Ik heb mijn review helaas moeten wijzigen naar 3 sterren. ik heb een limiet van 20k op mijn account en ik wilde nog een bedrag opnemen waardoor ik nog steeds ruim binnen deze 20k limiet zit. En op... Toon meer

De persoonlijke benadering, snelle service en behulpzame medewerkers. Heb meerdere keren contact gehad met de jongens van coinmerce en elke keer was de service even snel en behulpzaam. Zelfs 2x ke... Toon meer
Verzoek ingediend via de mail om mijn e-mail adres te wijzigen, dit kon namelijk niet binnen de app of op de website zelf. Hier werd direct door support op gereageerd, moest even geverifieerd worden... Toon meer
Prima Nederlandse dienstverlener voor crypto. Blijkbaar ook veel support dus heel fijn dat je via de app direct met een medewerker in contact komt. Ik vind het vooral goed dat agent verificaties snel... Toon meer
Coinmerce is a European, euro ⇄ cryptocurrency trading platform that focuses entirely on usability and simplicity to offer its users a safe, educational, enjoyable and straightforward experience. The Coinmerce platform is connected to various external exchanges and bundles liquidity through its smart order system to offer the best prices to its users automatically.
Beechavenue 122-140, 1119 PR, Schiphol-Rijk, Nederland
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft 32% van zijn negatieve reviews beantwoord
De klantenservice was snel, goed en makkelijk bereikbaar!

Antwoord van Coinmerce B.V.
Ik heb een uitstekende ervaring gehad met het technische ondersteuningsteam. Hun toewijding en professionaliteit waren werkelijk opmerkelijk. Ze bleven betrokken totdat alle problemen volledig waren opgelost en toonden gedurende het hele proces uitzonderlijke aandacht voor detail. Wat me nog meer opviel, was hun proactieve opvolging, die getuigde van een oprechte betrokkenheid bij uitmuntende service en klanttevredenheid.

Antwoord van Coinmerce B.V.
Ik heb hier een goede ervaring mee, indien er zich een probleem voordoet, ben je snel en gemakkelijk geholpen. Een aanrader

Antwoord van Coinmerce B.V.
Hier werd direct door support op gereageerd, moest even geverifieerd worden middels een videocall. Ook dit werd door support supersnel geregeld, videocall met Victor van de Meer gedaan, was allemaal snel geregeld. Veiligheid voor alles ;)

Antwoord van Coinmerce B.V.
Snelle en adequate actie. gericht op veiligheid en klantgerichtheid

Antwoord van Coinmerce B.V.
Snelle en juiste oplossingen gegeven voor ervaren problemen.
Wanneer er problemen in de website zijn is er altijd een chatmogelijkheid met een AI robot. Deze AI robot is ronduit slecht. Maar zodra je er met de AI robot niet uitkomt is er zeer snel een echte medewerker beschikbaar, iedere keer bij problemen werd ik perfect geholpen of werd het probleem direct verholpen. Persoonlijk en professioneel.

Antwoord van Coinmerce B.V.
Ik had Melle aan de telefoon, en hij heeft me heeld e dag geholpen met alles! Hij was heel rustig en zei precies wat ik moest doen!
Jens

Antwoord van Coinmerce B.V.
Snelle en afdoende ondersteuning, vraag werd goed beantwoord

Antwoord van Coinmerce B.V.
Ben zeer goed en snel geholpen door Melle! Alles via de chat opgelost, super fijn!

Top klantenservice!
niet voor het 1st goed, snel, behulpzaam en adequaat te woord gestaan en snel geholpen ondanks er deze keer tevoren werd aangegeven dat er momenteel gepiekt werd in de meldingen (vermoedelijk jegens het geplande onderhoud).
mogen er vele een voorbeeld aan nemen.
1 woord?
SUPER!
dat ik bij de reply dan weer Daan genoemd wordt, is dan weer een beetje jammer🤪
maar dat zien we door de vingers 😉