support team Coinmerce

Duurder dan alternatieven en een…

Duurder dan alternatieven en een onwerkbare verificatie.
Ik raad dit platform helaas af om de volgende redenen:

Onvoordelige limietorders: Hun model bij een limietorder valt opvallend genoeg altijd in je nadeel uit. De uiteindelijke koopprijs is telkens hoger dan je eigen aanbod. Door deze verborgen kosten en spreads zijn ze vele malen duurder dan alternatieve platformen op de markt.

Onmogelijke wallet-verificatie: Ze accepteren simpele screenshots van je eigen wallet niet voor de verplichte verificatie. Dit maakt het verzenden en beheren van je eigen crypto onnodig ingewikkeld en gefrustreerd.

Conclusie: Je hebt in feite helemaal niks aan dit platform. Er zijn inmiddels veel betere en goedkopere opties beschikbaar waar je wel krijgt wat je instelt.

3 juni 2026

Antwoord van Coinmerce B.V.

Beste Jan, wat vervelend dat je dit zo ervaren hebt. De vaste fee van Coinmerce bedraagt 0.25% maar door marktomstandigheden kunnen de transactiekosten wat hoger uitvallen. Met name bij de kleinere cryptocurrencies met lagere volumes en liquiditeit. Wegens de invoering van de Travel rule is de wallet verificatie inderdaad wat uitgebreider geworden omdat wij moeten voldoen aan de nieuwe richtlijnen. Kom je er niet uit of heb je hulp nodig dan kun je via verschillende kanalen contact met ons opnemen en dan helpen we je verder. Stuur ons gerust even een mailtje als je nog verdere vragen hebt of als we je nog ergens mee kunnen helpen.

Support Team Coinmerce

Mijn probleem heel snel opgelost

Mijn probleem heel snel opgelost

2 juni 2026

Goede klantenservice

Erg goed geholpen door Melle van klantenservice. Professioneel maar ook casual tegelijk. alle problemen opgelost in een korte tijd.

28 mei 2026

Persoonlijk, snel, behulpzaam

De persoonlijke benadering, snelle service en behulpzame medewerkers.
Zelfs 2x keer gefacetimed toen ik even problemen had met mn account inkomen.
Heb het als prettig en veilig ervaren!

8 mei 2026